Doktorlara kızıyorum bu açıdan demiyorlar.
Benim dr baştan yasağı koydu yok dedi.
Eşimde sağolsun hiç sıkıştırmadı.
Aman canım girme ilişkiye artık
canım benim yaa hem zor bi hamilelik geçiriyorsun hem bizim le uğraşıyorsun. kolay gelsin bitanemkılo topiğini bugun duzenleyecegımmm
bizde 3 aydır ilişkiye girmiyoruz geçen kanamam olduğunda annem bana kızdı yoksa bişeymi yaptınız dedi bende yok yapmadık dedim yapmamamamıza rağmen kanmamamız oluyor bide yapsak Allah korusun neler olur aysunay bende aynı senin gibiyim heralde doğurana kadar izin vermicem :)
Kızlar bol bol semizotu, salata, bulgur pilavı,yeşil mercimek,balık, et, tavuk, tavuk suyu çorba, ceviz, badem, elma, armut yiyin :))))
ahaha dokor bitirdi beni
canım benim yaa hem zor bi hamilelik geçiriyorsun hem bizim le uğraşıyorsun. kolay gelsin bitanem
:)))))))))))afiyet olsun canım..yarasın kuzucuğa inşALLAH
senınkı yumurtlama gunlerınde takıp yapıyor anlasılan ıllada yapacak sana gorumceyı yada kaynıkızlar kayınvalidem 1ayda 4.gebelik testini yapacakbana alıver dedi dün de aldım göbeği gören yüzüme bakıyo dr. gidelim dedim dr. ya bilemez de ilça verir de bebeği düşerseymiş kafayı yedi yakında huni ile gezecek
Her doktor farklı yönlendiriyor. Tabi çocuğun olduğu yerle ilşki yeri farklı ama basınç uygulandığı için yasaklıyor dr.
bence mantıklıda. Yazıları bende okudum canım ama tüp bebek doktorum yasakladı.
Zaten 6 aydan sonrada yasak. Ben hamileyken hiç yapmamayı düşünüyorum :)))))
:)))Alemsin canım ya:)
bendensin canım:) Ya hamleyken ilişkiye girmek ne bileyim garip geliyor bana :)))Kocaman karınla
bebek 5.25 iken ense kalınlığı 0.7 çıktı bizim 12+0 da
özele gidiyorum 35 lira ultrasonu kaliteli dakikalarca bakıyo anlatıyyo gösteriyo
devlete gidiyorum ultrasonu eski ekranı çevirip göstermiyor bile ve yanlış bilmiyosam onda da 17 lira falan kesiliyor eşimin maaşından yanlış mıyım;?
canım benim doktorum 2,5 ustuyse korkmalı dedi ama nette de 3 üstüyse diyo
korkme canım iyi düşün iyi olsun
ben bayan doktor pek sevmiyorum ya çok sert oluyolar
sopalıda bir kere de arzu hanımdı galiba ona g,tmiştim çok ilgisizdi
konak hastanesinde gulçin hanım varmış onu da öneriyolar
bildiğim kadarıyla konakta muayne ucreti 50 tl
kızlar kayınvalidem 1ayda 4.gebelik testini yapacakbana alıver dedi dün de aldım göbeği gören yüzüme bakıyo dr. gidelim dedim dr. ya bilemez de ilça verir de bebeği düşerseymiş kafayı yedi yakında huni ile gezecek
biz öğrendik öğreneli maşaallah devam :) geçen dr gittik ben çıktım kendi kendime konuşuyormuşum eşim yanımda yok bi baktım dr. yanında daha ne oldu dedim ilişkiyi sormuş 38.haftaya kadar devam edin sorun yok demiş :) haftada 1-2 devam ediyoruz bakalım sorun yok ama inşaalah olmaz
bence hamılelıgı sorunlu olmayanlarda sıkıntı yok hem hamıleuyken degısen vucuda karsı bır savunma mekanızması cınsel bırlıktelık ozguvenı yuksek tutan bısey rıskım gecsın uzerınden 1 ay gecsın yaparız herhalde bende lıbıdo yuksek ama bu arad aonu dusunemem
Bunun yaninda bolca sut ve sut urunleri
senınkı yumurtlama gunlerınde takıp yapıyor anlasılan ıllada yapacak sana gorumceyı yada kaynı
biz öğrendik öğreneli maşaallah devam :) geçen dr gittik ben çıktım kendi kendime konuşuyormuşum eşim yanımda yok bi baktım dr. yanında daha ne oldu dedim ilişkiyi sormuş 38.haftaya kadar devam edin sorun yok demiş :) haftada 1-2 devam ediyoruz bakalım sorun yok ama inşaalah olmaz
Diyecektimde libido yüksek senden canım diye alınırsın diye demedim :))))
Kuzenler hep derdi bana kızım sende lıbıdo yuksek dıye ne alakaysa:) hıc ılgım yok.
HIc olmasada olur :))
Evet canım sağolasın onu nasıl unuttum ya :))))))))
Bulursanız gerçek inek sütü alın.
ne zaman gececek bu mide bulantıları ben 14 haftalık oldum hala devam ediyor üstüne üstlük 2 gündür mide ağrım var oraya taş oturmuş gibi yemek yedirmiyor gazda cabası halimize şükür Allah beterinden korusun banada bazen öyle oluyo bebeğim iyimi acaba diye özellikle hiç yemek yiyemediğimde onu besleyemiyomuş aç bırakıyomuş gibi hissediyorum
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın tatlım gerisi boş :)düşük tehliken yoksa dr izin veriyor normal hamilelikte cinsel ilişki yasak değil ama ben normal değilim en başından beri düşük riskim var bunu bile bile ilişkiye giremem sonra kafayı bozarım acaba çocuğa bişey oldumu diye bide kanamam olursa eyvah eğer benimde normal bi hamileliğim olsa kısıtlamazdım canım bu 3. bebek olunca insan daha temkinli oluyor inşalah bunu Allahımın izniyle doğururum
kız kadın 8 yıl ara ile 3 tane doğurmuş eşim en büyük 22-14 yaşında 2 kaynım daha var ufağı da eltisi hamile kalınca hırs yapmış doğurmuş bana da yaptı hırs
Evet canım sağolasın onu nasıl unuttum ya :))))))))
Bulursanız gerçek inek sütü alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?