2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
o acı tat sabahları bendede var hatta boğazımda yanmada hissediyorum sanırım bunu hamilelik boyunca çekeceğiz

Aman onlar iyi ve sağlıklı olsunlar da çekeriz biz.Hem Allah başka dert vermesin:)Sen ikili testi yaptırmadın değil mi?

clexane raporun varsa sağlık ocağınada yazdırabilirsin.maalesef bir kutusu 93 tl.

Raporum yok canım reçeteyle alıyodum.Eşim eczaneye sormuş reçetesiz vermem demiş.Hastaneden yazdırıp öyle alıcam.Bianlık unutkanlık nasıl uğraştırıyor işte.

Aman onlar iyi ve sağlıklı olsunlar da çekeriz biz.Hem Allah başka dert vermesin:)Sen ikili testi yaptırmadın değil mi?

yok yaptırmadım benim gittiğim hastanede yokmuş açıkçası ben yaptırmayı hiç düşünmüyordum ama şimdide yaptırsammı demeye başladım ama kötü bişey çıkarsa çok üzülürüm hamileliğim bana zehir olur kafam karıştı

Yok artik ya vicdansiz.
Oyyy kiyamam maşallah kuzuna
Ben de yarin kacamak yapip gorcem minigimi
Öncelikle herkese merhabalar. Allah izin verirse, ben de Nisan 2014'te anne olacağım (yaş 32, ilk bebek, SAT: 27 Haziran). Hepinize sağlıklı ve kolay bir hamilelik dilerim.
Hosgeldin canim

Bana da kiz zor geliyor cidden ya ama cok severim kizlari oglumu da kiz bekliyordu esim. O cok istiyor kiz.

olabilir önce cınsıyetı ogrenmem lazım ben gene usg resmını getırmedım ay nub bellı oluyor cınsıyet tahmını yaptıracaktım
Nasil belli oluyor

Benimde aklım karışık o konuda ama sanırım yaptıracam bir cesaret.Yoksa 9 ay boyunca sürekli bunu düşünücem.Allah korusun sonuç kötü çıkarsa tabiki aldırmayı düşünmüyorum ama insanın içi de rahat etmiyor acabalarla.

kızlar az önce çok garip bişey oldu kv ye çıkmıştım inerken bi komşumuz var ona rastladım
kendisi memleketteydi o yüzden tek tebrik etmeyen o kalmıştı
işte tebrik ederim falan dedi teşekkür ettim nasılsın dedi iyiyim Allah'a şükür bi sıkıntım yok dedim
bende gelcektim de gelemedim evde işler falan dedi işte bende bişiler diyoruö konuşuyoruz ama ikide bir nasılsın diyo
yahu iyiyim illa kotu mu olmam gerek
en son 50 kere nasılsın diyince biraz bulantılarım vardı ama geçti bu hafta falan dedim de kadın rahatladı ya çok enteresan değil mi

Bana da kiz zor geliyor cidden ya ama cok severim kizlari oglumu da kiz bekliyordu esim. O cok istiyor kiz.

Nasil belli oluyor

ay benim eşim de çıkarken doktora soruyor erkek olacağı kesin değil değil mi kız da olabilir diye :) oğlumuz bana çok benziyor çocukluk fotolarımızı gören ayırt edemiyor o derece. sanırım kız olursa kendine benzicek ümidi var :)

aa ne güzelmiş maşallah
ya bende aç gitmeyi düşünüyodum kan verilcek diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…