2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende bugün 9+3 üm en son 7+5 te kalp atışını duymuştum bu cuma kontrolüm var bende yazarım boyunu oazaman nasipse.
Bende korkuyorum çok şükür tehlikem yok ama kalp atımını tekrar duyamamaktan korkuyorum (Allah korusun)
bende folbiol ve corasprin kullanıyorum
Allah'im insallah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.

Dr da zaten kesin bişi söylemedi de ufaktan bi istatistiki bilgi sanırım. Tabii ki 9. haftada söylediine göre alışveriş yapmam ama merak ediyo insan. Allah herkese gönlüne göre sağlıklı evlatlar verir inşalla, cinsiyet sonraki iş...

doğrudur dediğin gibi olabilir.ben şurdan hatırlıyorum ,özelde doğum yapan bir arkadaşım vardı ama doğum parasını alamamıştı. çok uğraştı ama bir sürü yere başvurdu çok uğraştı ama alamadı

Amin
Bu kontrolumuzde folbiolu keserler sanirim

ufak bir detay var diğer arkadaşın da dediği SGK anlaşmalı hastane olması gerekiyor sanırım. Ama maaş kesintili ve toplu olarak yatacak kızlar maalesef bu da devletin ce-e si oluyor biz kadınlara. benim şirketim maaşımı tam ve zamanında yatırmıştı ben devletten aldığımı onlara ödemiştim. bakalım yine öyle olur herhalde.

canımın istediği yemeği yedim ama yine öğürdüm az kaldı kusacaktım ama çok hoşuma gidiyor bebeğimin yaşadığını hissediyorum yaramazlık yapma diyorum :) Allahım onların yokluğunu göstermezsin bizlere yakında hareketlerini hissetmeye başlarız ben 2 hafta sonra kontrole gidicem artık cinsiyeti belli olur heralde :)

Ozel sektorde calisanlarda mi oluyor bu kesinti sonra odeme?
Kamu calisaninda da mi oluyor biliyor msnuz?

Amin
Bu kontrolumuzde folbiolu keserler sanirim

Folik asit konusunda benim dr.un düşüncesi ne bilmiorum ama bazıları emzirme sonuna kadar folik asit öneriyo. Vücutta depolanan bişey olmadığı için takviye gerektiini söyleyenler var. Açıkçası eğer bi zararı yoksa - ki sanmıyorum - ben emzirme sonuna kadar alsam mı acaba diorum dr bırak dese de... :44: Ben folio alıyorum. 120 tabletlik kutuda satılıyo. İçinde ekstradan B12 ve İyot da var. Folik asit de 400mcg. O yüsden günde 1 tablet yeterli oluyo.

Bende iki hafta sonra gidicem.dr cinsiyeti kesinlestiririz dedi :

benim şirketim sanıyorum maaşımı yatırmaz ve devletin vereceği parada bana çok iyi gelir.allah ın izniyle bebeklerimiz sağ salim görelimde bunlar teferruat kalsın inşallah

Bana da doktorum gebelik sonuna kadar kullan dedi.zarari oldugunu sanmıyorum.

benim şirketim sanıyorum maaşımı yatırmaz ve devletin vereceği parada bana çok iyi gelir.allah ın izniyle bebeklerimiz sağ salim görelimde bunlar teferruat kalsın inşallah

Ne yazık ki özel sektörlerin çoğu öyle.bende özel sektörde çalışıyorum.Maaşının altında sigorta yapıyolar haliyle sigortadan aldığın parada düşük oluyor.Hak yiyorlar ama ne yaparsın çalışmaya mecburuz seste çıkaramıyosun hemen kapıyı gösteriyolar

bende 2 hafta sonra gidicem erkeğe benziyo demişti ama o zaman tam kesin olur heralde
dun oğlıuşum diye seviyorum kocam kızıyo daha tam belli değil belli olunca seversin diye :)

hm nereye gıdıyosun pekı,ben hala ozel doktor bulamadım..

canım ben sopalı hastanesine gidiyodum ama artık özel izmit kadın doğum merkezi var orda Ahmet doğruöze gidiyorum çok da memnunum tavsiye ederim
hatta istersen birgun beraber gidelim :)
ssklıya 35 tl muayne

slm güzel anneler oooo ne kadar kalabalığız kızlar geçmişi okuyamadım.10 gün izin aldım evde dinleniyorum. ohh ev gibisi yokmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…