canım kızını Rabbim bağoşlasın sağlıklı uzun ömürler versin
ben seni evleneceğim zaman evim güzel evim bölümünü çok gezerdim seninde evini çok beğenmiştim ordan tanıyorum
ne güzel kızın abla olucak artık
inşallah burda bebeklerimizin resimlerini paylaşmakta nasip olur
bende 22 yaşımdayım mezun olur olmaz evlendim şuan eşimin tayini nedeniyle ailemden uzak bi şehirdeyim yalnızım yani burda
öyle işte
sat ımız aynı :)
Ya arkadaşlar nisan anneleri ne kadar az acaba ramazan diye mi böyle oldu
off yaa ben 5 gündür tutmuyorum ama içim hiç rahat değil.benimde sade kasık ve bel ağrısı var birde çok afedersiniz oruçtanmı kaynaklı gebeliktenmi bilmiyorum ama kabızlık sıkıntısı var...
off yaa ben 5 gündür tutmuyorum ama içim hiç rahat değil.
ah bide ben düşünmesem ama bende çok bekledim ondan sanırımIlk gebeligimde bende cok tedirgin oluyodum suanda daha rahatim kotu hissetmiyorum kotu dusunmuyorum ilk,gebeligim tup bebekti
oluyo diye biliyorumSanirim yeniden topic acilmali devir diye bisey varmi bilmiyorum ama
benimdebenim de ok canım yaa mide bulantım falan kasık ağrım bel ağrım da yok malesef.
hemde ne evham aslında böyle değilimdir ama konu bebek olunca sıyırdım iyiceinşallah hepimiz
yok böyle bişey benden evhamlısıda varmış ya ölsemde gam yemem
:
slm arkadaslar en son 28 hazıranda adetı baslayan veya bu tarıhe yakın olan anneler cvp yazablırmı?
dün hemen keseyi görür görmez söyledi eşim herkesebenim kız kardeşimle bir arkadaşım biliyor eşim ketumdur zaten söylemez kimseye o yönden rahatım keseyi görene kadar belki kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme düşüncesinde değilim ama bakalım
dün hemen keseyi görür görmez söyledi eşim herkese
inşallah birşey olmaz artık Rabbime emanet
Yok canim oyle oldugunu zannetmiyorum alttan bakmak buyuk gostermez sadece erken gorunmesini saglar karindan gorunmediginde alttan bakar drlar.senin kesenin boyutu cok iyi bu arada Allah tamamina erdirsin.
Evet cnm 5 haftalik keseyi gorduk bayram erteside kalp atisini duyucaz insallah
benim de ok canım yaa mide bulantım falan kasık ağrım bel ağrım da yok malesef.
senin kac haftalik canım bide ben de de ara sıra oluyor süt içinde midem bulanıyor niye acabakızlar bulantılarınız nasıl keninizi nasıl hissediyorsunuz..
benim şimdilik bulantım yok ara ra bel ve kasık ağrım olmasa hiç hamile olduğumu anlmıycamm
senin kac haftalik canım bide ben de de ara sıra oluyor süt içinde midem bulanıyor niye acaba
aa canım bende cuma gidicem ozamana ancak 1500 lerde olur benimde mi görünmez ki:26:
ben kesemi gördüm ne zaman kalp atisi icin gitmelitm doktor 15gün sonra dedi ama çok gec değil mibiz cuma günü gördük keseyi, hatta resmini cüzdanımda saklıyorum. bayramdan sonra da kalp atışını duycaz inşallah. umarım sende görmüşsündür canım.
ben kesemi gördüm ne zaman kalp atisi icin gitmelitm doktor 15gün sonra dedi ama çok gec değil mi
15 güne kesin gözükür. benim kesem 4 hafta 4 günlüktü. seninkini hatırlıyor musun. cuma görmüştüm. ama bayramdan sonra o güzel duyguyu birlikte tadarız inaşllah.
kızlar hamile olduğunuzu kimler biliyor
benim tek annem biliyordu ama eşim sayesinde dün öğrenmeyen kalmadı
aslında ben söyleme taraftarı değildim Allah korusun birşey olur diye
benim kız kardeşimle bir arkadaşım biliyor eşim ketumdur zaten söylemez kimseye o yönden rahatım keseyi görene kadar belki kalp atışını duyana kadar kimseye söyleme düşüncesinde değilim ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?