2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

  • KIZ

    OY: 250 45,4%
  • ERKEK

    OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

    OY: 10 1,8%

  • Ankete Katılan
    551


zor iş bunlar.erkek olmak varmış bu dünyada
 
inatcikeci ben kaçtım canım biraz uzanayım ayy bu şişkinlik uzanırken de rahat bırakmıyor :26: hadi kendinize iyi bakın analı kuzulu
 
Selam kızlar, sabahtan beri yazılanları okudum da masallah iyi muhabbetler dönmüş gündüz bakamıyorum ben bu aralar, işi biraktim ama home office devam ediyorum.. proGestan kullananlara bir sorum olacak. Akıntı ve1 defada kanamam olduğu için günde 3 defa kullan demişti doktorum. 3-4gündür bisi yok şükür hapı 1 e düsürsem olur mu ki?
 
tamam canım adamı dövmeden git uzan görüşürüz dikkat et kendine
Hahaha dovmedim ama gece gece disariya.mi gondersem canim bisi istedi diye :)))) ayy yaa hep derdim gonderecegim.diye ama kiyamiyorum iste

Canim sahsen ben asla doktora sormadan birakma derim belirtilerin kesilmesi seni yaniltmasin ben de dusuk yaptigim icin daha once simdi doktorum progestan verdi ilk uc ay araliksiz kullanman gerek dedi kullabiyorumda hemde bak senin hap ne guzel benimki bide vajinal jel :S
 
aslında en iyisi lazer epilasyon da.onunda zararları var diyolar.

Ben de daha önceden gidiyordum lazere, ancak şimdi hamileyken arttı yine, göbekte de tüyler iyice belirginleşti. Ben 12. Hafta geçtikten sonra lazer yaptırsam mı diye düşündüm. Tabii göbeğe yapmamak lazımmış, ancak onun dışında bir sorun olur mu ki. Nette bakınca bazı doktorlar lazer derine inmediğinden zararının olmadığını, ancak göbekte yapılmaması getektiğini söylüyor.
Ben ayrıca saçlarımı boyamayı düşünüyorum, mecburum beyazlar var.
Sizler lazeri veya saç boyamayı oktorunuza sordunuz mu ? Ben soramadım, bir de insan çekiniyor sormaya nedense Zaten doktorumu da tam bulabilmiş değilim, şimdiki fena değil ama çok rahat edemiyorum. Ayrıca 2li test zamanı da geliyor. Buları başka doktor yapsa kötü mü olur acaba? (Bir riskli gebelik profuna) siz neler düşünüyorsunuz?

Bu konularda paylaşımlarınızı bekliyorum.
 


canım lazeri bilmem de saç boyamayı bende sorucam.bitkisel organik boyalar kullanılabiliyor diye biliyorum ama yine de 3 ayın dolması beklenmeli ve doktora danışılmalı.
 
nasılsınız kızlar? ben çok sıkı takip edemiyorum, oğlum pek müsaade etmiyor onu uyutunca bugün bi 10 sayfa kadar okudum, daha cinsiyetleri öğrenen yok sanırım, yavaş yavaş başlar, ben de çok merak ediyorum, ilkinde farketmez diye düşünmüştük, bu kadar merak etmemiştik, ama şimdi acaba kız olur mu diye umutlanıyoruz, Allah önce sağlıklısını hayırlısını versin tabi ama yine de olmayandan ister herkes diye düşünüyorum.
bu arada lazeri bilmem ama bana dr saç boyamak yok dedi, ben de bu yasağa uymayı düşünüyorum
 
canım lazeri bilmem de saç boyamayı bende sorucam.bitkisel organik boyalar kullanılabiliyor diye biliyorum ama yine de 3 ayın dolması beklenmeli ve doktora danışılmalı.

Canim sac boyamaya izin vermiyor doktorlar ya. Bitkisele tam bilmiyorum ama mumkunse hic sanirim. Cunku benim bicok arkadasim doguma kadar beyazlarla gezdi
 

Lazer konusunu ben de arastirmistim cunku tuylerle basim ciddi dertte :/ qma uzman bir doktorun bulundugu hicbir lazer merkezi gebelikte devam etmiyormus kac tane arkadasim hamile kalinca birakmak zorunda kalmis merkezlerin aciklamasi bebek.ve anne icin risk olmamasi lazim ayrica gebelikte hormonlarla birlikte artan tuylenmeye lazer yeterli gelemeyebiliyormus yani hamile degilken 2seansin gorecegi is hamilelikte cok daha fazla seansla basedilemeyebilirmis ki arastordigim kadariyla lazerle butun tuylerinden kurtulan kadinlar bile dogum yapinca yeniden tuylenmisler eskisi kadar cok olmasa bile tuyleri cikmis bir ikibseansa ihtiyac duymuslar ve sahsen ben yaptirmam hicbir sey bebegimden degerli degil valla doktorun karsisina tuy yumagi bile cikmaya rqziyim :) sac boyasina gelince bazi doktorlar evet diyebilir.am ben onuda yapmam dogal denilen butun sac boyalarinda bile amonyak bulunmak zorunda saclarimdaki beyazlar simdiden kendini gosterdi boya yerine bir sac rimeli aldim sacimdaki beyazlari disari cikarken onunla kapatiyorum bu da hamileligin bize getirileri olsun napalim saglikla evladimi kucagima alina insallah o zaman kuaforun yolunubtutarim bakim yaptoririm kendime :))
 
canım lazeri bilmem de saç boyamayı bende sorucam.bitkisel organik boyalar kullanılabiliyor diye biliyorum ama yine de 3 ayın dolması beklenmeli ve doktora danışılmalı.
Bitkisel boya diye bisey yok canim cunou icinde kimyasal olmayan hicbir madde saca etki edip bukadar degisim yapamaz mesela papatya suyunu bir defa surmekle saclar sari olutor mu hayir cunku tamamne bitkisel icinde kimyasal etken yok sahsen ben sac boyadan duramam cunku onden sag tarafim full beyaz ama simdi sac rimeliyle idare ediyorum boyatmayacagim doktorum sorun yok dese bile cunku riske etmek istemiyorum bebegimi
 
günaydın kızlar, cuma günü bebeğimi gördüm ve çok mutluyum. boyu 4,5 cm olmuş. kolları belirginleşmişti. gözleri ve dudakları belli olyordu. inanın çok heyecanlandım.
dr. ense kalınlığına baktı normal çıktı. birde ikili test yaptırdık, sonucunu yarın öğrencez.... umarım sizden de güzel haberler alırız.
 

canım gözün aydın hadi darısı başımıza artık:)bende çok heycanlıyım 20sinde bizimde 2li test off çok korkuyorum ama drum en son muayenede burnunu gördüm dedi yani görünce sanırım normal çıkma ihtimali yüksekmiş ama yinede korkuyorum tabii...sen kaç haftalıksın canım ben şuan 10+6 falan olmam lazım...
 

5 defa olursan ömür boyu koruyuculuğu varmış yani kaç doğum yaparsan yap bidaha vurulmuyomuşsun dün biraz internette araştırdım ilk doz 5. ayda 2. dozda 6. ayda vuruluyomuş
 
Nasil yani su yok

cnm ben bir haftadan fazladır su içemiyorum.suyu görünce bile midem bulanıyor..ne yapacağımı şaşırdım ilaçlar için bile içemiyorum..evde yapılmış kokulu üzüm suyu içiyorum şeker katılmadan..ama susuyorum içemiyorum..cuma günü idrar tahlili yaptırdım .çok şükür iyi çıktı .osırada minigimide gördüm hareket ediyor dedi dr :)


cnm az kalmış öğrenmene cinsiyeti.belki öğrenirsin:) erkenden.


cok şükür cnm gözün aydın darısı bizlere inş..


benimde 20 sinde dedi drum bende normalde sata göre 11 . hafta olmam lazım ama ultrasona göre 10+5 iz:) iki gün geri mi oluyor..bende gittiğimde cuma günü normal gelişimi dedi...ama merak ediyorum korkuyorum... mevlam korusun meleklerimizi
 
kızlar benim 23 ünde ikili test için randevum var...ama salı günü içinde başka dr dan randevu aldım..içim rahat değil hiç.

miniğimi göreyim gidip.inş.iyidir.haftada bir gidicez anlaşıldı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…