kaçtı peki hcg eğer 2000 i geçerse gözüküyormuş.
çalışmıyorum canım eşim devlet harici çalışmamı istemiyor devlette beni istemiyor:)kışın stilistlik dikişe falan gittim şimdi evdeyim
keseyi gördüm canım ben kalp için bayramdan sonra gidicem
böylede evde sıkılıyorum kış gelsin tekrar kursa başlıcam.yolun hakkaten uzunmuş baya öğretmensin sanırım ama 2.dönem doğum iznine ayrılırsın heralde zatenOh ne guzel tadini cikar bu donemin ne guzel evdesin.Ben simdi rahatim ama eylulde okul acilacak ve okulum icin her gun 70 km gidis gelis yapiyoum(35--35)insallah o doneme mide bulantilarim olmaz.
o zaman bayramdan sonrayı ikimizde sabırsızlıkla bekleyeceğiz :)) ben de kalp atışlarını o zaman duycam
böylede evde sıkılıyorum kış gelsin tekrar kursa başlıcam.yolun hakkaten uzunmuş baya öğretmensin sanırım ama 2.dönem doğum iznine ayrılırsın heralde zaten
Evet hersey iyi giderse mart basi ayrilirim heralde.Haklisin aslinda hemsureklibu konulari dusunmektense kurs oyalar iyi olur.Dikis kursuna gidersen annesi bebegine cicisler pikeler dikersin artik
Hadi bakalım güzel haberini bekliyoruzgünaydın gününüz hayırlı olsun..
ben doktora yarın gidecektim ama dayanamadım bu gün gideceğim içim raahtlasın..
dönünce yazarım hayırlısıyla inşallah sorun yoktur dua edin
Canim bu haftalar çok hassas haftalar temizlik yapmasan yormasan kendini emimin evin temizdirDoktora randevu alamadim 24 bos 6+4 oluyorum sanirim o zaman sizcw cokmu gec ?
Saglik ocagina gittim butun tahlillerimi orda yaptirdim beta hcg bakiyorlar yarin ogleden sonra sonuclari alicam
Bugun temizlik yapmaliyim bastigim yerler kum sanki
Oglani anneme satim rahat rahat yapim diyorum
Hayırlı olsun Canim Hoşgeldin doktorun ne diyor ?Kızlar selaaammm artık ben de aranızdayımmmm :) 3hafta+2. günümde ovu. testi ile çift çizgi gördüm beta hcg 64.7 çıktı. yorumlarsanız sevinirim...
İnsaallah hersey istediğin gibi gider cnm ilk bebek mı? Normal yolla mı tedavi ile mı?herkese merhaba
benim de sat 3 temmuz, yarın kese görmeye gideceğim... ama uzun uğraşlardan sonra gelen bir bebek olunca henüz hamileyim demeye bile dilim varmıyor :26::26: inşallah herşey yolunda gider ve burda güzel şeyler paylaşırız uzun süre
en son dün bhcg yaptırdım, 2000 civarıydı. yarın sanıyorum kese görünür, belki üstten de görünebilir... umarım herşey yolunda gider
günaydın kızlar
bende hala belirti yok kafayı yicem Allahım nolur bişey olmasın
Hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz
Günaydın cnm bende de 2 gündür hiç bir belirti yok acaba idrar testi mı yapsak
hadi inşallah canım zaten büyüsün cinsiyeti belli olsun hemen alışverişe başlıcam
kalp atışını duysakta karnımız çıksa artıkçok özenyorum hamile karnına
Evde can sIkintisi.Biraz once cin ve rus takvimine baktim.Cine gore kizim rusa gore oglum oluyor:):):)Daha ben kesemizi goremedim ama cinsiyeti ogrendim bile eheueheuehue
Hoşgeldin cnm hadi hayırlı olsun kan testi yaptırdın mı? başka cocuğun var mı?Kızlaaaaar,
Umarım ben de aranıza katıldım. Reglime 2 gün var ama vücüdumu iyi tanıdığımı düşündüğümden bugün test aldım ve pozitif çıktı. Çok mutluyum şu an..Geçen sene de bu günlerde hamile kaldığımı öğrenmiştim ama 2. ayda düşük yaptım.1 yıl sonra aynı duyguları yaşamak hem sevindiriyor hem de endişelendiriyor beni biraz
Umarım hepimiz hayırlısıyla hamileliklerimizi güzel bitiririz ve bu süreçte kk sayesinde birbirimize destek oluruz.
Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsinnn!!!
İnsaallah olmaz yaaa ben de ne yaparım bilmem evden yürütürum herhalde :18:Oh ne guzel tadini cikar bu donemin ne guzel evdesin.Ben simdi rahatim ama eylulde okul acilacak ve okulum icin her gun 70 km gidis gelis yapiyoum(35--35)insallah o doneme mide bulantilarim olmaz.
Gecmiyorrrrrrrr gecmiyorrrrrr gunlerrrrrro zaman bayramdan sonrayı ikimizde sabırsızlıkla bekleyeceğiz :)) ben de kalp atışlarını o zaman duycam
Evet hersey iyi giderse mart basi ayrilirim heralde.Haklisin aslinda hemsureklibu konulari dusunmektense kurs oyalar iyi olur.Dikis kursuna gidersen annesi bebegine cicisler pikeler dikersin artik
Aklını bulandirma güzel duşun ben diyorum ama diyene bakbende testte yok ovulasyon testi yaptım ama oda nekadar doğru sonuç verir bilmiyorumki
Evde can sIkintisi.Biraz once cin ve rus takvimine baktim.Cine gore kizim rusa gore oglum oluyor:):):)Daha ben kesemizi goremedim ama cinsiyeti ogrendim bile eheueheuehue
ikisinden biri tutcak nede olsabende çok bakıyorum onlara
Evden yurutme imkaninin olmasi super cok sanlisin.İnsaallah olmaz yaaa ben de ne yaparım bilmem evden yürütürum herhalde :18:
:
göğüs uçlarımın şişliğide inmiş kızlar benim ümitlerim tükeniyor
Ayyyy bende dikişe gittiğim sırada yeğenlere pikeler nevresimler dikmiştim şimdi bebeğime yaparım ins süslü süslü
Mefrusata mı gitsem
Canim benimki de sis degil.Hem habire sisse olmazki.Sakin ol bence.Olmadi yarin bikan testi yaptir ya da kendi doktoruna git.
Kizlar,benim icinde takvime bakabilirmisiniz bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?