Kizlar doktordan geldim devlete gidiyorum baska bi dr a gittim hic ilgilenmedi cok bozuldum 10 sn bakti ben goremedim bilebi resim verdi oda net degil ikili yapilmiyormus malesef ozelde yaptirin dedi
merhaba arakadaşlar ben aranıza yenı katıldım..ankaradan yazıyorum....22 aylık oğlum var 10 haftalık hamıleyım nısanda doğumumun buyuk ıhtımal 2 ekımde 2li test yapılıcak....tamamen kazazede oldum bılmıyordum hamıle oldugumu hayırlısı dıyelım artık gelen ksımetıyle gelıck ınşallahh.....rabbım herkesın evlatlarını bağışlasın sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasıp etsın
sayfa yenıleme tuşu hangısıydı yaa unutmusum ben buralara gırmeyelı bızımde aralık annelerı dıye grubumuz vardı halen var facede konusuruz gorusuruz çok ıyı arkadaşlıklar edındık ınşallah burdada oyle olur.......
kızlar bugün çok evham yaptım eşim de benden pinpirik karnımın şişi indi sanki bebeğimi hissetmiyorum bi başka doktordan randevü almış sizce gitmeli miyim yoksa perşembe günü ikili tarama var beklemeli miyim
Kizlar doktordan geldim devlete gidiyorum baska bi dr a gittim hic ilgilenmedi cok bozuldum 10 sn bakti ben goremedim bilebi resim verdi oda net degil ikili yapilmiyormus malesef ozelde yaptirin dedi
banada göstermiyodu devletteki doktor bu kez gittiğimde bende görebilir miyim dedim de gösterdi yoksa hiç ekranı çevirmiyor herşey yolundsa diyo foto veriyo yolluyo
benim gittiğim hastanede de ikli test yapılmıyomuş universite hastanesini tavsiye ediyoruz biz dedi bende ordan randevu aldım
varsa sende üniversiteye gidebilirsin canım
sayfa yenıleme tuşu hangısıydı yaa unutmusum ben buralara gırmeyelı bızımde aralık annelerı dıye grubumuz vardı halen var facede konusuruz gorusuruz çok ıyı arkadaşlıklar edındık ınşallah burdada oyle olur.......
mrb canım gozun aydın ılkoncelıkle...ne ığnesı onlar merak ettım?
Canim hersryin güzel olmasi a sevindim masallah bebegine
Ben clexane icin rapor cikardim hic ucret odemiyorum..her seferinde de 3 kutu aliyorum.
Ayrica eski receten varsa bulundugun yerdek herhangi bir merkezden ilac yazdirabilirsin.ben kendi dr.gitkiyorum ilac icn.
Rapor olunca aile hekimi bile yaziyor.
Rapor yokkende burdaki uzman bir dr dan yazdiriyordum..
f5 e bas sayfayı yenilersin :)
Burdaki devlette o kadar detayli gosteriyor ki sasirdim. Su yolk kesesi bu rahim bak burda az kan gozukuyor. Yolk kesesi kaybolcak sonra. Bu bebek bunkalp atisi. Herseyi soyledikten sonra baska merak ettiginya da goremedigin bisey var mi diye de soruyor.
Evet cok guzel arkadasliklar oluyor. Biz 4 sene olcak nerdeyse goruzmeye baslayali 2010 da dogum yaptik.çok teşekkür ederım canım bende bana nıye kımse yazmıyor dıye düşünüyodum :))) burada çok ıyı arkadaşlıklar edınılıyo gerçektende......
benim mide bulantım hiç olmadık canım bi de zaten 12 haftadan sonra bulantı da normalde geçermiş. benim iştahım var hamile kaldığımdan beri. her şeyi yiyebiliyorumperşembeye ne kaldıki canım bence bekle derim evham yapma karnının şişkinliği gazdandır çünkü benimde geçen öyle oldu akşam karnım büyümüştü sabah kalktım küçülmüş mide bulantın devam ediyor mu?devam ediyosa hiç korkma derim
o hangi hastane canım benim doktorumda iyi ama o kadar detaylı anlatmıyor öyle doktor bulmak biraz zor
Burdaki devlette o kadar detayli gosteriyor ki sasirdim. Su yolk kesesi bu rahim bak burda az kan gozukuyor. Yolk kesesi kaybolcak sonra. Bu bebek bunkalp atisi. Herseyi soyledikten sonra baska merak ettiginya da goremedigin bisey var mi diye de soruyor.
mrb canım b,işi sorcam bu tahmını doğum zamanı falan yazıyoya onu nasıl yaptınız? bende yapsam dıyorum :)
ne güzelmiş o öyle ben 2 kere özele gittim onlarda bile öyle şeyler duymadım
mrb canım b,işi sorcam bu tahmını doğum zamanı falan yazıyoya onu nasıl yaptınız? bende yapsam dıyorum :)
Hosgeldinmrb bende 2buçuk aylık hamileyim bebeğimde annesi gibi olucak koç burcu nisanda doğucak inş.
benim mide bulantım hiç olmadık canım bi de zaten 12 haftadan sonra bulantı da normalde geçermiş. benim iştahım var hamile kaldığımdan beri. her şeyi yiyebiliyorum
mrb bende 2buçuk aylık hamileyim bebeğimde annesi gibi olucak koç burcu nisanda doğucak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?