2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benım bulantılarım 9 ay surmuştu oncekı bebeğımde inşallah bunda surmez sabahları oluyo şimdilik....şişkinlik için bence tereddut etme...hem daha karnın çıkmazkı...sabahları ıner akşama kadar buyur çunkı yemek yıyoruz sureklı bence perşembe gununu bekle ıkıdebırde ultrasyona gırme derım ben

canım benim yazıma alıntı yapmışsın inş. görür eğer yapabilirsen monarosanın yazısını alıntılaman gerekiyor

öğle aramdan kalan 15 dk mutfakta masa uzerınde uyumusum hemde agzımın suyu fılan akmıs nasıl tatlı geldıyse :)

Ben hep k. Cekmecedeydim orda dogdum orda buyudum 4 yildir rizedeyim.

Bana zaten diyorlar millet rizeden istanbula gider sen niye geldin ordan diye. Sevdimmmmm

Allah daha çok sevdirsin canım ben rizeyi de rizenin insanını da şivelerini horonlarını vs severim

Son düzenleme:
Allah daha çok sevdirsin canım ben rizeyi de rizenin insanını da şivelerini horonlarını vs severim

bende şuan Rizede olmyı tercih ederdim , ben zaten çok bunalmıştım İstanbul'dan ve çalıştığım yerden , hamileyken daha da zor oldu . birde kv 'den uzak olurdum daha iyi olurdu .Telefonda bile konuşmak istemiyorum kv ile .

Ben hep k. Cekmecedeydim orda dogdum orda buyudum 4 yildir rizedeyim.

Bana zaten diyorlar millet rizeden istanbula gider sen niye geldin ordan diye. Sevdimmmmm

hmm tabi insan sevince heryere gider ben istde doğdum büyüdüm evlenince karşıya k.çekmeceye gelin gittim annemler anadolu yakası ataşehirde onların yakınına taşındır çok zor oldu ayrı eşimin işi ordaydı o işten ayrılınca buraya geldik o tarafta kimsemiz yoktu herkes burada benim için buraya gelmek çok ii oldu annem bana çok yardımcı oluyor düşük riskim olduğundan hep yatıyorum herşeyi annem yapıyor kaynanam var ama yok gibi

Ben aslen rizeliyim zaten . Severim

Gel bekleriz

heralde aynı dertten muzdaribiz iyiki annem varmış diyorum çünkü kaynanamdan hayır yok hamile kaldım hiç arayıp sormadı gelmedi bile

Hele dogumdan sonra daha zor oluyor uzak olmak. Ben cok zor buyuttum oglumu cok yaramazdi hic uyumazdi kaynanalar zaten gelinden is bekliyor.

heralde aynı dertten muzdaribiz iyiki annem varmış diyorum çünkü kaynanamdan hayır yok hamile kaldım hiç arayıp sormadı gelmedi bile

aramasın sormasın uzak durusun bana yeter , herşeyim ters kadınla kokoş . fal dan nefret ederim kadın fal la işine devam ediyor , sürekli fal baktırıyor.

Hele dogumdan sonra daha zor oluyor uzak olmak. Ben cok zor buyuttum oglumu cok yaramazdi hic uyumazdi kaynanalar zaten gelinden is bekliyor.

kananamı arayıp hastaneye götürür müsün dedim kaynanamın arabası var bizim yok hep taksiyle gidiyoruz çok masraflı oluyor bizden benzin parası istedi inanabiliyormusun durumu kötü olsa haklı dersin ama durumuda iyi bizden çok çok iyi Allah daha çok versin kötülüğünü istemem ama insanın zoruna gidiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…