Rize de yim ben canim.
oo bana baya uzak ben istanbuldayım
hmm anladım cnm benim 12 hafta oldu ama hala bulantılarım devam ediyor benimki geç gecicek galiba sen yinede evhamlanma içini ferah tut stres yaparsan bebekde etkilenir peki sadece karnının şişkinliği gitti diyemi bebeğe bişey olmasından süphe ediyorsun?
Neresinde? Ben istanbuldan rizeye gelin geldim
ataşehir biliyomusun?
benım bulantılarım 9 ay surmuştu oncekı bebeğımde inşallah bunda surmez sabahları oluyo şimdilik....şişkinlik için bence tereddut etme...hem daha karnın çıkmazkı...sabahları ıner akşama kadar buyur çunkı yemek yıyoruz sureklı bence perşembe gununu bekle ıkıdebırde ultrasyona gırme derım ben
Biliyorum evet. Ben k.cekmedeydim
Neresinde? Ben istanbuldan rizeye gelin geldim
Ben hep k. Cekmecedeydim orda dogdum orda buyudum 4 yildir rizedeyim.bende k.çekmecede 1 sene oturdum buraya 3-4 ay oldu taşınalı
bende trabzondan kocaeliye senin tersin :)
Ben hep k. Cekmecedeydim orda dogdum orda buyudum 4 yildir rizedeyim.
Bana zaten diyorlar millet rizeden istanbula gider sen niye geldin ordan diye. Sevdimmmmm
Allah daha çok sevdirsin canım ben rizeyi de rizenin insanını da şivelerini horonlarını vs severim
Ben hep k. Cekmecedeydim orda dogdum orda buyudum 4 yildir rizedeyim.
Bana zaten diyorlar millet rizeden istanbula gider sen niye geldin ordan diye. Sevdimmmmm
bende sızlere yesılkoyden yazıyorum :)
Ben aslen rizeliyim zatenAllah daha çok sevdirsin canım ben rizeyi de rizenin insanını da şivelerini horonlarını vs severim
Gel beklerizbende şuan Rizede olmyı tercih ederdim , ben zaten çok bunalmıştım İstanbul'dan ve çalıştığım yerden , hamileyken daha da zor oldu . birde kv 'den uzak olurdum daha iyi olurdu .Telefonda bile konuşmak istemiyorum kv ile .
bende şuan Rizede olmyı tercih ederdim , ben zaten çok bunalmıştım İstanbul'dan ve çalıştığım yerden , hamileyken daha da zor oldu . birde kv 'den uzak olurdum daha iyi olurdu .Telefonda bile konuşmak istemiyorum kv ile .
hmm tabi insan sevince heryere gider ben istde doğdum büyüdüm evlenince karşıya k.çekmeceye gelin gittim annemler anadolu yakası ataşehirde onların yakınına taşındır çok zor oldu ayrı eşimin işi ordaydı o işten ayrılınca buraya geldik o tarafta kimsemiz yoktu herkes burada benim için buraya gelmek çok ii oldu annem bana çok yardımcı oluyor düşük riskim olduğundan hep yatıyorum herşeyi annem yapıyor kaynanam var ama yok gibi
heralde aynı dertten muzdaribiz iyiki annem varmış diyorum çünkü kaynanamdan hayır yok hamile kaldım hiç arayıp sormadı gelmedi bile
Hele dogumdan sonra daha zor oluyor uzak olmak. Ben cok zor buyuttum oglumu cok yaramazdi hic uyumazdi kaynanalar zaten gelinden is bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?