Biz sürekli kavga küs modundayız.O benden anlayış bekliyo ben ondan.Nereye kadar sürcek bu durum merak ediyorum.
Kızlar ben yarın kayınvalidemlere gidiyorum beraber oturuyoruz.çok stresliyim.inş.sinirlerimi bozupta yine hastanelik etmez beni.çok moralim bozuk bir an önce kendi evime çıksam başka bişey istemiyorum.dua edin bana
bende kendim için çekmeyi düşünüyordum ama ya mübdi değilmiydi ben öyle biliyorum benim için de dua edin kızlar bizin gibi riskli gebelik geçiren herkese
Canim hemsirw geliyo eve o yuzden zor gelmiyor ama bugun etki etmis gibiudi belki dubku kadar olmadi ama simfi bit ped dolacak kadar ve agrimda devam ediyo kasik ve belimde benimde igne yataklarim agriyor
o kadar çok omega markası var ki valla bakmaktan başım ağrıdı
sen çok araştırmışşsın canım bunun artıları ne..
elimde de solgar omega3 var tüp bebek tedavisi öncesi kullnmıştım..
doktorda marincap dedi neyse yarın sağlam kafayla bir daha bakayım..:44:
Bugun kendime ilk hamile pantolonjmu aldim bir bluz birde gömlek.
Giyerken bile cok duygulandim .bu gunleri gordum ya benim icin ruya gibi biseydi
Cok sukur bugunumuze.
Birde yol o kadar uzek geldi ki birde Karadeniz yollari virajlidir don don başım midem döndü ilk kez m dem bulandi ve cikardim.ne zormus surekli bulanti cekenleri yasayinca daha iyi Anladim . insallah bir an evvel gecer bulantilariniz kzlar.
Geldim kizlar acile yatirdilar serum verdiler
Bebek iyi ksnama alani kesfedildi biraz buyuk bebegin wyagindan agzins kadar diyebilirim4.83 brbegin botu 4 cm fazla ala dedi yukati kadat donerse bebegin beslenmesini engeller ayrilma iyice baslar sureklide yatiyorum adam bunlar kesin cozumler drgil dedi kimisinin duser kimisinin dogar biseu diyemitoruz dedi
Pruluton depot sanirim adi igne vurdular amma zor vurylan bi igne ,agri kesici iyi geldi serum oradaykdn cok kanamam,olmadi ama arabamizla kapidan kaoiya on dk mesafedr hasyaneye gittik donene kadar bir suru kanamisim
Dualarinizo bekliyorum
Bebegim erkekmis,muhtemelen buarada
bende dün gittim doktora doktor kanama alanı genişlemiş içerde pıhtı var dedi benden kan filan bişey gelmiyor lekelenme bile yok olsa daha iyiymiş vücudun onu atması gerekirmiş neden kan gelmiyor anlamıyorum kan görmekten sıkıldımdiyenler olmuş ya bende lekelenme bişey olsun da vücut atsın diye beklemeye başladım pıhtıdan dolayı kesenin yüzde 20 si boşta Allahtan beslendiği yerde değil dedi doktor bebeğim kıpır kıpır el salladı bize ama kesenin dışı iyi değil doktor bu bebeğe doğduğunda madalya takalım dedi çok korkuttu beni çok ağladım nolur dua edin kızlar bebeğimi kaybetmek istemiyorum.bu arada benimde tüp bebek coraspini kesmiştik acaba ondan mı pıhtı oldu kanama gelmiyor dışarı coraspin kullanayımmı dedim kanamyı arttırır kullanma dedi.ne yapacağımı şaşırdım bende pıhtılaşma sorunumu var yoksa ilk bebeğim ilk tecrübe bilemiyorum Allah rızası için bana bişeyler söyleyin dua edin nolur
kızlar ya haber izleyemiyorum herşeye ağlıyasın geliyor var mı benim gibi deli :)
herkese teşekkür ediyorum hepinize toplu cevap vereyim dedim benim hiçbir ağrım,kanamam,lekenmem olmadı çok şükür
kan pıhtılaşması olduğu için benden bebeğime kan gitmiyormuş dolayısı ile kalbi duruyor,zaten kalbin görevi kanı pompalamak
durum bu bir daha ki sefer pozitif sonucu alır almaz kan sulandırıcı ile iğne olucakmışım bir yıl içinde 2 defa kürtaj oldum
o yüzden araya biraz aman koymaya karar verdik 1 yıl kadar bi zaman vericem o sürede ideal kiloma da inicem daha sağlıklı olucam
Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize tekrar herkese çok teşekkür ediyorum.
Eki Görüntüle 811779
Kızlar bebişimin resmini yükledim. Telefondan yaptım da görünüyor mu? Görünüyorsa maşallah diyelim lütfen:))
bence ona nette bulduğun hamilelerin ruhsal davranış değişiklikleriyle ilgili yazıları okut belki biraz anlayış gösterir
benim kocam da benden nazlı sürekli canı bişeyler çekiyo bende ona takılıyorum sen benden daha hamilesin diye
gebelik öncesi nasılsı
Benim eşim normaldede oyle sinirli agresif degil. Arada huysuzlugu tutar ama artik fazla yapamiyor. Bende lanet biri oldum bu ara. Toparlanirim insallah esim
Ne oldu sana boyle diyor :) dun gece ayagimi onun uzerine attim nasil uyandi uykudan hemen askim diye seslendi. Korkmus yataktan dusuyorum diye. Yat yat her sey kontrol altinda dedim :))) kuzum ya.
herkese teşekkür ediyorum hepinize toplu cevap vereyim dedim benim hiçbir ağrım,kanamam,lekenmem olmadı çok şükür
kan pıhtılaşması olduğu için benden bebeğime kan gitmiyormuş dolayısı ile kalbi duruyor,zaten kalbin görevi kanı pompalamak
durum bu bir daha ki sefer pozitif sonucu alır almaz kan sulandırıcı ile iğne olucakmışım bir yıl içinde 2 defa kürtaj oldum
o yüzden araya biraz aman koymaya karar verdik 1 yıl kadar bi zaman vericem o sürede ideal kiloma da inicem daha sağlıklı olucam
Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize tekrar herkese çok teşekkür ediyorum.
Canim sadece kayinvaliden mi yoksa kayinpeder falanda var mi?
canım eşine çok geçmiş olsun
benm doktor adete göre tam 3 takvim ayı saydı sat 29 haziran ben 30 eylülde başlıcam
folbiol bitmedi acaba ona da devam etsem mi diye de düşünüyorum
benım folık asıt bıttıgı için kullanmaya başladım..folık asıt kullanmaya devam et cuku kan ılacı aldığında bırakırsın onun için de de folık asıt var..
benım eşimin psıkolojısı ıyı ya sureklı benım trplerımı cekıyo ve gobegımı opuyo ..ama o çok çocuk istıyordu ben o kadar değil daha 27 deyim eşim 35 yanı bana gore olgun o fevrılıklerımı ceker..Kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?
kayınvalıde sendromuKızlar ben yarın kayınvalidemlere gidiyorum beraber oturuyoruz.çok stresliyim.inş.sinirlerimi bozupta yine hastanelik etmez beni.çok moralim bozuk bir an önce kendi evime çıksam başka bişey istemiyorum.dua edin banakadınlar çok konuşur canım fazla aldırmamaya çalış..eşin senı desteklıyorsa kulak arkası yap..hamıleliğimiz güzel geçsin dua etcem..benımkı de eşimden çekinmese laf sokar ama duruyo durdugu yerde :)çocuk doğunca ne olcak merak edıyorumm..
Eki Görüntüle 811779
Kızlar bebişimin resmini yükledim. Telefondan yaptım da görünüyor mu? Görünüyorsa maşallah diyelim lütfen:))
gördük bebişiniii maşalllaaaaah
Eki Görüntüle 811779
Eki Görüntüle 811779
Var ikiside.kayınvalidem çok hasta diye evi taşıdım.kadın ben taşınınca iyileşti.elimi birşeye sürdürmüyo.temizlik hastası sürekli pis görünüyorum gözüne.yatak odama kadar karışıyo.bana misafir muamelesi yapıyo evde.taşınmak üç görümcem var evliler bizim evde onların daha çok sözü geçiyo.kocam allahtan kimsenin lafına bakmaz onada çok laf geçirmek istiyolar.dün aradı biri mesel niye sigorta has.götürmüyon özele para veriyon diyor eşime oda cevabını verdi.
maşallah canım benımcinsiyet bellı mı
Eki Görüntüle 811779
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?