2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Karnım büyüdü ama şimdi evdeki pantolonlarımı giyemiyorum sıkıyo karnımı. Lastikli geniş pantolonlar aldım ama artık havalar da soğuyo giyilmez. Dolabın karşısına geçip onca şeye bakıp da giyecek birşeyim yok diyorum ya içim sızlıyor:) ne giyebilirim ya artık iyice büyüse de hamile kıyafetleri alsam. Şimdi onlar da olmuyor çünkü.

Gunaydin kizlar.bizde 11. haftayi bitirdik.carsamba doktor kontrolumuz var simdiden heyecanlyiim.okul baslayuinca giremiyorum pek.umarim hepiniz iyisinizdir.

Esim hatirkatti dr demiski rahim agzindaki bir damarin kanadigini dusunuyorum demis bu iyi biseymi kotu biseymi bilmiyorum kanama devam ediyor sauanda filologum seninde kanamanin nerden oldugu belli degilmis,keyfin nasil herkezler gibi cinsiyeti merak edemiyorum ben

Masallah canimmmmm
Kalp atis hızı kiz diyor bakalim tutacak mi

Sabah cok fena lekelenmem oldu bu kez bordo kirmizi arası.
Rahimdeki kanama bitmiyo demek ki.
Insallah bir an evvel gecer

Yari dr kontrolumuz var.

Bu arada kadar kizlar 3 kilo almistim 1 kilosu gitmis.o kadsr yemeye nasil oluyo anlamadim.:44:

Aysun benimde kanamam var leke diyemiyorum devam ediyor kiremit rengi
Benim zaten kanama oldugunu belimden kasigimdaki agrilardan hissediyorum

çok şükür cnm görmüşsün bebişi iyiymiş al artık ciciler cnm.bebişi sıkıştırmamak lazım içerde..

çok tatlı maşallah ya..oynasın oynasın.ben önceki gittiğimde 3 gün önce takla atıyordu resmen dönüyo dönüyodu.dün gittigimdede ayakları havaya dikmiş sallıyordu..bu seferde niye dönmüyor dedim:)

ayy inş dediğin gibidir cnm.rahim ağzında olunca sorun olmuyormuymuş...ben dün dr gittigimdede hemşire ve ebeler diğer hastalar kendi aralarında inatlaşıyorlar benim için beş aylık 4 aylık diye kimse 3 aylık demedi..arada 6 diyenler bile oldu hesap yap işte..

Cutem evet kanamam var ama k.rengi degil bu kez bordo ve kirmizi geldi.
Belimde agriyo kalkmaya wc gitmeye korkuyorum.

Filologum evrt canim 3 kilo almistim 1 kilosunu geri vermisim.. o kadsr da yiyorum ama. Kanamadan dolayi mi ne oluyo bilmiyorum

Insallah bebegim iyidir Allahim.

Belim agriyo bugün

Aysun benimde kanamam var leke diyemiyorum devam ediyor kiremit rengi
Benim zaten kanama oldugunu belimden kasigimdaki agrilardan hissediyorum

kızlar benimde ağrıyor hemde çok hatta adet olduğum zamanki gibi belimden dizlerime doğru vuruyor..
cute sakin ol btnm benim zaten hiç lekelenme olmadıki.ilkinde kıyafetlerimden çıkacak kadar batmıştım biranda bayaa..dünde uykudan uyandım kii heryerim batmış..bende hiç leke diyemedim sadece progestan aldıktan iki saat içinde leke gibi oluyor snra tekrar...

Iyice yatak yaptilar bana alt ust yastik carsafi takim :)
Esim kahvalti hazirliyo keyfimi bozmucamda tuvalete gittikce kendimden geciyorum kan tutuyo beni bide

Yarin esim dr diyecek durmadi kan diye bakalim yarim saat sonra hemsire gelecek kimisi 9 ay kaniyo diyo morel veemeye calisiyo bana
Kanama varjen dusa girmem lazimmi buhun girseydim diyorum da
Ee baska mandalina yiyorum midemi bastirsin diye

Baska bisey yok,tel giriyorum bugun laptop gelecek daha rahat sohbetlere dahil olurum dr acaba ne kafar rapor vercek esim 7 is gunu alauim diyo ben 10 is gunu diyorum anca yeterli plur sonra duzelmezsem rapor parasida kesilmesin parca parca

Rapor paralari,net uzerindenmi yatiyor?1700 tl maas aliyorum 19 persrmbe cuma raporluydum simdi bida yazicak bizim isyeti raporu odemiyor iki gunde disimdrn hastaydim herhaldr is yerindrn 800 tl gibi maas alirim sgk verir biseyler herhaldr

Kan sulandirici kullaniyoruz ondan dolai kanama tetikleniyo bence...ben bir ara iki gun aspirini kestim kanama geciyo ama icmek zorundayim.
Kanama bitmiyo ozamanda.

Bizde rahata erecez mi ne zaman

Bende hep yatıyorum k.validem k.pederim esim bakiyo banasagolsunlar.

Bebekler iyi dr o yuzdrn bisey yapamiyorum diyo bana dun beni aglatcak agrilarim vardi dusunun o ragmen bebek icerde gayet tahatti elini kafasina koymus duruyodu hareket ediyidu dr bana dun bebegin oldugu yerdrn drgil dedi ya rahim agzindaki damar kaniyo diyo yada enf oturu ignelerden agrilarinda kanamaninda durmasini bekliyorum dedi
Benim korkum su bu is rahim agzi yetmezligi veya plesanta pre donusmesin bilmiyorum kanama gormemesi bunu dusunduruyo
Birde tek dr gitmemek gerek bence ben 8 gunde uc ketre acil bir kere kronik konyrol bi ketede dr cagirdi icin gittim dun beni nobetci bi dr bozfu cok fena hergun usg geliyomusun bu ne boyle drdi zaten kanaman varmis diyo drdim kanamam bugun var ondan once akinti ve lekeydi bisey olsa ben nasil anlicam gelmezsem dedim sikayet ettik kadini ama yengemde eski hemsire benim sik gelen hastlari sevmiyolar diyo o yuzden ben arada baska bir dr gidecegim dr kanama adet gibi oldugunda acil gel diyo ben oyle oldu sandim dun gittim iste ne bilim haftaya sali ikili test var o zamana kadar kendi dr gitmiyecegim bisey olsada
Zaten suanfa emin degilim ama oglumfa gittigim riskli gebelikler uzmanina gitmek istiyorum ne kadar ekmek o kadar kofte drlarda bu gittigim yerdr 40 tl muayne 15 gun konyrol riskli gebelikler uzmanim 350 tl bir ay kontrol
Para durumu iyi olsa gozumu kirpmam giderim dedigim gibi isin icobden cikamazsa bu dr eski dr gidicem

Bejimde annem cok yakin bana kaunanamda burda kalir inanin gelsinler muhabbet olsun diye bekliyorum canim sikiliyo
Bugun babalar anneler kayinlar gelcek bugunun nasil gectigini anlamam

Ben sulandirici hic kullanmadim bu gebeligimde ama kan durmuyo

Burada doktor olsa parayi gozum gormeyecekte yok

Yarinda taa karabuke gidicez orada guzel bir ozel hastane var..onun disinda braya dr sali cuma geliyoo doktorlada devam ederim artik cumalari.

cnm ohh yat işte..rahat rahat..bende bilmiyorum bu rapor ve para işlerini nasıl oluyor acaba? bende raporluydum ya..

Kan kirmizi morelim nasil bozuldu esim ise,sallamiyor her gun dr mi gitcrz diyi

Kan sulandirici kullaniyoruz ondan dolai kanama tetikleniyo bence...ben bir ara iki gun aspirini kestim kanama geciyo ama icmek zorundayim.
Kanama bitmiyo ozamanda.

Bizde rahata erecez mi ne zaman

dr benim clexanı kesti..sende danış istersen oda arttırıyormuş.. öyle dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…