yok ya yaptıranlara bakıyorum hiçbir şey yok ben doğumdan sonra yaptıracağım nasipse, aslında planlarım arasında bu yıl lazer epilasyon vardı ama şükür mucizem geldibir de ben hassasım ağda bile yaptıramıyorum mosmor oluyo vücudum epilasyon aletiyle kendim artık 3-5 saate durup dinlenerek temizleniyorum
evet ya en rahatı erkekler ne vücut temizliği, ne doğum, ne de ev temizliği bir de biz çalışırız hem dışarıda çalış hem eve gel çalış ama erkeler eve gel hooop çekyata uzanzor iş bunlar.erkek olmak varmış bu dünyada
inatcikeci ben kaçtım canım biraz uzanayım ayy bu şişkinlik uzanırken de rahat bırakmıyor :26: hadi kendinize iyi bakın analı kuzulu
Hahaha dovmedim ama gece gece disariya.mi gondersem canim bisi istedi diye :)))) ayy yaa hep derdim gonderecegim.diye ama kiyamiyorum istetamam canım adamı dövmeden git uzangörüşürüz dikkat et kendine
Selam kızlar, sabahtan beri yazılanları okudum da masallah iyi muhabbetler dönmüşgündüz bakamıyorum ben bu aralar, işi biraktim ama home office devam ediyorum.. proGestan kullananlara bir sorum olacak. Akıntı ve1 defada kanamam olduğu için günde 3 defa kullan demişti doktorum. 3-4gündür bisi yok şükür hapı 1 e düsürsem olur mu ki?
aslında en iyisi lazer epilasyon da.onunda zararları var diyolar.
Ben de daha önceden gidiyordum lazere, ancak şimdi hamileyken arttı yine, göbekte de tüyler iyice belirginleşti. Ben 12. Hafta geçtikten sonra lazer yaptırsam mı diye düşündüm. Tabii göbeğe yapmamak lazımmış, ancak onun dışında bir sorun olur mu ki. Nette bakınca bazı doktorlar lazer derine inmediğinden zararının olmadığını, ancak göbekte yapılmaması getektiğini söylüyor.
Ben ayrıca saçlarımı boyamayı düşünüyorum, mecburum beyazlar var.
Sizler lazeri veya saç boyamayı oktorunuza sordunuz mu ? Ben soramadım, bir de insan çekiniyor sormaya nedenseZaten doktorumu da tam bulabilmiş değilim, şimdiki fena değil ama çok rahat edemiyorum. Ayrıca 2li test zamanı da geliyor. Buları başka doktor yapsa kötü mü olur acaba? (Bir riskli gebelik profuna) siz neler düşünüyorsunuz?
Bu konularda paylaşımlarınızı bekliyorum.
canım lazeri bilmem de saç boyamayı bende sorucam.bitkisel organik boyalar kullanılabiliyor diye biliyorum ama yine de 3 ayın dolması beklenmeli ve doktora danışılmalı.
Ben de daha önceden gidiyordum lazere, ancak şimdi hamileyken arttı yine, göbekte de tüyler iyice belirginleşti. Ben 12. Hafta geçtikten sonra lazer yaptırsam mı diye düşündüm. Tabii göbeğe yapmamak lazımmış, ancak onun dışında bir sorun olur mu ki. Nette bakınca bazı doktorlar lazer derine inmediğinden zararının olmadığını, ancak göbekte yapılmaması getektiğini söylüyor.
Ben ayrıca saçlarımı boyamayı düşünüyorum, mecburum beyazlar var.
Sizler lazeri veya saç boyamayı oktorunuza sordunuz mu ? Ben soramadım, bir de insan çekiniyor sormaya nedenseZaten doktorumu da tam bulabilmiş değilim, şimdiki fena değil ama çok rahat edemiyorum. Ayrıca 2li test zamanı da geliyor. Buları başka doktor yapsa kötü mü olur acaba? (Bir riskli gebelik profuna) siz neler düşünüyorsunuz?
Bu konularda paylaşımlarınızı bekliyorum.
Bitkisel boya diye bisey yok canim cunou icinde kimyasal olmayan hicbir madde saca etki edip bukadar degisim yapamaz mesela papatya suyunu bir defa surmekle saclar sari olutor mu hayir cunku tamamne bitkisel icinde kimyasal etken yok sahsen ben sac boyadan duramam cunku onden sag tarafim full beyaz ama simdi sac rimeliyle idare ediyorum boyatmayacagim doktorum sorun yok dese bile cunku riske etmek istemiyorum bebegimicanım lazeri bilmem de saç boyamayı bende sorucam.bitkisel organik boyalar kullanılabiliyor diye biliyorum ama yine de 3 ayın dolması beklenmeli ve doktora danışılmalı.
günaydın kızlar, cuma günü bebeğimi gördüm ve çok mutluyum. boyu 4,5 cm olmuş. kolları belirginleşmişti. gözleri ve dudakları belli olyordu. inanın çok heyecanlandım.
dr. ense kalınlığına baktı normal çıktı. birde ikili test yaptırdık, sonucunu yarın öğrencez.... umarım sizden de güzel haberler alırız.
evet canım senin ilk doz için 1-2 hafta içinde uğraman lazım giderken hemogram tahlilin varsa onu da götür hemşire benden istedi götüreceğim
ayy sorma kızlarla konuştuktan sonra yemek yedim ama hiç kesmedi gözümün önünde mantı tabakları var
ohh mis afiyet bal olsun
neee 5 miiben üç defa biliyorum ikisi hamilelikte bir ay arayla felan yapılıyor biri de doğumdan sonra :26:
Nasil yani su yok
Dr gittik geldik uc saat bekledikozel hastane bide ya neyse o akintilar iltihap sokucuden gundelik hayatina devam et dedi cinsiyeti soylemedi ama goedugunu degisebilecegini ima etti 11.haftadaymis bebwk nasil is anlamadim 1 ekimde ikiliye giditorum
günaydın kızlar, cuma günü bebeğimi gördüm ve çok mutluyum. boyu 4,5 cm olmuş. kolları belirginleşmişti. gözleri ve dudakları belli olyordu. inanın çok heyecanlandım.
dr. ense kalınlığına baktı normal çıktı. birde ikili test yaptırdık, sonucunu yarın öğrencez.... umarım sizden de güzel haberler alırız.
canım gözün aydın hadi darısı başımıza artık:)bende çok heycanlıyım 20sinde bizimde 2li test off çok korkuyorum ama drum en son muayenede burnunu gördüm dedi yani görünce sanırım normal çıkma ihtimali yüksekmiş ama yinede korkuyorum tabii...sen kaç haftalıksın canım ben şuan 10+6 falan olmam lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?