2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benim annem 38 yaşında bir doğum yaptı ozaman ben 18 yaşındaydım ,annem ne kadar test varsa hepsini yaptırdı sıfır risk çıktı.ama annem çocukta bir gariplik olduğunu hep söylüyordu.ne 2 li testte ne 3 lü testte ne ultrasonlarda hep normal dediler yaşı için bile daha çok titizlenmeleri gerekirken ve anne doğum yaptı,benim kardeşim down sendromu

ay evet bu testler anneyi sadece strese sokuyor..bende yaptırmayacaktım..drum bunu yaptıralım başka test yaptırmayız dedi..sonucu alana kadar aşırı stresliydim

canım mide kazıntısı gibi değil sancı oluyor bıçak batar gibi ama çok değil benii sıkıştırıyor sanırım gaz bugun büyük abdeste çıkamadım kbız olmuşum yine

Evet canım gazd aolabilir tuvalete çıkamadıysan hatta kasıkta ağrıda yapar benimde ara ara oluyor çıkamadığımda
Bol su içmeye çalış ve aç karnına 5-6 kayısı ye çok iyi geliyor.

Aynen canım herkes doğal yolla hamile kalsın .
Zorlu bir süreç yaşadığımız
Eşler bu konuda bizim kadar hassas olmuyorlar nedense.
Şükür benimki sorun çıkarmadı bana ama bende onu üzecek yada kıracak sıkacak bısey yapmadım
İnşallah sağ salim kuzucuğunu alırsın canım.

Yapilmamis o test o zaman dun hct gibu seyler var

Hirsizi
Peki sen testlerini ve amniyosentezi yaptiracakmisin

haklısın canım yaa dedim ya aslında boş şeyler rabb,ime dua edelim sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inşallah..
bazen bende düşünuyorum ne bulantı ne kusma ne aserme bebekte bir sorun mu var diyorum ne ağrı ne başka bir şikayetim var inşallah bebeişim sağlıklıdır

kardeşin için çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun özel bir kardeşiniz var.

benim hamile kalmadan öncede kabızlık problemim vardı şimdi arttı.incir mürdüm eriği kayısı yiyorum ama aynıyım.her tuvalete girdiğinde beyaz vazelin var ya ondan biraz mercimek kadar makatına sür hatta içeri doğruda (ayıp değil bunlar) biraz kolaylaştırıyor hem korkunda olmaz acıyacak diye,hem yumuşatıyor. çok zor kabızlık.

Son düzenleme:

Şimdi ilk gebeliğim ve şu 2 li testte siz tecrübeli arkadaşlardan okuyorum net olmadığını sorun olabileceğini duyunca endişeliniyorum da elimde değil :18:

Aysegularik
Bende yorgun savasciyim hosgeldin
Neyin varki neden oyle dedin?

aa bilmiyorum ki canım adet gunum ne zamana denk gelio acaba unuttum valla ama olabilir haklısın :)

canım dun bana da olsu ben mercimek çorbasına bağlamıştım göğsümün altı ile karnım arasına kadar baskı yaptı gazman gibiyfdim gece boyu
kocamda karnımı okşuyor ben banyoya koşuyorum tam komediydi

annenin Allah yardımcısı olsun canım ben ikili testi yaptırmmadım senin kardeşin buna bir örrnek herşeyi testlerde normal çıkmış demekki bu testler güvenilir değil yanılma payı çok fazla beenim çevremdede kaç hamileye down sendromu teşhisi koydular ama çocuklar doğdu sapasağlam yani bu testlere güvenipte aldanmamak lazım Allah bizlere sağlıklı evlat nasipeylesin bu şekilde hamileliği zehir olan insanlar var hatta gidip kürtaj olanlarda yazık günah o bebeklerin hiçbi suçu yok

canım bizim ağır derecede erkek infertilitesi..sırf o üzülmesin diye sorunu anneme bile o kadar geç dedimki...etrafımda kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor..ama malesef eşimden anlayış göremedim..ben kendimden taviz verdikçe o kadar üstüme gelindiki..kaynamam adımı kısıra çıkardı..oğlunun beni boaşayacağıyla tehditler eti..bir sürü şeyler..gerçekten zor çok zor günler geçirdim..Rabbim yüzüme geldi..inşALLAh evledımı kucağıma almakta nasip olur..Rabbim biliyor neler yaşadığımı çok zor canım benim..her gece dua ederken diyorumki..Rabbim dünyanın neresinde olursa olsun anne olmak isteyen tüm kadınların duasını kabul etsin inşALLAH..

Hirsizi
Peki sen testlerini ve amniyosentezi yaptiracakmisin
2 li testi yaptırıcam ama diğerlerini yaptırmam sanırım.gerçi ailede down sendromu olduğu için riskli görüyorlar ama alah bana böyle bir çocuk nasip edecekse ki inşallah rabbim beni böyle bir şeyle sınamaz yani o da can insan nasıl kıyar.risklide çıksa normalde çıksa o benim evladım.doktorlar da diyor. madem çocuğu aldırmayacaksınız ozamn 3 lü test ve amniyosentez yaptırmanıza gerek yok diyor.

Umutlaa
Okudum Allah gonlune gore versin insallah esinin destek olmamasina birsey diyemiyorum insallah bebsginizi Anali babali buyutursunuz

gaz sancısı çok kötü yaa hele hamilelikte iyce artıyor bazen bende eşime karnımı okşatıyorum o zaman karnımda bişey löp ediyor aşağı iniyor :)

daha önce dinlediğim bir doktorun söyledikleri bana çok mantıklı geldi.
bebekleriniz okadar akıllıki anne için ve kendisi için ne gerekiyorsa canını istetir. kendisine ve annesine ne zarar veriyorsa ondan tiksindirir demişti.demekki senin bebeğine hiç bir şey kötü gelmiyor.oda seni rahatsız etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…