2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ya haber izleyemiyorum herşeye ağlıyasın geliyor var mı benim gibi deli :)
olmaz mi ben dun sabah bomba gibi kalktim aksama dogru hic birsey yok bir cocuk kufur etti 11 yada 12 yasinda ayyy ben bi uzuldum bi uzuldum basladim aglamaya gece 12 ye kadar akima gelldikce agladim nasil yetistirecegim neler okumaliyim hangi pedegoga gitmeliyim yediklerimiz bile kisiligine katkisi varmis falan filan
Kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?
yaa ben normalde sinirli biriyidim ama kontrolsuz degil kimseye belli etmezdim genellikle ama hamileligimde bi yumusadim bi yumusadim ohhhhh koyverdim anliyacagim hic birseye takmiyorum sinirlerim alindi esimle o yuzden cok iyiyiz cunku ben hicbirseye kizmiyorum oda cok memnun bu durumdan oyle yani

bende kendim için çekmeyi düşünüyordum ama ya mübdi değilmiydi ben öyle biliyorum benim için de dua edin kızlar bizin gibi riskli gebelik geçiren herkese
canim insaallah kotu birsey yoktur sana da dua edicem cutemom ile sana da cekicem bu tesbihi
bende mubdi biliyorum "ya mubdi ya muib"
ya muhib diye bir esma-ul husna duymadim var mi ki :26:
gunaydin canim sorma bende cok uzuldum duaya basladim ya ins gecer
bu arada benimde basta kanamam olmustu doktorum bana da coraspini biraktirdi kanamayi coklastirir dedi kanamam bitti tekrar basladi hala iciyorum belki kanama surecinde belli bir zaman biraktiriyorlar elbette tek doktorla yetinmemeli insan baska doktorlara da sormak lazim :44:

Eki Görüntüle 811779

Kızlar bebişimin resmini yükledim. Telefondan yaptım da görünüyor mu? Görünüyorsa maşallah diyelim lütfen :))

Maşallah kuzuna

Dr una çıtlatsan o böyle laf arasında eşine bir şeyler söylese hormonların ve ruh halinle ilgili. Belki bir işe yarar.

Ev ev üzerine olmuyor canım. Gerçekten zor bir durum. Bebeğin oluncada her şeye müdahale etmek isteyebilir ama ne güzel ki eşin senin yanındaymış. İnşallah en kısa zamanda kendi evine yeniden geçersin.

bu arada gunaydin kizlar
saglikli ve bol huzurlu bir gun gecirmeniz dilegiyle

Merhaba arkadaşlar,
Bende nisan annesi olacağım inşallah erken olmazlarsa:)
Benimde adet tarihim 19 temmuz. Bebişlerim 10. haftaya girdiler çok şükür.
Hastanede olanlara allah şifa versin bebişerine sağ salim kavuşsunlar.

Canım benimkine defalarca söyledim karışma bu evde bir yatak odam var zaten dedim ama laftan anlayan biri degil.ben yokken odamda ne var ne yok yıkıyor ya.yatak odası perdemi 60 dercede yıkamış mahvetmiş sinirden agladım niye yıkıyon ben yıkamıştım dedim.çok pismiş.ya daha neler neler anlatsam roman olur.diğer hamileliğimde burnumdan getirdi aglamaktan mahvoldum bebgi in kalbi durdu.bu hamileliğimdede aynını yaptı hastanelerden eve gidemedim.eşim çok üzüldü.şimdi çok korkuyo bişey olcak diye

bebişlerın mı maşallaha ıkızler mıı ? Hoşgeldınnnn aramıza canımm

Bizim tayin yurtdışına çıktı sırf doğumu ümit beyde yapmak için gitmicem ben. Doğumdan sonra gitcem eşimle. Çok dolu ama yine de arayıp kpnuşmak randevu almak lazım.
Bende aslinda umit beyi istiyordum ama iki hafta sonraya gun verdiler kan vs olunca isim aceleydi adnan beye aldik.
Sonradan degistiririz dedik bu kez degistirmiyoruz dediler.adnan beyle devam ettik.oda cok iyi bir dr.ama imit bey daha konuskan ilgili
Bakalim ayrntili icin gittigimzde degistirirler mi acaba.:44:
benim ailemde Ankarada doğumu ben de koruda ümit beyde düşünüyodum ama çok dolu demek off ya
randevu vu alirsin canim dolu olsun ne olacak ki..
sabah aksam progesteran jel bide dün iğne yapıldı çarşamba ve cuma da iğne yapılacak
Canim kanama alani varken jel yeterkisz kaliyo bence.igne ve ilacta alsan.
Benimde tup bebek ve test gununden sonra jele gecirdiler.
Kanama alani oluncma igneye ilaca gectim kesildi cok sukr.ne zaman ignryi biraktim kanamam gene basladi.
Bence sejde al mutlaka.
Insallah bir an evvel biter kapanir.
Detaylı dediğin dörtlü tarama mı oluyor?

O oluyo sanirim canim 20.haftada yapilan.dort boyutlu usg yani.

yaaa Allahim ne karisiyorlar ki sende ver cevabini saygini yitirmeden fazla yuzgoz olmadan bildir hadlerini cnm
Rabbim yardimcin olsun Allahtan esin yaninda cok sukur
ayyy kiyamam oyle kayinvalideye yaaaa bide duzeltiyor
ama elbette yatak odasi mahremdir girmemeli
en azindan kotu niyetli degil neler duyuyoruz muska koyani millete anlatani arkasindan konusani amannnn Allah iyi etsin yaaa

canim benim artik kendin icin degil bebegin icin yasayacaksin takmicaksin duymayacaksin vurdumduymaz olacaksin
bende zamaninda cok takiyordum artik umrumda degil gulup geciyorum elbette zamanla olacak seyler bunlar
ama kapi kilitleme olayi iyi fikir umarim anlar

Kıyamam canım ya. Ne fena bir şey. Benim kayınvalidem senede bir evime gelir. 1-2 hafta ya kalır ya kalmaz ama benim evimin düzenini o sürede bile değiştirmeyi başırıyor. İşten gelince benim beynimede kan sıçrıyor. Hatta bir gün yatak odasından duyuyorum. Kayınpederime diyorki şu dolabın üzerindeki kullanmadığı tencereleri balkona koyayım. Kayınpederim kızdı karışma kızın düzenine diye. Bu sefer diyorki anneside sevmiyormuş onların orada durmasını. Annem evet bir kaç kere demişti ama dolaptan bir şey alırken üzerime düşer diye. Bunun göz zevkini bozuyormuş. Neyse dedim kötü bir kadın olsa tutmazdım çenemi bende ama normalde iyi biridir.

ben hamile olmasam da böyle sahneye ağlardım

hay Allahım ya sinir oldum bak şimdi benim demir e ihtiyacım varsa nolcak. 1 aydan bahsediyoruz ya. neyse ben başka bir doktora gidicem zaten canımı sıktı bu doktor.

ben yaptırılmalı yaptırılmamalıyı tartışmadım hiçbirzaman. herkesin kendi insiyatifidir. ben içimde o kalp atarken diğerlerine benzemeyecek diye bir cana kıyamam. Allah ta sınamasın hiçbir konuda da büyük konuşmamak, kimseyi kınamamak gerekir tabi ki. çünkü kınayan kınadığını yaşamadan ölmezmiş bunu biliyorum. ben oğlumda da bütün testlerimi yaptırdım, birkaç sıkıntı ortaya çıkmıştı onu da bolbol araştırıp sorunlarımızı en aza indirmeye çalışmıştım. müdahale edemeyebiliriz evet, ama onu daha iyi yaşatmak daha güzel bir hayat, imkanlar sunabilmek ayrıca kendimizi de bu fikre alıştırmak için zamanımız olur diye yaptırmak istedim. ha bir şey yoksa da en azından aklıma soru işareti kalmamış oldu.

Kizlar kan hapi degerler normalde olsa her doktorun kendine gore belirledigi zaman geldiginde kan ilaci yazilir. Kimi 4. Aya kimi 5. Aya girdiginde yazar. Sonucta kan degeri gittikce usuyor hamileyken. Dogumda normakde oksa sexaryende olsa kan kaybi yasaniyor dolayisiyla dogum esnasinda kansizlik sorunuolmamasi icin kan ilaci vermek zorunda doktorlar...

Anladım canım bilgi için sağolasın. o zaman 22 ekim de geç kalmış sayılmayız biz de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…