kananamı arayıp hastaneye götürür müsün dedim kaynanamın arabası var bizim yok hep taksiyle gidiyoruz çok masraflı oluyor bizden benzin parası istedi inanabiliyormusun durumu kötü olsa haklı dersin ama durumuda iyi bizden çok çok iyi Allah daha çok versin kötülüğünü istemem ama insanın zoruna gidiyor işte
aramasın sormasın uzak durusun bana yeter , herşeyim ters kadınla kokoş . fal dan nefret ederim kadın fal la işine devam ediyor , sürekli fal baktırıyor.
Yok artik ya bunu bnpenimki yapmazdi
merhaba kızlar... sabah 2 li testimiz vardı. ultrasonda herşey yolunda çıktı. minnakımı uyandırana kadar azcık uğraştık ama :) çikolata yemiştim ama en az 45 dk önce yemek gerekiyormuş ben yedim girdim gibi oldu :)
elleri kafaya dayamış minnakım doktor ensesini ararken bacak arasını gösterdi. cinsiyeti sorduğumda o daha 5 cm cinsiyet söylemek fal bakmaktan farksız dedi ama erkek gibi diyebilirim dedi. kan da verdim haftaya bugün nasipse kontrolümüz var.
Ofise geç geldiğim için bir dünya işim var geçmişi okuyamadım. inşallah herşeyler yolundadır.
hahaha ayyy kayinvaliden beni cok gulduruyo bak benim anneannemle kayinvalidesi ayni gun dogum yapmis kadin gelin hamile kaldi diye evhamlana evhamlana hamile kalmis dogumuda ayni gune getirlis :))))kızlar pazar günü zorla test yaptım kayınvalideme şükürler olsun negatif çıktıbakalım dr da zorla götüreceğim menepozun kötü yanlarını anlattım korksun da dr gitsin diye şimdilik hamileyim diyemiyo rahatladım :) çok fenayım ben
Tesekkurker canim valla bilgilendiridilee..5doz yapinca omur boyu korunuyormusuz) hadi sna hem kolay gelsin yorma kendini
kızlar bugün çok evham yaptım eşim de benden pinpirik karnımın şişi indi sanki bebeğimi hissetmiyorum bi başka doktordan randevü almış sizce gitmeli miyim yoksa perşembe günü ikili tarama var beklemeli miyim
Ben de elevit kullaniyorum mide yanma sikintim yok denecek kadar aben gece yatarken ozellikle yastigimi biraz zyukselttim bir de maden suyu iyi geldi :)ukızlar benım mıdem cok yanıyor acaba bu elevitle b12 ilaçlarımı yapıyor tabı coraspirin de kullanıyorum ya mıdem ınanılmaz yanıyorsürekli afedersiniz geğiriyorum midem davul gibi oldu
Allahin izniyle biseycik olmaz annesi evlatlarimiz Rabbime emanet sen bebisine Ayetel kursi oku hep.Allahin inzniyle sqg salim alirsin kucagina :)merhabalar... uzun zamandır yoktum. inş herkesin hamilelikleri iyi geçiyordur. benim bulantılarım azaldı çok şükür sadece sabahları çıkarmalar hala devam ediyo. geçen hafta çok canımı sıkan bi durum oldu. ben hipotiroidi hastasıyım. ilaç kullanıyorum. doktorum 5 haftalıkken tiroid değerlerim yüksek çıkınca ilacın dozunu azaltmıştı. ben de üç hafta azalttım. ama geçen pazar ölçüm yapıldı bu sefer de değerler düşük çıktı. tiroid hormonu düşük olunca bebekte gelişim ve zeka geriliği yaparmış. hemen endokrin doktorumu aradım ilacın dozunu yükseltti. inş bebeğime bişey olmamıştır... değerlerim normaldir. bi de başka bi doktora da gitmiştim o da tiroid değerleri hamilelikte farklı sonuçlar verebilir demişti. inş olumsuz bi etkisi olmamıştır. of ya geçen hafta ağlaya ağlaya bi hal oldum. inş bişey olmamıştır bebeğime...
maasallah saglikla gelsin bebisin aramiza hosgeldin canimmerhaba arakadaşlar ben aranıza yenı katıldım..ankaradan yazıyorum....22 aylık oğlum var 10 haftalık hamıleyım nısanda doğumumun buyuk ıhtımal 2 ekımde 2li test yapılıcak....tamamen kazazede oldum bılmıyordum hamıle oldugumu hayırlısı dıyelım artık gelen ksımetıyle gelıck ınşallahh.....rabbım herkesın evlatlarını bağışlasın sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasıp etsın
maasallah melegine canim benimde ignem var saglikocagindan bile yazdirabiliyorum. Sonucta elinde yazildigina dair eskide olsa receten varHayırlı haftalar güzel hamişler.Doktordan geliyorum.11+2 olduk çok şükür.Doktorum parmaklarına omurgasına ayaklarına gözlerine burnuna çenesine heryerine detaylı baktı.Ense kalınlığı 1,26 çıktı.Çok güzel herşey yolunda dedi.Cinsiyet sordum ama 13.haftadan önce söylemiyorum.Çünkü hata payı bu hafta da çok yüksek dedi.1 ekimde tekrar çağırdı cinsiyet için.Folik asit yerine elevit verdi.Burdaki yorumları okudum da inşallah bende de kötü etki yapmaz.Ya kızlar clexane yazdırmayı unuttum.Doktorun asistanını aradım.Reçeteyi iptal ettirin burdan yenisini yazayım dedi.Ama o eczaneden çok uzağım bi daha gitme imkanım yok dedim.O zaman tanıdığınız bi eczaneden bi kutu alın bi dahaki gelişinize reçeteye fazla yazarız dedi.Ama tanıdığım eczane yok.Burda iğneleri aldığım eczane var ama verir mi bilmiyorum.Normalde ssklı 15 tlye alıyorum 1 kutusunu.Netten baktım normal alsam 90 tl.Napcam bilmiyorum.
Gecmis olsun canim meleklerimiz Allaha emanet olsun kendine dikkat et cok da kafaya takma canim saglikli hamislikler diliyorum :)Slm kızlar
Gecen Cuma gunu tansıyonum dutsu ellerım uyustu bırden bıre.o korkuyla solugu doktorda aldım.sukurler olsun bıseyımız yokmus.doktum saolsun ne desem ılk aylarda normal kendını cok fazla yorma dedı durdu.kanaman yoksa korkulacak bıse yok dedı.bebegımı gordum ılk kez bukadar buyuktu ayakları vardı kıpır kıpır oynuodu ama kemık gelısımı daha tamamlanmadıgı ıcın ben hıssetmezmısım ole dedı doktor.ay sonu ıkılı testım var.ınsallah hersey guzel cıkar.
Bu aralar hıc ıyı deılım hıc mıdem bulanmazken yemek yer meyez bulantım baslıyo.kendımı cok mutsuz hıssedıyorum.sankı her an aglayacakmısım gıbı.bana ne oluyo anlamıyorum hep yatıp uyuyasım var ama calışırken bunu yapmak cok zor.
Rabbım tum hamışlere ve bekelerıne saglık mutluluk nasıp etsın
Evet cok guzel arkadasliklar oluyor. Biz 4 sene olcak nerdeyse goruzmeye baslayali 2010 da dogum yaptik.
Biz de insallah sizler gibi yillarca surecek dostluklar kurariz :) i
Hayırlı haftalar güzel hamişler.Doktordan geliyorum.11+2 olduk çok şükür.Doktorum parmaklarına omurgasına ayaklarına gözlerine burnuna çenesine heryerine detaylı baktı.Ense kalınlığı 1,26 çıktı.Çok güzel herşey yolunda dedi.Cinsiyet sordum ama 13.haftadan önce söylemiyorum.Çünkü hata payı bu hafta da çok yüksek dedi.1 ekimde tekrar çağırdı cinsiyet için.Folik asit yerine elevit verdi.Burdaki yorumları okudum da inşallah bende de kötü etki yapmaz.Ya kızlar clexane yazdırmayı unuttum.Doktorun asistanını aradım.Reçeteyi iptal ettirin burdan yenisini yazayım dedi.Ama o eczaneden çok uzağım bi daha gitme imkanım yok dedim.O zaman tanıdığınız bi eczaneden bi kutu alın bi dahaki gelişinize reçeteye fazla yazarız dedi.Ama tanıdığım eczane yok.Burda iğneleri aldığım eczane var ama verir mi bilmiyorum.Normalde ssklı 15 tlye alıyorum 1 kutusunu.Netten baktım normal alsam 90 tl.Napcam bilmiyorum.
ne güzel senin adına sevindim canım cinsiyetini bende merak ediyorum bidahaki gittiğimde bende sorcam 13 haftalıkken gitmiş olucam belki belli olur
inş canım ben de haftaya görmeyi umuyorum bakalım hayırlısı. kız mı erkek mi fark etmese de o merak insanı yiyor :)
aynen cnm sağlıklı olsun yeter ama merak işte :)
benim oğlum var bir tane bir de kız olursa güzel olurdu. Erkek olursa ütülenecek 3 kat gömlek + 2 gelin demek :)
Kotuymuszaten normali yapmaması canım insan komşusundan yabancıdan bile istemez ayıptır ama bizimki böyle para verirsen götürür yoksa suratına bakmaz bende öyle yaptıktan sonra bidaha ne aradım ne sordum zaten bana diyorki ne diye hastaneye gidiyorsun doktorlara baktırıp çocuğu düşüreceksin diyor böyle biri işte burdan anla canım kişiliğini
ekım ayında ben alısverıse baslıyorum haberınız ola sonra ay yok ben duymadım bılmıyorum bana neden soylemedın demeyın :)
cınsıyete gore
oglumla aynı odada olacaklar
ıkısınede battanıye ve yorgandan baslıcam ıse dısney serısı bırıne bebek bırıne tek kısılık almayı dusunuyorum ozellıkle erkek olursa ama kız olursa oglana ıstedıgı karakter olabılır dıcem ama olmaz odanın atmosferını bozmuyayım odaları wınne the pooh duvar kagıtlı yesıl tonlarında gıdıyor dekorasyon :) az once ınsallah kız olur ıdye ıcımden gecırdım tulumlara bakarken halbukı sıddetlı erkek ıstıyorum
sanırım hormonlarım cekımser davranmaya basladı :)
Benimde oglum var gonlum kizdannyanabenim oğlum var bir tane bir de kız olursa güzel olurdu. Erkek olursa ütülenecek 3 kat gömlek + 2 gelin demek :)
Şu ağızdaki acı tat beni bitirdi yahu.Ne yersem yiyeyim 2 dk sonra gene aynı gene aynı...
Benimde oglum var gonlum kizdannyana
Kotuymus
Foto eklersin
Kotuymus
Foto eklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?