Haklısın canım ama dotordan doktora farkediyor. Bende çok okudum araştırdım. Hatta doktora bile sordum.
Haftada en az iki kez balık yemen lazım dedi. Benimde balıkla pek aram yok. O yüzden balık yağını verdi.
Son bir ay kalaya kadar devam edeceksin dedi.
Dediğini gibi dip balığı yememem gerektiğini söyledi.
Özellikle yediklerime dikkat ediyorum.
Sabahları 2 ceviz, bır dılım ekmek,peynır,yumurta,zeytin,bal ve gerçek inek sütü bir bardak.
Öğlen iş yerinde yemeğimi yiyorum yağlılardan kaçınıyorum.
İkindide elma,armut meyvelerden yiyorum. badem yiyorum 10 tane.
Akşamda Balık,et,tavuk,yeşil mercimek,semizotu dönüşümlü yiyorum. yanında salata ile
Akşam yatmadan önce yine bir bardak inek sütü.
Haklısın canım ama dotordan doktora farkediyor. Bende çok okudum araştırdım. Hatta doktora bile sordum.
Haftada en az iki kez balık yemen lazım dedi. Benimde balıkla pek aram yok. O yüzden balık yağını verdi.
Sabahları 2 ceviz, bır dılım ekmek,peynır,yumurta,zeytin,bal ve gerçek inek sütü bir bardak.
Akşamda Balık,et,tavuk,yeşil mercimek,semizotu dönüşümlü yiyorum. yanında salata ile
ya kızlar benim 1 haftadır midemin alt kısmında ağrı oluyor. sanki içten gerilme gibi... birde artık düğmeli pantalonlar sıkıyor. Kızkardeşimde normalde bu ayda çıkmaz karın ama senin çıkmaya başladı sanki diyor Sizdede böyle durum varmı? :26:
Yaaa ne güzel... Maşallah diyeyim, çok imrendim sana... Ben ne süt içebiliyorum ne de herhangi bir et yiyebiliyorum bulantılardan. Keşke ben de beslenebilsem senin gibi... Maşallah sana..
merhaba arkadaslar
Uzun suredir takip ediyorum yeni yazabildim
Ben de istanbul anadolu yakasindayim
9.haftamdayim ama hala cok endiseliyim ya bisey olursa kaygisindan hamileligimi yasayamiyorm
Allah'im insallah hepimize saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin.
Ben hala folbiol,corasprin,decavit,crinone jel,clexan ve proluton depot kullaniyorum.
11 ekimde 2limiz var bakalim
Birde 9.haftada miniginizin boyu kacti?
ben çok oturduğum zaman ,zaten bağırsaklarım yavaş birde hareketsiz kalınca aynı bölgede bende de ağrı oluyor.benim karnım 2 hafta önce çıktı.ama çoğu gaz. Otobüste bile yer veren oldu bende saklıyorum, daha küçük bebeğim ama göbeğim öyle görünmüyor.4 aylıkmı diyorlar.bende cevap vermemek için bol giyiniyorum artık. Hemile pantolonu al. Bebekğin için değilse bile miğdeni karnını bu gaz şişkinliği sıkıyor gerçekten .ya kızlar benim 1 haftadır midemin alt kısmında ağrı oluyor. Sanki içten gerilme gibi... Birde artık düğmeli pantalonlar sıkıyor. Kızkardeşimde normalde bu ayda çıkmaz karın ama senin çıkmaya başladı sanki diyor sizdede böyle durum varmı? :26:
ben bu vitamin balık yağı bunlara çok uzağım yaa ıyı mı yapıyorum kötü mü bilmiyorum hiç içmek istemiyorum((
Yaaa ne güzel... Maşallah diyeyim, çok imrendim sana... Ben ne süt içebiliyorum ne de herhangi bir et yiyebiliyorum bulantılardan. Keşke ben de beslenebilsem senin gibi... Maşallah sana..
Ay ne güzel besleniyorsun yaaa..Ben bunların hemen hemen hiçbirini yapamıyorum.Haftada 1 balık yeme haricinde.Hepsinden tiksinti geldi bana birde iştahsızlık eklenince dahada kötü oldum
canım benim doktorumda 5 haftalıkken balık yağı verdi doğuma kadar balık yağına devam dedi.başka bir doktora sordum oda evet doğru söylemiş doğuma kadar balık yağına devam dedi
sana maşallah valla :) baya güzel dikkat ediyorsun beslenmene ben o kadar dikkat etmiyorum midemin almadığı şeyleri yiyemiyorum senin mide bulantın yokmu?
nazar edicez kızı ama gerçekten güzel ve duzenli besleniyomuş maşallah
kızlar merhaba ,
bir sorum var , ikil testte ultrasonu radyoloji uzamanı mı yapıyor ? Birde bu ultrasonda nelere bakılıyor sadece ense kalınlığına mı bakılıyor ? Benim ikili testim yarın sabah yapılacka , çok korkuyorum , nasıl sabah edicem bilemiyorum gerçi geçtiğimiz perşembeden beri günler geçmek bilmedi saatler hiç geçmiyor.Ben 32 yaşındayım ve ilk gebeliğim , benim riskli çıkabilir ikili test sonucu((((
kızlar merhaba ,
bir sorum var , ikil testte ultrasonu radyoloji uzamanı mı yapıyor ? Birde bu ultrasonda nelere bakılıyor sadece ense kalınlığına mı bakılıyor ? Benim ikili testim yarın sabah yapılacka , çok korkuyorum , nasıl sabah edicem bilemiyorum gerçi geçtiğimiz perşembeden beri günler geçmek bilmedi saatler hiç geçmiyor.Ben 32 yaşındayım ve ilk gebeliğim , benim riskli çıkabilir ikili test sonucu((((
hiç korkma canım bol dua et. zaten yaşı da risk sayıyorlar o yüzden riski biraz fazla gösterirler ama korkmanı gerektirecek bi şey yok sonuçta bu bir tarama testikızlar merhaba ,
:)Yok canım maşallah diyorsunuz nazar değmez.
Sonuçta kötü düşünce ile demiyrosunuz.
Burada herşeyimizi paylaşıyoruz iyi ki varsınız :)
kesinlikle haklısın en de bu gittiğimde sorucam doktoruma sonuçta güzel besleniyorum dopal yolla alsın bebişim hap kullanmayım diycemben bu vitamin balık yağı bunlara çok uzağım yaa ıyı mı yapıyorum kötü mü bilmiyorum hiç içmek istemiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?