olmaz mi ben dun sabah bomba gibi kalktim aksama dogru hic birsey yok bir cocuk kufur etti 11 yada 12 yasinda ayyy ben bi uzuldum bi uzuldum basladim aglamaya gece 12 ye kadar akima gelldikce agladim nasil yetistirecegim neler okumaliyim hangi pedegoga gitmeliyim yediklerimiz bile kisiligine katkisi varmis falan filankızlar ya haber izleyemiyorum herşeye ağlıyasın geliyor var mı benim gibi deli :)
yaa ben normalde sinirli biriyidim ama kontrolsuz degil kimseye belli etmezdim genellikle ama hamileligimde bi yumusadim bi yumusadim ohhhhh koyverdim anliyacagim hic birseye takmiyorum sinirlerim alindi esimle o yuzden cok iyiyiz cunku ben hicbirseye kizmiyorum oda cok memnun bu durumdan oyle yaniKızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?
canim insaallah kotu birsey yoktur sana da dua edicem cutemom ile sana da cekicem bu tesbihibende kendim için çekmeyi düşünüyordum ama ya mübdi değilmiydi ben öyle biliyorum benim için de dua edin kızlar bizin gibi riskli gebelik geçiren herkese
gunaydin canim sorma bende cok uzuldum duaya basladim ya ins gecerkızlar hepinize günaydın umarım hepiniz ıısınızdır sabah sabah geçmişi okuyunca cok üzüldüm cutem e
canım kesınlıkle aspırını iç doktorların umrunda olmaz ben 2 bebeğimi bu yuzden kaybettım sakın bırakma benden söylemesı bendede kan pıhtılaşması var aspirin ve iğne kullanıyorum hemde tüp bebek dıyorsun nasıl keser ya bence sen söyleme ve iç
Eki Görüntüle 811779
Kızlar bebişimin resmini yükledim. Telefondan yaptım da görünüyor mu? Görünüyorsa maşallah diyelim lütfen:))
Normalde de alttan alan bi tip değildir.Ama hamileliğimden beri iyice beter durumdayız.Dün sebepsiz yere atarlandı.Bende konuşmadım.Sonra beni biraz alttan al anlayış göster dedi.Dedim hamile olan sen misin ben miyim anlamadım.Sen bana anlayış göster dedim.Bu işin içinden nasıl çıkıcaz hiç bilmiyorum.Ben düzelene kadar o da düzelmicek orası kesin.
Var ikiside.kayınvalidem çok hasta diye evi taşıdım.kadın ben taşınınca iyileşti.elimi birşeye sürdürmüyo.temizlik hastası sürekli pis görünüyorum gözüne.yatak odama kadar karışıyo.bana misafir muamelesi yapıyo evde.taşınmak üç görümcem var evliler bizim evde onların daha çok sözü geçiyo.kocam allahtan kimsenin lafına bakmaz onada çok laf geçirmek istiyolar.dün aradı biri mesel niye sigorta has.götürmüyon özele para veriyon diyor eşime oda cevabını verdi.
Eki Görüntüle 811779
Kızlar bebişimin resmini yükledim. Telefondan yaptım da görünüyor mu? Görünüyorsa maşallah diyelim lütfen:))
canım kilitle yatak odanı karıştırma canım
benim kız kardeşimde kv ile oturuyor ama o kadaın yalnız ve kardeşimin eşi evin tek oğlu kadın 2 oğlunu ve kocasını kaybetmiş
kötü bi kadın değil ama yatak odasıba girip düzeltiyomuş kardeşim de çalışıyo
girme anne demiş ben geldiğimde yaparım yine girince kardeşimde kilitlemiş anahtarı kapının üzerinde bırakmış kadın anlamış ama tabi daha da girmemiş
merhaba arkadaşlar,
bende nisan annesi olacağım inşallah erken olmazlarsa:)
benimde adet tarihim 19 temmuz. Bebişlerim 10. Haftaya girdiler çok şükür.
Hastanede olanlara allah şifa versin bebişerine sağ salim kavuşsunlar.
Bende aslinda umit beyi istiyordum ama iki hafta sonraya gun verdiler kan vs olunca isim aceleydi adnan beye aldik.Bizim tayin yurtdışına çıktı sırf doğumu ümit beyde yapmak için gitmicem ben. Doğumdan sonra gitcem eşimle. Çok dolu ama yine de arayıp kpnuşmak randevu almak lazım.
randevu vu alirsin canim dolu olsun ne olacak ki..benim ailemde Ankarada doğumu ben de koruda ümit beyde düşünüyodum ama çok dolu demek off ya
Canim kanama alani varken jel yeterkisz kaliyo bence.igne ve ilacta alsan.sabah aksam progesteran jel bide dün iğne yapıldı çarşamba ve cuma da iğne yapılacak
Detaylı dediğin dörtlü tarama mı oluyor?
yaaa Allahim ne karisiyorlar ki sende ver cevabini saygini yitirmeden fazla yuzgoz olmadan bildir hadlerini cnmVar ikiside.kayınvalidem çok hasta diye evi taşıdım.kadın ben taşınınca iyileşti.elimi birşeye sürdürmüyo.temizlik hastası sürekli pis görünüyorum gözüne.yatak odama kadar karışıyo.bana misafir muamelesi yapıyo evde.taşınmak üç görümcem var evliler bizim evde onların daha çok sözü geçiyo.kocam allahtan kimsenin lafına bakmaz onada çok laf geçirmek istiyolar.dün aradı biri mesel niye sigorta has.götürmüyon özele para veriyon diyor eşime oda cevabını verdi.
ayyy kiyamam oyle kayinvalideye yaaaacanım kilitle yatak odanı karıştırma canım
benim kız kardeşimde kv ile oturuyor ama o kadaın yalnız ve kardeşimin eşi evin tek oğlu kadın 2 oğlunu ve kocasını kaybetmiş
kötü bi kadın değil ama yatak odasıba girip düzeltiyomuş kardeşim de çalışıyo
girme anne demiş ben geldiğimde yaparım yine girince kardeşimde kilitlemiş anahtarı kapının üzerinde bırakmış kadın anlamış ama tabi daha da girmemiş
Canım benimkine defalarca söyledim karışma bu evde bir yatak odam var zaten dedim ama laftan anlayan biri degil.ben yokken odamda ne var ne yok yıkıyor ya.yatak odası perdemi 60 dercede yıkamış mahvetmiş sinirden agladım niye yıkıyon ben yıkamıştım dedim.çok pismiş.ya daha neler neler anlatsam roman olur.diğer hamileliğimde burnumdan getirdi aglamaktan mahvoldum bebgi in kalbi durdu.bu hamileliğimdede aynını yaptı hastanelerden eve gidemedim.eşim çok üzüldü.şimdi çok korkuyo bişey olcak diye
Canım benimkine defalarca söyledim karışma bu evde bir yatak odam var zaten dedim ama laftan anlayan biri degil.ben yokken odamda ne var ne yok yıkıyor ya.yatak odası perdemi 60 dercede yıkamış mahvetmiş sinirden agladım niye yıkıyon ben yıkamıştım dedim.çok pismiş.ya daha neler neler anlatsam roman olur.diğer hamileliğimde burnumdan getirdi aglamaktan mahvoldum bebgi in kalbi durdu.bu hamileliğimdede aynını yaptı hastanelerden eve gidemedim.eşim çok üzüldü.şimdi çok korkuyo bişey olcak diye
evet bende her şeye ağlıyorum geçen belgesel izliyordum.aslan ceylanın yavrusunu yemek üzereydi sonra ceylanın yavrusu aslanın altına doğru arandı acıkmış ya meme arıyor aslan da ceylan böyle yapınca onu yalamaya başladı yemedi hayvanı,sevdi .ben hüngür hüngür ağlamaya başladım.iyi ki yalnızdım
hay Allahım ya sinir oldum bak şimdi benim demir e ihtiyacım varsa nolcak. 1 aydan bahsediyoruz ya. neyse ben başka bir doktora gidicem zaten canımı sıktı bu doktor.yok canım trabzonda değilim ben kocaeliye gel,in geldim ama kardeşim geçen yıl doğum yaptı doktoru karadeniz hastanesinde ilhan demireldi tavsiye ederiz
ben sadece folb,ol kullanıyorum canım 29 haziran sat doktor ona göre tam 3 ay saydı 30 unda elevitle kan hapına başlıcam
kanda hangi değere bakarak veriliyo acaba bu kan hapı onu merak ettim
cunku benim butun kan değerlerim normaldi ama yinede kan hapını verdi
peki neden yaptirdin yani neden yaptirilmali?
bir mudahele olmadigini bile bile tam kesin konusulmadigi gibi neden insanlari hele hele ki annelerin acaba ne cikacak sonuc acaba evladim rahatsiz mi diye dusunmeye sebebiyet veren stresli bu olaya neden itilmeli?
gereksiz bebek de anne de neden uzulmeli?
peki yavrumuzun down sendromlu oldugunu ogrendigimizde stres ve uzuntuden baska elimize ne gecek?
ama ben ogrenmezsem zaten stresli gececek diyorsa bazi anne adaylarimiz ona elbette birsey diyemem
bakilsin icim rahat etsin deniliyorsa ense kalinligina ve burun yapisina obstetrik usg de bakilabiliniyor en azindan adi down sendromlu mu degil mi psikolojisini barindirmiyor
elbette bu benim gorusum.
sifir stres her daim relax
Kizlar kan hapi degerler normalde olsa her doktorun kendine gore belirledigi zaman geldiginde kan ilaci yazilir. Kimi 4. Aya kimi 5. Aya girdiginde yazar. Sonucta kan degeri gittikce usuyor hamileyken. Dogumda normakde oksa sexaryende olsa kan kaybi yasaniyor dolayisiyla dogum esnasinda kansizlik sorunuolmamasi icin kan ilaci vermek zorunda doktorlar...
Anladım canım bilgi için sağolasın. o zaman 22 ekim de geç kalmış sayılmayız biz de öyle mi?
Yok ben de henu baslamadim ama bi daha ki kontrolde verir diye tahmin ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?