tekrar eden bısey oldugu ıcın herhalde gelde demedıler tekrar olursa gel dedıler 14 gormus doktro benı hersey normalmıs bebegın yerı rahım goruntusu bebegın durumu o yuzden ılaclarını kullan dıkaktlı ol dedı
ama ben bu haberı aldıktan sonra tuvalete gıttım agladım agladım
onur aradı sınırden onunda telefonlarını acmıyorum
sankı ona ne onla ne ılgısı var
ama gecmıste cok zor bı gebelık gecırdıgım ıcın sureklı yatarak Allah benı kımselere muhtac etmesın dıyorum
senin ilk hamileliğinde sıkıntılı olduğundan baya etkilemiş seni canım ya. geçmiş olsun ben önceki sayfaları çok okuyamıyorum ama doktora gitmemişsin sanırım bir görünsen belki bu kadar üzülmezsin için rahatlar
aslında benımde ıcımde kotu bır hıs yokcanım sen gebe olduğunu öğrendiğinden beri sürekli endişelisin, bu endişe kimi zaman yeni bebeği ege kadar sevebilir miyim şeklinde oldu kimi zamanda ya bişey olursa gene aynı sıkıntıları yaşarsam şeklinde, bilinçaltında hep olumsuz düşünceler var,gerekirse izin alıp evde dinleneceksin gerekirse annen ya da kv sana bakacak bunlar kaçınılmazsa evet olacak biraz rahatla ama ben nedense doktorun abarttığını düşünüyorum
valla canım benim bulantılarım eskisi kadar olmasa da var özellikle çok ayakta durduğum zamanlarda daha çok oluyo ...bugün doktora gittik uyuyomuş bücürüm o yüzden pek hareket ettiğini göremedim ama doktor ense kalınlığına kalp atışına falan baktı gayet iyi dedi veee progestanı bırakabilirsin dedi çok mutlu oldum ama bu seferde komferfol diye kan gibi bi ilaç vermiş nası içicem bilmiyorum :18: ve en önemlisi ikili test için de kan verdim ama size tavsiyem normalde özel hastaneye gidiyosanız bile bu testi devlet hastanelerinde ve üniversite hastanelerinde yaptırmanız çünkü buralarda ücretsiz yapılıyo ve hiç bi farkı yok ... özel hastaneler boşu boşuna milletten para almanın peşinde
haklısın canım da bugun uni hastanesine gittim perşembeye randevu verdi altı ustı bi ultrason bakcak kan alçak
önümde kadın vardı sonuç nekadarda çıkıyo dedim 1 ay dedi
bende özelden randevu aldım muayne 35 ikli test 35 toplamda 70 lira çok da önemli değil yani
haklısın canım da bugun uni hastanesine gittim perşembeye randevu verdi altı ustı bi ultrason bakcak kan alçak
bende özelden randevu aldım muayne 35 ikli test 35 toplamda 70 lira çok da önemli değil yani
Kizlar ben iki gundur tam gobek altinda kelebek kipirtisi gibi cok kisa sureli bir sey hissettim bebek olma ihtimali vsr miboyle sanki hani goz seyirirya onun gibi ama gobegimin alt kisminda..yok yok dedim cok erken bsska biseydir o
bende nisan annesi olucam allah izin verirse ama enfeksiyonum war ıdrar yolmda o cıktı sımdı cok korkutuo buda benikızlar sizdede böyle bişe oldumu daha 7 haftalk hamleym
Eveet 11+1 de öğrendim cok büyümüş tosunum. Bakalim senin tosunun cinsiyeti ne :)Tebrik ederim canim. Hayirli bir evlat olsun insallah
Bana da erkek gibi geliyo ayy erkenden ogrenmssin ne guzel
nerden randevu aldın canım benım kuzenım bır hastanede doktor unı hastanesınde ıstesem o ayarlar ama ozeldekılerın sonucları sankı daha dogruymus gıbı gelıyor bana para dokmeye bayılıyoruz
kızlar pazartesi okula gittik ögle saatine doğru ayağıma ve popoma vuran çok şiddetli sancı yaşadık.sonra wc ye gideyim dedim.bir gittim ki kanamam var..hemen hastaneye gittik.tansiyonum150/80 ..vee çok korktum..iki gün hastanede kaldık.dr dahada yatırcaktı ancak orada ben bunaldım eve gelmek istedim..drumuz doğum sancısı ve çok agır düşük tehditi yaşadıgmızı söyledi.vücut bebeği doğurmak istemiş..şimdi uzun bir yatış dönemi verdi...hayırlısı..birde sudan tiksinip su içemediğimiz için vücutta enfeksiyon var dedi..kızlar dualarınızda bizleri de eksik etmeyin..mevlam bebeklerimizi bize bağışlasın inş..
canım Kocaeli uni hastanesinden internetten randevu aldım gittim tekrar perşembeye gun verdiler sonuçlar da en erken 15 gun sonra çıkıyomuş bende yarın özelden randevu aldım gerçi oraya da sormadım kaç günde çıkcak sonuç ama bir haftayı geçmez diye düşünüyorum
birde tansiyonum biraz yüksek çıktı ya 14-8 sınırda dedi hemşire takip etmen lazım dedi
o enf basıma ne ısler actı benım ya
ben bu aksam baska bır doktora gıdecegım kızlar
aslında benımde ıcımde kotu bır hıs yok
bılıncaltımın benı tamamen ele gecırdıgını fark edıyorum kurtulmaya calısıyordum bu durumdan hamılelıge konstre degıldım aslında normale doner gıbıydım ama ıste
bılmıyorum bakarsın ben atlar gıderım doktora
ızın alamıyorum egıtımım var
bu baska bısey nemı ozel sektor kıcına basarlar tekmeyı hıc te donup bakmazlar
ama bızde zaten ızınler muhtıs sorun
suanda belımde agrı var baskada bısey yok
bol bol su ıcmem lazımmıs gıbı hıssedıyorum
tedavı olman lazımyapma ya bebeğe zarar veriyormu neyin warki seninde cnm
canım ben bugun dıoktora gittiğimde bi kadın vardı belin ağrısından aglıyodu
doktor ona dediki bu agrı hamilelikten olamaz idrar yolu iltihabından şüpheleniyorum dedi
senin de ağrının sebebi o olabilir ben daha önce yaşamıştım mide bulantısı da yapıyo limonlu su içerek geçirmiştim ben
tedavı olman lazım
keseye kadar ulasabılıyor enf , kanlı akıntı gelıyor bugun gıdıp muayne olucam bakalım
kucukmuydu acaba hamılelıgı
benden aklıntı falan gelmiyor kanlı sadece bembeyaz intihap resmen yani bariz belli sökio dışarı atio sürekli temiz kuru bırakıyrm kendımı bol su ıcıyrm zaten ılac kullanıormda cumtsi gidicem işte doktorumun yanına kısmet artıkallah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?