slm kızlar.. 2-3 aksamdır cok kotu mide yanması cekiyorum sizce ne iyi gelir..
canım reflü var sanırım sende.yemeklerden sonra bi süre yatma.yastığın yüksek olsun.gece yatmaya yakın bişeyler yeme.onun şurubu var gaviskon yada renie duo.doktoruna söyle yazar.
Günaydın kızlar,
cuma akşam çok kötüydüm, haftasonunu da keyifsiz geçirdim hiç girip yazamadım
cuma öğleden sonra başağrım başladı, önce yorgunluğa verdim, günlerdir bilgisayar başında tez yazmaya çalışıyorum diye. Ama gitgide arttı. serviste de kötü oldum eve dönerken. iki bina yanımızda eczane var, gidip demir hapı alayım bir de tansiyon baktırayım dedim nerden aklıma geldiyse. kadın bir ölçtü 15-10ben şok tabi, normalde 10-7 falan olur. Limonlu su için dedi. Eve geldim uzandım, zar zor 1 bardak limonlu su içtim. Eşim o arada doktorumuzu aradı ve doktor bu değerin çok yüksek olduğunu ilaç almamı ve ertesi gün yanına gitmemi söyledi. Bu arada gidip bi tansiyon aleti aldı eşim. Ben ilk defa istifra ettim ne yazık ki, o limonlu suyu...
Sonra düştü tansiyonum, ilacı almadım, kontrole gitmeyi bekledim. Hızlıca beebklere baktı iyiler dedi ama endişeli görünüyordu. Normalde çok rahat bi doktorum vardır ama adam da panikledi ve durumun ciddiyetini anlattı. Tansiyon asla istemediğimiz ve tolere edilmeyen bir şey dedi. Bir daha 13 bile çıksa doğuma kadar ilaç kullanacaksın dedi. Çok üzüldüm stres oldum tabii... Ama yapacak birşey yok. Şimdilik takip ediyoruz.
Sizin de aklınızda olsun kızlar, başağrınız falan olursa bir tansiyon baktırın.
Bu arada karnım da büyüdü benim iyice, h.sonu artık dayanamayıp hamile pantolonu aldım çünkü akşama doğru gaz şişkinliği de eklenince ofiste oturamaz oluyorum
Günaydın kızlar,
cuma öğleden sonra başağrım başladı, önce yorgunluğa verdim, günlerdir bilgisayar başında tez yazmaya çalışıyorum diye. Ama gitgide arttı. serviste de kötü oldum eve dönerken. iki bina yanımızda eczane var, gidip demir hapı alayım bir de tansiyon baktırayım dedim nerden aklıma geldiyse. kadın bir ölçtü 15-10ben şok tabi, normalde 10-7 falan olur. Limonlu su için dedi. Eve geldim uzandım, zar zor 1 bardak limonlu su içtim. Eşim o arada doktorumuzu aradı ve doktor bu değerin çok yüksek olduğunu ilaç almamı ve ertesi gün yanına gitmemi söyledi. Bu arada gidip bi tansiyon aleti aldı eşim. Ben ilk defa istifra ettim ne yazık ki, o limonlu suyu...
Sonra düştü tansiyonum, ilacı almadım, kontrole gitmeyi bekledim. Hızlıca beebklere baktı iyiler dedi ama endişeli görünüyordu. Normalde çok rahat bi doktorum vardır ama adam da panikledi ve durumun ciddiyetini anlattı. Tansiyon asla istemediğimiz ve tolere edilmeyen bir şey dedi. Bir daha 13 bile çıksa doğuma kadar ilaç kullanacaksın dedi. Çok üzüldüm stres oldum tabii... Ama yapacak birşey yok. Şimdilik takip ediyoruz.
Bu arada karnım da büyüdü benim iyice, h.sonu artık dayanamayıp hamile pantolonu aldım çünkü akşama doğru gaz şişkinliği de eklenince ofiste oturamaz oluyorum
Canim ins kan sonucunda iyi cikar. Ense olcumu cok onemli iyiyse sorunda yoktur ins. Sen mart 31 de dogum yapacak gozukuyorsun baktim da. Cinsiyet fikan deyjnceheyecanlandim
Günaydın canım.Daha önce görmedim yazdığını.Benimde doktorum kan değerim düşük çıkınca folbiolu günde ikiye çıkardı.Bende netten araştırdım biraz senin gibi tedirgin oldum.Geçen hafta gittiğimde sordum bi yan etksi falan var mı diye.Oda yan etkisi olsa ben niye yazayım dedi:))))Aksine bebeğin gelişimi içi nönemli falan dedi:)))
Bende folbiolun kullanma prospektörünü okudum.Kansızlık olan kişilerde günde üçe kadar çıkarılabilir yazıyodu içim rahatladı.Doktorun yazmışsa kullan canım zaten fazlası atılıyomuş:))))
Seninde kan değerin düşüktü sanırım.Doktorun ondan yazmış olabilir ikisinide...
Aysunayy
Bide doktorundan cevap gelirse burdan paylaşırsan iyi olur bizim gibi merak edenler için:)))
sağoll canım benım darısı başınıza aslımda 31 mart benım bebiş 3 günde önden gidiyor yanı aslında bugün 12+2 günlüğüz ama ben değiştirmedim tarıhı
Cok gecmis olsun canim. Yuksek tansiyon hamilelikte cok tehlikelidir ondan tedirgin olmustur ultrasonda sorun gormemistir. Ben surekli olcuyorum benim ki dusuyor cunku. 7/4 filan oluyor ama dusuk tansiyon tehlikeli degil hamilelikte. Sen sabah aksam olc derim. Ben gunde bikez olcuyorum.
kızlar hepinize ıyı haftalar cumartesi 2li taramamızı yaptırdık cok şükür ense kalınlığı herşey normal cıktı tek tek parmaklarını saydı kıpır kıpırdı 5.63 cm olmuş kan aldılar bır tüp onun sonucuda bir hafta sonra cıkaracak doktorum benı arıyacak cinsiyete gelınce önce kır dedi sonra erkekde olabılır emın olamadı 10 ekimde randevumuz var o zaman kesın bellı olur dedi sağlılı olsunda gerisi boş bizden bu kadar kızlar durumlar sıra sizin 2li testlerinizde inş. kan sonucumuzda ıyı cıkar
canım benım geçmiş olsun acıl şifalar dılerim benımde haftasonu 2 gün başımın ağrısından öldüm ama hiç tansıyona baktırmak aklıma gelmedı acıkcası parol içip yattım bende tansıyonu ölçeyım bari allah korusun bebeklerimizi
Kızlar malesef topiğe sürekli girip bakamıyorum bu nedenlede bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı bilmiyorum. Bu ay sonunda 2'li testimiz var. inş. o zaman gösterirAma cumartesi günü rüyamda içi su dolu ağzı kapalı bir kap verdiler elime. Bak bu bebeğin dediler. Bi baktım gerçekten suyun içinde minicik bi bebek var. Bembeyaz köfte dudaklı uyuyan bir erkek bebek. Uyuyor ama bir yandanda kıpırdıyordu. Çok tuhaf oldum. Sonra aldılar kabı benden doğum için biraz daha bekleyeceksin zamanı var dediler. O şoklada uyandım.
Günaydın kızlar,
Kızlar malesef topiğe sürekli girip bakamıyorum bu nedenlede bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı bilmiyorum. Bu ay sonunda 2'li testimiz var. inş. o zaman gösterirAma cumartesi günü rüyamda içi su dolu ağzı kapalı bir kap verdiler elime. Bak bu bebeğin dediler. Bi baktım gerçekten suyun içinde minicik bi bebek var. Bembeyaz köfte dudaklı uyuyan bir erkek bebek. Uyuyor ama bir yandanda kıpırdıyordu. Çok tuhaf oldum. Sonra aldılar kabı benden doğum için biraz daha bekleyeceksin zamanı var dediler. O şoklada uyandım.
Çok geçmiş olsun.Ben gebeliğimi ilk öğrendiğimde biraz yüksekti tansiyonum doktor hergün ölçmemi istedi fakat snra çıkmadı..
Ama iki gündür benimde başım çok ağrıyor sanırım bugünde ağrıyacak biraz belirtileri başladı uyanır uyanmaz.parol da içmek istemiyorum..
Yüksek tansiyondan doktorlarda gerçekten korkuyorlar.İnşallah birdaha yükselmez canım
Kızlar ben gyno ferro sanol vitamin hapı kullanıyorum. acayip iştah açtı bende bir türlü doyuramıyorum kendimi. aranızda bu ilacı kullanan var mı. bakalım benim ikili testimde haftaya perşembe günü merakla bekliyorum.
ikili test yaptıranlara şimdiden hayırlı olsun.
Evet kizlar ikili testlere az kaldi.
Benimde haftaya p.tesi.
Yarinda burdak dr gidicem bebegimi gormeye.ins iyidir
Günaydın kızlar..
Birşey sorucam sizinde afedersiniz ama büyük tuvaletinizi yaptıktan sonra bir süre karnınız ağrıyor mu?Kabız falan değilim ama dikkat ettim ne zaman büyük tuvalete çıksam akabinde bir süre karnım ağrıyor.nedendir ki acaba?
okurken resmen sıkıntını yasadım bende bu tarz bısey olmuyor ama gun ıcınde sabahtan ınanılmaz halsız oluyorum mesela suan ogleden sonra bomba gıbıyım ama servıste hep kotulesıyorum ınan dıyorum servısten ınınce yıgılıcam sankıGünaydın kızlar,
ıkılı osnucu ne zaman cıkıyor pekı ? benımde onden gıdıyor buarada uzerıne gorme yasamamısımdır dımı gelısımı onde dıye dusunuyorumsağoll canım benım darısı başınıza aslımda 31 mart benım bebiş 3 günde önden gidiyor yanı aslında bugün 12+2 günlüğüz ama ben değiştirmedim tarıhı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?