2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Aynen canim bende tedirgin oluyorum.
Hani kan k.rengiye donusunce azalip bitmesi gerekir demi.yok oyle yogun geliyo ki.korkmamak elde degil.

Bel agrimda eklendi bugun.

Yarin ikilim var dr gidicrm inşallah herşey yolunda dir.

Kahverengi olsa zerre kafama takmicam ben bugun kaniyorum dunki gibi sulu gibi bebek Allah esirgesin olse bunu anlayamicam tuvalette cok dutamiyorun kan bosalcak diye kendimden korkuyorum resmen

ben hamile kalmadan önce adetliyken duş alınca kanamam azalırdı du alıcaksan fazla ayakta durma derim hemen şampuanlan çık ayakta durmak iyi gelmez bende kabız olmuşum wcye gidesim gelmiyor kendimi zorlarsam kanama çoğalabilir o yüzden çok sıkışınca gitmeyi düşünüyorum ıkınmamak lazım

Kzlar Allah korusun dusuk yasiyor olsa insan. Beli agrir mi kasik agrisi hatta sancisi olmasi gerekir demi.

Kanaması olan arkadaşlar benimde oldu 1 hafta sürdü hemde ilk geldiğinde bildiğin avuç dolusuydu sonra geçti ben ilacı bıraktım 11 haftalik doktora gittiğimde doktor kanama alanı var bebegin altında dedi hemen tekrar ilaca başla dedi ben başlamadım allahım sen billirsin diye dua ettim birde içime hep birşey olmayacak sağlıklı d doğacak bu bebek dedim simdi allaha şükür 13 haftaya giriyorum yinede aynısını düşünüyorum içinizi rahat tutun allaha dua edin benim nenem hep derdiki bu cocuk pamuk ipligiyle bağlı değil olacaksa olur zaten

Aynen canim bende tedirgin oluyorum.
Hani kan k.rengiye donusunce azalip bitmesi gerekir demi.yok oyle yogun geliyo ki.korkmamak elde degil.

Bel agrimda eklendi bugun.

Yarin ikilim var dr gidicrm inşallah herşey yolunda dir.

benim bel ağrım 1 haftadır var yatıp kalkarken zorluyor sana bişey sorucam sen hem iğne hemde progestan hap kullanıyorsun değilmi? dozu nasıl ayarlıyorsun? ben haftalık iğne oluyorum ama hapta içsemmi acaba diyorum evde hapda var yan etki yapıyoodu belki gecev yatmadan içersem etkilenmem

Kizlar sizin topigi geziyodum ve kanamadan dert yanmisinz..bende ayni yoldan gectim szin korkularinizi anliyorum kendmden ornek verip moral vermek istedm.5.hftadan 14.hftann snuna kdr kanamam oldu..bi dusugum vardi..o yuzden doktorm coraspin ve oksapar igne verdi..5.hftada kanamalr bsladi 8.hftada hamileligm saglikli oldgndan igne ve coraspini biraktrdi.defalrca acile gittm gcmedi kanamam..10.hftada oluk oluk kanamayla hstaneye zor attk kendmizi doktorum acil gldi ultrasonda kipir kipirdi bebrgim ama cok agrim vardi..kaybediyrm bebegmi diye agladm oyle boyle bi kanama degildi cnku..hsttanede yattim ..kanama alani rahimdeydi..plesentadq olursa tehlikeymis..14.hftada tamamen kesildi..ama bazen kirmizydi bazen kahve ..adet agrisi oluyodu kanama gelicegi zaman..smdi kizim 38gunluk..gaz sancisi uykuszluk bunlrla ugrasiyrz..hamilelik zor bi surec kanama biter bska bsey bslar kolay hamilelik yok kizlar...korku endise hc bitmiyo.bnm 9.ayim boyle gcti sorunlu bi hamileydm ama sukur kizm bnmle..kanamayi cok dert etmeyn diye kndi hikayemi yazdm sze.ve ikili testi mutlaka yaptirin en dogru snucu o veriyo..bnm doktorm bnden sdece 2li test istemisti..bebislerini saglikli sihhatli kucagniza alin ins..guzel bi hamilelik gecirin bu sureci yasams biri olarak dualrm szinle

Kahverengi olsa zerre kafama takmicam ben bugun kaniyorum dunki gibi sulu gibi bebek Allah esirgesin olse bunu anlayamicam tuvalette cok dutamiyorun kan bosalcak diye kendimden korkuyorum resmen

K.rengide olsa kirmizi da pembede korkuyo insan canim ben her rengini yasadim hatta en son adet kanamasi gibi 3 pet degistirdim 4-5 saatte cok kotuydu

Buda cok kotu.iceride kanama varki bukadar yogun k.rengi akintim geliyo az degil.

Bel agrimda yeni eklendi.

bence çok güzel Zeynep ismini çok severim hemde anlamı çok güzel

Igneyi haftalik oluyorum bende.
Progestan 100 mg gunde iki kez bol suyla iciyordum dr 200 mg cikardi gunde iki kez 200 mg iciyorum simdi.

Kanaman varsa ic canim zarari yok.

Benimde oglum olursa adı hazir.
Ama kiz ismi bilmiyorum hic dusunmedim o kadar cokki

Igneyi haftalik oluyorum bende.
Progestan 100 mg gunde iki kez bol suyla iciyordum dr 200 mg cikardi gunde iki kez 200 mg iciyorum simdi.

Kanaman varsa ic canim zarari yok.

o zaman bu gece yatmadan içeyim inş. dokunmaz benim bağırsaklar çok hassas bazı ilaçlar hemen ishal yapıyor ama denemeden bilemem eğer sabah kaktığımda kötü olmazsam devamlı içerim yeterki bebeğime bişey olmasın

Burcu aysin ben filologum biizi ayni odaya koysunlar :) bence beni dr hastaneye yatirmaliydi ama neyse yani

Dusuk olunca parca geliyomus
Bendr kanama bel kasik ic karin agrisi heosi var :)
Arada oturuyormusunuz kixlar hepmi yatiyonuz

Iki dk dus alip cikarim yoksa cat diye catlicam

Sonra herkez bizim gibi drgil benim uengem 7 aylik hamileydi dukkaninda bidonlari aktariyordu bu tamamen bunye meselesi

Ben ilkindede yattim bundada yatinca utaniyorum buda saglikla dogarsa bit daha dusunemem asla bebek oglanin adi ege erkek olursa deniz kiz olursa nol olacak
Ama tum bunlari dusunemiyorum ok pozitif olalim ama bu kanamalar yerini erken dogum riskine birakcak sankilim o yuzden once duzrlmem lazim

amin canım, yazını okuyunca içim rahatladı bebeğini Allah bağışlasın inşalah bizlerde senin gibi bebeğimizi sağsalim kucağımıza alırız yeterki o sağlıkla doğsunda ben 9 ay yatarım

canım senin bünyen de biraz galiba ve kanamaları enfeksiyon tetikledi galiba enfeksiyon da kurtulabildin mi bari
kız ismi nol mu? yanlış mı yazdım yada doğruysa anlamı nedir enteresan geldi de

Benim tek derdim enfeksiyon offf cok kasinti oluyor surekli ilacla mi gececk hamileligim ya. İns bu kotu donemleri atlatiriz kizlar...

kanama başladıığından beri yatıyorum wc ve yemek dışı kalkmıyorum bende ne hamileler görüyorum evi baştan aşağı temizliyolar ağır kaldırıyolar herşeyi yapıyolar ama onlara bişey olmuyo biz yattığımız yerden kalkmıyoruz yine kanamamız oluyo biz çürüdük galiba :)

merhaba hamişlerrr
kanaması olan arkadaşlar var çok çok geçmiş olsun, benimde ilk gebeliğimde olmuştu 1 ay kadar progestam kullanmıştım 1 hafta iğne sonra da hap olarak, çok takmayın kafanıza, ayakata fazla kalıp yormayın kendinizi , birde duş alırken su çok sıcak olmasınnn, sıcaksu damarları genişletiyor buda kanaması olanlarda kanamayı arttırıyor, mesela hamama falan gitmeyin der dr hamileliğin ilk aylarında

banada dr 7 hafatda kese bozuk dedi geçen hafat 9 haftada kontrole gittim normal herşey dedi

platese giden arkadaş vardı dün okumuştum yazamamıştım, banada linki özelden aratmısın , ben geçen sene aralık ayaından nişsan ayına kadar yaptım hafta 3 gün 3 günde yürüyüş yapıyordum, 10 kilo verdim ve sıkılaşıp esnekleştimm, ama yaz tatilinde verdiğim kiloların yarısını geri aldımm, bu sene hoca açmıyacakmış plates kursu o yüzden link verirseniz sevinirimmm, tabi burdan yasak özeldennn

Canim ozelede gidiyorum zaten.Ozeldede bebegim geriden geliyo.Gerci ben hamile kaldigim gunu biliyorum o gune gore hesaplayinca bebegim onde bile.Ama sata gore hesaplayinca geride.sata gore 10+6 oldugu gun doktora gittigimde bana 9 bucuk haftalik dedi.Kuskularim cok fazla.Daha once karnimda bebegim olmustu.Gerci onun eli ayagi bile gelismemisti olmustu.1 ay karnimda olu bebekle gezmisim.cok sukur
ben bebegimin elini ayagini gordum bu sefer ama korkuyorum iste.Devletteki doktor benim kafami cok karistirdi.Bide ayrintili ultrason gunu verdi bana.17. Haftaya denk geliyo internette bakiyorum 20. haftada giriyomus herkes o ultrasona.Off kafam cok karisik.En iyisi cuma gunu gidiyim doktora.Bi o gun sira var cunku.Bu arada 9 ay cok uzun bi sure ya.Bazen bebegim tekme atana kadar uyudam diyorum.Hissettikten sonra uyansam.Hic olmazsa bebegim ne durumda diye icime
KUSku dusup durmaz.tekmeleriyla bilirim.Bazilarimiz ne guzel cinsiyet derdine dusmus.Ben daha oralara gelemedim hic.Sagligini dusunmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…