2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba,

Ne kadar sürede bir kontrole gidiyorsun balum.

İlk baslarda dusuk tehlikem oldugu icin bide enfeksiyin sorunum oldugu icin 10 gunde bir gidiyordum. İlk defa 20 gun sonra gel dedi. İkili icin sonra onun sonucu da 10 gunde cikacak yne 10 gun sonra gidicem. Ama doktor sorun olmadigi zamanlarda 20 gunde bir cagiryoruz demisti.

Yok ben de henu baslamadim ama bi daha ki kontrolde verir diye tahmin ediyorum...

ya işte 1 ay geçecek olması benim canımı sıktı açıkçası. herneyse bakalım ctesi falan başka bir doktora da görünebilirim.
bir de insan bebeğini görünce kendini unutuyor bir sürü sorum vardı hepsini unuttum kadın da öyle güzel paketledi ki beni ben hop dışardaydım :) mesela aranızda halen folik asit kullanan var mı? ekim sonunda 4-5 günlüğüne iş için Hollanda ya gitmem lazım sıkıntım olur mu? vs vs

Canim ilk 3 ayla son 3 ay pek onermiyor doktorlar seyahati ortadaki 3 ay yani 2. Trimesterde gidilir diyorlar. Ama doktoruna izin kagiti imzalatmayi unutma gobek cikmissa izin kagidimolmadan ucaga almiyorlar. Ben de annemlerin yanina gitmeyi planliyorum istanbula ucakla. Ben elevit kullaniyorum bastan beri. Kan degerin kacti senin benim mesela ilk 13.7 idi. En son gittigimde 12 ye dusmustu. Bebekler kanimizi cekiyor

Son düzenleme:

anladım canım ben en iyisi doktorumu arayayım zaten ulaşamazsam kesin değiştiriyorum.
kan değeri dediğin hemoglobin mi canım? bir sürü test istediler de. o ise 14 çıkmış. çeksinler kanımızı değerlerimizi yesinler kuzucuklar onlar iyi olsunlar da biz de iyi olalım.

Geçmiş olsun. Benimde doktor iki haftada bir çağırdı ilk zamanlar. Kalp atışını duyduktan sonra ayda bir dedi.
Kan testlerini yaptırıp kısmetse haftaya gideceğim bende.

canım inşallah birdahaki sefer sağlıklı olarak kucağına alırsın
benimde cuma kontrolüm var folbiol ve cocsprin kullanıyorum bende korkuyorum birdaha duyamamaktan
Aklıma olumsuz düşünceleri getirmek istemiyorum ama yinede geliyor ve korkuyorum

Dr bana son gittiğimde ayda bir kere gelsen yeter dedi. Tabi benim tehlikeli bir durumum yok ama çok uzun geldi bana. Bu hafta gidipte bebeğimi göresim var.

cutem hastanede olman senin için daha iyi en azından doktor gözetimindesin inşallah birşey olmayacak bebeğine
Kanamaların kaçıncı haftanda başladı?

En son yaptirdigin mi 14 cikmis bence hic dusunme o zaman canim kan degerini 22 ekim gec olmaz

Geçmiş olsun. Benimde doktor iki haftada bir çağırdı ilk zamanlar. Kalp atışını duyduktan sonra ayda bir dedi.
Kan testlerini yaptırıp kısmetse haftaya gideceğim bende.
Ayda bir yeterli bence zaten.

Gunaydin tatlim hakikaten cok yazmislar ya yarim saattir okuyorum bitmiyor halbuki daha dun gece girmistim allahtan yoksa butun gun oku dur isin yoksa
Ben okuyamadim ben de gece bakmistim da sabah cok yazilmis.

Hoşgeldini canim. Bende burdayim.
Nasilsin bebsler nssil

Canım ben folik asit kullanıyorum,doktorum devam dedi en son.Bakalım 3 ay bitince ne diycek.
Seyahat için de ben uçakla yurtiçi gittim,döndüm,kalp atışından sonra,bişey olmaz,riskin yok,git dedi doktor.Kasım'da ben de Hollanda'ya gidicem,sakıncası yokmuş.
Ekim'de uzun yola arabayla gidebilir miyim dedim,hep aynı pozisyonda oturma,arada molalarda yürü,mümkünse de uzan dedi.

Senin de aynı şekilde,eğer sağlıklı geçiriyorsan git,riskin varsa gitme uçakla bence.Tabi mümkünse doktoruna bir sor.
Uçuş için rapor da 28.haftadan sonra gerekiyor.

Aslında özetle doktor bana şunu dedi;yolculuk yüzünden bebek düşmez,sen sadece yolculuktan sonra kanama vs yaşarsan bunu yolculuğa bağlarsın,psikolojik olarak üzülürsün,aslında ilgisi yok dedi.Sağlıklı bebeğe zaten bişey olmuyor,sağlıksızsa ne yaparsan yap tutunmuyor dedi..

Son düzenleme:
Hoşgeldini canim. Bende burdayim.
Nasilsin bebsler nssil

Hoşbulduk canım. Bende diyorum nerelere koyboldu aysun :)
Çok şükür iyiler. İki hafta önce gittim ikisininde kalp atışlarını duydum.
İğneyi kesti allahtan dayanamıyordum artık. Jele devam,coraspin,folıkasıt,balık yağı devam.
Haftaya kan verip kontrole gideceğim kısmetse.
Sen nasılsın bebişimiz nasıl.

hayır dediğim gibi hiçbir belirti yoktu,gayet sağlıklı gidiyordu hamilelik bebeğin gelişimi ne oluyorsa 8.hafta da bebişlerimin kalbi duruyo sebebi de kan pıhtılaşmasıymış

Ama karnin cikmissa 28. Hafta filan sornuyorlar guvenlikten gecmene izin verilmiyor.

Oyy kiyamam masallah onlara
Hep iyi olun guzel haberle gelin inşallah.

Bizde iyiyiz canim cok sukur kanamam varri ama artik yok.kanama alanida kuculmus baya.bebegimde dun gördüm ikilimz varri.
Herseyi ense burun vs gusel cikti..kansonucumuzda iki hafta sonra belli olacak. Buyuyoruz teyzesi cok sukur iyiyiz

Bende balik hapi alcamda arastiriyorum sen ne kullaniyorsun.dr mi yazdi. Bana marincap al dedi.ama arastiyorum

hayır dediğim gibi hiçbir belirti yoktu,gayet sağlıklı gidiyordu hamilelik bebeğin gelişimi ne oluyorsa 8.hafta da bebişlerimin kalbi duruyo sebebi de kan pıhtılaşmasıymış

Gerekli arayi verdikten sonra ins saglikli hamilelik gecirip bebisinikucagina alirsin...

Canim cok uzuldum Allah bir daha yasatmasin saglikla kucagina alasin bebegini inşallah.

Igne ilac kullaniyormuydun pihtilasma icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…