2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Vermediler bilgi ama 2012 de 80 imis simdi 100 idir 40 ta muayne

ben fatih sultan mehmet eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum eğer oraya yakınım giderim dersen doktorumun ismini vereyim ben çok memnunum çok güzel ilgileniyor

ben orda Ayhan Bey'e gittim bir kere,gayet ilgisizdi sağolsun.sen kime gidiyosun?

daha ikili test için erken şekerim. en az 11+5'i bekle bence. zaten devlet hastanesine gidersen, muhtemelen sana ikili test için ileriki günlere randevu vercekler.

ben Aydındayım canım.Nazilli referans hastanesi.bende anlamadım ikili test 30 tl dediler.ama sadece 1 tüp kan alıp toksoplazma testini 60 tl ye yaptılar.ikili testimi daha yaptırmadım 10 gün sonra yaptırıcam.

daha ikili test için erken şekerim. en az 11+5'i bekle bence. zaten devlet hastanesine gidersen, muhtemelen sana ikili test için ileriki günlere randevu vercekler.

7 ekimde yaptırıcam 2li testimi.devlete elevit ilacımı yazdırmaya gidiyorum.zaten yarın günü tutmaz ikili için 10+6 oluyo.

Central Hospital'a gidiyorum ben,Başak hn.'a abimin eşi gitti,çok memnundu,ben Figen hn'a gidiyorum.
ben ilk doğumumu orda yaptım çok ta memnun kalmıştım. şimdi evime yakın olduğundan ve önceki doktorum Fatmanur Hanım çok yoğun olduğundan Emsey hastanesine gidiyorum.
o zaman iyimiş e5 ten gelemezsin en az 1 saatt sürer çok trafik oluyo
Yok canım E5 çok kalabalık. Arada otobanda da trafik oluyor ama genelde açık şükür.

benim muayene ücretim 40 tl. ikili teste de 200 küsür ödedim kan testi dahil. 300 e patladı gibi ama neden muayene ücreti ödedim onu anlamadım doktor muayene bile etmeden postaladı. şehirden şehire de fark ediyor olabilir ya

bence de bu fiyatların tamamen şehirle ilgisi var.koparabildiklerini koparıyolar.

selam güzel annişler nasılsınız ben aynı bulantılara devam geçmişi okuyamadım cutem iyisindir umarım bu sıralar pek fazla giremicem kayınvalidemler geldi bana yardıma pazara kadar kalcaklar şu iki haftayı da atlatsam hayırlısıyla...

yeme kız yeme...bak onun kızartması yağı eti işe yaramaz..biliyorum canın çok istiyodur...dayanmaya çalış:)

Ye ne olacak sanki =) ben evdeyim şu an mutfağa giremiyorum midem bulandığı için... Sipariş verdim dürüm diyeceğim =) canın ne istiyorsa ye.. Çok yememek koşuluyla tabi =)

nereye yazacağımı bilemedim buraya yazayım dedim:18: ikili test yaptıran arkadaşlar nerde ne kadara yaptırdınız?istanbul bahçeşehirdeyim ben .medicana ınt.ist gidiyorum .orda 372tl+ 100 tl muayene ücreti ile 472 oluyor .arkadaşımm kızılayda yaptır diyor ama ne kadar bilmiyorum.eşimde kendi gittiğin hastenede yaptır diyor.sabah kızılaya git (bakırköy) ordan gel medicana ya kendi doktoruma.fiyat çok farkediyor.hepsi aynı işi yapıyor ama kızılayın laboratuarı çok iyi diye biliyorum ,acıbadem ın lab.ortak kullanıyorlar .kararsız kaldım eşimde bana kızıyor ne uğraşıyorsun diye.ama o kadar parada yazık günah yaw ne dersiniz siz nerede yaptırdınız

ben ikili test yaptırmadım ama yaptıracak olsam devlete gideridim o kadar paraya yazık o parayla ya bebeğime bişeyler alırdım yada evime harcardım devlet bedavaya yapıyor devlet baba varken ben özellerde o kadar para harcamazdım açıkçası

Aslinda ben kuzenime soylesem o hemen ayarlar ikili test icin ama muayneye hastanete kan icin basks yere gitmek olurmu

özel hastane muayene ücreti olarak mı 40 tl ödüyosunuz :44:
ben batmanda 12 tl ödüyorum muayenelere, ikili test ne kadara patlar onu bilemiyorum ama devlete gitmem kesinlikle burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…