Öncelikle herkese merhabalar. Allah izin verirse, ben de Nisan 2014'te anne olacağım (yaş 32, ilk bebek, SAT: 27 Haziran). Hepinize sağlıklı ve kolay bir hamilelik dilerim.
Bende de var ya o hele sabahlari
Şu ağızdaki acı tat beni bitirdi yahu.Ne yersem yiyeyim 2 dk sonra gene aynı gene aynı...
aramıza hoşgeldin seninle aynı haftadayız hamilelik nasıl geçiyor ?
o acı tat sabahları bendede var hatta boğazımda yanmada hissediyorum sanırım bunu hamilelik boyunca çekeceğiz
Teşekkür ederim. Çok rahat geçiyor, hiç bir sıkıntım , ağrım ya da bulantım yok çok şükür.
clexane raporun varsa sağlık ocağınada yazdırabilirsin.maalesef bir kutusu 93 tl.
Aman onlar iyi ve sağlıklı olsunlar da çekeriz biz.Hem Allah başka dert vermesin:)Sen ikili testi yaptırmadın değil mi?
Raporum yok canım reçeteyle alıyodum.Eşim eczaneye sormuş reçetesiz vermem demiş.Hastaneden yazdırıp öyle alıcam.Bianlık unutkanlık nasıl uğraştırıyor işte.
Yok artik yakananamı arayıp hastaneye götürür müsün dedim kaynanamın arabası var bizim yok hep taksiyle gidiyoruz çok masraflı oluyor bizden benzin parası istedi inanabiliyormusun durumu kötü olsa haklı dersin ama durumuda iyi bizden çok çok iyi Allah daha çok versin kötülüğünü istemem ama insanın zoruna gidiyor işte
Oyyy kiyamam maşallah kuzunamerhaba kızlar... sabah 2 li testimiz vardı. ultrasonda herşey yolunda çıktı. minnakımı uyandırana kadar azcık uğraştık ama :) çikolata yemiştim ama en az 45 dk önce yemek gerekiyormuş ben yedim girdim gibi oldu :)
elleri kafaya dayamış minnakım doktor ensesini ararken bacak arasını gösterdi. cinsiyeti sorduğumda o daha 5 cm cinsiyet söylemek fal bakmaktan farksız dedi ama erkek gibi diyebilirim dedi. kan da verdim haftaya bugün nasipse kontrolümüz var.
Ofise geç geldiğim için bir dünya işim var geçmişi okuyamadım. inşallah herşeyler yolundadır.
Hosgeldin canimÖncelikle herkese merhabalar. Allah izin verirse, ben de Nisan 2014'te anne olacağım (yaş 32, ilk bebek, SAT: 27 Haziran). Hepinize sağlıklı ve kolay bir hamilelik dilerim.
Bana da kiz zor geliyor cidden ya ama cok severim kizlari oglumu da kiz bekliyordu esim. O cok istiyor kiz.acıkcası erkek olsun ısterım ıkı erkek annesı kulaga hos gelıyorda
kız olsa sankı baya oyalar benı ne bılım pembe fırfırlı tulumlar cok cezbettı beni
ama oglum kız olursa çöpe atalım dıyor
bazende o zaman ıkı tane olsun bırı erkek bırı kız dıyor
Nasil belli oluyorolabilir önce cınsıyetı ogrenmem lazım ben gene usg resmını getırmedım ay nub bellı oluyor cınsıyet tahmını yaptıracaktım
oh ne güzel :) ilk gebeliğin mi?
Benimde var ama sabah daha cok ooluyor.Benim günün heranı var sağolsun:)Birde ağzım acayip tükürük üretmeye başladı yutkuna yutkuna kurbağaya döndüm:)
Daha da iyi olursun insTeşekkür ederim. Çok rahat geçiyor, hiç bir sıkıntım , ağrım ya da bulantım yok çok şükür.
yok yaptırmadım benim gittiğim hastanede yokmuş açıkçası ben yaptırmayı hiç düşünmüyordum ama şimdide yaptırsammı demeye başladım ama kötü bişey çıkarsa çok üzülürüm hamileliğim bana zehir olur kafam karıştı
Bana da kiz zor geliyor cidden ya ama cok severim kizlari oglumu da kiz bekliyordu esim. O cok istiyor kiz.
Nasil belli oluyor
Bana da kiz zor geliyor cidden ya ama cok severim kizlari oglumu da kiz bekliyordu esim. O cok istiyor kiz.
Nasil belli oluyor
merhaba kızlar... sabah 2 li testimiz vardı. ultrasonda herşey yolunda çıktı. minnakımı uyandırana kadar azcık uğraştık ama :) çikolata yemiştim ama en az 45 dk önce yemek gerekiyormuş ben yedim girdim gibi oldu :)
elleri kafaya dayamış minnakım doktor ensesini ararken bacak arasını gösterdi. cinsiyeti sorduğumda o daha 5 cm cinsiyet söylemek fal bakmaktan farksız dedi ama erkek gibi diyebilirim dedi. kan da verdim haftaya bugün nasipse kontrolümüz var.
Ofise geç geldiğim için bir dünya işim var geçmişi okuyamadım. inşallah herşeyler yolundadır.
aa ne güzelmiş ya bende aç gitmeyi düşünüyodum kan verilcek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?