2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

  • KIZ

    OY: 250 45,4%
  • ERKEK

    OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

    OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

    OY: 10 1,8%

  • Ankete Katılan
    551

Saol canım benim.
Sevindim kanamanın geçtiğine. Şükür bende kanama olmadı iğnelerden galiba 36 tane vuruldum hala yerleri ağrıyor.
Oyyy maşallah kaçıncı haftada ense,buruna baktı. İkili testin sonucu iki hafta sonra çıkıyor galiba. 11 hafta yapıyorlar değil mi.
Canım hapım evde ismi değişik sigort karşılamıyor dr yazdı . ama çok memnunum hani normalde balık yağı aldığında ağzına kokusu gelir ya. bunda hiç yok süpermiş. akşam evde bakayım ismine yazarım .
 
canım dünden beri meraktan öldüm çok şükür bebişin iyi çok şükür dualarımız seninle
canım çok geçmiş olsun geçer inşallah
kızlar ya haber izleyemiyorum herşeye ağlıyasın geliyor var mı benim gibi deli :)
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri haber izleyemiyorum canım
%51 kız dedi doktorumuz :)
canım maşallah bebişine bana erkek gibi geldi öyle hissettim sağlıklı olsunda
 
hayır dediğim gibi hiçbir belirti yoktu,gayet sağlıklı gidiyordu hamilelik bebeğin gelişimi ne oluyorsa 8.hafta da bebişlerimin kalbi duruyo sebebi de kan pıhtılaşmasıymış

peki canım ilaç kullanıyormuydun.Bildiğim kan sulandıran iğnelerden veya haplardan veriyolar.Allah bir daha yaşatmasın.Kimsenin başınada vermesin.tekrardan geçmiş olsun
 
Son düzenleme:
bilgi için sağol canım ben de folik e devam ediyorum. ben de geçen ay başında yurtiçi uçuşu yapmıştım sıkıntı olmadı. inş bunda da olmaz, şuan bir riskimiz yok ben yine de raporumu alayım doktordan zaten kontrolüm hemen öncesinde olacak. ordaki havaalanında biliyorsun x-ray cihazı daha da bir garip orda raporumu gösterip cihaza girmem zaten sordurttum hamileyim deyip girmeyi red edebiliyormuşsun.

canımmmm senin kanaman durmuş alan azalmış çok sevindim okuyunca. Rabbim meleğini size bağışlasın sağlıkla inş. :13:
 

Bende cok igne oldum halada oluyorum canim ama kan sulandirici kullandigim icin kanamanin kapanmasi zor oluyo sanrim.neyseki gecti:13:

Ikili icin 11+6 da gittik biz..11+0 13+6 Arasi yapiliyor.ama ikiz bebeklerde ikili yapilmayabiliyormus sanki oyle demisti bir arkadas.
Ama ense kalinligi ve burun kemigi olusumuna bakiliyo onlar daha onemli zaten.

Sen ne kadarlik oldun tam.
 

Cok tesekkur ederim canim cok sagol
Atlatiyoruz cok sukur.kotu gunler geciyo.
Bundan boyle hep iyi olalim inşallah.

Sen nasilsin nasil oldun.
 
Son düzenleme:


Aman şükür canım geçsinde.
Benim 10 haftaya girdi. 11 haftalıkken gideceğim kontrole. Aslında 12 de çağırdı ama bayram haftası kalabalık vs olur dıye bir hafta once gideceğim:) Evet yapılmayabılırmıs ama doktordan doktora farkedıyor sanırım bakalım bızımkı ne dıyecek.
 
Cok tesekkur ederim canim cok sagol
Atlatiyoruz cok sukur.kotu gunler geciyo.
Bundan boyle hep iyi olalim hamileligin tsdini ciksrslim artik insallah.

Sen nasilsin nasil oldun.

inş canım inş burdaki tüm arkadaşlarım için dua ediyorum inan. Rabbim hepimizin meleklerini korusun.
dün saçlarımı ıslak toplayıp çıktım akıllanmıcam ben bugün burnum akıyor gözlerim sulanıyor. bir lanet nezlem vardır benim şakır şakır gözlerim akar ondan olmazsam iyidir. birazdan birini gönderip mandalin portakal c vitamini adına ne varsa manavdan toplatcam :)
 

Bak bende nezle olmustum sana ilacini yaziyorum

Bir bardak kaynsmis suyum icine ysrim limon sık. İçine bir tstli kasigi bal.koy yavas yavas ic.gunde iki bardak

Hem super bir icecek hem yararli geçmiş olsun canim.
 
Son düzenleme:
şu uçak işini banada anlatın canım.ben ocak şubat gibi istanbula gitmeyi düşünüyorum ailemin yanına.bi problem mi çıkarıyolar.ona göre doktordan izin raporu alırım.

Doktordan ucaga binebilir diye imzali kagit istiyor gorevliler yoksa ucaga almiyorlar
 
Kizlar ben ogkumdayken ucaga bindim fakat karnim cikmamisti sorun olmadi ama hamile oldugunuz bellimolursa ve doktor raporu yoksa yaninucus icin izin kagidi yoksa ucaga almiyorlar. Bicok kisinin bileti de bu yuzden yaniyor. Arkadaslarimda akrabalarimda da yasandi bu. Eger gobus yoksa sorun yok ama belli olursa almazlar izinsiz.
 
kizlar bilgisayar basinda devamli oturmak tehlikeli mi?
radyasyon ve surekli otururdugumuz icin pozisyonumuz bebege zarar verir mi ? yarim saatte bir kalkip dolasiyorum ama islerimde birikti tabletten halledemiyorum ne yapacagim Allahtan evdeyim sanci olursa uzaniyorum ama ne bilim korkuyorum :18:
aksam esim laptopu getirince mi yapayim ne diyorsunuz?
:44::44:
 

Canım bende yeni atlattım. Tarhana çorbası, ballı süt, sıcak su limon bal ve portakal nektarin suyu içtim. Çok faydasını gördüm. Bir arkadaşım her gün elma portakal havuç suyu içmiş. Hamileliği boyunca hiç hastalanmamış.
 
Anladım canım bilgi için sağolasın. o zaman 22 ekim de geç kalmış sayılmayız biz de öyle mi?

Bende de doktor yaptığı son tahlilimde kan hapını gerekli görmedi. şu an folik asiti de bıraktırdı sadece decevit kullanıyorum canım. ama ilerleyen dönemlerde verilcek gibi :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…