2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Biz sürekli kavga küs modundayız.O benden anlayış bekliyo ben ondan.Nereye kadar sürcek bu durum merak ediyorum.

bence ona nette bulduğun hamilelerin ruhsal davranış değişiklikleriyle ilgili yazıları okut belki biraz anlayış gösterir
benim kocam da benden nazlı sürekli canı bişeyler çekiyo bende ona takılıyorum sen benden daha hamilesin diye

herkese teşekkür ediyorum hepinize toplu cevap vereyim dedim benim hiçbir ağrım,kanamam,lekenmem olmadı çok şükür
kan pıhtılaşması olduğu için benden bebeğime kan gitmiyormuş dolayısı ile kalbi duruyor,zaten kalbin görevi kanı pompalamak
durum bu bir daha ki sefer pozitif sonucu alır almaz kan sulandırıcı ile iğne olucakmışım bir yıl içinde 2 defa kürtaj oldum
o yüzden araya biraz aman koymaya karar verdik 1 yıl kadar bi zaman vericem o sürede ideal kiloma da inicem daha sağlıklı olucam
Rabbim hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize tekrar herkese çok teşekkür ediyorum.

bende kendim için çekmeyi düşünüyordum ama ya mübdi değilmiydi ben öyle biliyorum benim için de dua edin kızlar bizin gibi riskli gebelik geçiren herkese

Bende Ya mübdi olarak biliyorum hatta her gün 181 defa “Ya Mübdi Ya Müid celle celaühü” zikrini okumaya devam edenin muradı ne ise olur diye bir kaç yerde rastladım.Düşük riski olanlar olmayanlar muhakkak hergün okusun bence maneviyat olarak çok iyi geliyor emin olabilirsiniz.

kızlar hepinize günaydın umarım hepiniz ıısınızdır sabah sabah geçmişi okuyunca cok üzüldüm cutem e

Canim hemsirw geliyo eve o yuzden zor gelmiyor ama bugun etki etmis gibiudi belki dubku kadar olmadi ama simfi bit ped dolacak kadar ve agrimda devam ediyo kasik ve belimde benimde igne yataklarim agriyor

canım benım hıç korkma sakın ol benım kuzenım 3 aya kanama yasadı sunu unutma sen ne yaparsan yap eğer o bebek yaşıyacaksa yaşar rabbım ınsallah sonunu hayırlı kılar ve bebeğini sana bağışlar bol bol su da iç allaha sığın dua et bızde edeceğiz senın için

canım ben sana araştırdığım lınkı atayım oku ıstersen

ayy ne güzel benımde arkadaşım kendısıne lcw hamıle pantolonu almış bıde badı 2 kez gıymış bana verdı ama ben bayramda gıyeceğim onları şimdilik en büyük kurtarıcım taytlar cok sevıyorum hemde rahatlar

canım ne olur kendını üzme bebeği daha cok strese sokarsın hastaneye yatman en ıyısı

canım kesınlıkle aspırını iç doktorların umrunda olmaz ben 2 bebeğimi bu yuzden kaybettım sakın bırakma benden söylemesı bendede kan pıhtılaşması var aspirin ve iğne kullanıyorum hemde tüp bebek dıyorsun nasıl keser ya bence sen söyleme ve iç

merhaba kızlar.
uzun zamandır girememiştim. kanaması olan arkadaşlarımız varmış onlara geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. ve hepimiz sağlıklı olarak bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

Canım Allah bir daha yaşatmasın inşallah.Az çok hepimizin başından geçti böyle şeyler bende bundan önceki hamileliğimde düşük yaptım sebepsiz şekilde.Çok üzüldüm tabi ki ama Allah'ın takdiri demekten başka bişey gelmez elimizden.Şuan bile çok korkuyorum sürekli acaba oradamı?iyi mi? diye düşünmekten bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.Ama dedim ya alnımıza ne yazıldıysa onu görecez bunun kaçarı yok ne yazık ki.Allah hepimize hayırlı yazılar yazmış olsun.Dua tek kapımız.

Bu arada hiç belirti falan yaşadın mı?

gebelik öncesi nasılsı

Normalde de alttan alan bi tip değildir.Ama hamileliğimden beri iyice beter durumdayız.Dün sebepsiz yere atarlandı.Bende konuşmadım.Sonra beni biraz alttan al anlayış göster dedi.Dedim hamile olan sen misin ben miyim anlamadım.Sen bana anlayış göster dedim.Bu işin içinden nasıl çıkıcaz hiç bilmiyorum.Ben düzelene kadar o da düzelmicek orası kesin.

inşallah bir sonraki hamileliğin tamamına erer canım Rabbim feraha çıkarsın...

Canim sadece kayinvaliden mi yoksa kayinpeder falanda var mi?

Var ikiside.kayınvalidem çok hasta diye evi taşıdım.kadın ben taşınınca iyileşti.elimi birşeye sürdürmüyo.temizlik hastası sürekli pis görünüyorum gözüne.yatak odama kadar karışıyo.bana misafir muamelesi yapıyo evde.taşınmak üç görümcem var evliler bizim evde onların daha çok sözü geçiyo.kocam allahtan kimsenin lafına bakmaz onada çok laf geçirmek istiyolar.dün aradı biri mesel niye sigorta has.götürmüyon özele para veriyon diyor eşime oda cevabını verdi.

canım inşallah zamanı gelince sende alırsın meleğini kucağına

canım kilitle yatak odanı karıştırma canım
benim kız kardeşimde kv ile oturuyor ama o kadaın yalnız ve kardeşimin eşi evin tek oğlu kadın 2 oğlunu ve kocasını kaybetmiş
kötü bi kadın değil ama yatak odasıba girip düzeltiyomuş kardeşim de çalışıyo
girme anne demiş ben geldiğimde yaparım yine girince kardeşimde kilitlemiş anahtarı kapının üzerinde bırakmış kadın anlamış ama tabi daha da girmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…