En son yaptirdigin mi 14 cikmis bence hic dusunme o zaman canim kan degerini 22 ekim gec olmaz
hayır dediğim gibi hiçbir belirti yoktu,gayet sağlıklı gidiyordu hamilelik bebeğin gelişimi ne oluyorsa 8.hafta da bebişlerimin kalbi duruyo sebebi de kan pıhtılaşmasıymış
Oyy kiyamam masallah onlara
Hep iyi olun guzel haberle gelin inşallah.
Bizde iyiyiz canim cok sukur kanamam varri ama artik yok.kanama alanida kuculmus baya.bebegimde dun gördüm ikilimz varri.
Herseyi ense burun vs gusel cikti..kansonucumuzda iki hafta sonra belli olacak. Buyuyoruz teyzesi cok sukur iyiyiz
Bende balik hapi alcamda arastiriyorum sen ne kullaniyorsun.dr mi yazdi. Bana marincap al dedi.ama arastiyorum
canım dünden beri meraktan öldüm çok şükür bebişin iyi çok şükür dualarımız seninleGeldim kizlar acile yatirdilar serum verdiler
Bebek iyi ksnama alani kesfedildi biraz buyuk bebegin wyagindan agzins kadar diyebilirim4.83 brbegin botu 4 cm fazla ala dedi yukati kadat donerse bebegin beslenmesini engeller ayrilma iyice baslar sureklide yatiyorum adam bunlar kesin cozumler drgil dedi kimisinin duser kimisinin dogar biseu diyemitoruz dedi
Pruluton depot sanirim adi igne vurdular amma zor vurylan bi igne ,agri kesici iyi geldi serum oradaykdn cok kanamam,olmadi ama arabamizla kapidan kaoiya on dk mesafedr hasyaneye gittik donene kadar bir suru kanamisim
Dualarinizo bekliyorum
Bebegim erkekmis,muhtemel buarada
canım çok geçmiş olsun geçer inşallahbende dün gittim doktora doktor kanama alanı genişlemiş içerde pıhtı var dedi benden kan filan bişey gelmiyor lekelenme bile yok olsa daha iyiymiş vücudun onu atması gerekirmiş neden kan gelmiyor anlamıyorum kan görmekten sıkıldımdiyenler olmuş ya bende lekelenme bişey olsun da vücut atsın diye beklemeye başladım pıhtıdan dolayı kesenin yüzde 20 si boşta Allahtan beslendiği yerde değil dedi doktor bebeğim kıpır kıpır el salladı bize ama kesenin dışı iyi değil doktor bu bebeğe doğduğunda madalya takalım dedi çok korkuttu beni çok ağladım nolur dua edin kızlar bebeğimi kaybetmek istemiyorum.bu arada benimde tüp bebek coraspini kesmiştik acaba ondan mı pıhtı oldu kanama gelmiyor dışarı coraspin kullanayımmı dedim kanamyı arttırır kullanma dedi.ne yapacağımı şaşırdım bende pıhtılaşma sorunumu var yoksa ilk bebeğim ilk tecrübe bilemiyorum Allah rızası için bana bişeyler söyleyin dua edin nolur
ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri haber izleyemiyorum canımkızlar ya haber izleyemiyorum herşeye ağlıyasın geliyor var mı benim gibi deli :)
canım maşallah bebişine bana erkek gibi geldi öyle hissettim sağlıklı olsunda%51 kız dedi doktorumuz :)
hayır dediğim gibi hiçbir belirti yoktu,gayet sağlıklı gidiyordu hamilelik bebeğin gelişimi ne oluyorsa 8.hafta da bebişlerimin kalbi duruyo sebebi de kan pıhtılaşmasıymış
Ama karnin cikmissa 28. Hafta filan sornuyorlar guvenlikten gecmene izin verilmiyor.
bilgi için sağol canım ben de folik e devam ediyorum. ben de geçen ay başında yurtiçi uçuşu yapmıştım sıkıntı olmadı. inş bunda da olmaz, şuan bir riskimiz yok ben yine de raporumu alayım doktordan zaten kontrolüm hemen öncesinde olacak. ordaki havaalanında biliyorsun x-ray cihazı daha da bir garip orda raporumu gösterip cihaza girmem zaten sordurttum hamileyim deyip girmeyi red edebiliyormuşsun.Canım ben folik asit kullanıyorum,doktorum devam dedi en son.Bakalım 3 ay bitince ne diycek.
Seyahat için de ben uçakla yurtiçi gittim,döndüm,kalp atışından sonra,bişey olmaz,riskin yok,git dedi doktor.Kasım'da ben de Hollanda'ya gidicem,sakıncası yokmuş.
Ekim'de uzun yola arabayla gidebilir miyim dedim,hep aynı pozisyonda oturma,arada molalarda yürü,mümkünse de uzan dedi.
Senin de aynı şekilde,eğer sağlıklı geçiriyorsan git,riskin varsa gitme uçakla bence.Tabi mümkünse doktoruna bir sor.
Uçuş için rapor da 28.haftadan sonra gerekiyor.
Aslında özetle doktor bana şunu dedi;yolculuk yüzünden bebek düşmez,sen sadece yolculuktan sonra kanama vs yaşarsan bunu yolculuğa bağlarsın,psikolojik olarak üzülürsün,aslında ilgisi yok dedi.Sağlıklı bebeğe zaten bişey olmuyor,sağlıksızsa ne yaparsan yap tutunmuyor dedi..
Bizde iyiyiz canim cok sukur kanamam varri ama artik yok.kanama alanida kuculmus baya.bebegimde dun gördüm ikilimz varri.
Herseyi ense burun vs gusel cikti..kansonucumuzda iki hafta sonra belli olacak. Buyuyoruz teyzesi cok sukur iyiyiz
Bende balik hapi alcamda arastiriyorum sen ne kullaniyorsun.dr mi yazdi. Bana marincap al dedi.ama arastiyorum
Saol canım benim.
Sevindim kanamanın geçtiğine. Şükür bende kanama olmadı iğnelerden galiba 36 tane vuruldum hala yerleri ağrıyor.
Oyyy maşallah kaçıncı haftada ense,buruna baktı. İkili testin sonucu iki hafta sonra çıkıyor galiba. 11 hafta yapıyorlar değil mi.
Canım hapım evde ismi değişik sigort karşılamıyor dr yazdı . ama çok memnunum hani normalde balık yağı aldığında ağzına kokusu gelir ya. bunda hiç yok süpermiş. akşam evde bakayım ismine yazarım .
bilgi için sağol canım ben de folik e devam ediyorum. ben de geçen ay başında yurtiçi uçuşu yapmıştım sıkıntı olmadı. inş bunda da olmaz, şuan bir riskimiz yok ben yine de raporumu alayım doktordan zaten kontrolüm hemen öncesinde olacak. ordaki havaalanında biliyorsun x-ray cihazı daha da bir garip orda raporumu gösterip cihaza girmem zaten sordurttum hamileyim deyip girmeyi red edebiliyormuşsun.
canımmmm senin kanaman durmuş alan azalmış çok sevindim okuyunca. Rabbim meleğini size bağışlasın sağlıkla inş. :13:
Bende cok igne oldum halada oluyorum canim ama kan sulandirici kullandigim icin kanamanin kapanmasi zor oluyo sanrim.neyseki gecti:13:
Ikili icin 11+6 da gittik biz..11+0 13+6 Arasi yapiliyor.ama ikiz bebeklerde ikili yapilmayabiliyormus sanki oyle demisti bir arkadas.
Ama ense kalinligi ve burun kemigi olusumuna bakiliyo onlar daha onemli zaten.
Sen ne kadarlik oldun tam.
Cok tesekkur ederim canim cok sagol
Atlatiyoruz cok sukur.kotu gunler geciyo.
Bundan boyle hep iyi olalim hamileligin tsdini ciksrslim artik insallah.
Sen nasilsin nasil oldun.
inş canım inş burdaki tüm arkadaşlarım için dua ediyorum inan. Rabbim hepimizin meleklerini korusun.
dün saçlarımı ıslak toplayıp çıktım akıllanmıcam ben bugün burnum akıyor gözlerim sulanıyor. bir lanet nezlem vardır benim şakır şakır gözlerim akar ondan olmazsam iyidir. birazdan birini gönderip mandalin portakal c vitamini adına ne varsa manavdan toplatcam :)
şu uçak işini banada anlatın canım.ben ocak şubat gibi istanbula gitmeyi düşünüyorum ailemin yanına.bi problem mi çıkarıyolar.ona göre doktordan izin raporu alırım.
canım zaten 1 kere istedi geçen ay hallettik. bir daha istemedi kan testi.
inş canım inş burdaki tüm arkadaşlarım için dua ediyorum inan. Rabbim hepimizin meleklerini korusun.
dün saçlarımı ıslak toplayıp çıktım akıllanmıcam ben bugün burnum akıyor gözlerim sulanıyor. bir lanet nezlem vardır benim şakır şakır gözlerim akar ondan olmazsam iyidir. birazdan birini gönderip mandalin portakal c vitamini adına ne varsa manavdan toplatcam :)
Ben de kisin istanbula gitmeyi dusunuyorum canimailem orda benim de
Anladım canım bilgi için sağolasın. o zaman 22 ekim de geç kalmış sayılmayız biz de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?