2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

günaydın hamişler
folik asit muhabbetleri olmuş benimde folik asit hikayem bu :)

Asil mesele ikilinin sonucunu beklemek benim ekimin ikinci haftasi olur sanirim cunku bir hafta geriden giidiyoruz biz duzelmediyse hala tabi. Bayramda sonraya da brakmazlar o yuzden ikinci hafta diyetahmin ediorum.
Evrt canim haklisn sonuc beklemek stres oluyor her zaman
Gene de ense kalinpigi burun olusumu vs iyi oldugunu duymakta rahatlstir biraz.
günaydın hamişler

Bana da dr.folbilou birakma dedi.belkde ilerleyen dönemlerde de kullanicem ben.
3 ay bitsin bir daha sorarim dr.

Sanirim kansizliga pihtilasmaya iyi gelen brseyler var icinde..

Egrrk fazlasi zarar degilse iceriz nolcak zaten minnak bisey

canım sorma çok kötüydü zaten... ben de o limonlu suyu severek içmiştim ama çıkartırken hiç öyle olmadı bir daha yükselirse ilaç kullanmak zorunda kalacağım ve risk oluştururacağı için üzülürüm ama yine de tedavisi olan birşey olsun da diyorum, ne gerekiyorsa yaparım.

sen iyileştin mi iyice?

ben hamilelikten önce de kullanıyordum. bende iştah artışı yapmadı. benim bağırsak sistemimi bozuyor genelde
Biraz bağırsakları bozuyor gibi.
kendini zorluyorsan eğer olabilir. ara sıra bende de oluyor, ne olsa karında oynamalar oluyor.
günaydın hamişler

aslında folbiol en iyisi, beyin ve omirilik gelişimi açısından ama 3 aydan sonra folbiolu değiştirebilirsin. oğlumdayken iyi bir doktorum vardı o da bana ısrarla folbiolu kullandırmıştı. sonra elevita başladık. şimdi bu hamileliğimde de gyno ferra sanol kullanıyorum.

Evet ense olcumu cok onemli. Burunda onlar iyiyse cok merak etmiyor insan

aslında vitamin fazlası idrarla atılıyor diyoruz ama atılmıyor. bende folik asit fazlalığı çıktı. bende aynını dedim fazlası atılmıyor mu diye doktora. O da herşeyin fazlasıda zarar dedi. o sıralar folbiol kullanıyordum. bir süre kestim. değerlerim hep normal şimdi.

valla dun pıknıge gıttık catalca taraflarına cok yorucuydu oglumu uyuturken uyuya kalmısım bende esımde o yzuden dun aksam fıtılı ve kremı suremedıma ma daha ıyıceyım ınsallah gecer artık dıye dusunuyorum enf bıtsın artık

Kızlar bende kabizlik vardi
Bu ferra sanol sanrim iyi geldi
Ben sevdim bi ilaci

Her dr baska birsey soyluyo hangisine inancagimizi sasirdik
Biri bisey olmaz diyor oteki zarsrli.:44:

günaydın
uzun zaman sonra mıde bulantılarım had safada
iste buna dayanmak zor oluyo leblebi yemeyi denedin mi canim?

aynen ev temiz hatta biz sirf ev kokmasin diye gecen sene davul firin aldik balkonda pisiyo daha da guzel :) umarim bu yontemle yiyebilirsin ustune bol limon dilimleyip koy canim kokusunu alir daha rahat yerain

cok gecmis olsun canim Allah tekrarini yasatmasin gecen gun ben de halsizlik ve biraz bas agrisiyla uyandim kalktigimda da dengemi saglayamadim gidip oturunca tansiyonumu olctum 13/7 idi biraz dinlendim kan verecegim icin hicbisi yiyip icemedim ama bir saat sonrasinda saglik ocaginda 11/6 cikti bende onceki degeri soyledim yoooo o da normal bir deger dediler :/ bu hafta doktoruma bundan bahsedeyim en iyisi
bu aradq hamis pantolonun hayirli olsun gule gule buyut gobusunu <3

Ayy ne guzel ruya hayirlara ciksin annesi ben de bir suru ruya goruyorum ama ruya tabirinden bakinca eger hamile kadin ruyada kiz gorurse oglu olurmus,erkek gorurse de kizi olurmus yaziyo :) saglikli olsunlar da cinsiyetlerini ogrenelim merak ediyorum zaten :)

Saglikla buyusun annesi maasallah sonucunuz guzel ckmis kan degeri de iyi cikar insallah darisi bizlere cinsiyet belli oluyo demek ayyyyyy heyecan yaptimmmm

Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Saglik ocagina kaydimi yaptirdim simdi cok ilgililer inanin doktotumdan daha guleryuzluydu hemsirem
Gelelim ogrendiklerimi paylasiyim hemen
20.haftada tetAnoz asisi olcam sonra bidaha sonraki ay sonra 6ay sonra sonra iki tane daha yani toplam 5 doz vurulursam bidaha omur boyu gerek olmicak ama sadece hamilelikte olan 2dozu vurursam bidaha hamile olunca yine 2 doz vurulcakmisiz bu kadar simdilik :)))

hakloson canım ya her doktor farklı soyluyo biri folbiol fala diyo biri onu kullan diyo

Ben 10 dan fazla dr ya gttim tup bebek doktorum gibisini gormedim.guven duymadim canim.
O birak deseydi kesinlikle birakirdim..ama kullan brakma dedi o yuzden kullanicam..:13:

Canim bende bazen oluyor ama benim kabizlik sorunum var eger biraz sikistiysam o zaman genel agrim belimde oluyor biazda karnimda
Kizlar doktora gidiyorum cok heyecanliyim ins melegimin hareketlerini gorurum dua edin opuyorum

İki gun sonrada bizim randevumuz var cok heyecanliti simdiden :) insallah kuzucugun kipir kipirdir annesi <3

Bende ersembe gunu gidicem bakslim bir tanisalim aile hekimimizle

Bu arada tansiyonu yuksek cikan arkadasa gecmis olsun..kizlar kendinize dikkat edin gebelikte yuksek tandiyon hic istenilem bi ditum degil..bende tam tersi dusuyo tansiyonum 8,5/6 faln doktor yukselmesinde dusuk te bi problem yok dedi..oyusden yukselirse birazcik bile dr la temsda gecmenizi oneririm

Ohh ne guzel bak bilgilendirmisler benimki sadece hamilelikte yapilacak iki dozu yazdi bir kagida su tarihlerde gel dedi :/ bende hamilelik sonrasi bitane daha oluyo ve omur boyu korunuyosun sandim tabi oyle degilmis burada arkadaslar.soyledi , hadi saglikli hamislikler canim

kızlar pazar günü zorla test yaptım kayınvalideme şükürler olsun negatif çıktı bakalım dr da zorla götüreceğim menepozun kötü yanlarını anlattım korksun da dr gitsin diye şimdilik hamileyim diyemiyo rahatladım :) çok fenayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…