dr benim clexanı kesti..sende danış istersen oda arttırıyormuş.. öyle dedi..
Kan kirmizi morelim nasil bozuldu esim ise,sallamiyor her gun dr mi gitcrz diyi
Ya arkadaslae burda benimle ayni gun dogumu olcak olanlara bakiyorum.Hepsinin karni sismis ama benimki sismedi.Yani kasikta bi sisme dolgunluk yok.Bebek gobekte mi ki acaba bende fazlaca gobek oldugundan ondan mi farketmiyorum acaba.Kafam takildi.Gecende bebegime biseyler oldu sandim devlet hastanesinde farkli doktora gittim.Kalp atisini dinletmedi bana.Suratida asildi ultrasona bakinca.Kalbi atiyo mu dedim atiyo dedi.Bebekte 9 gun falan geriden geliyo gelisimi.Napicagimi sasirdim ya.Karnimda sismeyince hamilelik belirtimde kalmayinca korktum ve hala korkuyorum.Muayenem ekimin 5 inde taa.Bebegime bisey olmamistir ins.
Ayy onu yer teyzesiiiiiii masaallahhhhh
Canim hayirli evlat olsun İnşallah cok sevindim :))
canım maşallahhhhhsağlıkla alın kucagınızaa
Ya arkadaslae burda benimle ayni gun dogumu olcak olanlara bakiyorum.Hepsinin karni sismis ama benimki sismedi.Yani kasikta bi sisme dolgunluk yok.Bebek gobekte mi ki acaba bende fazlaca gobek oldugundan ondan mi farketmiyorum acaba.Kafam takildi.Gecende bebegime biseyler oldu sandim devlet hastanesinde farkli doktora gittim.Kalp atisini dinletmedi bana.Suratida asildi ultrasona bakinca.Kalbi atiyo mu dedim atiyo dedi.Bebekte 9 gun falan geriden geliyo gelisimi.Napicagimi sasirdim ya.Karnimda sismeyince hamilelik belirtimde kalmayinca korktum ve hala korkuyorum.Muayenem ekimin 5 inde taa.Bebegime bisey olmamistir ins.
Kızlar bana kiz ismi bulsaniza erkek icin isim bulmuştum ama doktor kıza benziyor deyince simdi afallad ım benim iki kizimi varr onlarda hiç zorlanmamistim ama aklıma simdi hiç gelmiyor
Kızlar bana kiz ismi bulsaniza erkek icin isim bulmuştum ama doktor kıza benziyor deyince simdi afallad ım benim iki kizimi varr onlarda hiç zorlanmamistim ama aklıma simdi hiç gelmiyor
kızlarının isimleri ne? defne ve naz gibi anlaşılıyor nickinden...sevdiğim kız isimleri aden, melis, ece, idilKızlar bana kiz ismi bulsaniza erkek icin isim bulmuştum ama doktor kıza benziyor deyince simdi afallad ım benim iki kizimi varr onlarda hiç zorlanmamistim ama aklıma simdi hiç gelmiyor
Burcu 153 senin neyin var kanama nerde yani
Bendende bugun gelen kirmiziydi bana gore ama dr gore degilmis benimde agrilarim her an sokulecekmisim gibi
Bir saat sonra hemsire gelecek progestan vurmaya igneler kesicek drdi dr kanamayida agriyida
benim kanamam kıpkırmızıydı hani adet olursun ya geldiğini hissedersin hissedince wcye gittim selpakla sildim aynı adet kanı gibiydi karnımdada adet olacak gibi ağrı oldu ben iğnemi önceki gün olduğumdan bidaha iğne olmadım haftada 1 oluyorum benim ağrım daha tam geçmedi kanamam kahverengiye döndü bugun inşalah kesilir beni çok korkutuyo bu kanamalar
diğer kızlarının adı ne canım
nisanda doğacak kısmetse adı da "nisa" olabilir güzel bi isim bence
Tam su vajinada kemik var ya o nolgede ustte,kasik hizasinda oralari dolu hissediyorun normal boy ped dusinun 4 bolunmus hali 4_1 hep doluyo bi saat once degistirdim simdi tuvalete gitmeye korkuyorum sizinki haftalik igne sanirim benimki gunlik hapida icmiyom onudami yutsam :)
Insallah benimdr kesilir allahim bu halde dus alayimmi kizlar kanama varken birazdan kalabaliklascak ev
Birde buyuk tuvaletimidr rahat yapamiyom O os
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?