2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben cikiyorum kizlar supurgem bozuktu ev tuy yumagina donmus durumda oglene esim gelince buyuk temizlik var simdilik ben ustten ustten yapabildigimi yapayim :) Allaha emanet olun kuzucuklariniz ve sizler gorusuruz :*

Negatfe de inanmamistir simdi o..
Ay ilahi k.validen alem ha.karnindaki menapozdan kaynaklı şişkinliği bebek saniyo sanirim

Ben cikiyorum kizlar supurgem bozuktu ev tuy yumagina donmus durumda oglene esim gelince buyuk temizlik var simdilik ben ustten ustten yapabildigimi yapayim :) Allaha emanet olun kuzucuklariniz ve sizler gorusuruz :*

Tesekkurker canim valla bilgilendiridilee..5doz yapinca omur boyu korunuyormusuz) hadi sna hem kolay gelsin yorma kendini

kızlar bugün çok evham yaptım eşim de benden pinpirik karnımın şişi indi sanki bebeğimi hissetmiyorum bi başka doktordan randevü almış sizce gitmeli miyim yoksa perşembe günü ikili tarama var beklemeli miyim

Anladim peki amin ins benim daha var ikili teste ekimin iknci haftasi sanirim olur. Carsamba kontrolum var ama minik benim daha

canım günler su gıbı akıp gidiyor merak etme bır bakmışsın ssenınde olmuş

amın canım darısı başınıza

canım kan sonucum cumartesi bellı olacak doktor arıyacak ustüne görme olsaydı daha büyük olurdu ılk zaman benımkı adetımle uyumlu gidiyordu 11 haftada 3 gün öne geçti doktor bazı gebeliklerde oluyor dedi senınkıde ıyıymış maşallah önden gitsinlerde geriden gitmesinler

cinsiyet bellı oluyormuş benımle yanımdakı kızın kız cıktı ama benımkı bellı olmadı kısmet sağlıklı olsunlarda darısı sanada olsun tatlım

çok sevindim gözün aydı darısı başımıza bize de dua et :) hayırlı olsun hep sağlıklı sıhatli gitsin heyecan yaptım valla

etmezmıyım canım tabı ederim rabbım hepinizin yüzünü güldürsün amın cümlemizin ben 3 düşükten sonra ılk defa bu haftalara kadar gelsın rabbım sağlıkla kucağıma almayıda nasip etsin

kızlar benım mıdem cok yanıyor acaba bu elevitle b12 ilaçlarımı yapıyor tabı coraspirin de kullanıyorum ya mıdem ınanılmaz yanıyor sürekli afedersiniz geğiriyorum midem davul gibi oldu

kızlar geçen hafta karnımda seyrimeler hissediyordum yani karnımda değil aslında tam rahmin oralarda bebeğimi hissediyorum diye mutluydum ama 5 gündür falan yok gitmeli miyim doktora yardımcı olun lütfen eşim iyice teirgin etti beni

tatlım bence git en azından evham yapıp bebeğe zarar vereceğine git bak ben kendi dr ma gittim gittiğimde şaşırdı randevu günün değil sorun mu var dedi meraktan geldim dedim gayet de iyi baktı ve rahat uyku uyudum.bi de karnım benimde öyle bigün bakıyorum fena şiş bi gün yumuşacık anladım ki gaz :) çok gaz olabiliyor bu dönemde ama bence git rahatlat beynini

Ben cok acikiyorum hep canim bseyler isyito.gidisim pek iyi degil dymadim doyamadim
Bulanmamakta iyi değil arkadas

Bin kere iyidir canım şu bulantı haftaları bir geçse

Gözün aydın çok güzel bir eğitimmiş benim vaktim olsa kesin giderdim

Hayırlı olsun ve hoş geldin aramıza canım

Bulantıdan dolayı mı içemiyorsun su? Bol bol sıvı beslen canım limonlu su iyi bir fikir olabilir limonata vs

Canım bende de biraz iye var ama senin kadar ileri durumda değil sen şuandan tezi yok bence tekrar dr git canım ihmal etme böyle şeyler ihmale gelmez gittiğin doktor çözüm olmadıysa başka doktorada gidebilirsin

Hoş geldin canım

merhaba özelden yazdım ama olmadı yeni katıldığım için ben 24 yasındayım samsundayım ilk cocugum 10 temmuz cocuğumun doğacağı tarih 18 nisan 2014 benide listeye eklerseniz sevinirim..

Hoş geldin aramıza

9+3 yarin vajinal bakilmali dimi biraz urkuyorum birde bugun fitil atsammi enf icin

Bence kullan canım

Geçmiş olsun

biraz makyajdan bir şey olmaz ama abartmamak lazım bence

hayırlı olsun içinize sinmesi en önemlisi bence

ne güzel annem pişirse ben yesem:) Bende göbüş şimdiden 6 aylık modunda

Yaptırma canım zaten lazerin hamilelikte çıkacak kıllar için garantisi yok

Canım endişe etme hemen.Hem 20.haftaya kadar bebeği hissetmen mümkün değil.Zor bir süreç evet hepimiz endişeye kapılıyoruz merak ediyoruz.Bende geçen akıntım olduğu için doktora gittim doktorum benimle çok güzel konuştu bu şekilde 9 ay geçmez hem kendine eziyet hemde karnındakine dedi sonradan bende düşündümki Allah yiyecek ekmek,alacak nefes verdiyse istersen hopla,zıpla,tepin gene o dünyaya gelicek.Bol bol dua et.ben hergün Ya Mübdi duasını 181 defa okuyorum hem ruhen de çok rahatlatıyor tavsiye ederim.

canım endişe etme hiç birsey olmaz ama için rahat etmıyorsa gıt tabıkı ama bebeği hissetmen için erken gazda olabılır yada erkek bebek seyğirir derler ama hepde segirmez korkma

selam kızlar nasılsınız?

iç güveysinden halliceliyim canım sen nasılsın? Bu bulantılar beni mahvetti

Çok yorma kendini kolay gelsin

Bu haftada hareket duymak imkansız gaz veya onun gibi birşeydir canım

Geçmiş olsun canım tansiyonun çıkmış dikkatli olursan bir şey olmaz canım sadece biraz daha dikkat ve sıkı kontrol gerekiyor sanırım

Kizlar doktora gidiyorum cok heyecanliyim ins melegimin hareketlerini gorurum dua edin opuyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

İkili test yapan arkadaşlar vardı 2 tane ikinizin sonuçlarının da iyi çıkmasına çok sevindim en kısa zamanda cinsiyetinide öğrenin inşallah...
Ben bu cumartesi doktora gideceğim sonraki cumartesi 2 li test için inşallah bende bebişimin elini yüzünü ultrasondan olsada görürüm

beni 27 ekimde çağırmıştı şimdi baktımda pazara geliyomuş bende aşı için çağırdı diye düşünmüştüm ama o sırada ben 17+2 oluyorum

merhabalar... uzun zamandır yoktum. inş herkesin hamilelikleri iyi geçiyordur. benim bulantılarım azaldı çok şükür sadece sabahları çıkarmalar hala devam ediyo. geçen hafta çok canımı sıkan bi durum oldu. ben hipotiroidi hastasıyım. ilaç kullanıyorum. doktorum 5 haftalıkken tiroid değerlerim yüksek çıkınca ilacın dozunu azaltmıştı. ben de üç hafta azalttım. ama geçen pazar ölçüm yapıldı bu sefer de değerler düşük çıktı. tiroid hormonu düşük olunca bebekte gelişim ve zeka geriliği yaparmış. hemen endokrin doktorumu aradım ilacın dozunu yükseltti. inş bebeğime bişey olmamıştır... değerlerim normaldir. bi de başka bi doktora da gitmiştim o da tiroid değerleri hamilelikte farklı sonuçlar verebilir demişti. inş olumsuz bi etkisi olmamıştır. of ya geçen hafta ağlaya ağlaya bi hal oldum. inş bişey olmamıştır bebeğime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…