Kızlar Anadolu yakasında doktor önerisinde bulunabilir misiniz?
otobandan gidip geliyoruz 30 dk maksimum sürüyor canım.
ben fatih sultan mehmet eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum eğer oraya yakınım giderim dersen doktorumun ismini vereyim ben çok memnunum çok güzel ilgileniyor
kızlar ben bu hastanelerin tutarsız ikili test fiyatlarını anlamış değilim.bende özele gidiyorum muayene ücreti 35 tl ikili test ücretini sordum 30 tl dediler.burdan duyduğuma göre 300 e yapan yer bile var.çok fark yok mu arada?yarın 10+6 oluyorum devlet hastanesindeki doktora görünücem birde.aslında bebek için değil cuma günü kendi doktorumda kontrol oldu 5 adet elevit kalmıştı elevit yazdı ama eczane vermedi.bugün sonuncuyu yuttum yarına yok hapım.hem devlete gideyim dedim ilacı yazdırayım hemde bebişimi göreyim.belki ikili testi hem devlette hemde özelde yaptırırım.ama yarın boyumuz uygun olmaz sanırım...
Allah Allah nasıl 30 oldu ki,ben de özele gidiyorum,muyane ücreti malesef 55 TL,ikili kan testi 135 TL,ultrason için 2 ayrı doktor geliyo,biri 180 TL,diğeri 250 TL!! düşün yani ,seninki neresi,kan mı 30 acaba,yine de çok ucuz
ben orda Ayhan Bey'e gittim bir kere,gayet ilgisizdi sağolsun.sen kime gidiyosun?
daha ikili test için erken şekerim. en az 11+5'i bekle bence. zaten devlet hastanesine gidersen, muhtemelen sana ikili test için ileriki günlere randevu vercekler.
ben ilk doğumumu orda yaptım çok ta memnun kalmıştım. şimdi evime yakın olduğundan ve önceki doktorum Fatmanur Hanım çok yoğun olduğundan Emsey hastanesine gidiyorum.Central Hospital'a gidiyorum ben,Başak hn.'a abimin eşi gitti,çok memnundu,ben Figen hn'a gidiyorum.
Yok canım E5 çok kalabalık. Arada otobanda da trafik oluyor ama genelde açık şükür.o zaman iyimiş e5 ten gelemezsin en az 1 saatt sürer çok trafik oluyo
benim muayene ücretim 40 tl. ikili teste de 200 küsür ödedim kan testi dahil. 300 e patladı gibi ama neden muayene ücreti ödedim onu anlamadım doktor muayene bile etmeden postaladı. şehirden şehire de fark ediyor olabilir ya
yeme kız yeme...bak onun kızartması yağı eti işe yaramaz..biliyorum canın çok istiyodur...dayanmaya çalış:)
Ye ne olacak sanki =) ben evdeyim şu an mutfağa giremiyorum midem bulandığı için... Sipariş verdim dürüm diyeceğim =) canın ne istiyorsa ye.. Çok yememek koşuluyla tabi =)
be hergün öğle işyerime çok yakın avm var..ordaki markete gidip yoğurt alıyorum...her öğlen...ve her öğlen fastfood cuların ordan geçiyorum..üniverste öğrencileri çağ çoluk resmen gözlereim yediklerinde..ellerinde kocamn burgerler kızartmalar soslara batırp batırıp yiyolar..ve inan kokusu iime işliyo..canım da istiyo..ama eminmki yediğim zaman bin pişman olucam..tutyorum kendimi...seni iyi anluıyorum..iştahım aslında çok şükür yok ama hamburger kadr canım hiç bişeyi istemedi....
ve tutyorum ....elbet sayılı gün geçicek..yiyecem o zman diyorum..
yada daha sağlıklo bişey yapsak mı ona benzer evde..düşünmüştüm ben..tma buğday iki diidlim ekmeğin arasında ızgara et koysak marul filan..yanına ayran..:)
iyi piştikten sonra zararı olacağını düşünmüyorum. köftesini alıp evde kendin bildiğin malzemelerle hazırlayabilirsin. fast foodda en kötüsü gereğinden fazla kalori alacağın ve "yararsız" olacağı olabilir. Yani ben bir zararı olacağını düşünmüyorum
ben o kadar rahat besleniyorum ki bu konuda, canımın istediğini yiyorum vallahi... pişmemiş et, yıkanmamış sebze olmadıktan sonra bebeğe kötü bir etkisi olmaz yediklerimin diye düşünüyorum.
ama tabi aramızda çok dikkat etmeye çalışanlar da var. bu konu herkesin kişisel tercihine kalıyor galiba. Ben gıda mühendisi olduğum için iyi kötü biliyorum sektörü... ama şu ara zaten canımın istediği şeyler kısıtlı. öğlen işyerimde yemekhanede çorba salata ana yemek derken daha düzenli besleniyorum. akşamsa canım hep kuru fast food tarzı şeyler istiyor. ne yapayım, yiyorum ben de
evet hemde çookk sanki ne yersem doymıcakmışım gibi
ama ya zararı olursa diye korkuyorum[/QUOTE
Canım kendin yap evde. Ya da ye. Benim arkadaşım tüm hamileliği boyunca sigara içmiş zararlı ne varsa yiyip içmiş biri. Bunu tasvip etmiyorum ama canın bir şeyi çektiği zaman ne hissettiğini anlayabiliyorum. Çok istiyorsan ye. Ben dayanamayıp iki kere çiğ köfte bir kere döner yedim.
pide pizza ve döner hamile kaldığımdan beri beni kurtaran yiyecekler
sulu salçalı yemeği o kadar istemez olmuştum ki canım sadece bunları çekiyordu. neyse ki şimdi yiyorum birçok şeyi...ama hala böyle kuru şeylerin yeri ayrı
ben de ben de bugün canım çiğ köfte çekti hemde etli yalnız ve ben yediiiim hem de çoook yedim. sonra çok pişman oldum. dün de acı kısır yemiştim gece boyu uyuyamadımbugün de aynı şeyi yaşıycam zannedersem
Oh afiyet olsun sende bendensin. Çiğ köfte, midye, kokoreç vs vs bunlar benim hamile kalmadan öncede favori yiyeceklerimdi. Hala çok seviyorum
tutamadım koca boğazımı yedim:26:benimde canım hiç yemek istemiyor hep kuru besleniyorum hele salçalı yemeği görmek bile istemiyorumbi kezde lahmacun döner yemiştim evde yemek olmayınca mecbur eşim gelirken aldı boğazından bişe geçsin diye
ama hamburger gözümü korkuttu nedense ama yedim o ayrı
hepiniz çok sağolun kızlar
Burcu benimde yatarak basim agriyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?