Selam kızlar, sabahtan beri yazılanları okudum da masallah iyi muhabbetler dönmüşgündüz bakamıyorum ben bu aralar, işi biraktim ama home office devam ediyorum.. proGestan kullananlara bir sorum olacak. Akıntı ve1 defada kanamam olduğu için günde 3 defa kullan demişti doktorum. 3-4gündür bisi yok şükür hapı 1 e düsürsem olur mu ki?
Merhaba kızlar ya benim hala akşamları kasık ve bel ağrım oluyor. Hatta dün gece uyumakta zorluk çektim. Haftaya randevum var doktoruma da sorucam ama merak ettim sizce normal mi? Yarın okullar açılıyor daha fazla yolunca nasıl olacak bilemiyorum.
Bende kullanıyorum.6haftalıkken başladı bir kez kanamam oldu geçti ama doktor bıraktırmadı hala günde üç defa kullanıyorum.doktoruna sor bence.fena kabız ve gaz yapıyo bende ama yinede bıraktırmadı
Selam kızlar, sabahtan beri yazılanları okudum da masallah iyi muhabbetler dönmüşgündüz bakamıyorum ben bu aralar, işi biraktim ama home office devam ediyorum.. proGestan kullananlara bir sorum olacak. Akıntı ve1 defada kanamam olduğu için günde 3 defa kullan demişti doktorum. 3-4gündür bisi yok şükür hapı 1 e düsürsem olur mu ki?
canım gözün aydın hadi darısı başımıza artık:)bende çok heycanlıyım 20sinde bizimde 2li test off çok korkuyorum ama drum en son muayenede burnunu gördüm dedi yani görünce sanırım normal çıkma ihtimali yüksekmiş ama yinede korkuyorum tabii...sen kaç haftalıksın canım ben şuan 10+6 falan olmam lazım...
günaydın kızlar. ben çay keyfimi tamamen unuttum siz de öle misiniz
hap yan etki yaptığı içinmi dozunu düşürmek istiyorsun? banada kanamam ve karın ağrımdan dolayı doktor progestan yazmıştı ancak çok yan etki yaptığı için iğneye çevirdik haftada bir iğne oluyorum bence iğne daha etkili doktoruna danış canım iğneyi uygun görürse yaptırabilirsin yan etkisi hapa göre daha az doktorum 12. haftadan sonra keselim dedi ama ben kesmeye korkuyorum ya kesince kanamam olursa diye çekiniyorum
Bende hem hapini hem haftalik ignesini oluyorum..
4 ay bitene kadsr kullanirim sanirim..
aslında doğuma kadar kullanmak istiyorum bebeğe bi zararı yokmuş ve erken doğum olma riskinide azaltıyomuş bi dahaki kontrolumde dr sorayım bırakmasam olmz mı dicem
Bende kullanmak istiyorum canim.
Doktor bana ilk 4 ay riskli dedi..
Kanamam da olunca.kullaninca kendimi daha guvende ve iyi hissediyorum.
Kanam vs yok kesildi cok sukur.
Ama beni çok kötü yapıyor yaa, başım kalkmıyor hapı ictimmi:-( 13.hafta kontrolüm var, doktorum devam et derse haftada 1 iğne vurulayim diyeyim bari..evet canım bende iğne olunca kendimi ve bebeğimi daha güvende hissediyorum bırakınca tekrar kanama başlarsa diye çok korkuyorum bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum Allah kimseye acısını yaşatmasın olmassa bende parayla alıp teyzeme vurdururum o hemşire arada bana vuruyo zaten dışarda vurulunca reçete istiyolar onsuz vurmuyolar
evet canım bende iğne olunca kendimi ve bebeğimi daha güvende hissediyorum bırakınca tekrar kanama başlarsa diye çok korkuyorum bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum Allah kimseye acısını yaşatmasın olmassa bende parayla alıp teyzeme vurdururum o hemşire arada bana vuruyo zaten dışarda vurulunca reçete istiyolar onsuz vurmuyolar
Hangi yazilaridoktora mi gideceksin bugun
Ama beni çok kötü yapıyor yaa, başım kalkmıyor hapı ictimmi:-( 13.hafta kontrolüm var, doktorum devam et derse haftada 1 iğne vurulayim diyeyim bari..
Http://1biranne.wordpress.com
Benim de cok kanamam oldu..gecen haftalardaigne vurunmaya basladim hemen.jeli biraktim.
O yuzden cok korkuyorum.bende dedigin gibi.
Burda reçetesiz vurdurabiliyorum problem olmuyor.
Ama tanidigin varsa dsha iyi tabi.esime diyorum su igne yapmayi ogren diye
Insallah canim bebeklerimizi saglikla alriz kucaklarimza ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?