Folik asit konusunda benim dr.un düşüncesi ne bilmiorum ama bazıları emzirme sonuna kadar folik asit öneriyo. Vücutta depolanan bişey olmadığı için takviye gerektiini söyleyenler var. Açıkçası eğer bi zararı yoksa - ki sanmıyorum - ben emzirme sonuna kadar alsam mı acaba diorum dr bırak dese de... :44: Ben folio alıyorum. 120 tabletlik kutuda satılıyo. İçinde ekstradan B12 ve İyot da var. Folik asit de 400mcg. O yüsden günde 1 tablet yeterli oluyo.
Şuan kaç haftalık hamilesin
bende 2 hafta sonra gidicem erkeğe benziyo demişti ama o zaman tam kesin olur heralde
dun oğlıuşum diye seviyorum kocam kızıyo daha tam belli değil belli olunca seversin diye :)
Benim doktorum 8. Haftadan sonra folik asitin hiçbir faydası olmadığını söyledi. Elevit kullanıyorum onun içinde de zaten folik asit var.
Benim doktorum 8. Haftadan sonra folik asitin hiçbir faydası olmadığını söyledi. Elevit kullanıyorum onun içinde de zaten folik asit var.
artım bizimkilerin belli olması lazım senin lekelenmen geçtimi nasıl oldun?
benim yerime bakacak kimsede yok. Patronum evine bilgisayar alırız internet bağlatırım evden idare edersin diyor.ne yazık ki özel sektörlerin çoğu öyle.bende özel sektörde çalışıyorum.maaşının altında sigorta yapıyolar haliyle sigortadan aldığın parada düşük oluyor.hak yiyorlar ama ne yaparsın çalışmaya mecburuz seste çıkaramıyosun hemen kapıyı gösteriyolar
merhaba kızlar,
Aysun'cum kullandığım balık yağının adı EFA Daily
devam etmedi canım bi sıkıntı yok yani
arada oluyo ama bu 3. kez
cuma doktoruma götürcem kayınvalidemi o zaman sorcam
Tamam canim cok teşekkür ederim. Arastirma halindeyim.kan sulandirici kullandigim icin bazi seylere dikkat edip almam gerekiyor . insallah karar verip alicsm
12 hafta 1 gun bugun canim.13.haftanin icindeyim.
mutlaka söyle canım ihmale gelmez inş. önemli bişey yoktur bebişin iyidir
merhaba kızlar,
Aysun'cum kullandığım balık yağının adı EFA Daily
sağol canım sen nasılsın dun adet ağrısı gibi ağrım var diyosun yanlış hatırlamıyorum değil mi
Ben normalde balığı çok sevmeme rağmen bulantılardan hiç yiyemedim hamilelik boyunca. Dr.a sordum acaba balık yağı kapsülü mü alsam diye. O da 20. haftaya kadar kesinlikle almamam gerektiğini söyledi :S Özellikle balık yağı kapsülleri ticari gemilerin yoğun geçtiği açık denizlerde, derin sularda yetişen büyük balıklardan (somon, orkinos v.b.) üretiliyomuş. Gemiler yüzünden de buradaki denizlerde, dolayısıyla balıklarda ve bu balıkların kapsüllerinde bebişlere zararlı olabilecek ağır metaller oluyomuş... Öyle olunca ben de vazgeçtim kapsülden. Hatta Amerika bilmemne enstütüsü de erken gebelikte balık tüketimi ile ilgili araştırmalar yapıyomuş ve hala erken dönem gebelikte kanıtlanmış bi faydaya rastlanmamış v.s. Yiyebiliyosan yerli ve temiz olduğuna inandığın ve çok derinlerde yaşamayan balıkları tüket, yiyemiyosan da kendini zorlama ya da besleyemiyorum bebişi diye kendini suçlama, çünkü asıl 20. haftadan sonra alacağın besinler bebeğin gelişimi açısından çok önemlidir dedi. Hatta ilk 20 haftada tüm bebeklerin benzer boy ve ağırlıkta, benzer gelişimler gösterdiğini, ancak 20. haftadan sonra beslenme gibi dış etkenlere bağlı olarak bebişlerin gelişiminin daha net gözlendiğini söyledi.
benim yerime bakacak kimsede yok. Patronum evine bilgisayar alırız internet bağlatırım evden idare edersin diyor.
Evden idare edilecek bir iş değil ki benim sürekli gelip gitmem lazım o zaman.yerine başkasını almak istemiyorum diyor.yani yerime birini alabileceğini de çıtlattı.
O kadar çok düşünecek şey var ki.bebeğe kim bakacak annemin başında 2 tane torun kaynanamın başında 1 tane var.ama içim rahat nedense dert etmiyorum.
Allah bana bu çocuğu nasip ettiyse eğer, her şeyi yoluna koyacaktır.
Inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?