11 haftalık olduk...boy 3,76, kalp 168 ....
ellerimiz ayaklarımız ayrı oynuyordu.. hızlandırılmış görüntü sandım ama değilmişşş
hiperaktif olacak galiba.. doktorumuz erkege benzetti ama.. 1 ay sonra belli olur dedi...
şekerim.. ikili test 10 gün sonra.. lakin burun kemiğimizi dün gördük çok şükür...... renkli de bakmadık henüzzz...
doktorumuz erkege benzetti ama 1 ay sora belli olur dedi... çok şükür mide bulantısı başından beri yok... uykusuzluk halii geçmeye başladıı..göbüşş hızla büyüyor... hareket hissetmiyorum henüz.... kıyafetler daraldı çok.... hamiş magazası bulmam lazım.. ancak önümüzdeki haftasonu olacak o da.. çünkü çok yogunum.. iş güç
11 haftalık olduk...boy 3,76, kalp 168 ....
ellerimiz ayaklarımız ayrı oynuyordu.. hızlandırılmış görüntü sandım ama değilmişşş
hiperaktif olacak galiba.. doktorumuz erkege benzetti ama.. 1 ay sonra belli olur dedi...
ayy inş dediğin gibidir cnm.rahim ağzında olunca sorun olmuyormuymuş...ben dün dr gittigimdede hemşire ve ebeler diğer hastalar kendi aralarında inatlaşıyorlar benim için beş aylık 4 aylık diye kimse 3 aylık demedi..arada 6 diyenler bile oldu hesap yap işte..Cok gecmis olsuniceride kanama olmamasi cok iyi rahim agzinda kanama olabilir endiselenme bende de oldu..
Seninle ayniyiz sanirim beni gorende 5 aylik saniyor 
Elti olayina da sinir oldum ayni isim cekilmez yahu benim cocuklugumdan beri istedigim ismi biliyordu eltim ve o benden once dogum yaptigi icin o koydu cok sinir olmustum
sat:20 temmuz ben cepten giriyorum suan yoksa ayni miyiz?
cnm inş geçer hepimizde sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi inş. cnm ben iyice alıştım o dengesize:) boş boş konuşunca daralıyorum ama yapacak bişe yok eşi düşünsün deyip kaçıyorumpanoya dahil olmak için napmak lazım...[/QUOTE
panoyu kopyalayip altina yaz bilgilerini canim
gecmis olsun canim insallah bu kotu gunler kisa zamanda geride kalir sen de bebisinde saglikla devam edin insallah
umarim gonlunce olur canim yoksa o eltiyi dusunemiyorum bile ://
Oyle mi bakalim belki cinsiyetler ayni olur
Karnım büyüdü ama şimdi evdeki pantolonlarımı giyemiyorum sıkıyo karnımı. Lastikli geniş pantolonlar aldım ama artık havalar da soğuyo giyilmez. Dolabın karşısına geçip onca şeye bakıp da giyecek birşeyim yok diyorum ya içim sızlıyor:) ne giyebilirim ya artık iyice büyüse de hamile kıyafetleri alsam. Şimdi onlar da olmuyor çünkü.
ayy aynı dert bende de var.yarın iş başı var ve dolabın önüne geçip off ne giycem diye başlıycam..
Esim hatirkatti dr demiski rahim agzindaki bir damarin kanadigini dusunuyorum demis bu iyi biseymi kotu biseymi bilmiyorum kanama devam ediyor sauanda filologum seninde kanamanin nerden oldugu belli degilmis,keyfin nasil herkezler gibi cinsiyeti merak edemiyorum ben
cnm kanama içerde yok dedi ama kanaması olana düşük riski diyoruz dedi..bugün araada ağrım var..cnm yaa sende ltfen pozitif düşün kötü düşünme..bebeğin seninle kalacak inş..
Sabah cok fena lekelenmem oldu bu kez bordo kirmizi arası.
Rahimdeki kanama bitmiyo demek ki.
Insallah bir an evvel gecer
Yari dr kontrolumuz var.
Bu arada kadar kizlar 3 kilo almistim 1 kilosu gitmis.o kadsr yemeye nasil oluyo anlamadim.:44:
cnm yarın bi gideydin drunada rahatlıyaydık hepimiz..yatışa devam..
kilo mu vermişsin ?
yok yaa ben hala alıyorum 4 kilo oldumu bilmiyorum tartılmıyorum nezamandır
Belim agriyo bugün
Aysun benimde kanamam var leke diyemiyorum devam ediyor kiremit rengi
Benim zaten kanama oldugunu belimden kasigimdaki agrilardan hissediyorum
Iyice yatak yaptilar bana alt ust yastik carsafi takim :)
Esim kahvalti hazirliyo keyfimi bozmucamda tuvalete gittikce kendimden geciyorum kan tutuyo beni bide
Yarin esim dr diyecek durmadi kan diye bakalim yarim saat sonra hemsire gelecek kimisi 9 ay kaniyo diyo morel veemeye calisiyo bana
Kanama varjen dusa girmem lazimmi buhun girseydim diyorum da
Ee baska mandalina yiyorum midemi bastirsin diye
Baska bisey yok,tel giriyorum bugun laptop gelecek daha rahat sohbetlere dahil olurum dr acaba ne kafar rapor vercek esim 7 is gunu alauim diyo ben 10 is gunu diyorum anca yeterli plur sonra duzelmezsem rapor parasida kesilmesin parca parca
Rapor paralari,net uzerindenmi yatiyor?1700 tl maas aliyorum 19 persrmbe cuma raporluydum simdi bida yazicak bizim isyeti raporu odemiyor iki gunde disimdrn hastaydim herhaldr is yerindrn 800 tl gibi maas alirim sgk verir biseyler herhaldr
Kan sulandirici kullaniyoruz ondan dolai kanama tetikleniyo bence...ben bir ara iki gun aspirini kestim kanama geciyo ama icmek zorundayim.
Kanama bitmiyo ozamanda.
Bizde rahata erecez mi ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?