Elevit ve ferra sanol kullanan arkadaslsr...gecen gun bunlarla beraber folbiol de ictigimi soylemistim.
Fazla folik asitin zararlı olabilecgini okudum bugun nette.bazi yerlerde de fazlasi idrsrla atilir zarari yoktur diyor.
Kafam karıştı.
Ferra sanol ve elevitin icinde folik asit miktari yeterli sanirim birimde 0.5 mg birinde 0.8 mg var..
Siz ne yapıyorsunuz.
Bende kullanmak istiyorum canim.doktoruma sorucam hsftaya randevum vsr.bu arada doktorum bana balık yağıda verdi doğuma kadar devam edeceğiz dedi
aa ben bunu bilmiyordum. bende ikisini kullanıyorum.folbiol içmiyorum. sanırım bu ikisi olduktan sonra folbiola gerek yok diye düşünüyorum. çünkü bana doktorum ferro sanol ve elevit verdi
Bende kullanmak istiyorum canim.doktoruma sorucam hsftaya randevum vsr.
Hangi markayi verdi.ben de solgarin varr.tedavi oncesi kullanmistim.
Folbiolu ilk gunlerde kullanmamismiydin canim.bu ikisine baslayinca mi biraktin.
ben folbiolu ve eleviti hamile olduğumdan beri kullanıyorum. zararı neymiş ki arkadaşlar
ARCTIC SEA yazıyor canım kurum ödemiyormuş. fiyatı 65 tlydi
yok canım ilk günlerde elevit verdi. hatta ben sormuştum folik asit vermicekmisiniz diye .elevitte zaten var demişti
Merhaba kızlar ya benim hala akşamları kasık ve bel ağrım oluyor. Hatta dün gece uyumakta zorluk çektim. Haftaya randevum var doktoruma da sorucam ama merak ettim sizce normal mi? Yarın okullar açılıyor daha fazla yolunca nasıl olacak bilemiyorum.
gunluk alinmasi gereken miktar 4 mg. baska kullandigimiz vitaminlerdede eger varsa cok zarar!
Kizlar hamilelikte omega 3 cok onemliymis..haftada 2 ghn balik yenek gerekiyormuş ozellikle beyin gepisiminin tamamlandigi son 3 ayda.
Solgarin omega3 u var evde doktora da danisarak kullanmak istiyorum. .
Haftada 2 gun yiyemem.
4 mg değil canım günlük ihtiyaç.. 400-800 mcg arası yani 0.4 mg-0.8 mg arası
evet cnm sifiri unutmusum ama..0.8 kesin degil cok fazla. gebeligimi ogrendigimde folik asit almaya gittigimde, eczaci bana iki ayri ilac verdi, ikisinin toplaminda 0.7 cikti, drum ve ebem sakin ikincisini icmemem gereketigini, 0.4 un hamilelikte alinmasi gereken miktar oldugunu soyledi.
anneler bi sorum olacak.hamilelikte fondoten kullanıyor musunuz? ben önceden kullandığım fondötene devam ediyorum .hsmilelikten önce yeni çıkan BB kremler varya onlqarı kullanıyordum ben bakımsızx makyajsız pek duramam da :) devam ediyorum açıkcası haftanın 5 günü suratımda eve erkende gitsem geç de gitsem ilk işim onları temizlemek oluyor.bu ara düğünler çok var o zaman da biraz daha fazla kapatıcılı fondotenimi kullanıyorum ama aklıma takıldı hiç bunun hakkında olumsuz bişiy duyan var mı.dr gidince danışacağım ama daha 11gün var gitmeme.
anladım canım..
ben şunu anlamıyorum folbiolun içinde 5 mg folik asit var ve bu çok fazla ozaman.neden dr lar bunu veriyor..
kullandığım vitaminlerin içinde topiam 1.3 mg oluyor..o halde folbiolu bırakayım..doktora mail attım bakalım o ne diyecek..
sormakla iyi yaptin cnm.sulalede o denilen hastaliklar varsa cok fazla kullanabiliyorsun, oda dr kotrolunde dr yaziyor zaten. ama sulalede hehangi o malum hastaliklardan yoksa 0.4 mg esas miktarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?