2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben doktora gitmistim et yemiyorum iste b12 dusuk olmasindan korkuorum filan. Doktir hic mi yemiyorsun kiymada mi yemiyorsun demisti. Onu yiyorum deyince yeterli olur o demisti.

Son düzenleme:

Ben biöneride bulunmak istiyorum kan degerleri icin benim de sikintiliydi eskiden ama hamileligimin basindan beridir cekirdekli kuru uzum yedim inan cok ise yariyor cuma gunu saglik ocaginda yaptirdigim testlerde kan degerlerim guzel cikmis maasallah birde protein icin ben haftada bir yesil mercimek yiyorum olduca iyi bir besin ayrica az az miktarda gunluk dereotu tuketirsen o da aynen protein takviyesi yapacaktir ve bence haplardan kurtulursun arkadasimada dr vermisti o haplardan dereotu yemeye baslayinca degerleri duzelmis bilgin olsun canim

Ben doktora gitmistim et yemiyorum iste b12 dusuk olmasindan korkuorum filan. Doktir hic mi yemiyorsun kiymada mi yemiyorsun demisti. Onu yiyorum deyince yeterli olur o demisti.

Ay ycanim ya senin demek ki hamislikten oncede eksikligin varmis toparlarsin biraz kofte biraz yesil.mercimek bir de bakarsin eksiklik.felan kalmamis :)

Ay ycanim ya senin demek ki hamislikten oncede eksikligin varmis toparlarsin biraz kofte biraz yesil.mercimek bir de bakarsin eksiklik.felan kalmamis :)

canımm senin bebeğinin doğum tarihi de mi 26 nisan görünüyo, yazmak istedim
göbüşün çıktımı, benim ayva göbeği tarzında çıktı biraz

canımm senin bebeğinin doğum tarihi de mi 26 nisan görünüyo, yazmak istedim
göbüşün çıktımı, benim ayva göbeği tarzında çıktı biraz

Evet 26Nisan gorunuyor nasipse ayni miyiz ben telden girdigim icin hamilelik takvimlerini gorwmiyorumda :) ayy gobis evet bende de cikti aynen ayva gobek ama yemeklerden sonra dahada buyuyo gun icinde gaz felanda olunca siskinlikle bayagi bir uc aylik gobis modundayim :)

bende bu konuda tek miyim diyodum, hemde nasıl bir gaz ilk bebek olunca normal mi bilemiyosunda, gazsız haline dikkat ettim ama bugün, fındığım büyümüş

söylediklerinin hepsini çok severim ama ihmal ettim yeşil mercimeği falan bu aralar.hatırlattığın iyi oldu canım hemen yarın yapıcam..haftada bir de yemeye çalışcam bundan sonra...sağol

artık yemeklere azar azar kıyma kat bari canım, bende etten soğudum ama akşama pazı sarıcam kıymalı, o şekilde bari alayım dedim

bende bu konuda tek miyim diyodum, hemde nasıl bir gaz ilk bebek olunca normal mi bilemiyosunda, gazsız haline dikkat ettim ama bugün, fındığım büyümüş

Oyyy annesi kurban olur o findigi verene maasallahhh Yok canim tek degilsin ben de ayni seyleri yasiyorum sabah minnosumun büyüdügünü ügosteren gobis ogleden sonra siskinlik gobisi

bak b12 iyi çıkmış beni çok şaşırdım o nasıl iyi çıkmış diye

ben bu yasıma kadar kan azlığı nedir bilmem..kışın bile ellerim ayaklarım sıcacıktır mont giymem çoğu zaman.kanım fazlaymış
grip nezle çok olmam 3-4 yıldır olmadım mesela.

ama bebek beni zayıf düşürdü çok bende anlamadım hiç bişey nasıl oldu..hem kan azlığı çıktı hem nezle oldum hiç dışarı çıkmadan

buna da şükür gene de

Evet bemimde genelde degerlerim filan iyidir ama dedigin gibihamilelikte dusebiliyor

söylediklerinin hepsini çok severim ama ihmal ettim yeşil mercimeği falan bu aralar.hatırlattığın iyi oldu canım hemen yarın yapıcam..haftada bir de yemeye çalışcam bundan sonra...sağol
afiyet olsun canım yarasın bebişlerimize

artık yemeklere azar azar kıyma kat bari canım, bende etten soğudum ama akşama pazı sarıcam kıymalı, o şekilde bari alayım dedim
evet aynı şeyleri yiyincede tiksiniyo insan biz de geçende patlıcan oturtma yaptık iyiydi köfteden tam da tiksinecekken yetıştı imdadıma :)

Yesil mercimegi iyi hatirlattiniz cidden ne zmaandir yapmadim. Aslinda cok da severim.

Ben de severim hem yemeğini hemde erişteli çorbası oluyo ya onu biz yiyelim bebişler büyüsün

Yemegi nasil ben soganli corbasini yapiyorum. Eriste koymuyorum ama ben esim pek sevmiyor eristeyi.

hamur işi çok mu zararlıdır acaba?ben kendimi mantı yemekten alamıyorum...
çok canın çektikce yemeye calis canim yada manti yiyosan ekmegini azalt o gunluk hamur isinin zarari soyle anneye kilo aldiriyo ee kilonunda cogu iyi degil ama kararinca ye tabi hamisligin tadi burda :)

Yemegi nasil ben soganli corbasini yapiyorum. Eriste koymuyorum ama ben esim pek sevmiyor eristeyi.

Yemegi icinde onceden mercimegi hasliyorum tencerede sogani pembelestirip salca katiyorum ustune haslanmis mercimegi katiyorum cok sulu olmamali ama bulamac gibi bir kivam diyeyim iste seversen icine bir patatesi buyuk dilimleyerek de atabilirsin ben bu halini cok seviyorum yanina bir kasede yogurt oh mis hem de besleyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…