2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Doktorlara kızıyorum bu açıdan demiyorlar.
Benim dr baştan yasağı koydu yok dedi.
Eşimde sağolsun hiç sıkıştırmadı.
Aman canım girme ilişkiye artık

bence hamılelıgı sorunlu olmayanlarda sıkıntı yok hem hamıleuyken degısen vucuda karsı bır savunma mekanızması cınsel bırlıktelık ozguvenı yuksek tutan bısey rıskım gecsın uzerınden 1 ay gecsın yaparız herhalde bende lıbıdo yuksek ama bu arad aonu dusunemem

biz öğrendik öğreneli maşaallah devam :) geçen dr gittik ben çıktım kendi kendime konuşuyormuşum eşim yanımda yok bi baktım dr. yanında daha ne oldu dedim ilişkiyi sormuş 38.haftaya kadar devam edin sorun yok demiş :) haftada 1-2 devam ediyoruz bakalım sorun yok ama inşaalah olmaz

kızlar kayınvalidem 1ayda 4.gebelik testini yapacak bana alıver dedi dün de aldım göbeği gören yüzüme bakıyo dr. gidelim dedim dr. ya bilemez de ilça verir de bebeği düşerseymiş kafayı yedi yakında huni ile gezecek

senınkı yumurtlama gunlerınde takıp yapıyor anlasılan ıllada yapacak sana gorumceyı yada kaynı

Allah onlara sabır versin

canımcım ben de devlete gitmiyorum o nedenle ne kesiliyor ne kesilmiyor bilmiyorum ama önceden bu uygulama yoktu yaşı 30 ve üstü olanlar daha iyi hatırlar. özel hastane lükstü.

senin kayınvalidede bi alem yani :)

düşük tehliken yoksa dr izin veriyor normal hamilelikte cinsel ilişki yasak değil ama ben normal değilim en başından beri düşük riskim var bunu bile bile ilişkiye giremem sonra kafayı bozarım acaba çocuğa bişey oldumu diye bide kanamam olursa eyvah eğer benimde normal bi hamileliğim olsa kısıtlamazdım canım bu 3. bebek olunca insan daha temkinli oluyor inşalah bunu Allahımın izniyle doğururum

Diyecektimde libido yüksek senden canım diye alınırsın diye demedim :))))
Kuzenler hep derdi bana kızım sende lıbıdo yuksek dıye ne alakaysa:) hıc ılgım yok.
HIc olmasada olur :))

Bunun yaninda bolca sut ve sut urunleri

Evet canım sağolasın onu nasıl unuttum ya :))))))))
Bulursanız gerçek inek sütü alın.

az evvel dediğim arkadaşta son aya kadar yaptı valla,hem de göbüşü çook büyüktü ,hiçbişey olmadı

acıkcası onemlı benım ıcın cınsel ılıskı ama suanda yamuldum halım yok dun esım evdeydı sarıldı bana yatıyor ulan dedım cek su nefesını ensemden napıyorsun tuylerım dıken dıken oldu baya uzadı herhalde ara bunye alarma gecıyor hemen

Valla bugün 1-2 kez öğürme hariinde bulantım olmadı ama benim midem bu tuhaf özellikle su içinde ağızdaki acı tatla beraber sanki litrelerce su içmiş gibi şişiyorum rahatsızlık veriyor.Bugünde nedense çok mide yanmam var.Neden olur acaba

inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın tatlım gerisi boş :)

kız kadın 8 yıl ara ile 3 tane doğurmuş eşim en büyük 22-14 yaşında 2 kaynım daha var ufağı da eltisi hamile kalınca hırs yapmış doğurmuş bana da yaptı hırs

hamıle kalırsa doguracakmı bu hanım

Evet canım sağolasın onu nasıl unuttum ya :))))))))
Bulursanız gerçek inek sütü alın.

canım internette çok okudum hep pastörize süt ve yoğurt yeyin için diyor o yüzden taze içmiyorum.günlük pastörize süt aldırıyorum eşime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…