benimde orda ailempeki dönüş için aynı kağıt geçerli oluyor mu?
kizlar bilgisayar basinda devamli oturmak tehlikeli mi?
radyasyon ve surekli otururdugumuz icin pozisyonumuz bebege zarar verir mi ? yarim saatte bir kalkip dolasiyorum ama islerimde birikti tabletten halledemiyorum ne yapacagim Allahtan evdeyim sanci olursa uzaniyorum ama ne bilim korkuyorum :18:
aksam esim laptopu getirince mi yapayim ne diyorsunuz?
:44::44:
kizlar bilgisayar basinda devamli oturmak tehlikeli mi?
radyasyon ve surekli otururdugumuz icin pozisyonumuz bebege zarar verir mi ? yarim saatte bir kalkip dolasiyorum ama islerimde birikti tabletten halledemiyorum ne yapacagim Allahtan evdeyim sanci olursa uzaniyorum ama ne bilim korkuyorum :18:
aksam esim laptopu getirince mi yapayim ne diyorsunuz?
:44::44:
Radyasyon zararli malesef ama herseyde var. Tlf la uzun konusulmamali tv lerde var. Bilgisayar olarak en yi tabletmis. Ben hep tabletten giriyorum. En az radyasyin tablette var,
bende onu duydugum icin tabletten giriyorum siteye ama cizimlerim icin bilgisayari kullanmam gerekiyor
tv seyretmiyorum zaten telefonu da ucak maduna sokuyorum gece yatarken onun disinda kulaklikla konusuyorum
beni daha cok endiselendiren saatlerce oturmak bebege zarar verir mi yani arada bir kalkiyorum ama surekli sandalyedeyim :18:
cutemom nasıl oldu akşam doktora gitmiş ağrı ve kanamayla haber var mı birdaha yazdı mı allahım korusun inşallah gayet iyiydi bişey yoktu birden nerden çıktı bu kanama onda yaa((
bende onu duydugum icin tabletten giriyorum siteye ama cizimlerim icin bilgisayari kullanmam gerekiyor
tv seyretmiyorum zaten telefonu da ucak maduna sokuyorum gece yatarken onun disinda kulaklikla konusuyorum
beni daha cok endiselendiren saatlerce oturmak bebege zarar verir mi yani arada bir kalkiyorum ama surekli sandalyedeyim :18:[/QC
Canım grafikerim ve sürekli oturarak çalışıyorum haliyle de, laptop başında geçiyor günüm çizim yaptığım için.. Ben ilk 9 hafta diken üstünde gibiydim sürekli oturduğum için rahim ağzı açılmıyordu ve regl sancısı gibi sancı çekiyordum.. Ama 1 saatte 10 dk gibi kalkıp uzanabileceğin bir yer bulursan sorun yok diyor doktor ki, bende denedim ve sorun yok şu an..
Radyasyon'a gelince hemen hemen herşeyde var.. Ben mesela günün 8-9 saati karşımda 4 laptopla çalışıyorum..
İçini ferah tut hiç birşey olmaz .. Allahın izniyle
Kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?
isyancım yanlış yazılmış herhalde ya mubih diye ismi yok allahın ya mucib(duaları kabul eden) var ya mubdi (yoktan var eden)var. ama allah dualarınız kabul etsin inşallahkızlar cutem size zaten anlatmış dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİH' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:
ay ben bu koş koş çalışma ile nerde hergün havuç sıkayım portakal sıkayım canım ya. ama tarhana çorbası iyi olurdu babaneme söyliyeyim de yapsın akşama. bir de ben onun yanında siyah zeytin yemeye bayılıyorum ya :) mandalin aldırttım manavdan onu yemekle başlayayım küre ben :)Canım bende yeni atlattım. Tarhana çorbası, ballı süt, sıcak su limon bal ve portakal nektarin suyu içtim. Çok faydasını gördüm. Bir arkadaşım her gün elma portakal havuç suyu içmiş. Hamileliği boyunca hiç hastalanmamış.
tamam canım bunu denicem sağolasınBak bende nezle olmustum sana ilacini yaziyorum
Bir bardak kaynsmis suyum icine ysrim limon sık. İçine bir tstli kasigi bal.koy yavas yavas ic.gunde iki bardak
Hem super bir icecek hem yararligeçmiş olsun canim.
Bende de doktor yaptığı son tahlilimde kan hapını gerekli görmedi. şu an folik asiti de bıraktırdı sadece decevit kullanıyorum canım. ama ilerleyen dönemlerde verilcek gibi :))
ay ben bu koş koş çalışma ile nerde hergün havuç sıkayım portakal sıkayım canım ya. ama tarhana çorbası iyi olurdu babaneme söyliyeyim de yapsın akşama. bir de ben onun yanında siyah zeytin yemeye bayılıyorum ya :) mandalin aldırttım manavdan onu yemekle başlayayım küre ben :)
tamam canım bunu denicem sağolasın
decevit ne ki? ne işe yarıyor?
Uçağa sürekli binen biri olarak söylüyorum. 7 aya kadar uçağa binilebilir. Ama 7 aydan sonra doktor izni olması lazım. Yoksa almıyorlar uçağa. Uçak tehlikeli diye değil, olası bir erken doğum olayına karşı böyle bir uygulama var.
Canim kahverengiden korkma.surekli ve cok gelmedigi surece zararsizdir.Kizlar tuvalete gittim cok az kahverengi bi lekelenme var normalmi ki bu
kızlar dr. geliyorum ikili tarama için.ense kalınlığımız çok şükür Rabbime 1,3cm çıktı.burun kemiği oluşmuş.kan verdim 2gün sonra çıkacak arayacağım dr.u beyimiz bacak bacak üstüne atmış dr.biraz yokladı döndü poposunu bize sonra baya uğraştık gördük ama net değil daha %60 erkek dedi.:) ama kızlarda dudaklar birbirine bu haftalarda yapışıp erkek gbi oluyor kedin değil ama dedi ellerini kollarını oynatıyro ellerimiz oluşmaya başlamış:) bacak bacak üstüne atışı poposunu dönüşü hiç aklımdan çıkmıyor ya yaramazımın:) bu arada geçen hafta hemen 1kg aldım diye dr. vitamin veremem dedi kilo sorunun başlayacak gibi dedi dikkat et dedi 1 haftada 1.200gr almam iyi değilmiş.feremat kan ilacı verdi .kullanan var mı aranızda kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?