2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Yok artik ya bunu bnpenimki yapmazdi

aramasın sormasın uzak durusun bana yeter , herşeyim ters kadınla kokoş . fal dan nefret ederim kadın fal la işine devam ediyor , sürekli fal baktırıyor.

anlıyorum seni aslında keşke iyi anlaşılabilir bi kaynanam olsaydı diyorum birbirimize destek çıkardık öyle kaynana gelinler var özeniyorum valla

Yok artik ya bunu bnpenimki yapmazdi

zaten normali yapmaması canım insan komşusundan yabancıdan bile istemez ayıptır ama bizimki böyle para verirsen götürür yoksa suratına bakmaz bende öyle yaptıktan sonra bidaha ne aradım ne sordum zaten bana diyorki ne diye hastaneye gidiyorsun doktorlara baktırıp çocuğu düşüreceksin diyor böyle biri işte burdan anla canım kişiliğini

merhaba kızlar... sabah 2 li testimiz vardı. ultrasonda herşey yolunda çıktı. minnakımı uyandırana kadar azcık uğraştık ama :) çikolata yemiştim ama en az 45 dk önce yemek gerekiyormuş ben yedim girdim gibi oldu :)
elleri kafaya dayamış minnakım doktor ensesini ararken bacak arasını gösterdi. cinsiyeti sorduğumda o daha 5 cm cinsiyet söylemek fal bakmaktan farksız dedi ama erkek gibi diyebilirim dedi. kan da verdim haftaya bugün nasipse kontrolümüz var.
Ofise geç geldiğim için bir dünya işim var geçmişi okuyamadım. inşallah herşeyler yolundadır.

ne güzel senin adına sevindim canım cinsiyetini bende merak ediyorum bidahaki gittiğimde bende sorcam 13 haftalıkken gitmiş olucam belki belli olur

hahaha ayyy kayinvaliden beni cok gulduruyo bak benim anneannemle kayinvalidesi ayni gun dogum yapmis kadin gelin hamile kaldi diye evhamlana evhamlana hamile kalmis dogumuda ayni gune getirlis :))))

Tesekkurker canim valla bilgilendiridilee..5doz yapinca omur boyu korunuyormusuz) hadi sna hem kolay gelsin yorma kendini

Tesekkurler canim azcik dolastim esim geldi zaten ben yatistayim o ev temizliyo :-D u

Canim bu sekilde hamileligin cok zor gecer biraz sakin ol lutfen bebisini de dusun annesi su an o cok minik daha onu hissedemezsin hissettigin muhtemelen gaz hareketleridir saglikla buyuyun insallah
kızlar benım mıdem cok yanıyor acaba bu elevitle b12 ilaçlarımı yapıyor tabı coraspirin de kullanıyorum ya mıdem ınanılmaz yanıyor sürekli afedersiniz geğiriyorum midem davul gibi oldu
Ben de elevit kullaniyorum mide yanma sikintim yok denecek kadar aben gece yatarken ozellikle yastigimi biraz zyukselttim bir de maden suyu iyi geldi :)u

Allahin izniyle biseycik olmaz annesi evlatlarimiz Rabbime emanet sen bebisine Ayetel kursi oku hep.Allahin inzniyle sqg salim alirsin kucagina :)

MONAROSA. M anlasilan senin esinde benimki gibi pimpirik :) benimiine diyorum sen hamile olsan nolurdu acaba diyo kesin 9ay yatardim evede ultrason aleti alirdim :))))

clexane raporun varsa sağlık ocağınada yazdırabilirsin.maalesef bir kutusu 93 tl.

ekım ayında ben alısverıse baslıyorum haberınız ola sonra ay yok ben duymadım bılmıyorum bana neden soylemedın demeyın :)
cınsıyete gore
oglumla aynı odada olacaklar
ıkısınede battanıye ve yorgandan baslıcam ıse dısney serısı bırıne bebek bırıne tek kısılık almayı dusunuyorum ozellıkle erkek olursa ama kız olursa oglana ıstedıgı karakter olabılır dıcem ama olmaz odanın atmosferını bozmuyayım odaları wınne the pooh duvar kagıtlı yesıl tonlarında gıdıyor dekorasyon :) az once ınsallah kız olur ıdye ıcımden gecırdım tulumlara bakarken halbukı sıddetlı erkek ıstıyorum
sanırım hormonlarım cekımser davranmaya basladı :)

Şu ağızdaki acı tat beni bitirdi yahu.Ne yersem yiyeyim 2 dk sonra gene aynı gene aynı...

Kotuymus

Foto eklersin

Benimde oglum var gonlum kizdannyana

acıkcası erkek olsun ısterım ıkı erkek annesı kulaga hos gelıyorda
kız olsa sankı baya oyalar benı ne bılım pembe fırfırlı tulumlar cok cezbettı beni
ama oglum kız olursa çöpe atalım dıyor
bazende o zaman ıkı tane olsun bırı erkek bırı kız dıyor

Öncelikle herkese merhabalar. Allah izin verirse, ben de Nisan 2014'te anne olacağım (yaş 32, ilk bebek, SAT: 27 Haziran). Hepinize sağlıklı ve kolay bir hamilelik dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…