- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
Bende ersembe gunu gidicem bakslim bir tanisalim aile hekimimizle
kızlar pazar günü zorla test yaptım kayınvalideme şükürler olsun negatif çıktıbakalım dr da zorla götüreceğim menepozun kötü yanlarını anlattım korksun da dr gitsin diye şimdilik hamileyim diyemiyo rahatladım :) çok fenayım ben
Ben cikiyorum kizlar supurgem bozuktu ev tuy yumagina donmus durumda oglene esim gelince buyuk temizlik var simdilik ben ustten ustten yapabildigimi yapayim :) Allaha emanet olun kuzucuklariniz ve sizler gorusuruz :*
kızlar hepinize ıyı haftalar cumartesi 2li taramamızı yaptırdık cok şükür ense kalınlığı herşey normal cıktı tek tek parmaklarını saydı kıpır kıpırdı 5.63 cm olmuş kan aldılar bır tüp onun sonucuda bir hafta sonra cıkaracak doktorum benı arıyacak cinsiyete gelınce önce kır dedi sonra erkekde olabılır emın olamadı 10 ekimde randevumuz var o zaman kesın bellı olur dedi sağlılı olsunda gerisi boş bizden bu kadar kızlar durumlar sıra sizin 2li testlerinizde inş. kan sonucumuzda ıyı cıkar
çok sevindim gözün aydı darısı başımıza bize de dua et :) hayırlı olsun hep sağlıklı sıhatli gitsin heyecan yaptım valla
Anladim pekiamin ins benim daha var ikili teste ekimin iknci haftasi sanirim olur. Carsamba kontrolum var ama minik benim daha
teşekkür ederim. şimdi ölçüyorum sık sık. 10-7, 9-6 falan oluyor... inşallah çıkmaz bir daha.
çok teşekkür ederim. bence ihmal etme, baktır. ne olur ne olmaz yani. için rahat eder.
senin de gözün aydın bu arada test sonuçları iyi çıkmışkan değeri de güzel gelir inşallah. darısı bizlerin başına artık
ne değişik rüyalar görüyoruz hamilelikte. insan acayip de etkileniyor. ben henüz hiç bebeklerimle ilgili rüya görmedim. bakalım görecek miyim...
cinsiyet belli olsun da görelim bakalım rüyalar çıkıyor mu
okurken resmen sıkıntını yasadım bende bu tarz bısey olmuyor ama gun ıcınde sabahtan ınanılmaz halsız oluyorum mesela suan ogleden sonra bomba gıbıyım ama servıste hep kotulesıyorum ınan dıyorum servısten ınınce yıgılıcam sankı
araba tutuyor gıbı basım donuyor bsıey oluyor servısten ınınce rahatlıyorum o yuzden sıkıntını ıcımde hıssettım
tansıyona gelınce gecmıs olsun ınsallah bır daha hıc yukselmez tansıyonun canım lımonlu su cektı ıyımı :)
ıkılı osnucu ne zaman cıkıyor pekı ? benımde onden gıdıyor buarada uzerıne gorme yasamamısımdır dımı gelısımı onde dıye dusunuyorum
iste buna dayanmak zor oluyo leblebi yemeyi denedin mi canim?
aynen ev temiz hatta biz sirf ev kokmasin diye gecen sene davul firin aldik balkonda pisiyo daha da guzel :) umarim bu yontemle yiyebilirsin ustune bol limon dilimleyip koy canim kokusunu alir daha rahat yerain
cok gecmis olsun canim Allah tekrarini yasatmasingecen gun ben de halsizlik ve biraz bas agrisiyla uyandim kalktigimda da dengemi saglayamadim gidip oturunca tansiyonumu olctum 13/7 idi biraz dinlendim kan verecegim icin hicbisi yiyip icemedim ama bir saat sonrasinda saglik ocaginda 11/6 cikti bende onceki degeri soyledim yoooo o da normal bir deger dediler :/ bu hafta doktoruma bundan bahsedeyim en iyisi
bu aradq hamis pantolonun hayirli olsun gule gule buyut gobusunu <3
Ayy ne guzel ruya hayirlara ciksin annesi ben de bir suru ruya goruyorum ama ruya tabirinden bakinca eger hamile kadin ruyada kiz gorurse oglu olurmus,erkek gorurse de kizi olurmus yaziyo :) saglikli olsunlar da cinsiyetlerini ogrenelim merak ediyorum zaten :)
Saglikla buyusun annesi maasallah sonucunuz guzel ckmis kan degeri de iyi cikar insallah darisi bizlere cinsiyet belli oluyo demek ayyyyyy heyecan yaptimmmm
çok sevindim gözün aydı darısı başımıza bize de dua et :) hayırlı olsun hep sağlıklı sıhatli gitsin heyecan yaptım valla
tatlım bence git en azından evham yapıp bebeğe zarar vereceğine git bak ben kendi dr ma gittim gittiğimde şaşırdı randevu günün değil sorun mu var dedi meraktan geldim dedim gayet de iyi baktı ve rahat uyku uyudum.bi de karnım benimde öyle bigün bakıyorum fena şiş bi gün yumuşacık anladım ki gaz :) çok gaz olabiliyor bu dönemde ama bence git rahatlat beyninikızlar bugün çok evham yaptım eşim de benden pinpirik karnımın şişi indi sanki bebeğimi hissetmiyorum bi başka doktordan randevü almış sizce gitmeli miyim yoksa perşembe günü ikili tarama var beklemeli miyim
ben zaten biraz kilolu hamile kaldım aslında niyetim önce kilo vermekti ama sağolsun meleğimiz hemencik geldi :)
inşallah sende toparlarsın
kızlar halime bakın ama gülmek yok 4-5 aylık var benim karın :)
Eki Görüntüle 802387
Ben cok acikiyorum hep canim bseyler isyito.gidisim pek iyi degildymadim doyamadim
Bulanmamakta iyi değil arkadas
Benim bulantılarım geçti çok şükür ..ee artık 12. haftadayım: )
Bugün misafirim vardı biraz yoruldum ayaklarım ağrımış yeni farkettim.
Bu akşam güzelce dinlenmem gerekiyor.
Bu arada ismeğin programlarını inceledim _bilinçli hamilelik ve doğum_ diye bir programı var 104 saat süresi.Katılmayı düşünüyorum bakalim
ben de bugün üye oldum kısmetse 17 nisanda anne olacağım. Allah sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. merak etme canım 9. haftadayım bende de bi gıdım göbek yok:) hamilelikten hemen önce 60 kiloydum, şimdi 59um
slm kızlar ben az önce acilden geldim bizim minik fasülye büyüyo çok şükür..elleri ayakları oynuoodu çok şükür...ama annesi hiç su içmio neredeyse bir haftadır.. dr agittik tahlil yaptırdık çok şükür ii çıktı sonucumuzda...ama su yokk hala.ilacları bile farklı seylerle yutmayı deniyoruz... ne yapalım ltfen akıl verin..
cnm bende samsundanım:)
Cokcok sikintidayim once minicik rebkli bir akinti parcasi geldi fitil kullaniyorum ya enf dolayi
Sonra tuvaletw girdim kabizolmusum kanayan orasi buna eminim ama ufakufak akinti parcalari geliyo koyu renk koyu sari yada kahve leke denen sey bumu oluyo cozemiyorum bi kanayan yer baska bi yer rahatliyorum sonra bu akintilar canimi sikiyo agladim agladim durdum napmaliyim ped koydum bunu yarin dr gostersem ayip mi olur ? Kafam allak bullak oldu ki benim
hoşbulduk:))
merhaba özelden yazdım ama olmadı yeni katıldığım için ben 24 yasındayım samsundayım ilk cocugum 10 temmuz cocuğumun doğacağı tarih 18 nisan 2014 benide listeye eklerseniz sevinirim..
9+3 yarin vajinal bakilmali dimi biraz urkuyorum birde bugun fitil atsammi enf icin
günaydın kızlar birkaç gündür yoktum çarşamba gecesi karın ağrısı kusma ve ishalle hastaneye yatırıldım üç gün hastanede serum tedavisi gördüm çok şükür şimde bende bebeğimde iyiyiz geçmişi okuyamadım daha inşallah sizlerde iyisinizdir.
anneler bi sorum olacak.hamilelikte fondoten kullanıyor musunuz? ben önceden kullandığım fondötene devam ediyorum .hsmilelikten önce yeni çıkan BB kremler varya onlqarı kullanıyordum ben bakımsızx makyajsız pek duramam da :) devam ediyorum açıkcası haftanın 5 günü suratımda eve erkende gitsem geç de gitsem ilk işim onları temizlemek oluyor.bu ara düğünler çok var o zaman da biraz daha fazla kapatıcılı fondotenimi kullanıyorum ama aklıma takıldı hiç bunun hakkında olumsuz bişiy duyan var mı.dr gidince danışacağım ama daha 11gün var gitmeme.
merhaba arkadaşlar... rahatsız hamişlerimize geçmişler olsun Allah başka sıkıntı yaşatmasın. ctesi ctesi çalışıyorum ben de. oğlumu yeni bir okula yazdırmayı düşünüyoruz anaokuluna başlıcak nasipse. bize biraz uzak servisle gidecek biraz erken kalkacak tek sıkıntımız o aslında. yoksa okul çok hoşumuza gitti. şimdi gittiği kreş içime sinmemeye başlamıştı. her sene değişik heyecanlar değişik mutluluklar yaşatıyorlar bize Rabbim eksikliklerini göstermesin. Evlat apayrı bir telaş, heyecan endişe imiş.
selam kızlar ben hala annemdeyim yarın istanbula dönecektim ama annem gitmemi istemedi.yüzün bembeyaz yemek pişiremiyosun yiyemiyosun eve gitsen ne yapıcaksın diyo.bende erteledim gitmeyi doğru diyo çünkü hiç halim yok...
mide bulantısı mide ağrısı üstüne bide gaz sancısı beni mahvetti.Allahtan yalnız değilim ya.bu arada göbüş fotosu yollayanlar maşallah size.kocaman olmuş karnınız.bende henüz bişey yok sabahları hele dümdüz hafif bi kabarıklık var o da gazdan :) iç karnım geniş herhalde kızımda da karnım pek çıkmamıstı yanlara doğru yayılmıştım gemi gibi :)
Ben de daha önceden gidiyordum lazere, ancak şimdi hamileyken arttı yine, göbekte de tüyler iyice belirginleşti. Ben 12. Hafta geçtikten sonra lazer yaptırsam mı diye düşündüm. Tabii göbeğe yapmamak lazımmış, ancak onun dışında bir sorun olur mu ki. Nette bakınca bazı doktorlar lazer derine inmediğinden zararının olmadığını, ancak göbekte yapılmaması getektiğini söylüyor.
Ben ayrıca saçlarımı boyamayı düşünüyorum, mecburum beyazlar var.
Sizler lazeri veya saç boyamayı oktorunuza sordunuz mu ? Ben soramadım, bir de insan çekiniyor sormaya nedenseZaten doktorumu da tam bulabilmiş değilim, şimdiki fena değil ama çok rahat edemiyorum. Ayrıca 2li test zamanı da geliyor. Buları başka doktor yapsa kötü mü olur acaba? (Bir riskli gebelik profuna) siz neler düşünüyorsunuz?
Bu konularda paylaşımlarınızı bekliyorum.
kızlar geçen hafta karnımda seyrimeler hissediyordum yani karnımda değil aslında tam rahmin oralarda bebeğimi hissediyorum diye mutluydum ama 5 gündür falan yok gitmeli miyim doktora yardımcı olun lütfen eşim iyice teirgin etti beni
kızlar geçen hafta karnımda seyrimeler hissediyordum yani karnımda değil aslında tam rahmin oralarda bebeğimi hissediyorum diye mutluydum ama 5 gündür falan yok gitmeli miyim doktora yardımcı olun lütfen eşim iyice teirgin etti beni
selam kızlar nasılsınız?
Ben cikiyorum kizlar supurgem bozuktu ev tuy yumagina donmus durumda oglene esim gelince buyuk temizlik var simdilik ben ustten ustten yapabildigimi yapayim :) Allaha emanet olun kuzucuklariniz ve sizler gorusuruz :*
kızlar pazar günü zorla test yaptım kayınvalideme şükürler olsun negatif çıktıbakalım dr da zorla götüreceğim menepozun kötü yanlarını anlattım korksun da dr gitsin diye şimdilik hamileyim diyemiyo rahatladım :) çok fenayım ben
canım sorma çok kötüydü zaten... ben de o limonlu suyu severek içmiştim ama çıkartırken hiç öyle olmadıbir daha yükselirse ilaç kullanmak zorunda kalacağım ve risk oluştururacağı için üzülürüm ama yine de tedavisi olan birşey olsun da diyorum, ne gerekiyorsa yaparım.
sen iyileştin mi iyice?
Kizlar doktora gidiyorum cok heyecanliyim ins melegimin hareketlerini gorurum dua edin opuyorum
kızlar benım mıdem cok yanıyor acaba bu elevitle b12 ilaçlarımı yapıyor tabı coraspirin de kullanıyorum ya mıdem ınanılmaz yanıyorsürekli afedersiniz geğiriyorum midem davul gibi oldu
B12 icin ayri ilac mi kullaniyorsun
Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Saglik ocagina kaydimi yaptirdim simdi cok ilgililer inanin doktotumdan daha guleryuzluydu hemsirem
Gelelim ogrendiklerimi paylasiyim hemen
20.haftada tetAnoz asisi olcam sonra bidaha sonraki ay sonra 6ay sonra sonra iki tane daha yani toplam 5 doz vurulursam bidaha omur boyu gerek olmicak ama sadece hamilelikte olan 2dozu vurursam bidaha hamile olunca yine 2 doz vurulcakmisiz bu kadar simdilik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?