kızlar ben yumurta yiyemiyorum.pişirirken sorun yok ama ağzıma aldım mı yutamıyorum çıkarıyorum
Ben de ya pisiriyorum ama yiyemiyorum. Aslinda soslu filan severdim ben ama malesef
ne zaman geçer böyle şeyler acaba?
slm kızlar.. 2-3 aksamdır cok kotu mide yanması cekiyorum sizce ne iyi gelir..
aç kalmamaya çalış.az az sık sık ye.
ben de hem elevit hem de folbiol kullaniyorum ama folbiolu gunluk yarim aliyorum yani ortadan ikiye kirarak.yarim yarim yutuyorum gunluk benim dikkatimi ceken cok su icmeme ragmen idrarimin koyu opmasaydi ancak doktorum elevitin bunu yaptigini soylemisti en basindan beridir ayni dozda kullandigim ve bebegim sukur saglikli oldugu icin ilaclardan hic korkmadim umarim sorun olmazElevit ve ferra sanol kullanan arkadaslsr...gecen gun bunlarla beraber folbiol de ictigimi soylemistim.
Fazla folik asitin zararlı olabilecgini okudum bugun nette.bazi yerlerde de fazlasi idrsrla atilir zarari yoktur diyor.
Kafam karıştı.
Ferra sanol ve elevitin icinde folik asit miktari yeterli sanirim birimde 0.5 mg birinde 0.8 mg var..
Siz ne yapıyorsunuz.
yarın iş hayatı başlıyor inşallah beni çok yormaz
Sanırım sizler de öğretmensiniz zyeni egitim yilinda basarilar arkadaslar ama ben de daha okula gitmeden fobi var ya kosan bir ogrenci gelip karnima carparsa diye gece kabuslarim oluyor :/ insallah sorunsuz bir yil gecirirz ayy paranoyak oldumevet yarın bende başlıyorum raporum bitti inşallah kolay ve güzel bir dönem geçer.
Canım meger yumurta yiyemiyosan krep yap yada kek yap ara ogunlerinde ye yumurtanin vitamini boyle al canimkızlar ben yumurta yiyemiyorum.pişirirken sorun yok ama ağzıma aldım mı yutamıyorum çıkarıyorum
Mide yanmasina sut iyi geliyor canim yada maden suyu icebilirsin eger gecmezse doktoruna soyle canim ilac veriyolarslm kızlar.. 2-3 aksamdır cok kotu mide yanması cekiyorum sizce ne iyi gelir..
Kizlar bisey sorcam benim karnim sismiyo once sisiyo gibi hissediyodum ama sanki sisligi indi.Bide gogsum agrimiyo eskiden agriyodu.Korkmaya basladim.Sizde de gecti mi belirtiler.Ben sadece adet olcakmisim gibi hissediyorum kendimi.Sizin karniniz sisti mi?
yiyorum ama bogazıma kadar yanıyorum :) en iyisi doktora gitmek
Ama benim 5. Ayima az kaldi 11. Haftamdayim artik karnimin belirgin sekilde sismesi gerekmiyo mu?Gogsumde oyle.Eskiden gogsum cok sert ve agriliydi simdi yumusacik ve agrisiz.Karnimsada sislik yok.Yada bana oyle geliyo gobekliyim zaten diye farketmiyorum belkide.Ay kizlar ya bebislerin tekmelerini hissetsekte biraz rahatlasak.Ben kendimi hamile hissetmiyorum artik.Belirti kalmadigi icin.
5. ay değil sanırımzamanla düzelir takma kafana
Pardon 4. Ay diycektim yanlislikla 5 e basmisim.Kontrol etmeden yollayincAda bole olduAma cok utandim simdi beeeeeee
Ama benim 5. Ayima az kaldi 11. Haftamdayim artik karnimin belirgin sekilde sismesi gerekmiyo mu?Gogsumde oyle.Eskiden gogsum cok sert ve agriliydi simdi yumusacik ve agrisiz.Karnimsada sislik yok.Yada bana oyle geliyo gobekliyim zaten diye farketmiyorum belkide.Ay kizlar ya bebislerin tekmelerini hissetsekte biraz rahatlasak.Ben kendimi hamile hissetmiyorum artik.Belirti kalmadigi icin.
Günaydın canım.Daha önce görmedim yazdığını.Benimde doktorum kan değerim düşük çıkınca folbiolu günde ikiye çıkardı.Bende netten araştırdım biraz senin gibi tedirgin oldum.Geçen hafta gittiğimde sordum bi yan etksi falan var mı diye.Oda yan etkisi olsa ben niye yazayım dedi:))))Aksine bebeğin gelişimi içi nönemli falan dedi:)))canım ben de kan pıhtılaşması problemi var alakası var mı bilmiyorum ama belki ondan fazla vermiş olabilir dr...
bakalım kendi doktoruma mail attım gelir cevabı..
sağol canım:13:
sakindeniz canım ben de balığı sadece kızarmış halde yiyebilen biriyim bunun için Karadenizli olan eşimin pratik fikri fırına yağlı kağıtla sürüyoruz ama tuzlanmış balıkları bir güzel mısır ununa bulayıp yağlanmış tepsiye koyuyoruz fırına sürdüğümüz balıklar biraz kızarınca tepsiyi çıkarıp fırçayla balıklara bir parça yağ sürüyoruz böylelikle kızartılmış gibi çıtır çıtır balıklara sahip oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?