2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hamur işi çok mu zararlıdır acaba?ben kendimi mantı yemekten alamıyorum...

Inanirmisin benimd bugun ck canim istedi yaptirdim anneme
Neden zarari olsun canim ya surekli yiyeck dgiliz ya.canin cektiyse ye yoksa aklinda kalir o daha kotu.
Afiyet olsun yarasin bebise..

benim zaten hiç bi zaman ekmekle aram olmadı.kahvaltıda anca yerim ekmek.

Inanirmisin benimd bugun ck canim istedi yaptirdim anneme
Neden zarari olsun canim ya surekli yiyeck dgiliz ya.canin cektiyse ye yoksa aklinda kalir o daha kotu.
Afiyet olsun yarasin bebise..

bi kaç gün önce ev mantısı yapan bi dükkan var burda onun önünden geçerken canım çekti ama karnım toktu.2 gün sonra gece rüyamda mantı yemeye çalışıyordum.kaşığı tam ağzıma götürüyorum ama yere dökülüyo tekrar götürüyorum yine yere dökülüyo yemek nasip olmadı.dün uyanınca eşime anlattım " herhalde aşermek dedikleri bu olsa gerek " diyip almaya gitti...inanın aşerdiğimi anlamamıştım o gün canım istediğinde.

benim zaten hiç bi zaman ekmekle aram olmadı.kahvaltıda anca yerim ekmek.
oh ne güzel keyfine bak o zaman canım :)

Ay kıyamam rüyada yedin demek ben de aşermedim diyodum aslında istedigim şeyleri genelde yedim belkide ondan farketmedim yemişsin oh afiyet bal olsun sanada bebişine de :)

He ben corbasini boyle yapiyorum kati kati oluyor az ama patates koymuyordum bi.

Aserdigin seyi yemeyince ruyana giriyor . Oglumda ruyalsrimi erik suslerdi . Kisti . Bulamamistim sonra nisanda cikinca yedim istanbula gitmistim o gun dolabi doldurmustu abim rize de cikmamisti daha

evet ilk gebeliğim o zaman 1-2 haftaya kadar sağlık ocağına gitmem lazım

evet ilk gebeliğim o zaman 1-2 haftaya kadar sağlık ocağına gitmem lazım
evet canım senin ilk doz için 1-2 hafta içinde uğraman lazım giderken hemogram tahlilin varsa onu da götür hemşire benden istedi götüreceğim

Kızlar yemek konusuna geçmişşınız yapmayın canınız cekecek hazırda da yokkk:)
ayy sorma kızlarla konuştuktan sonra yemek yedim ama hiç kesmedi gözümün önünde mantı tabakları var

Benim de . Simdi esim aradi balik getircekmis
ohh mis afiyet bal olsun

5 defamı off çokmuş yaa bunun 1 defa vurumluk versiyonu yokmu :)

neee 5 mii ben üç defa biliyorum ikisi hamilelikte bir ay arayla felan yapılıyor biri de doğumdan sonra :26:

sanırım canın mantıyı benim yüzümden istedi

Kızlar sizde de tüylenmeyle ilgili sıkıntı var mı? Ben artık bıktım ya temizlik hayretmiyor yakında tüylerin azmi beni yenecek bırakacağım kendi hallerine o değilde çocuğum doğunca benim bacağıma sarılacak BABA!! BABA!!! diye

aslında en iyisi lazer epilasyon da.onunda zararları var diyolar.

aslında en iyisi lazer epilasyon da.onunda zararları var diyolar.

yok ya yaptıranlara bakıyorum hiçbir şey yok ben doğumdan sonra yaptıracağım nasipse, aslında planlarım arasında bu yıl lazer epilasyon vardı ama şükür mucizem geldi bir de ben hassasım ağda bile yaptıramıyorum mosmor oluyo vücudum epilasyon aletiyle kendim artık 3-5 saate durup dinlenerek temizleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…