2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın benim hamile olduğumu eşimin ailesi dışında nerdeyse herkes biliyor. Eşim ailesine kalp atışları başladıktan sonra söylemek istiyormuş. Hayırlısı artık. Karnım adet sancısı gibi sancı yapiyor.

günaydın gününüz hayırlı olsun..
ben doktora yarın gidecektim ama dayanamadım bu gün gideceğim içim raahtlasın..
dönünce yazarım hayırlısıyla inşallah sorun yoktur dua edin

Doktora randevu alamadim 24 bos 6+4 oluyorum sanirim o zaman sizcw cokmu gec ?
Saglik ocagina gittim butun tahlillerimi orda yaptirdim beta hcg bakiyorlar yarin ogleden sonra sonuclari alicam
Bugun temizlik yapmaliyim bastigim yerler kum sanki
Oglani anneme satim rahat rahat yapim diyorum

Kızlar selaaammm artık ben de aranızdayımmmm :) 3hafta+2. günümde ovu. testi ile çift çizgi gördüm beta hcg 64.7 çıktı. yorumlarsanız sevinirim...

Son düzenleme:

aynı sancı bende de var ve gaz var çok rahatsızım.

kızlar hamile olduğunuzu kimler biliyor
benim tek annem biliyordu ama eşim sayesinde dün öğrenmeyen kalmadı
aslında ben söyleme taraftarı değildim Allah korusun birşey olur diye

biz eşimin anne,baba,abla ve eniştesine, benim annem,babam ve kızakrdeşime, bnm en samimi 3 arkadaşıma söyledik. Amama babam dede oluyorum diye bütün akrabaları aramış daha 4. haftadayım benim tarafta duymayan kalmadı cnm. Allah a emanet ne diyim :)

herkese merhaba

benim de sat 3 temmuz, yarın kese görmeye gideceğim... ama uzun uğraşlardan sonra gelen bir bebek olunca henüz hamileyim demeye bile dilim varmıyor :26::26: inşallah herşey yolunda gider ve burda güzel şeyler paylaşırız uzun süre

en son dün bhcg yaptırdım, 2000 civarıydı. yarın sanıyorum kese görünür, belki üstten de görünebilir... umarım herşey yolunda gider

Canim bende de yok belirgin birsey.Gogus uclarim hassaa agriyor.Arada regl olacakgibi vajina agriyor.Normal heralde bunlar.Bosver midemiz bulanmasin.Zaten belirtiler icin erken bence daha

benimde göğsüm ve adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu ama işte dünden beri kesildi o korkutuyor beni

Kızlaaaaar,
Umarım ben de aranıza katıldım. Reglime 2 gün var ama vücüdumu iyi tanıdığımı düşündüğümden bugün test aldım ve pozitif çıktı. Çok mutluyum şu an..Geçen sene de bu günlerde hamile kaldığımı öğrenmiştim ama 2. ayda düşük yaptım.1 yıl sonra aynı duyguları yaşamak hem sevindiriyor hem de endişelendiriyor beni biraz
Umarım hepimiz hayırlısıyla hamileliklerimizi güzel bitiririz ve bu süreçte kk sayesinde birbirimize destek oluruz.
Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsinnn!!!

Melindax adwt donemini gectigin icin agrilarin kesilmistir bulantilar icin cok cok erken daha

adet dönemi olduğu için ağrıyordu geçtiği içinde azalıyo olabilir dimi.kalp atışlarını bi duysaydım rahatlıcam canım

Sorma ben keseyide gormedim daha yalnizca kan sonucum var.Bayramdan sonraya kaldi
Hosgeldiniz.Umarim saglikla kucagimiza aliriz hepimizz...

ınşallah canım ya. benim tam sat gore 5haftalik ama doktor 5+3 diyor nasil oldu anlamadım ben de cuma gunu gördüm sen de hamilelik belirtileri başladı mi

sadece sigaraaya karşı hassasiyetim var, bir de bazen baş dönmem oluyor ani kalkmalarda ama çok şükür şu an bulantım yok. ultrason görüntüsünde sağ alt tarafta haftası gününe baktık ona göre şu an 5 haftalık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…