2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar doktordan geldim devlete gidiyorum baska bi dr a gittim hic ilgilenmedi cok bozuldum 10 sn bakti ben goremedim bile bi resim verdi oda net degil ikili yapilmiyormus malesef ozelde yaptirin dedi

banada göstermiyodu devletteki doktor bu kez gittiğimde bende görebilir miyim dedim de gösterdi yoksa hiç ekranı çevirmiyor herşey yolundsa diyo foto veriyo yolluyo
benim gittiğim hastanede de ikli test yapılmıyomuş universite hastanesini tavsiye ediyoruz biz dedi bende ordan randevu aldım
varsa sende üniversiteye gidebilirsin canım

Hosgeldin aramiza

F5 tusu. Ben de ekim aneleriyle hala gorusuyorum bulusmalarimiz oluyor

perşembeye ne kaldıki canım bence bekle derim evham yapma karnının şişkinliği gazdandır çünkü benimde geçen öyle oldu akşam karnım büyümüştü sabah kalktım küçülmüş mide bulantın devam ediyor mu?devam ediyosa hiç korkma derim

Kizlar doktordan geldim devlete gidiyorum baska bi dr a gittim hic ilgilenmedi cok bozuldum 10 sn bakti ben goremedim bile bi resim verdi oda net degil ikili yapilmiyormus malesef ozelde yaptirin dedi

Burdaki devlette o kadar detayli gosteriyor ki sasirdim. Su yolk kesesi bu rahim bak burda az kan gozukuyor. Yolk kesesi kaybolcak sonra. Bu bebek bunkalp atisi. Herseyi soyledikten sonra baska merak ettiginya da goremedigin bisey var mi diye de soruyor.

çok teşekkür ederım canım bende bana nıye kımse yazmıyor dıye düşünüyodum :))) burada çok ıyı arkadaşlıklar edınılıyo gerçektende......

mrb canım gozun aydın ılkoncelıkle...ne ığnesı onlar merak ettım?

Saol canım.Kan sulandırıcı kullanıyorum.

Raporum yok zaten 5.ayıma kadar kullancam.Her gittiğimde doktor reçete yazıyodu 2 paket.Bu sefer yazdırmayı unuttum.Kaynım devlet hastanesinde çalışıyna sölicem eğer yazdırabilirse o yazdırsın.Ama önce burdaki eczaneden şansımı denicem inşallah problem çıkarmaz verir.Doktora da sorcağım bisürü şey vardı hep unuttum bebeği görünce Hiç ikili test falan demedi ense kalınlığına bebeğe baktı o kadar.1 ekimde de cinsiyet için çağırdı.Artık o zaman sorcam sorularımı.

o hangi hastane canım benim doktorumda iyi ama o kadar detaylı anlatmıyor öyle doktor bulmak biraz zor

çok teşekkür ederım canım bende bana nıye kımse yazmıyor dıye düşünüyodum :))) burada çok ıyı arkadaşlıklar edınılıyo gerçektende......
Evet cok guzel arkadasliklar oluyor. Biz 4 sene olcak nerdeyse goruzmeye baslayali 2010 da dogum yaptik.

benim mide bulantım hiç olmadık canım bi de zaten 12 haftadan sonra bulantı da normalde geçermiş. benim iştahım var hamile kaldığımdan beri. her şeyi yiyebiliyorum

ne güzelmiş o öyle ben 2 kere özele gittim onlarda bile öyle şeyler duymadım

benim mide bulantım hiç olmadık canım bi de zaten 12 haftadan sonra bulantı da normalde geçermiş. benim iştahım var hamile kaldığımdan beri. her şeyi yiyebiliyorum

hmm anladım cnm benim 12 hafta oldu ama hala bulantılarım devam ediyor benimki geç gecicek galiba sen yinede evhamlanma içini ferah tut stres yaparsan bebekde etkilenir peki sadece karnının şişkinliği gitti diyemi bebeğe bişey olmasından süphe ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…