Bu b12 yi de bazi dr lar folik ast gibi hemen baslatiyorlsrms.
Benim de dikkatimi cekti..faydali birsey demek ki:44:
açıkcası sık gitmek istemiyorum eşim biraz moral verse hiç gerek yok ama o benden daha evhamlı hal böyle olunca da sık sık doktora gider oldukcanım endişe etme hiç birsey olmaz ama için rahat etmıyorsa gıt tabıkı ama bebeği hissetmen için erken gazda olabılır yada erkek bebek seyğirir derler ama hepde segirmez korkma
teşekkür ederim arkadaşım dediğini uygulycamCanım endişe etme hemen.Hem 20.haftaya kadar bebeği hissetmen mümkün değil.Zor bir süreç evet hepimiz endişeye kapılıyoruz merak ediyoruz.Bende geçen akıntım olduğu için doktora gittim doktorum benimle çok güzel konuştu bu şekilde 9 ay geçmez hem kendine eziyet hemde karnındakine dedi sonradan bende düşündümki Allah yiyecek ekmek,alacak nefes verdiyse istersen hopla,zıpla,tepin gene o dünyaya gelicek.Bol bol dua et.ben hergün Ya Mübdi duasını 181 defa okuyorum hem ruhen de çok rahatlatıyor tavsiye ederim.
merhabalar... uzun zamandır yoktum. inş herkesin hamilelikleri iyi geçiyordur. benim bulantılarım azaldı çok şükür sadece sabahları çıkarmalar hala devam ediyo. geçen hafta çok canımı sıkan bi durum oldu. ben hipotiroidi hastasıyım. ilaç kullanıyorum. doktorum 5 haftalıkken tiroid değerlerim yüksek çıkınca ilacın dozunu azaltmıştı. ben de üç hafta azalttım. ama geçen pazar ölçüm yapıldı bu sefer de değerler düşük çıktı. tiroid hormonu düşük olunca bebekte gelişim ve zeka geriliği yaparmış. hemen endokrin doktorumu aradım ilacın dozunu yükseltti. inş bebeğime bişey olmamıştır... değerlerim normaldir. bi de başka bi doktora da gitmiştim o da tiroid değerleri hamilelikte farklı sonuçlar verebilir demişti. inş olumsuz bi etkisi olmamıştır. of ya geçen hafta ağlaya ağlaya bi hal oldum. inş bişey olmamıştır bebeğime...
açıkcası sık gitmek istemiyorum eşim biraz moral verse hiç gerek yok ama o benden daha evhamlı hal böyle olunca da sık sık doktora gider olduk
maşallah:) benim hiç iştahım yok, mide krampları bi de üstüne şişkinlik olunca hiçbişey canım istemiyor, umarım bebişim besleniyordur.
şu iştahım bi açılsa başka bişey istemembugün bide düzensiz beslenmeden heralde nezle olmuşum, napacam bilmiyorum.
ya hakikaten 5-6 çocuk doğuran annelere helal olsun diyorum, şu 2 ay çektiğimiz sıkıntıları düşününce:) buna da şükür tabi. inşallah halana çekersin.
bende çarşamba gidicem ikili test için üniversite hastanesine inşallah ilgili bi doktor çıkar tabi inşallah sonuç da iyi çıkar
benimde hepimizin de
kızlar benim 23 ünde ikili test için randevum var...ama salı günü içinde başka dr dan randevu aldım..içim rahat değil hiç.
miniğimi göreyim gidip.inş.iyidir.haftada bir gidicez anlaşıldı
B12 dgerime yeno baktrdim dusuk degil referans degrrleri icinde ama alt sinira daha yakin.ins problem cikmaz.B12 eksikligi bebege de geciyor ya onemli.
Cnm benim de aynı tarihte var, ( bu hafta olacaktı konferansı var diye erteledik). Ama ben de ayrıca başka soruları rahat sorabilmek için daha önce gittiğim bir bayan doktora gitmeyi düşünüyorum. Peki 2 kez 2 li test ve kan testi yapsak, özel sigorta karşılar mı acaba diye düşündüm de( bi kere yeterli neden 2 kez yapıosun gibi olmaz heralde)
Peki şimdiki doktoruna diğerinin sonuçlarını söyleyecek misin peki? Ben de böyle bi durumda dr.a ne söylerim diye düşünüyorum. Başka dr.a neden gidiyosun diye düşünmesin... Çok saçma bi durum,çünkü şimdikinde pek rahat diilim. O bayan dr da haftada 1 .5gün avrupa yakasında.. napcam bilemedim. Druma da tam karar veremedim..sen nasıl yapacaksın cnm?
Hayırlı haftalar güzel hamişler.Doktordan geliyorum.11+2 olduk çok şükür.Doktorum parmaklarına omurgasına ayaklarına gözlerine burnuna çenesine heryerine detaylı baktı.Ense kalınlığı 1,26 çıktı.Çok güzel herşey yolunda dedi.Cinsiyet sordum ama 13.haftadan önce söylemiyorum.Çünkü hata payı bu hafta da çok yüksek dedi.1 ekimde tekrar çağırdı cinsiyet için.Folik asit yerine elevit verdi.Burdaki yorumları okudum da inşallah bende de kötü etki yapmaz.Ya kızlar clexane yazdırmayı unuttum.Doktorun asistanını aradım.Reçeteyi iptal ettirin burdan yenisini yazayım dedi.Ama o eczaneden çok uzağım bi daha gitme imkanım yok dedim.O zaman tanıdığınız bi eczaneden bi kutu alın bi dahaki gelişinize reçeteye fazla yazarız dedi.Ama tanıdığım eczane yok.Burda iğneleri aldığım eczane var ama verir mi bilmiyorum.Normalde ssklı 15 tlye alıyorum 1 kutusunu.Netten baktım normal alsam 90 tl.Napcam bilmiyorum.
Hayırlı haftalar güzel hamişler.Doktordan geliyorum.11+2 olduk çok şükür.Doktorum parmaklarına omurgasına ayaklarına gözlerine burnuna çenesine heryerine detaylı baktı.Ense kalınlığı 1,26 çıktı.Çok güzel herşey yolunda dedi.Cinsiyet sordum ama 13.haftadan önce söylemiyorum.Çünkü hata payı bu hafta da çok yüksek dedi.1 ekimde tekrar çağırdı cinsiyet için.Folik asit yerine elevit verdi.Burdaki yorumları okudum da inşallah bende de kötü etki yapmaz.Ya kızlar clexane yazdırmayı unuttum.Doktorun asistanını aradım.Reçeteyi iptal ettirin burdan yenisini yazayım dedi.Ama o eczaneden çok uzağım bi daha gitme imkanım yok dedim.O zaman tanıdığınız bi eczaneden bi kutu alın bi dahaki gelişinize reçeteye fazla yazarız dedi.Ama tanıdığım eczane yok.Burda iğneleri aldığım eczane var ama verir mi bilmiyorum.Normalde ssklı 15 tlye alıyorum 1 kutusunu.Netten baktım normal alsam 90 tl.Napcam bilmiyorum.
O halde ortalama 12-13. haftalarda bu ikili test denilen şey yapılıyor. Benim en son gittiğim doktor (çok iyi dedikleri için deneme amaçlı) 6. ayda ikili test yapılcak dedi. Kafam karıştı yaa? Tam olarak nedir bunun olması gereken tarih?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?