merhaba arkadaslar
Uzun suredir takip ediyorum yeni yazabildim
Ben de istanbul anadolu yakasindayim
9.haftamdayim ama hala cok endiseliyim ya bisey olursa kaygisindan hamileligimi yasayamiyorm
Allah'im insallah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.
Ben hala folbiol,corasprin,decavit,crinone jel,clexan ve proluton depot kullaniyorum.
11 ekimde 2limiz var bakalim
Birde 9.haftada miniginizin boyu kacti?
doğrudur dediğin gibi olabilir.ben şurdan hatırlıyorum ,özelde doğum yapan bir arkadaşım vardı ama doğum parasını alamamıştı. çok uğraştı ama bir sürü yere başvurdu çok uğraştı ama alamadı4 sene önce doğum yaptım. Ssk çalışan olarak dediğin gibi oluyor devlet maaşını kesinti ile doğumdan bir süre sonra tekrar işe başladığında yatırıyor. Ancak özel devlet bakılmıyor canım. Bir yanlış anlaşılma var sanırım.
bende bugün 9+3 üm en son 7+5 te kalp atışını duymuştum bu cuma kontrolüm var bende yazarım boyunu oazaman nasipse.
Bende korkuyorum çok şükür tehlikem yok ama kalp atımını tekrar duyamamaktan korkuyorum (Allah korusun)
bende folbiol ve corasprin kullanıyorum
Allah'im insallah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.
doğrudur dediğin gibi olabilir.ben şurdan hatırlıyorum ,özelde doğum yapan bir arkadaşım vardı ama doğum parasını alamamıştı. çok uğraştı ama bir sürü yere başvurdu çok uğraştı ama alamadı
Allah yardımcın olsun canım benim 9+5 iken tam 3 cm idi :) seninde zor bi hamileliğin var anlaşılan inş. rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı[/QUOTE
Amin umarim biran once tehlikemizi atlatiriz da hqmileligimizin tadini cikaririz
Bakalim benim yavru kac cikacak
alıntı bıraz uzun oldu ama,derınce canım:)
ufak bir detay var diğer arkadaşın da dediği SGK anlaşmalı hastane olması gerekiyor sanırım. Ama maaş kesintili ve toplu olarak yatacak kızlar maalesef bu da devletin ce-e si oluyor biz kadınlara. benim şirketim maaşımı tam ve zamanında yatırmıştı ben devletten aldığımı onlara ödemiştim. bakalım yine öyle olur herhalde.
Kızlar bu arada İzmir'de oturanınız var mı. Egepole gidiyorum ben de var mı acaba aranızda Egepol hastası??? İkili test ücreti, doğum ücreti v.s. ne kadar bileniniz var mı????
Amin
Bu kontrolumuzde folbiolu keserler sanirim
canımın istediği yemeği yedim ama yine öğürdüm az kaldı kusacaktım ama çok hoşuma gidiyor bebeğimin yaşadığını hissediyorum yaramazlık yapma diyorum :) Allahım onların yokluğunu göstermezsin bizlere yakında hareketlerini hissetmeye başlarız ben 2 hafta sonra kontrole gidicem artık cinsiyeti belli olur heralde :)
benim şirketim sanıyorum maaşımı yatırmaz ve devletin vereceği parada bana çok iyi gelir.allah ın izniyle bebeklerimiz sağ salim görelimde bunlar teferruat kalsın inşallahufak bir detay var diğer arkadaşın da dediği sgk anlaşmalı hastane olması gerekiyor sanırım. Ama maaş kesintili ve toplu olarak yatacak kızlar maalesef bu da devletin ce-e si oluyor biz kadınlara. Benim şirketim maaşımı tam ve zamanında yatırmıştı ben devletten aldığımı onlara ödemiştim. Bakalım yine öyle olur herhalde.
Folik asit konusunda benim dr.un düşüncesi ne bilmiorum ama bazıları emzirme sonuna kadar folik asit öneriyo. Vücutta depolanan bişey olmadığı için takviye gerektiini söyleyenler var. Açıkçası eğer bi zararı yoksa - ki sanmıyorum - ben emzirme sonuna kadar alsam mı acaba diorum dr bırak dese de... :44: Ben folio alıyorum. 120 tabletlik kutuda satılıyo. İçinde ekstradan B12 ve İyot da var. Folik asit de 400mcg. O yüsden günde 1 tablet yeterli oluyo.
bende yenikentteyimmmmmmm
Bende iki hafta sonra gidicem.dr cinsiyeti kesinlestiririz dedi :
benim şirketim sanıyorum maaşımı yatırmaz ve devletin vereceği parada bana çok iyi gelir.allah ın izniyle bebeklerimiz sağ salim görelimde bunlar teferruat kalsın inşallah
Bende iki hafta sonra gidicem.dr cinsiyeti kesinlestiririz dedi :
canımın istediği yemeği yedim ama yine öğürdüm az kaldı kusacaktım ama çok hoşuma gidiyor bebeğimin yaşadığını hissediyorum yaramazlık yapma diyorum :) Allahım onların yokluğunu göstermezsin bizlere yakında hareketlerini hissetmeye başlarız ben 2 hafta sonra kontrole gidicem artık cinsiyeti belli olur heralde :)
hm nereye gıdıyosun pekı,ben hala ozel doktor bulamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?