2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bende kullanıyorum.6haftalıkken başladı bir kez kanamam oldu geçti ama doktor bıraktırmadı hala günde üç defa kullanıyorum.doktoruna sor bence.fena kabız ve gaz yapıyo bende ama yinede bıraktırmadı

Merhaba kızlar ya benim hala akşamları kasık ve bel ağrım oluyor. Hatta dün gece uyumakta zorluk çektim. Haftaya randevum var doktoruma da sorucam ama merak ettim sizce normal mi? Yarın okullar açılıyor daha fazla yolunca nasıl olacak bilemiyorum.

Rahmin genişlemesinden solayı kasık ve bel ağrısı normal diyor doktorlar petekcim.Şubat annelerinde de çok şikayetçi olan vardı doktorlar endişenlenmemesini söylemişti.

Bende kullanıyorum.6haftalıkken başladı bir kez kanamam oldu geçti ama doktor bıraktırmadı hala günde üç defa kullanıyorum.doktoruna sor bence.fena kabız ve gaz yapıyo bende ama yinede bıraktırmadı

hap banda yan etki yaptı doktoruna danışarak iğneye geçebilirsin ben öyle yaptım iğnenin yan etkisi daha az canım

Son düzenleme:

hap yan etki yaptığı içinmi dozunu düşürmek istiyorsun? banada kanamam ve karın ağrımdan dolayı doktor progestan yazmıştı ancak çok yan etki yaptığı için iğneye çevirdik haftada bir iğne oluyorum bence iğne daha etkili doktoruna danış canım iğneyi uygun görürse yaptırabilirsin yan etkisi hapa göre daha az doktorum 12. haftadan sonra keselim dedi ama ben kesmeye korkuyorum ya kesince kanamam olursa diye çekiniyorum

teşekkürler canım. keseye göre bakınca 11+1 çıktı :))

Bende hem hapini hem haftalik ignesini oluyorum..

4 ay bitene kadsr kullanirim sanirim..

benim progestanı doktorum 4 eylülde bıraktırdı zaten günde iki kullanıyordum ama fitil olarak. ilacı bıraktığımdan beri de karın şişliğim kalmadı. kendimi hamile gibi hissetmiyorum. belirtilerim de geçti. normal hayata döndüm. sizde durumlar nasıl

aslında doğuma kadar kullanmak istiyorum bebeğe bi zararı yokmuş ve erken doğum olma riskinide azaltıyomuş bi dahaki kontrolumde dr sorayım bırakmasam olmz mı dicem

Bende kullanmak istiyorum canim.
Doktor bana ilk 4 ay riskli dedi..
Kanamam da olunca.kullaninca kendimi daha guvende ve iyi hissediyorum.

Kanam vs yok kesildi cok sukur.

Bende kullanmak istiyorum canim.
Doktor bana ilk 4 ay riskli dedi..
Kanamam da olunca.kullaninca kendimi daha guvende ve iyi hissediyorum.

Kanam vs yok kesildi cok sukur.

evet canım bende iğne olunca kendimi ve bebeğimi daha güvende hissediyorum bırakınca tekrar kanama başlarsa diye çok korkuyorum bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum Allah kimseye acısını yaşatmasın olmassa bende parayla alıp teyzeme vurdururum o hemşire arada bana vuruyo zaten dışarda vurulunca reçete istiyolar onsuz vurmuyolar

Ama beni çok kötü yapıyor yaa, başım kalkmıyor hapı ictimmi:-( 13.hafta kontrolüm var, doktorum devam et derse haftada 1 iğne vurulayim diyeyim bari..
Http://1biranne.wordpress.com

Benim de cok kanamam oldu..gecen haftalardaigne vurunmaya basladim hemen.jeli biraktim.
O yuzden cok korkuyorum.bende dedigin gibi.
Burda reçetesiz vurdurabiliyorum problem olmuyor.
Ama tanidigin varsa dsha iyi tabi.esime diyorum su igne yapmayi ogren diye

Insallah canim bebeklerimizi saglikla alriz kucaklarimza ins.

kızlar benim mide bulantılarım bitti, zaten 10 gün falan yoğun bulantı yaşadım inşallah sondur tekrarlamaz, yalnız bende bu ara şu var sürekli acıkıyorum, yemek yiyorum 1.5-2 saate içim eziliyo açlıktan mide bulanırya öyle bi his oluyo bin kilo olucam heralde doğuma kadar şu an 53-54 bandında gidiyorum boyum 1.65

Ama beni çok kötü yapıyor yaa, başım kalkmıyor hapı ictimmi:-( 13.hafta kontrolüm var, doktorum devam et derse haftada 1 iğne vurulayim diyeyim bari..
Http://1biranne.wordpress.com

iğne dene derim hap benide mahvetmişti ama iğne en başlarda biraz ateş ve baş ağrısı yapmıştı vucudum alışınca azaldı hap daha beter ediyor insanı doktor vajinal fitil olarakda kullanabilirsin demişti onu da denedim o da beni mantar yaptı bıraktım iğneye geçtim

inşallah amin... ben jeli denemedim ama muhtemelen o da mantar yapardı beni gebelik öncesi arada bir olurdum antibiyotik kullanınca yada bağışıklık sistemim düşüp hasta olunca olurdu hamileliktede progestanı fitil olarak kullanınca oldum ve hala tam geçmiş değil bazen rahatsız ediyor ama doktor ilaç kesinliklikle önermemişti o yüzden kullanmamıştım ama mahvolmuştum

Elevit ve ferra sanol kullanan arkadaslsr...gecen gun bunlarla beraber folbiol de ictigimi soylemistim.
Fazla folik asitin zararlı olabilecgini okudum bugun nette.bazi yerlerde de fazlasi idrsrla atilir zarari yoktur diyor.
Kafam karıştı.

Ferra sanol ve elevitin icinde folik asit miktari yeterli sanirim birimde 0.5 mg birinde 0.8 mg var..

Siz ne yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar. Ben Istanbul anadolu yakasinda 2"li tarama testi yaptiran arkadaslardan yardim ve oneri istiyorum... Ozel ve ya tip merkezlerinden ucretli yaptiran var mi.. Fiyat ne kadardir.. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler. t/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…