2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Vay arkadas sanki bicaklanmis gibiyim of of Allah bir an once feraha cikmsui nasi kitp etsin

Filologum sen ne kadar raporlusun ve ikixmi bekliyodun sen

Ya arkadaslae burda benimle ayni gun dogumu olcak olanlara bakiyorum.Hepsinin karni sismis ama benimki sismedi.Yani kasikta bi sisme dolgunluk yok.Bebek gobekte mi ki acaba bende fazlaca gobek oldugundan ondan mi farketmiyorum acaba.Kafam takildi.Gecende bebegime biseyler oldu sandim devlet hastanesinde farkli doktora gittim.Kalp atisini dinletmedi bana.Suratida asildi ultrasona bakinca.Kalbi atiyo mu dedim atiyo dedi.Bebekte 9 gun falan geriden geliyo gelisimi.Napicagimi sasirdim ya.Karnimda sismeyince hamilelik belirtimde kalmayinca korktum ve hala korkuyorum.Muayenem ekimin 5 inde taa.Bebegime bisey olmamistir ins.

dr benim clexanı kesti..sende danış istersen oda arttırıyormuş.. öyle dedi..

Canim aptt değerime bakildi acaba clexane cok mu geliyo ondan mi oluyo diye yok degerim iyi cikti.
Boyleyken birakmak sakincali clexane dan olmuyo ama o ve coraspin tetkliyo.

Birakmak tehlikeli pihtilasma olursa o daha kötü

şekerim bekleme muayeneyi git ultrasonda gör bebeğini için rahat etsin

canım benimde göbeğim var ve kocaman ama kasıklarda bi şişme yok ama bebeğim maşallah 5 cm ve acaip hareketliydi perşembe gunu gordum
devlet hastaneleri öyle ne kalp atışı dinletiyo ne de ultrason ekranını döndurup gosteriyo bisey yok diypo yollo ve aletleri eski
beni,mde bebeğim devalette 4-5 gun geriden gorunuyodu ama özele gittim 1 gun onde bile çıktı
bence fazla kafana takma ve eger durumun müsaitse özele git derim

Kızlar bana kiz ismi bulsaniza erkek icin isim bulmuştum ama doktor kıza benziyor deyince simdi afallad ım benim iki kizimi varr onlarda hiç zorlanmamistim ama aklıma simdi hiç gelmiyor

Kızlar bana kiz ismi bulsaniza erkek icin isim bulmuştum ama doktor kıza benziyor deyince simdi afallad ım benim iki kizimi varr onlarda hiç zorlanmamistim ama aklıma simdi hiç gelmiyor

Erkek olursa Ali düşünüyoruz bizde.
Kiz olursa bilmiyorum ama etrafimda en cok sevdigim kiz isimleri Elif.zeynep.ece. bende kz ismi hic dusunmedim

kızlarının isimleri ne? defne ve naz gibi anlaşılıyor nickinden...sevdiğim kız isimleri aden, melis, ece, idil

bu arada çok geçmiş olsun kanaması olan arkadaşlara....bulantı var diye şikayet ediyorum bende...halimize şükredelim, hepimizin meleklerini rabbim korusun

Burcu 153 senin neyin var kanama nerde yani
Bendende bugun gelen kirmiziydi bana gore ama dr gore degilmis benimde agrilarim her an sokulecekmisim gibi
Bir saat sonra hemsire gelecek progestan vurmaya igneler kesicek drdi dr kanamayida agriyida

benim kanamam kıpkırmızıydı hani adet olursun ya geldiğini hissedersin hissedince wcye gittim selpakla sildim aynı adet kanı gibiydi karnımdada adet olacak gibi ağrı oldu ben iğnemi önceki gün olduğumdan bidaha iğne olmadım haftada 1 oluyorum benim ağrım daha tam geçmedi kanamam kahverengiye döndü bugun inşalah kesilir beni çok korkutuyo bu kanamalar

bu arada dün avmye gittim gitmişken de bi hamile pantonlonu aldım, bayramda giyerim, belki bi daha gezme fırsatım olmaz diye...lcw ve defactoda uygun fiyatlı hamile kıyafetleri vardı, bakabilirsiniz...

isim konusunda biz de kararsızız...oğlumun ismi "ege", bu isim zaten ona hamile kalmadan hazırdı, o nedenle fazla düşünmedik, bunda hazır isim yok, illa abininkiyle uyumlu olsun da demiyoruz...bakalım, daha yolumuz uzun, buluruz güzel bi isim herhalde

oğluma sorunca kız kardeşim olsun adı defne olsun diyor, defne adında sevdiği bi arkadaşı olduğu için...ama defne koyamayız, çünkü o arkadaşının annesiyle biz arkadaşız, arkadaş ya da akrabalarda olan bi isim istemem

diğer kızlarının adı ne canım
nisanda doğacak kısmetse adı da "nisa" olabilir güzel bi isim bence

Aynen canim bende tedirgin oluyorum.
Hani kan k.rengiye donusunce azalip bitmesi gerekir demi.yok oyle yogun geliyo ki.korkmamak elde degil.

Bel agrimda eklendi bugun.

Yarin ikilim var dr gidicrm inşallah herşey yolunda dir.

Tam su vajinada kemik var ya o nolgede ustte,kasik hizasinda oralari dolu hissediyorun normal boy ped dusinun 4 bolunmus hali 4_1 hep doluyo bi saat once degistirdim simdi tuvalete gitmeye korkuyorum sizinki haftalik igne sanirim benimki gunlik hapida icmiyom onudami yutsam :)
Insallah benimdr kesilir allahim bu halde dus alayimmi kizlar kanama varken birazdan kalabaliklascak ev
Birde buyuk tuvaletimidr rahat yapamiyom O os

diğer kızlarının adı ne canım
nisanda doğacak kısmetse adı da "nisa" olabilir güzel bi isim bence

Defne nazlı isimleri erkek olsaydı mehmet ege koyacaktır mehmeti ramazanda sahurda birden aklıma geldi icime dogdu egede biz yeni ıstanbuldan muglaya taşındık onun icin ege koyacaktık ama kiz bulamıyorum eşimde her isme bir kulp buluyor zeynep ela diyor kızlar nasıl sizce

kızlar Allah yardımcınız olsun bende hamile kaldığımı öğrendiğimden beri her wc ye gidince çamaşırımı kontrol ediyodum acaba bişey var mı diye
olmamasına da alışmıştım son zamanda ama bikaç gun once benden 3 hafta onde olan kuzenşm kotu bi deneyim yaşadı bende de yine aynı korku başladı
sizlerin de Allah yardımcısı olsun

Yapilir canim.ben yarin dr gidicem banyo yapmam temizlenmem lazim..
Neden yapilmasin ki yavas hareketlerle yapariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…