2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar bisey sorcam benim karnim sismiyo once sisiyo gibi hissediyodum ama sanki sisligi indi.Bide gogsum agrimiyo eskiden agriyodu.Korkmaya basladim.Sizde de gecti mi belirtiler.Ben sadece adet olcakmisim gibi hissediyorum kendimi.Sizin karniniz sisti mi?

ben de hem elevit hem de folbiol kullaniyorum ama folbiolu gunluk yarim aliyorum yani ortadan ikiye kirarak.yarim yarim yutuyorum gunluk benim dikkatimi ceken cok su icmeme ragmen idrarimin koyu opmasaydi ancak doktorum elevitin bunu yaptigini soylemisti en basindan beridir ayni dozda kullandigim ve bebegim sukur saglikli oldugu icin ilaclardan hic korkmadim umarim sorun olmaz

yarın iş hayatı başlıyor inşallah beni çok yormaz

evet yarın bende başlıyorum raporum bitti inşallah kolay ve güzel bir dönem geçer.
Sanırım sizler de öğretmensiniz zyeni egitim yilinda basarilar arkadaslar ama ben de daha okula gitmeden fobi var ya kosan bir ogrenci gelip karnima carparsa diye gece kabuslarim oluyor :/ insallah sorunsuz bir yil gecirirz ayy paranoyak oldum
kızlar ben yumurta yiyemiyorum.pişirirken sorun yok ama ağzıma aldım mı yutamıyorum çıkarıyorum
Canım meger yumurta yiyemiyosan krep yap yada kek yap ara ogunlerinde ye yumurtanin vitamini boyle al canim
slm kızlar.. 2-3 aksamdır cok kotu mide yanması cekiyorum sizce ne iyi gelir..
Mide yanmasina sut iyi geliyor canim yada maden suyu icebilirsin eger gecmezse doktoruna soyle canim ilac veriyolar

Canim panik yapma benim ilk baslarda gogsume hic dokunulmazken simdi biraz rahatladim birde ilk bastaki siskinlik genelde gaz. Olurmus esas bebisimiz kendini dorduncu aya dogru gostermeye baslayacaktir simdi kucuk annesi uzulme Allahin izniyle hersey yolundadir :)

Ama benim 5. Ayima az kaldi 11. Haftamdayim artik karnimin belirgin sekilde sismesi gerekmiyo mu?Gogsumde oyle.Eskiden gogsum cok sert ve agriliydi simdi yumusacik ve agrisiz.Karnimsada sislik yok.Yada bana oyle geliyo gobekliyim zaten diye farketmiyorum belkide.Ay kizlar ya bebislerin tekmelerini hissetsekte biraz rahatlasak.Ben kendimi hamile hissetmiyorum artik.Belirti kalmadigi icin.

5. ay değil sanırım zamanla düzelir takma kafana

Canim ben cepten girdigim icin hamilelik takvimlerini goremiyorum ama sunu soylim ki hayirlisiyla gobislerimizde tekmeleri de hissedecegiz :) o ani ben de sabirsizlikla bekliyorum siz de henuz ucuncu ayinizi bitiriyorsunuz bundan sonra yavas yavas siser gobisin ben de gobekliyimdir ama ilk baslardaki gaz sikintisi gittikce azaliyo tabi siskinligimde gidiyo sadece biraz kaliyo bole badem gobek seklinde o da bebisim icin sanirim bir de bazi kisilerin ic karni genis olurmus o zaman gobek biraz daha gec cikabilirmis sikma caninin bu anin tadini cikarmaya bak e mi saglikli hamilelikler diliyorum hepimize

11. Haftada daha 3. ayin bile dolmamis oluyor karninin olmamasi cok normal yani

günaydın
uzun zaman sonra mıde bulantılarım had safada

canım ben de kan pıhtılaşması problemi var alakası var mı bilmiyorum ama belki ondan fazla vermiş olabilir dr...

bakalım kendi doktoruma mail attım gelir cevabı..

sağol canım:13:
Günaydın canım.Daha önce görmedim yazdığını.Benimde doktorum kan değerim düşük çıkınca folbiolu günde ikiye çıkardı.Bende netten araştırdım biraz senin gibi tedirgin oldum.Geçen hafta gittiğimde sordum bi yan etksi falan var mı diye.Oda yan etkisi olsa ben niye yazayım dedi:))))Aksine bebeğin gelişimi içi nönemli falan dedi:)))
Bende folbiolun kullanma prospektörünü okudum.Kansızlık olan kişilerde günde üçe kadar çıkarılabilir yazıyodu içim rahatladı.Doktorun yazmışsa kullan canım zaten fazlası atılıyomuş:))))
Seninde kan değerin düşüktü sanırım.Doktorun ondan yazmış olabilir ikisinide...

bende hiç yiyemezdim fırında olanını bu tarifi deneyeceğim bende kızartma yiyebilirim ancak zaten balığı hiç sevmem şuan yazarken bile midem bulandı :) , zaten fırın temiz oluyor aslında koku ve tava ve perde açısından :)

Günaydın kızlar,

cuma akşam çok kötüydüm, haftasonunu da keyifsiz geçirdim hiç girip yazamadım
cuma öğleden sonra başağrım başladı, önce yorgunluğa verdim, günlerdir bilgisayar başında tez yazmaya çalışıyorum diye. Ama gitgide arttı. serviste de kötü oldum eve dönerken. iki bina yanımızda eczane var, gidip demir hapı alayım bir de tansiyon baktırayım dedim nerden aklıma geldiyse. kadın bir ölçtü 15-10 ben şok tabi, normalde 10-7 falan olur. Limonlu su için dedi. Eve geldim uzandım, zar zor 1 bardak limonlu su içtim. Eşim o arada doktorumuzu aradı ve doktor bu değerin çok yüksek olduğunu ilaç almamı ve ertesi gün yanına gitmemi söyledi. Bu arada gidip bi tansiyon aleti aldı eşim. Ben ilk defa istifra ettim ne yazık ki, o limonlu suyu...

Sonra düştü tansiyonum, ilacı almadım, kontrole gitmeyi bekledim. Hızlıca beebklere baktı iyiler dedi ama endişeli görünüyordu. Normalde çok rahat bi doktorum vardır ama adam da panikledi ve durumun ciddiyetini anlattı. Tansiyon asla istemediğimiz ve tolere edilmeyen bir şey dedi. Bir daha 13 bile çıksa doğuma kadar ilaç kullanacaksın dedi. Çok üzüldüm stres oldum tabii... Ama yapacak birşey yok. Şimdilik takip ediyoruz.

Sizin de aklınızda olsun kızlar, başağrınız falan olursa bir tansiyon baktırın.
Bu arada karnım da büyüdü benim iyice, h.sonu artık dayanamayıp hamile pantolonu aldım çünkü akşama doğru gaz şişkinliği de eklenince ofiste oturamaz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…