2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

elevit neden rahatsız etti :26:

elevit neden rahatsız etti :26:

canım ben onu içmeye başladım inanılmaz sancılarım oldu gece boyunca ağlıyodum uyuyamıyoduum..sonra ara verdim ilaca geçti sancım..tekrar başladım yine sancı..doktor geçmez ise emar dedi..bıraktım ilacı çok şükür rahatladım..ama öyle böyle değil..dayanılmaz sancı..Allah kimseye yaşatmasın

vermedi canım ya beslenmene dikkat et haftada bir gun balık bir gun et bir gun tavuk ye bol sebze,meyve ve bakliyat ye dedi..

hayret.... doktordan doktora değişiyor demekki benim 3.hamileliğim hepsindede vitamin vardı.1.de (2005 doğumlu )supradyn kullanıyodum mesela...balık yağınıda aynı şekilde hepsi verdi. Doktor gerek duymadı belkide caanım.Gerçi senin hamileliğin çok bulantılı geçmedi sanırım aama herşey yiyebiliyomusun bilmiyorum

kızlar size bişey sorcam
benim adetin ilk gunu bacakların çekilir gibi olurdu fena agrı ve sanki bacaklarımdan kan çekiliyo gibi
şimdi yine arasıra oluyo bunu doktora sormasım henüz ama
sizin de başınıza geliyor mu veya duydunuz mu böyle bişey neden olabilir acaba?

kesinlikle haklısın en de bu gittiğimde sorucam doktoruma sonuçta güzel besleniyorum dopal yolla alsın bebişim hap kullanmayım diycem

valla baan bu gune kadar içtiğim hiçbir vitamin pek te iyi gelmedi açıkçası kanıtlanmış bir özelliği de yok hatta bir ara zararından bile bahsedildi..o nedenle rabbime emanetiz ben aslında bu konularda çok modern duşunen çok fazla doktora giden bir insanım ama bazen de düşünüyorum annelerimiz ananelerimiz vitamin kullanmadı hepimiz turp gibiyiz..ben çok sıcak bakmıyorum tabiki herkezin kendi fikri belki ben yanlış bakıyorumdur olaya..ama mumkun olduğu kadar doğal yaşamak istiyorum hamileliğimi...elbet herşey koruyuculu katkılı ama en olabildiğince artık napalım..
kızımda da hiç vitamin takviye kullanmadım sadece ilk 10 hafta folic asit ve bebek aspirini kullandım maşallah çok sağlıklı akıllı uslu bir kızım var...
bundada ilk 10 hafta bebek aspirini ve folic plus kullandım onun dışında hiç kullanmadım çok mecbur kalmadıkça kullanmayı da düşünmüyorum kan değerlerim de çok düşük değil...

maşallah bebişlerine benimde midem ve karnım hep ağrıyor çok zor mide bulantılarım bitsin bende güzelce beslenmeye başlicam bakalım ne zaman geçecek

demekki sana yan etki yapıyodu sanırım. normalde altı üstü vitamin ilacı öyle sancı yapacağı düşünülmez ama oluyomuş demekki :26: geçmiş olsun canım neyseki iyiymişsin

canım maşALLAH sana..benimde tüp bebek..ve benimde zaman zaman karnıma giren sancılar beni öldürdü..eleviti bırakınca geçti..

Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım.
Elevit bana hiç vermedi. Ben 1 ay önce bütün kan tetslerimi yaptırdım. Dokotruma götürdüm. 3 hafta sonra yine yaptır dedi haftaya yaptıracağım kısmetse. Benim demirim kanım düşük. Hamile kalmadan önce kan serumu aldım 5 ünite. Şu an kanım iyi ama demirim yine düşük 3 yadan sonra demir hapına başlayacağım.
Sancın için doktor ne diyor peki.
Benim dr kanama olmadığı sürece korkma dedi. Yorgunluktanda oluyormuş.

aslında doğru düşünüyosun... herşeyin doğalı iyi... benim kan değerim oldum olası düşüktü...folic plus tamamda aspirin neden?

eğer adet günlerinin olduğu günlerde oluyorsa normal miş.çünkü bedenin her zaman gösterdiği reaksiyonları tekrar gösteriyormuş ama 4. ayda tamamen alışacakmış gebeliğe ozamn olmazmış ama sen yinede doktora sor gittiğinde

bazen kendime şaşırıyorum bir kez bile midem bulanmadı ya bir kez istifra etmedim diyorum ya ultrasona girmesem kendime hamile diyemem hiç ne tiksinti ne bulantı çok rahat geçirdim allaha çok şükür bu hamileliğimi..her şeyi yiyebiliyorum birşeyden tiksinmedim bazen dolabı açıp kokluyorum bazen bulaşık makinesini bakalım midem bulancak mı diye ama tık yok :26:

kızlar midemden ve karnımdan acayip sesler geliyor çok fena gurulduyor ama karnım tok daha yarım saat önce yedim sol üst tarafımda tam kaburganın bittiği yerde sancım var sizede hiç böyle oldumu? tedirgin olmaya başladım

demekki sana yan etki yapıyodu sanırım. normalde altı üstü vitamin ilacı öyle sancı yapacağı düşünülmez ama oluyomuş demekki :26: geçmiş olsun canım neyseki iyiymişsin

çok sağol canım..bende vitamin hapından olacağını hiç düşünmemiştim..sanırım yıllarca tüp bebek tedavilerimde o kadar ilaç aldımki..artık bünyem ilacı kabul etmiyor sanırsam

kan değerleriniz duşukse kan hapı demir vb takviyelere ihtiyaç duyulabilir o ayrı konu tabiki ihmal de etmemek gerekir

ilk bebişinde kızındada bulantı olmadımı?

Benim kan degerim 14 idi ama baya azalmistir herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…