2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bunu bende merak ediyorum aslında. Masama bir tane kaktüs aldım. Radyosyonu alır diyorlar ama ne kadar faydası vardır bilemem.

Radyasyon zararli malesef ama herseyde var. Tlf la uzun konusulmamali tv lerde var. Bilgisayar olarak en yi tabletmis. Ben hep tabletten giriyorum. En az radyasyin tablette var,

Radyasyon zararli malesef ama herseyde var. Tlf la uzun konusulmamali tv lerde var. Bilgisayar olarak en yi tabletmis. Ben hep tabletten giriyorum. En az radyasyin tablette var,

bende onu duydugum icin tabletten giriyorum siteye ama cizimlerim icin bilgisayari kullanmam gerekiyor
tv seyretmiyorum zaten telefonu da ucak maduna sokuyorum gece yatarken onun disinda kulaklikla konusuyorum
beni daha cok endiselendiren saatlerce oturmak bebege zarar verir mi yani arada bir kalkiyorum ama surekli sandalyedeyim :18:

Ağrım ve bulantılarımın geçtiği için bebeğimden çok endeşiliydim.. Ama dün doktora gittim ve herşey çok güzel dedi, boş yere tadımı kaçırmışım =) 3-5 kaşık su da nasılda oynuyordu yavrum ... Bu moral beni epeyce huzurlu kılar diye düşünüyorum.. Cuma günü de 2 li test için gideceğim... o da güzel sonuçlar versin.. Değmeyin keyfime =)... Allah hepizin gönlüne göre versin.. Tek duam bu. Bizden olanları bize bağışlasın Allahım. (AMİN)

Kaktus iyi diyorlar ama kucuk olmasin diyorlar. Cok da takilma mecburi giriyorsun bilgisayardan.

kızlar dr. geliyorum ikili tarama için.ense kalınlığımız çok şükür Rabbime 1,3cm çıktı.burun kemiği oluşmuş.kan verdim 2gün sonra çıkacak arayacağım dr.u beyimiz bacak bacak üstüne atmış dr.biraz yokladı döndü poposunu bize sonra baya uğraştık gördük ama net değil daha %60 erkek dedi.:) ama kızlarda dudaklar birbirine bu haftalarda yapışıp erkek gbi oluyor kedin değil ama dedi ellerini kollarını oynatıyro ellerimiz oluşmaya başlamış:) bacak bacak üstüne atışı poposunu dönüşü hiç aklımdan çıkmıyor ya yaramazımın:) bu arada geçen hafta hemen 1kg aldım diye dr. vitamin veremem dedi kilo sorunun başlayacak gibi dedi dikkat et dedi 1 haftada 1.200gr almam iyi değilmiş.feremat kan ilacı verdi .kullanan var mı aranızda kızlar

günaydın bana anca gun aydı kızımı okulla gönderdim bir uyumuşum 12 ye geliyordu uyandım kahvaltı ettim sizlere bakayım dedim

cutemom nasıl oldu akşam doktora gitmiş ağrı ve kanamayla haber var mı birdaha yazdı mı allahım korusun inşallah gayet iyiydi bişey yoktu birden nerden çıktı bu kanama onda yaa((

cutemom nasıl oldu akşam doktora gitmiş ağrı ve kanamayla haber var mı birdaha yazdı mı allahım korusun inşallah gayet iyiydi bişey yoktu birden nerden çıktı bu kanama onda yaa((

günaydın canım cutemom da bebegide iyi suanda ama hastaneye yatmışlar öle yazmış en son

Kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?

ben ilk aylar daha gergin sinirliydim özellikle eşime karşı :))
ama eşim sağolsun çok anlayışlı davrandı sinirlenmedi sakinliğini korudu tamam gececek bu dönem dedi hep :)))
şimdi daha iyim çok şükür sakinleştim

isyancım yanlış yazılmış herhalde ya mubih diye ismi yok allahın ya mucib(duaları kabul eden) var ya mubdi (yoktan var eden)var. ama allah dualarınız kabul etsin inşallah

Valla oglum arada sinirlerimi ziplatiyor ama geciyor hemencik dokuyor kiriyor dagitiyor surekli

ay ben bu koş koş çalışma ile nerde hergün havuç sıkayım portakal sıkayım canım ya. ama tarhana çorbası iyi olurdu babaneme söyliyeyim de yapsın akşama. bir de ben onun yanında siyah zeytin yemeye bayılıyorum ya :) mandalin aldırttım manavdan onu yemekle başlayayım küre ben :)
Bak bende nezle olmustum sana ilacini yaziyorum

Bir bardak kaynsmis suyum icine ysrim limon sık. İçine bir tstli kasigi bal.koy yavas yavas ic.gunde iki bardak

Hem super bir icecek hem yararli geçmiş olsun canim.
tamam canım bunu denicem sağolasın
Bende de doktor yaptığı son tahlilimde kan hapını gerekli görmedi. şu an folik asiti de bıraktırdı sadece decevit kullanıyorum canım. ama ilerleyen dönemlerde verilcek gibi :))

decevit ne ki? ne işe yarıyor?

Uçağa sürekli binen biri olarak söylüyorum. 7 aya kadar uçağa binilebilir. Ama 7 aydan sonra doktor izni olması lazım. Yoksa almıyorlar uçağa. Uçak tehlikeli diye değil, olası bir erken doğum olayına karşı böyle bir uygulama var.

Decavit vitamin canim.bnde elevit kullaniyorum

31 ekimde bende uçağa bineceğim rabbime amanetiz bişey olmadan gider geliriz inşallah

Kizlar tuvalete gittim cok az kahverengi bi lekelenme var normalmi ki bu
Canim kahverengiden korkma.surekli ve cok gelmedigi surece zararsizdir.
Benim iki haftaya yakindir var bebegim iyi cok sukur.seninde iyidir endiselenme

Oyyyy masallah paşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…