2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar.. 2-3 aksamdır cok kotu mide yanması cekiyorum sizce ne iyi gelir..

canım reflü var sanırım sende.yemeklerden sonra bi süre yatma.yastığın yüksek olsun.gece yatmaya yakın bişeyler yeme.onun şurubu var gaviskon yada renie duo.doktoruna söyle yazar.

inatcikeci de yazmış zaten canım, o şuruplar hamileler için güvenli. içebilirsin. bende hamileliğin başından beri ara ara oluyor, zaten vardı reflüm. ofiste ve evde 1er tane var. kötü oldukça 1er kaşık içiyorum

Cok gecmis olsun canim. Yuksek tansiyon hamilelikte cok tehlikelidir ondan tedirgin olmustur ultrasonda sorun gormemistir. Ben surekli olcuyorum benim ki dusuyor cunku. 7/4 filan oluyor ama dusuk tansiyon tehlikeli degil hamilelikte. Sen sabah aksam olc derim. Ben gunde bikez olcuyorum.

kızlar hepinize ıyı haftalar cumartesi 2li taramamızı yaptırdık cok şükür ense kalınlığı herşey normal cıktı tek tek parmaklarını saydı kıpır kıpırdı 5.63 cm olmuş kan aldılar bır tüp onun sonucuda bir hafta sonra cıkaracak doktorum benı arıyacak cinsiyete gelınce önce kır dedi sonra erkekde olabılır emın olamadı 10 ekimde randevumuz var o zaman kesın bellı olur dedi sağlılı olsunda gerisi boş bizden bu kadar kızlar durumlar sıra sizin 2li testlerinizde inş. kan sonucumuzda ıyı cıkar

canım benım geçmiş olsun acıl şifalar dılerim benımde haftasonu 2 gün başımın ağrısından öldüm ama hiç tansıyona baktırmak aklıma gelmedı acıkcası parol içip yattım bende tansıyonu ölçeyım bari allah korusun bebeklerimizi

Kızlar malesef topiğe sürekli girip bakamıyorum bu nedenlede bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı bilmiyorum. Bu ay sonunda 2'li testimiz var. inş. o zaman gösterir Ama cumartesi günü rüyamda içi su dolu ağzı kapalı bir kap verdiler elime. Bak bu bebeğin dediler. Bi baktım gerçekten suyun içinde minicik bi bebek var. Bembeyaz köfte dudaklı uyuyan bir erkek bebek. Uyuyor ama bir yandanda kıpırdıyordu. Çok tuhaf oldum. Sonra aldılar kabı benden doğum için biraz daha bekleyeceksin zamanı var dediler. O şoklada uyandım.

Canim ins kan sonucunda iyi cikar. Ense olcumu cok onemli iyiyse sorunda yoktur ins. Sen mart 31 de dogum yapacak gozukuyorsun baktim da. Cinsiyet fikan deyjnceheyecanlandim

Canim ins kan sonucunda iyi cikar. Ense olcumu cok onemli iyiyse sorunda yoktur ins. Sen mart 31 de dogum yapacak gozukuyorsun baktim da. Cinsiyet fikan deyjnceheyecanlandim

sağoll canım benım darısı başınıza aslımda 31 mart benım bebiş 3 günde önden gidiyor yanı aslında bugün 12+2 günlüğüz ama ben değiştirmedim tarıhı

Aysunayy
Bide doktorundan cevap gelirse burdan paylaşırsan iyi olur bizim gibi merak edenler için:)))

Evet canim cevap geldi.

Folbiolu birakma demis.

Ferra sanol.elevit ve folbiol devam..yani. icim rahatladı. Kan pihtilasmasi vsr bende yuzden devam dedi sanirim

Son düzenleme:
sağoll canım benım darısı başınıza aslımda 31 mart benım bebiş 3 günde önden gidiyor yanı aslında bugün 12+2 günlüğüz ama ben değiştirmedim tarıhı

Anladim peki amin ins benim daha var ikili teste ekimin iknci haftasi sanirim olur. Carsamba kontrolum var ama minik benim daha

teşekkür ederim. şimdi ölçüyorum sık sık. 10-7, 9-6 falan oluyor... inşallah çıkmaz bir daha.

çok teşekkür ederim. bence ihmal etme, baktır. ne olur ne olmaz yani. için rahat eder.

senin de gözün aydın bu arada test sonuçları iyi çıkmış kan değeri de güzel gelir inşallah. darısı bizlerin başına artık

ne değişik rüyalar görüyoruz hamilelikte. insan acayip de etkileniyor. ben henüz hiç bebeklerimle ilgili rüya görmedim. bakalım görecek miyim...
cinsiyet belli olsun da görelim bakalım rüyalar çıkıyor mu

Çok geçmiş olsun.Ben gebeliğimi ilk öğrendiğimde biraz yüksekti tansiyonum doktor hergün ölçmemi istedi fakat snra çıkmadı..

Ama iki gündür benimde başım çok ağrıyor sanırım bugünde ağrıyacak biraz belirtileri başladı uyanır uyanmaz.parol da içmek istemiyorum..

Yüksek tansiyondan doktorlarda gerçekten korkuyorlar.İnşallah birdaha yükselmez canım

Ne güzel bi rüya görmüşsün

Kızlar ben gyno ferro sanol vitamin hapı kullanıyorum. acayip iştah açtı bende bir türlü doyuramıyorum kendimi. aranızda bu ilacı kullanan var mı. bakalım benim ikili testimde haftaya perşembe günü merakla bekliyorum.

ikili test yaptıranlara şimdiden hayırlı olsun.

inşallah canım yaaa, çok kötü sonuçları olabiliyormuş yüksek tansiyonun. korktum ben de... sen de ihmal etme baş ağrılarını, ağrın olduğunda da ölç mutlaka

ben hamilelikten önce de kullanıyordum. bende iştah artışı yapmadı. benim bağırsak sistemimi bozuyor genelde

Evet kizlar ikili testlere az kaldi.
Benimde haftaya p.tesi.

Yarinda burdak dr gidicem bebegimi gormeye.ins iyidir

Evet kizlar ikili testlere az kaldi.
Benimde haftaya p.tesi.

Yarinda burdak dr gidicem bebegimi gormeye.ins iyidir

Asil mesele ikilinin sonucunu beklemek benim ekimin ikinci haftasi olur sanirim cunku bir hafta geriden giidiyoruz biz duzelmediyse hala tabi. Bayramda sonraya da brakmazlar o yuzden ikinci hafta diyetahmin ediorum.

Günaydın kızlar..

Birşey sorucam sizinde afedersiniz ama büyük tuvaletinizi yaptıktan sonra bir süre karnınız ağrıyor mu?Kabız falan değilim ama dikkat ettim ne zaman büyük tuvalete çıksam akabinde bir süre karnım ağrıyor.nedendir ki acaba?

Bilemedim bende olmuyor...

okurken resmen sıkıntını yasadım bende bu tarz bısey olmuyor ama gun ıcınde sabahtan ınanılmaz halsız oluyorum mesela suan ogleden sonra bomba gıbıyım ama servıste hep kotulesıyorum ınan dıyorum servısten ınınce yıgılıcam sankı
araba tutuyor gıbı basım donuyor bsıey oluyor servısten ınınce rahatlıyorum o yuzden sıkıntını ıcımde hıssettım
tansıyona gelınce gecmıs olsun ınsallah bır daha hıc yukselmez tansıyonun canım lımonlu su cektı ıyımı :)

ıkılı osnucu ne zaman cıkıyor pekı ? benımde onden gıdıyor buarada uzerıne gorme yasamamısımdır dımı gelısımı onde dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…