2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar dr telefonda gorustum baan progestan baslattı
mumkun oldugunca hareket etme yatıp dınlen dedı
ben calısıyorum:26:

kızlar pazartesi okula gittik ögle saatine doğru ayağıma ve popoma vuran çok şiddetli sancı yaşadık.sonra wc ye gideyim dedim.bir gittim ki kanamam var..hemen hastaneye gittik.tansiyonum150/80 ..vee çok korktum..iki gün hastanede kaldık.dr dahada yatırcaktı ancak orada ben bunaldım eve gelmek istedim..drumuz doğum sancısı ve çok agır düşük tehditi yaşadıgmızı söyledi.vücut bebeği doğurmak istemiş..şimdi uzun bir yatış dönemi verdi...hayırlısı..birde sudan tiksinip su içemediğimiz için vücutta enfeksiyon var dedi..kızlar dualarınızda bizleri de eksik etmeyin..mevlam bebeklerimizi bize bağışlasın inş..

cok uzuldum sınırlerım bozuldu dıyebılırım

gecmıs olsun sen devlet memurusun ıstedıgın kadar yatabılırsın
ben ozeldeyım ve calısmak zorundayım
vajınal muayne ettılermı?
bende tekrar kanlı akıntı gelırse dr gıdıcem

canım sütü zaten kendin için içmen lazım bebeğin Senin depondan kullanıyo merak etme ona yetiyor ama senden gidiyo ki buda ileride kemik erimesine yol açıyo.diyene bak sanki ben içiyorum ama bende malesef mide bulantısından kako katarsam belki içebiliyorum

Son düzenleme:
progestan kullanıp calısan varmı kızlar? :26: belimde agrı var sankı durus rahatsızlıgı gıbı ama gecmeyen agrı

Veee Kaynana olucam ins cinsiyeti erkek.. :)

hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah :) darısı bizlerin başına bende cuma günü kontrole gidicem inşallah hayırlısıyla bende öğrenirim meleğimin cinsiyetini

Son düzenleme:

mevlam yardımcın olsun korkularını gidersin...onun izni olmadan hiçbişe olmaz inşallah sende moralini yüksek tut bizim bilemediğimiz hikmetler var her işte hayırlısı olsun hepimiz için ....

Canim cok geçmiş olsun.
Igne ilac verdi mi dr..benimde kanamam cok oldu hala da tehdit dvam ediyo.raporu yeniliycem p.tesi.:26:
Cok dikkat et cok uzulurum.Allah korusu size bagislasin bebeginizi inşallah.
Ara ara haber ver kendinden.

progestan kullanıp calısan varmı kızlar? :26: belimde agrı var sankı durus rahatsızlıgı gıbı ama gecmeyen agrı

Bende kullanıyorum hem igne hem ilac.
Rapor aoicam bende tekrar.:26:
Belim agriyo bugun benimde.gecse idi su gunler hsyirlisi ile.

Bende 08.30 17.30 çalışıyorum da yemek saati dahil 9 saat çalışıyorum bunu nerden biliyorsunuz. Eğer öyle bişey varsa ben neden 17.30 a kadar çalışayım ki yardımcı olursan sevinirim arkadaşım

canım bu hakkını kullan sadece 7,5 saat çalıştırabiliyorlar hemile ve emzikli bayanları...

cnm çok saolun..bende devlette değilim özeldeyim..yapacak bişe yok bebişim daha önemli.vajinal bakmadılar canım..serum taktılar iğne yaptılar..
ve bence git bir görün aksatma..

mevlam yardımcın olsun korkularını gidersin...onun izni olmadan hiçbişe olmaz inşallah sende moralini yüksek tut bizim bilemediğimiz hikmetler var her işte hayırlısı olsun hepimiz için ....
amin cnm inş hayırlısı olacak ve bebeklerimizi bize bagışlasın

cnm kanama dan korkmuyolar dı bende sancım vardı makatıma vuran oturtmayan baskı yapan ..içime bıçak saplanır gibi sancılar giriyordubir gecede üç tane progestanın iğnesini vurdular..serum antibiyotik falan vardı...kırpıdamadan yattım..
clexan da devam ediyor.doguma kadar vuracaklar sanırsam
bebişim hareket ediyodu ve ben ona bişe olacak diye çok korktum kızlar..
inş geçecek bugünlerde bizlerde bebişlerimize kavuşuruz..

ben üç aydır progestan kullanıyorum cnm..vajinal al korkma..benimde çok oluyordu belimde agrı.inş geçer seninki cnm.sen dikkat et çok yormamaya çalış kendini

çok çok geçmiş olsun Rabbim korusun seni de bebişini de. Dualarım sizinle.

Bende 08.30 17.30 çalışıyorum da yemek saati dahil 9 saat çalışıyorum bunu nerden biliyorsunuz. Eğer öyle bişey varsa ben neden 17.30 a kadar çalışayım ki yardımcı olursan sevinirim arkadaşım

bu devlet memurları için geçerlimi? bizimkilere desem iş çıkarıyosun şimdi emsal olacaksın derler

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun dualarımız sizinle kendine çok dikkat et

canım sanada gecmıs olsun tekrardan senın usg kanama alanı gozukuyor benım vajınal hıc bakmadılar esım drahat bısey olmaz dıyor acaba dr gıtsemmıkı bır daha olursa gel dedıler
progestan agızdanmı alınıyor vajınalmı?

canım bu hakkını kullan sadece 7,5 saat çalıştırabiliyorlar hemile ve emzikli bayanları...

ben bugun 170 aradım saatlerımı soyledım gunde 1 saat 20 dk mola kullanıyorum dedım normalde 1.30 saat kullandırlmaları gerek ama zaten bu krıtere yakınsınız degısecek bır saat yok molalar dahıl degıl bu 7.30 saate dedı

bakmadan nasıl seni panikler böyle doktor, bence tekrar git cute

benımde ılk gebelıgımde vucut sureklı gebelıgı tahlıye etmeye calısıyordu
en son makattakı baskı hıssıyle 36+4 gunlukken dogum yaptım ben magnezyum kullandım hep rısklı gebelıkler uzmanına gıttım
allah yardımcın olsun senınde cok uzuldum

bakmadan nasıl seni panikler böyle doktor, bence tekrar git cute

tekrar eden bısey oldugu ıcın herhalde gelde demedıler tekrar olursa gel dedıler 14 gormus doktro benı hersey normalmıs bebegın yerı rahım goruntusu bebegın durumu o yuzden ılaclarını kullan dıkaktlı ol dedı
ama ben bu haberı aldıktan sonra tuvalete gıttım agladım agladım
onur aradı sınırden onunda telefonlarını acmıyorum
sankı ona ne onla ne ılgısı var
ama gecmıste cok zor bı gebelık gecırdıgım ıcın sureklı yatarak Allah benı kımselere muhtac etmesın dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…