Aslinda referans degerlerinin icinde degerim ama ortalarda dgil alt sinira yakin.. ahma kanamam olunca doktorum baslatmsk istedisanirim.
Birde kan sulandirici kullanıyorum kanim bol olsun mu istedi acabakanin dusuk dedi istanbuldaki dr.
neyse cozumu olan bir problem neyseki.takmiyorum hic.yeter k bebis iyi olsun.
Bende tam bir et duskunuyumkiyma kofte hc farketmez burda hayvancilita cok.cogu yonunu sevmesemd buranin sviyorumbu yonden
Ama tavuktan sogudum biraz.hiiic canim istemiyo.
Ben doktora gitmistim et yemiyorum iste b12 dusuk olmasindan korkuorum filan. Doktir hic mi yemiyorsun kiymada mi yemiyorsun demisti. Onu yiyorum deyince yeterli olur o demisti.
Ay ycanim ya senin demek ki hamislikten oncede eksikligin varmis toparlarsin biraz kofte biraz yesil.mercimek bir de bakarsin eksiklik.felan kalmamis :)
Ay ycanim ya senin demek ki hamislikten oncede eksikligin varmis toparlarsin biraz kofte biraz yesil.mercimek bir de bakarsin eksiklik.felan kalmamis :)
canımm senin bebeğinin doğum tarihi de mi 26 nisan görünüyo, yazmak istedim
göbüşün çıktımı, benim ayva göbeği tarzında çıktı biraz
Evet 26Nisan gorunuyor nasipse ayni miyiz ben telden girdigim icin hamilelik takvimlerini gorwmiyorumda :) ayy gobis evet bende de cikti aynen ayva gobek ama yemeklerden sonra dahada buyuyo gun icinde gaz felanda olunca siskinlikle bayagi bir uc aylik gobis modundayim :)
Ama iste cok eksikligi yok aslinda ilac filan yok yeter dedi kiyma yemen
Ben biöneride bulunmak istiyorum kan degerleri icin benim de sikintiliydi eskiden ama hamileligimin basindan beridir cekirdekli kuru uzum yedim inan cok ise yariyor cuma gunu saglik ocaginda yaptirdigim testlerde kan degerlerim guzel cikmis maasallah birde protein icin ben haftada bir yesil mercimek yiyorum olduca iyi bir besin ayrica az az miktarda gunluk dereotu tuketirsen o da aynen protein takviyesi yapacaktir ve bence haplardan kurtulursun arkadasimada dr vermisti o haplardan dereotu yemeye baslayinca degerleri duzelmisbilgin olsun canim
İyi o zaman canim saglikla ilerlesin hamisligin insallah cok da eksik degilse o da hemen tamamlanir Allahin izniyle :)
bende bu konuda tek miyim diyodum, hemde nasıl bir gaz ilk bebek olunca normal mi bilemiyosunda, gazsız haline dikkat ettim ama bugün, fındığım büyümüş
Ben doktora gitmistim et yemiyorum iste b12 dusuk olmasindan korkuorum filan. Doktir hic mi yemiyorsun kiymada mi yemiyorsun demisti. Onu yiyorum deyince yeterli olur o demisti.
bak b12 iyi çıkmış beni çok şaşırdım o nasıl iyi çıkmış diye
ben bu yasıma kadar kan azlığı nedir bilmem..kışın bile ellerim ayaklarım sıcacıktır mont giymem çoğu zaman.kanım fazlaymış
grip nezle çok olmam 3-4 yıldır olmadım mesela.
ama bebek beni zayıf düşürdü çok bende anlamadım hiç bişey nasıl oldu..hem kan azlığı çıktı hem nezle oldum hiç dışarı çıkmadan
buna da şükür gene de
afiyet olsun canım yarasın bebişlerimizesöylediklerinin hepsini çok severimama ihmal ettim yeşil mercimeği falan bu aralar.hatırlattığın iyi oldu canım hemen yarın yapıcam..haftada bir de yemeye çalışcam bundan sonra...sağol
evet aynı şeyleri yiyincede tiksiniyo insan biz de geçende patlıcan oturtma yaptık iyiydi köfteden tam da tiksinecekken yetıştı imdadıma :)artık yemeklere azar azar kıyma kat bari canım, bende etten soğudum ama akşama pazı sarıcam kıymalı, o şekilde bari alayım dedim
Yesil mercimegi iyi hatirlattiniz cidden ne zmaandir yapmadim. Aslinda cok da severim.
Yemegi nasil ben soganli corbasini yapiyorum. Eriste koymuyorum ama ben esim pek sevmiyor eristeyi.afiyet olsun canım yarasın bebişlerimize
evet aynı şeyleri yiyincede tiksiniyo insan biz de geçende patlıcan oturtma yaptık iyiydi köfteden tam da tiksinecekken yetıştı imdadıma :)
Ben de severim hem yemeğini hemde erişteli çorbası oluyo ya onu biz yiyelim bebişler büyüsün
hamur işi çok mu zararlıdır acaba?ben kendimi mantı yemekten alamıyorum...
çok canın çektikce yemeye calis canim yada manti yiyosan ekmegini azalt o gunluk hamur isinin zarari soyle anneye kilo aldiriyo ee kilonunda cogu iyi degil ama kararinca ye tabi hamisligin tadi burda :)hamur işi çok mu zararlıdır acaba?ben kendimi mantı yemekten alamıyorum...
Yemegi nasil ben soganli corbasini yapiyorum. Eriste koymuyorum ama ben esim pek sevmiyor eristeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?