2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım endişe etme hiç birsey olmaz ama için rahat etmıyorsa gıt tabıkı ama bebeği hissetmen için erken gazda olabılır yada erkek bebek seyğirir derler ama hepde segirmez korkma
açıkcası sık gitmek istemiyorum eşim biraz moral verse hiç gerek yok ama o benden daha evhamlı hal böyle olunca da sık sık doktora gider olduk

teşekkür ederim arkadaşım dediğini uygulycam

İns biseycik olmamisti annesi...

bende çarşamba gidicem ikili test için üniversite hastanesine inşallah ilgili bi doktor çıkar tabi inşallah sonuç da iyi çıkar
benimde hepimizin de

açıkcası sık gitmek istemiyorum eşim biraz moral verse hiç gerek yok ama o benden daha evhamlı hal böyle olunca da sık sık doktora gider olduk

Bebegi 16. Haftadan once hissetmek mumkun degilmis zaten. O da ikinci hamilelikte ilkse 20. Hafta anca diyor doktor. Gaz hareketlerini bebek hareketi saniyormus hamileler.

Çok dikkat et kendine. Bebiş etkilenmesin Allah korusun. Ama sana şöyle bir şey söyleyim. Dünyanın en süper besinlerinden biri sanırım. CEVİZ. Kabuklu ceviz al kendine. Sabahları aç karnına 3 tane kır ye. Hem bebişin her türlü gelişimi için mükemmel bir şeymiş, hem de gün içerisindeki şişkinlik ve kabızlık için harika bir çözüm. Ayrıca iştahta açıyor. Ama sadece sabahalrı ve aç karnına ye. Tok karnına yersen oldukça fazla yağ depolayan bir besinmiş.

ya hakikaten 5-6 çocuk doğuran annelere helal olsun diyorum, şu 2 ay çektiğimiz sıkıntıları düşününce:) buna da şükür tabi. inşallah halana çekersin.

İnşallah canım. Bu gidişe göre de öyle görünüyor bakalım. Tabi sadece ben değil İnşallah tüm annelerin doğumları kolay olur ve o melekleri sağ salim kucaklarına alabilirler

bende çarşamba gidicem ikili test için üniversite hastanesine inşallah ilgili bi doktor çıkar tabi inşallah sonuç da iyi çıkar
benimde hepimizin de

O halde ortalama 12-13. haftalarda bu ikili test denilen şey yapılıyor. Benim en son gittiğim doktor (çok iyi dedikleri için deneme amaçlı) 6. ayda ikili test yapılcak dedi. Kafam karıştı yaa? Tam olarak nedir bunun olması gereken tarih?

kızlar benim 23 ünde ikili test için randevum var...ama salı günü içinde başka dr dan randevu aldım..içim rahat değil hiç.

miniğimi göreyim gidip.inş.iyidir.haftada bir gidicez anlaşıldı

Cnm benim de aynı tarihte var, ( bu hafta olacaktı konferansı var diye erteledik). Ama ben de ayrıca başka soruları rahat sorabilmek için daha önce gittiğim bir bayan doktora gitmeyi düşünüyorum. Peki 2 kez 2 li test ve kan testi yapsak, özel sigorta karşılar mı acaba diye düşündüm de( bi kere yeterli neden 2 kez yapıosun gibi olmaz heralde)
Peki şimdiki doktoruna diğerinin sonuçlarını söyleyecek misin peki? Ben de böyle bi durumda dr.a ne söylerim diye düşünüyorum. Başka dr.a neden gidiyosun diye düşünmesin... Çok saçma bi durum,çünkü şimdikinde pek rahat diilim. O bayan dr da haftada 1 .5gün avrupa yakasında.. napcam bilemedim. Druma da tam karar veremedim..sen nasıl yapacaksın cnm?

merhaba arakadaşlar ben aranıza yenı katıldım..ankaradan yazıyorum....22 aylık oğlum var 10 haftalık hamıleyım nısanda doğumumun buyuk ıhtımal 2 ekımde 2li test yapılıcak....tamamen kazazede oldum bılmıyordum hamıle oldugumu hayırlısı dıyelım artık gelen ksımetıyle gelıck ınşallahh.....rabbım herkesın evlatlarını bağışlasın sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasıp etsın

B12 eksikligi bebege de geciyor ya onemli.
B12 dgerime yeno baktrdim dusuk degil referans degrrleri icinde ama alt sinira daha yakin.ins problem cikmaz.
Yani alt sinir 140 benimki 210 ust sinirda 900 kusur:44:

Canim benim kendi doktorum baska ilde..oraya haftaya p.tesi gdcem ikili icin.
Burdaki dr da sadece ultrasona bebegim iyi mi diye gormek icin giricem.

Iki kez yaptirmicam ikiliyi.kafam karisir simdi...hani olur ya birinde problem ciksrsa ozaman ikinci icin baska dr gidebilirim ama ins.oyle bir problem olmaz.

sayfa yenıleme tuşu hangısıydı yaa unutmusum ben buralara gırmeyelı bızımde aralık annelerı dıye grubumuz vardı halen var facede konusuruz gorusuruz çok ıyı arkadaşlıklar edındık ınşallah burdada oyle olur.......

Hayırlı haftalar güzel hamişler.Doktordan geliyorum.11+2 olduk çok şükür.Doktorum parmaklarına omurgasına ayaklarına gözlerine burnuna çenesine heryerine detaylı baktı.Ense kalınlığı 1,26 çıktı.Çok güzel herşey yolunda dedi.Cinsiyet sordum ama 13.haftadan önce söylemiyorum.Çünkü hata payı bu hafta da çok yüksek dedi.1 ekimde tekrar çağırdı cinsiyet için.Folik asit yerine elevit verdi.Burdaki yorumları okudum da inşallah bende de kötü etki yapmaz.Ya kızlar clexane yazdırmayı unuttum.Doktorun asistanını aradım.Reçeteyi iptal ettirin burdan yenisini yazayım dedi.Ama o eczaneden çok uzağım bi daha gitme imkanım yok dedim.O zaman tanıdığınız bi eczaneden bi kutu alın bi dahaki gelişinize reçeteye fazla yazarız dedi.Ama tanıdığım eczane yok.Burda iğneleri aldığım eczane var ama verir mi bilmiyorum.Normalde ssklı 15 tlye alıyorum 1 kutusunu.Netten baktım normal alsam 90 tl.Napcam bilmiyorum.

Slm kızlar

Gecen Cuma gunu tansıyonum dutsu ellerım uyustu bırden bıre.o korkuyla solugu doktorda aldım.sukurler olsun bıseyımız yokmus.doktum saolsun ne desem ılk aylarda normal kendını cok fazla yorma dedı durdu.kanaman yoksa korkulacak bıse yok dedı.bebegımı gordum ılk kez bukadar buyuktu ayakları vardı kıpır kıpır oynuodu ama kemık gelısımı daha tamamlanmadıgı ıcın ben hıssetmezmısım ole dedı doktor.ay sonu ıkılı testım var.ınsallah hersey guzel cıkar.

Bu aralar hıc ıyı deılım hıc mıdem bulanmazken yemek yer meyez bulantım baslıyo.kendımı cok mutsuz hıssedıyorum.sankı her an aglayacakmısım gıbı.bana ne oluyo anlamıyorum hep yatıp uyuyasım var ama calışırken bunu yapmak cok zor.

Rabbım tum hamışlere ve bekelerıne saglık mutluluk nasıp etsın

mrb canım gozun aydın ılkoncelıkle...ne ığnesı onlar merak ettım?

Canim hersryin güzel olmasi a sevindim masallah bebegine

Ben clexane icin rapor cikardim hic ucret odemiyorum..her seferinde de 3 kutu aliyorum.

Ayrica eski receten varsa bulundugun yerdek herhangi bir merkezden ilac yazdirabilirsin.ben kendi dr.gitkiyorum ilac icn.
Rapor olunca aile hekimi bile yaziyor.

Rapor yokkende burdaki uzman bir dr dan yazdiriyordum..

ikili test 11-14 hafta arası 6 aydaki detaylı ultrason falandır herelde
hatta nette bak 11-14 testi diye bile geçiyo bazı yerlerde

Kizlar doktordan geldim devlete gidiyorum baska bi dr a gittim hic ilgilenmedi cok bozuldum 10 sn bakti ben goremedim bile bi resim verdi oda net degil ikili yapilmiyormus malesef ozelde yaptirin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…