Aynen canim bende tedirgin oluyorum.
Hani kan k.rengiye donusunce azalip bitmesi gerekir demi.yok oyle yogun geliyo ki.korkmamak elde degil.
Bel agrimda eklendi bugun.
Yarin ikilim var dr gidicrm inşallah herşey yolunda dir.
Tam su vajinada kemik var ya o nolgede ustte,kasik hizasinda oralari dolu hissediyorun normal boy ped dusinun 4 bolunmus hali 4_1 hep doluyo bi saat once degistirdim simdi tuvalete gitmeye korkuyorum sizinki haftalik igne sanirim benimki gunlik hapida icmiyom onudami yutsam :)
Insallah benimdr kesilir allahim bu halde dus alayimmi kizlar kanama varken birazdan kalabaliklascak ev
Birde buyuk tuvaletimidr rahat yapamiyom O os
Aynen canim bende tedirgin oluyorum.
Hani kan k.rengiye donusunce azalip bitmesi gerekir demi.yok oyle yogun geliyo ki.korkmamak elde degil.
Bel agrimda eklendi bugun.
Yarin ikilim var dr gidicrm inşallah herşey yolunda dir.
Kahverengi olsa zerre kafama takmicam ben bugun kaniyorum dunki gibi sulu gibi bebek Allah esirgesin olse bunu anlayamicam tuvalette cok dutamiyorun kan bosalcak diye kendimden korkuyorum resmen
Defne nazlı isimleri erkek olsaydı mehmet ege koyacaktır mehmeti ramazanda sahurda birden aklıma geldi icime dogdu egede biz yeni ıstanbuldan muglaya taşındık onun icin ege koyacaktık ama kiz bulamıyorum eşimde her isme bir kulp buluyor zeynep ela diyor kızlar nasıl sizce
benim bel ağrım 1 haftadır var yatıp kalkarken zorluyor sana bişey sorucam sen hem iğne hemde progestan hap kullanıyorsun değilmi? dozu nasıl ayarlıyorsun? ben haftalık iğne oluyorum ama hapta içsemmi acaba diyorum evde hapda var yan etki yapıyoodu belki gecev yatmadan içersem etkilenmem
Igneyi haftalik oluyorum bende.
Progestan 100 mg gunde iki kez bol suyla iciyordum dr 200 mg cikardi gunde iki kez 200 mg iciyorum simdi.
Kanaman varsa ic canim zarari yok.
Kizlar sizin topigi geziyodum ve kanamadan dert yanmisinz..bende ayni yoldan gectim szin korkularinizi anliyorum kendmden ornek verip moral vermek istedm.5.hftadan 14.hftann snuna kdr kanamam oldu..bi dusugum vardi..o yuzden doktorm coraspin ve oksapar igne verdi..5.hftada kanamalr bsladi 8.hftada hamileligm saglikli oldgndan igne ve coraspini biraktrdi.defalrca acile gittm gcmedi kanamam..10.hftada oluk oluk kanamayla hstaneye zor attk kendmizi doktorum acil gldi ultrasonda kipir kipirdi bebrgim ama cok agrim vardi..kaybediyrm bebegmi diye agladm oyle boyle bi kanama degildi cnku..hsttanede yattim ..kanama alani rahimdeydi..plesentadq olursa tehlikeymis..14.hftada tamamen kesildi..ama bazen kirmizydi bazen kahve ..adet agrisi oluyodu kanama gelicegi zaman..smdi kizim 38gunluk..gaz sancisi uykuszluk bunlrla ugrasiyrz..hamilelik zor bi surec kanama biter bska bsey bslar kolay hamilelik yok kizlar...korku endise hc bitmiyo.bnm 9.ayim boyle gcti sorunlu bi hamileydm ama sukur kizm bnmle..kanamayi cok dert etmeyn diye kndi hikayemi yazdm sze.ve ikili testi mutlaka yaptirin en dogru snucu o veriyo..bnm doktorm bnden sdece 2li test istemisti..bebislerini saglikli sihhatli kucagniza alin ins..guzel bi hamilelik gecirin bu sureci yasams biri olarak dualrm szinle
Burcu aysin ben filologum biizi ayni odaya koysunlar :) bence beni dr hastaneye yatirmaliydi ama neyse yani
Dusuk olunca parca geliyomus
Bendr kanama bel kasik ic karin agrisi heosi var :)
Arada oturuyormusunuz kixlar hepmi yatiyonuz
Iki dk dus alip cikarim yoksa cat diye catlicam
Sonra herkez bizim gibi drgil benim uengem 7 aylik hamileydi dukkaninda bidonlari aktariyordu bu tamamen bunye meselesi
Ben ilkindede yattim bundada yatinca utaniyorum buda saglikla dogarsa bit daha dusunemem asla bebek oglanin adi ege erkek olursa deniz kiz olursa nol olacak
Ama tum bunlari dusunemiyorum ok pozitif olalim ama bu kanamalar yerini erken dogum riskine birakcak sankilim o yuzden once duzrlmem lazim
kanama başladıığından beri yatıyorum wc ve yemek dışı kalkmıyorum bende ne hamileler görüyorum evi baştan aşağı temizliyolar ağır kaldırıyolar herşeyi yapıyolar ama onlara bişey olmuyo biz yattığımız yerden kalkmıyoruz yine kanamamız oluyo biz çürüdük galiba :)Burcu aysin ben filologum biizi ayni odaya koysunlar :) bence beni dr hastaneye yatirmaliydi ama neyse yani
Dusuk olunca parca geliyomus
Bendr kanama bel kasik ic karin agrisi heosi var :)
Arada oturuyormusunuz kixlar hepmi yatiyonuz
Iki dk dus alip cikarim yoksa cat diye catlicam
Sonra herkez bizim gibi drgil benim uengem 7 aylik hamileydi dukkaninda bidonlari aktariyordu bu tamamen bunye meselesi
Ben ilkindede yattim bundada yatinca utaniyorum buda saglikla dogarsa bit daha dusunemem asla bebek oglanin adi ege erkek olursa deniz kiz olursa nol olacak
Ama tum bunlari dusunemiyorum ok pozitif olalim ama bu kanamalar yerini erken dogum riskine birakcak sankilim o yuzden once duzrlmem lazim
canım benimde göbeğim var ve kocaman ama kasıklarda bi şişme yok ama bebeğim maşallah 5 cm ve acaip hareketliydi perşembe gunu gordum
devlet hastaneleri öyle ne kalp atışı dinletiyo ne de ultrason ekranını döndurup gosteriyo bisey yok diypo yollo ve aletleri eski
beni,mde bebeğim devalette 4-5 gun geriden gorunuyodu ama özele gittim 1 gun onde bile çıktı
bence fazla kafana takma ve eger durumun müsaitse özele git derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?