hamur işi çok mu zararlıdır acaba?ben kendimi mantı yemekten alamıyorum...
çok canın çektikce yemeye calis canim yada manti yiyosan ekmegini azalt o gunluk hamur isinin zarari soyle anneye kilo aldiriyo ee kilonunda cogu iyi degil ama kararinca ye tabi hamisligin tadi burda :)
Yemegi icinde onceden mercimegi hasliyorum tencerede sogani pembelestirip salca katiyorum ustune haslanmis mercimegi katiyorum cok sulu olmamali ama bulamac gibi bir kivam diyeyim iste seversen icine bir patatesi buyuk dilimleyerek de atabilirsin ben bu halini cok seviyorum yanina bir kasede yogurt oh mis hem de besleyici
Inanirmisin benimd bugun ck canim istedi yaptirdim anneme
Neden zarari olsun canim ya surekli yiyeck dgiliz ya.canin cektiyse yeyoksa aklinda kalir o daha kotu.
Afiyet olsun yarasin bebise..
oh ne güzel keyfine bak o zaman canım :)benim zaten hiç bi zaman ekmekle aram olmadı.kahvaltıda anca yerim ekmek.
bi kaç gün önce ev mantısı yapan bi dükkan var burda onun önünden geçerken canım çekti ama karnım toktu.2 gün sonra gece rüyamda mantı yemeye çalışıyordum.kaşığı tam ağzıma götürüyorum ama yere dökülüyo tekrar götürüyorum yine yere dökülüyo yemek nasip olmadı.dün uyanınca eşime anlattım " herhalde aşermek dedikleri bu olsa gerek " diyip almaya gitti...inanın aşerdiğimi anlamamıştım o gün canım istediğinde.
çok canın çektikce yemeye calis canim yada manti yiyosan ekmegini azalt o gunluk hamur isinin zarari soyle anneye kilo aldiriyo ee kilonunda cogu iyi degil ama kararinca ye tabi hamisligin tadi burda :)
Yemegi icinde onceden mercimegi hasliyorum tencerede sogani pembelestirip salca katiyorum ustune haslanmis mercimegi katiyorum cok sulu olmamali ama bulamac gibi bir kivam diyeyim iste seversen icine bir patatesi buyuk dilimleyerek de atabilirsin ben bu halini cok seviyorum yanina bir kasede yogurt oh mis hem de besleyici
He ben corbasini boyle yapiyorum kati kati oluyor az ama patates koymuyordum bi.
bi kaç gün önce ev mantısı yapan bi dükkan var burda onun önünden geçerken canım çekti ama karnım toktu.2 gün sonra gece rüyamda mantı yemeye çalışıyordum.kaşığı tam ağzıma götürüyorum ama yere dökülüyo tekrar götürüyorum yine yere dökülüyo yemek nasip olmadı.dün uyanınca eşime anlattım " herhalde aşermek dedikleri bu olsa gerek " diyip almaya gitti...inanın aşerdiğimi anlamamıştım o gün canım istediğinde.
Hmm ben corbasini yaparken once eristeyi kavurup icine bir dis sarimsak koyuyorum ustune salca ve yesil mercimek o bildigin cirba kivaminda yapiyorum benim esimde en cok bu halini sever :)
Eriste esim sevmez ben tel sehriye koyarim bazen. Of canim cekti
Hmm esin sevmiyosa olmaz tabi tel sehriyede biraz is gorur sanirim yarinki menun belli oldu :)
Kızlar yemek konusuna geçmişşınız yapmayın canınız cekecek hazırda da yokkk:)
Arkadasim var aydinli. Ben rizedeyim. Buraya gelin geldim
İlki kacinci aydaydi bilmiyorum ama 5 kez mi neydi dogumdan sonra da oluyorsun.
evet ilk gebeliğim o zaman 1-2 haftaya kadar sağlık ocağına gitmem lazımEvet biraz arastirdimda tetanoz oyle sadece pasli seylerden degil topraktan bile kapilabilen bir virusmus yaptirmak lazim tehlikeye hic atamayiz benide 24eekimde ilk tetanoza cagirmislar o.zamana 14haftalik olacagiz :)
O sen de birde ufaklik var hic yetisemezsin Allah bagislasin :) ilk hamilelikte yapilmaliymis yani sen asidan yirttin
canim
Beni 14haftalik oldugumuzda cagiracaklarmis erguvni da 15+iken cagiracaklarmis bu aralar yapilmali sanirim ilk gebeliginse eger
Sen bidaha sor ristersen canim bazi saglik ocaklari kayida aliyor asi zamani gelince arayip cagiriyorlar asiniz var diye belki de oyledir
oh saglikla buyuyun insallahh aslinda cinsiyet soylememsi daha iyi bu haftalarda olusan cinsel organ genelde birbirine benzermis doktorunda tahmindense saglamci olmus :) tabi merak ediyoruz o ayri da.artik nasip ikiliye :)
Ben de eayni et yiyemem sadece kofte oda dedigin gibi iyi piserse ondan yeterli vitamini aliyoruzdur ya hic yiyememktense :)
evet canım senin ilk doz için 1-2 hafta içinde uğraman lazım giderken hemogram tahlilin varsa onu da götür hemşire benden istedi götüreceğimevet ilk gebeliğim o zaman 1-2 haftaya kadar sağlık ocağına gitmem lazım
ayy sorma kızlarla konuştuktan sonra yemek yedim ama hiç kesmedi gözümün önünde mantı tabakları varKızlar yemek konusuna geçmişşınız yapmayın canınız cekecek hazırda da yokkk:)
ohh mis afiyet bal olsunBenim de. Simdi esim aradi balik getircekmis
5 defamı off çokmuş yaa bunun 1 defa vurumluk versiyonu yokmu :)
evet canım senin ilk doz için 1-2 hafta içinde uğraman lazım giderken hemogram tahlilin varsa onu da götür hemşire benden istedi götüreceğim
ayy sorma kızlarla konuştuktan sonra yemek yedim ama hiç kesmedi gözümün önünde mantı tabakları var
ohh mis afiyet bal olsun
neee 5 miiben üç defa biliyorum ikisi hamilelikte bir ay arayla felan yapılıyor biri de doğumdan sonra :26:
sanırım canın mantıyı benim yüzümden istedi
Kızlar sizde de tüylenmeyle ilgili sıkıntı var mı? Ben artık bıktım ya temizlik hayretmiyor yakında tüylerin azmi beni yenecek bırakacağım kendi hallerineo değilde çocuğum doğunca benim bacağıma sarılacak BABA!! BABA!!! diye
aslında en iyisi lazer epilasyon da.onunda zararları var diyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?