2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Yaaa ne güzel... Maşallah diyeyim, çok imrendim sana... Ben ne süt içebiliyorum ne de herhangi bir et yiyebiliyorum bulantılardan. Keşke ben de beslenebilsem senin gibi... Maşallah sana..

Ay ne güzel besleniyorsun yaaa..Ben bunların hemen hemen hiçbirini yapamıyorum.Haftada 1 balık yeme haricinde.Hepsinden tiksinti geldi bana birde iştahsızlık eklenince dahada kötü oldum

canım benim doktorumda 5 haftalıkken balık yağı verdi doğuma kadar balık yağına devam dedi.başka bir doktora sordum oda evet doğru söylemiş doğuma kadar balık yağına devam dedi

Son düzenleme:

sana maşallah valla :) baya güzel dikkat ediyorsun beslenmene ben o kadar dikkat etmiyorum midemin almadığı şeyleri yiyemiyorum senin mide bulantın yokmu?

aynısı bende de var canım
sanki midemde bir taş oturmuş duruyor arada rahatsız ediyor
bebişlerimiz iyi olsan da katlanırız artık

Yaaa ne güzel... Maşallah diyeyim, çok imrendim sana... Ben ne süt içebiliyorum ne de herhangi bir et yiyebiliyorum bulantılardan. Keşke ben de beslenebilsem senin gibi... Maşallah sana..

ben süt içiyorum balıkta yiyorum ama et yiyemiyorum hemen midem bulanıyo

ben bu vitamin balık yağı bunlara çok uzağım yaa ıyı mı yapıyorum kötü mü bilmiyorum hiç içmek istemiyorum ((

21.1 mm di benimki

ben çok oturduğum zaman ,zaten bağırsaklarım yavaş birde hareketsiz kalınca aynı bölgede bende de ağrı oluyor.benim karnım 2 hafta önce çıktı.ama çoğu gaz. Otobüste bile yer veren oldu bende saklıyorum, daha küçük bebeğim ama göbeğim öyle görünmüyor.4 aylıkmı diyorlar.bende cevap vermemek için bol giyiniyorum artık. Hemile pantolonu al. Bebekğin için değilse bile miğdeni karnını bu gaz şişkinliği sıkıyor gerçekten .

Son düzenleme:
kızlar merhaba ,

bir sorum var , ikil testte ultrasonu radyoloji uzamanı mı yapıyor ? Birde bu ultrasonda nelere bakılıyor sadece ense kalınlığına mı bakılıyor ? Benim ikili testim yarın sabah yapılacka , çok korkuyorum , nasıl sabah edicem bilemiyorum gerçi geçtiğimiz perşembeden beri günler geçmek bilmedi saatler hiç geçmiyor.Ben 32 yaşındayım ve ilk gebeliğim , benim riskli çıkabilir ikili test sonucu((((

Canım benim sağoalsın.mide bulantından yiyemezsin. İnşallah kısa sürede geçer bulantın.
Dakikliği seviyorum sanırım işim ıcabı :) Eşim diyor psikopat gibisin :)

Ay ne güzel besleniyorsun yaaa..Ben bunların hemen hemen hiçbirini yapamıyorum.Haftada 1 balık yeme haricinde.Hepsinden tiksinti geldi bana birde iştahsızlık eklenince dahada kötü oldum

Saol canım. Balığı haftada 1 ayda 2 yiyebiliyorum balıkla pek aram yok midem kalkıyor.
Tiksindiğin şeyleri yeme. Mesela ben abur cubur kola vs. hiç yemiyorum.
Geçen gün eşim zorla tatlı yedirmeye çalıştı. Ye tatlıyı çıkar hakkıyı diye :)))

canım benim doktorumda 5 haftalıkken balık yağı verdi doğuma kadar balık yağına devam dedi.başka bir doktora sordum oda evet doğru söylemiş doğuma kadar balık yağına devam dedi

:)Evet canım doktordan doktora çok farkediyor. Bizde ne yapacağımızı şaşoroyoruz. Ama ben doktoruma çok güveniyorum. Süper biri. Allah razı lsun onda.

sana maşallah valla :) baya güzel dikkat ediyorsun beslenmene ben o kadar dikkat etmiyorum midemin almadığı şeyleri yiyemiyorum senin mide bulantın yokmu?

Evet canım mümkün olduğunca saatli beslenmeye çalışıorum.
Çok şükür mide bulantım yok. Ama benim tüp bebek ben başlarda çok çektim.
25 gün su topladım şarkıcı cansever gibi yürüyordum sürekli ağrı sabahları kalktığımda kramplar giriyordu mideme karnıma dehşet günlerdi. Karnım 5 aylık hamile gibiydi. İş yerinde çok zorluk çektim. Allahtan mide bulantım oldum olsaydı birde ne yapardım bilmiyorum. Benim bebişlerde bu arada ikiz :)

selam kızlar..dr bana eğer iyi besleniyorsan vitamin hapına gerek yok dedi..nettede araştırdım alper mumcunun sitesinden kanıtlanmış bir veri yok..ii geldiğine dair..benim bümyemi elevit mafetti zaten sancıdan öldürdü beni.bıraktım bende

canım benim drum baktı.ultrasonda ense kalınlığını lçtü ve kan testi verdim özel labda..bende çokkk korkarak bekledim sonucu..içini rahat tut..Allahın izniyleii çıkacak inşALLAH

sen zaten doktor söylemeden sonucu vermişsin kendine. bu kadar olumsuz düşünmesen olmaz mı.. benimde cuma günü 2 li testim. ense kalınlığına ve burun kemiğine bakacaklar . birde kan testi için kan alacaklar o kadar. içini ferah tut.18 yaşındakininde riskli çıkabilir 40 yaşındakinin de.

hiç korkma canım bol dua et. zaten yaşı da risk sayıyorlar o yüzden riski biraz fazla gösterirler ama korkmanı gerektirecek bi şey yok sonuçta bu bir tarama testi

:)Yok canım maşallah diyorsunuz nazar değmez.
Sonuçta kötü düşünce ile demiyrosunuz.
Burada herşeyimizi paylaşıyoruz iyi ki varsınız :)

canım maşALLAH sana..benimde tüp bebek..ve benimde zaman zaman karnıma giren sancılar beni öldürdü..eleviti bırakınca geçti..

Son düzenleme:
ben bu vitamin balık yağı bunlara çok uzağım yaa ıyı mı yapıyorum kötü mü bilmiyorum hiç içmek istemiyorum ((
kesinlikle haklısın en de bu gittiğimde sorucam doktoruma sonuçta güzel besleniyorum dopal yolla alsın bebişim hap kullanmayım diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…