Allah kolaylık versin canım
Çok şükür canıM. İnşallah daha olmaz.
Gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım benim haklısın. Tek çoocuk zor. Bende tekim. Güzel taraflarıda var. Ama senin daha farklı olayın iyi ki yapmışsın ikinci çocuğu canım. Cinsel ilişkiyi doktor serbest bıraktı mı? Ben hala yapmıyorum.
Canım olumsuz olma inşallah bebişine bişey olmayacak. Sağ salim alacaksın kucağına.
bastan doktor bısey demedıgı ıcın bız her gun ılıskıye devam ettık suanda yasaktır herhalde zaten bır ılıskıye gırsek ben gene sökülürüm yavrum burada en cok kanama gecıren benım :26:
bastan doktor bısey demedıgı ıcın bız her gun ılıskıye devam ettık suanda yasaktır herhalde zaten bır ılıskıye gırsek ben gene sökülürüm yavrum burada en cok kanama gecıren benım :26:
ben çok oturduğumda agrıyo gecen minibuısle 40 dk falan eve geldim zor indim minibüsten
guldusum; bizde de serbest bıraktı doktor..normal hayatına devam dedi..arkadaşım yeni doğum yaptı,onda da aynıydı,hiçbir sorun yaşamadı,maşallah bebiş de sağlıklı,tosun.ilişkiye girilen yerle,bebişin olduğu yerin hiç ilgisi yok,bununla ilgili internette dolu yazı var,resimle de anlatıyolar,için rahat etsin diye bak istersen,Allah öyle güzel bir sistem yapmış ki,onu herşeyden korumaya almış..insan büyüleniyo..
ben ınsallah rabbım nasıp ederse bebısıme dıvan seklınde besık yaptıracagım beyaz egenın odası baya buyuk kare bır oda nasıl desem 35 metre kare vardır ıkea dıvanı var egenın sıfonyer ve dolabı ve koltuk duvarda tv fılan asılı unıte seklınde bebekte onun yanına gıdecek annemler dolap yaptıracaklar bebege besık ve salıncak alacagım fısher price yagmur ormanı sanırım ısmı
yanımda yatırmayı ayagımda sallamayı aglamıyorken kucagıma almayı dusunmuyorum gece uykularına onem verecegım bakalımmmm buarada evımız 2+1 ancak kullanım alanı 140 metre kare salon salomac seklınde bırde yatak odası egenın odası fılan bakalım
benım kanamam bıtse yaparım ama korkarım herhalde yavrum,yengeme doktoru kocan kapıyı yavas calsın demıstı hamıleykensadece lekelenmem olduğunda doktor ilşki olmasın demişti sonra başka doktora gittim zaten leke de devam etmemişti doktor da ilşki olayına karışmam takılın dedi bizde takılıyoruz ama zaten bu ara kocam da çok çalışıyo bayaa azaldı yani yasak olmamasına ragmen
Doktorlara kızıyorum bu açıdan demiyorlar.
Benim dr baştan yasağı koydu yok dedi.
Eşimde sağolsun hiç sıkıştırmadı.
Aman canım girme ilişkiye artık
sorma, zafiyet geçirecez bu gidişle:)))benimde canım hiçbirşey çekmiyor..annecim sürekli soruyor kızım ne yapayım sana..ay bi insanın canı hiçmi bişey çekmez.
benım kanamam bıtse yaparım ama korkarım herhalde yavrum,yengeme doktoru kocan kapıyı yavas calsın demıstı hamıleyken
benim 1 defa balık çekti onu yiyebildim başka aşerme olayım olmadı sayılır benim mide bulantım azaldı gibi olmuştu çok seviniyordum sevincim kursağıma takışdı yine aynısı oldum ayrıca bide mide ağrısı eklendi annem bulgur pilavı yapmış yanına yoğut koydum yicem ama inşalah hastanelil olmam bulgur mideye dokunabilir ama napim açım belki yoğurtla bişey yapmaz bi yiyeyim
guldusum; bizde de serbest bıraktı doktor..normal hayatına devam dedi..arkadaşım yeni doğum yaptı,onda da aynıydı,hiçbir sorun yaşamadı,maşallah bebiş de sağlıklı,tosun.ilişkiye girilen yerle,bebişin olduğu yerin hiç ilgisi yok,bununla ilgili internette dolu yazı var,resimle de anlatıyolar,için rahat etsin diye bak istersen,Allah öyle güzel bir sistem yapmış ki,onu herşeyden korumaya almış..insan büyüleniyo..
doktor bana 15 gun kanama olmazsa o zaman ıstedıgın sekılde ılıskıye gırebılırsın dedıBeklıyoruz bakalım
Bize ilsk hep yasakti...ona ragmen kanamam cok oldu.birde iliski olsa bilmem ne olurdu.
Bu korku bana yrter zaten 9 ay yasakladim
canım yoğurt faydalı yemeye çalış mutlaka..ayrıca bulgurda çok faydalıymış..zor geçiyo gebeliklerimiz ama olsun bunada sonsuz şükür..yeterki kuzucuklar gelsin sağ salim..
şu anda bulgurlu semizotu salatası yiyorum umrım canınız çekmez ama tam denk geldi yazına
benim de oluyordu 10. hafta başladı 12 ye kadar devam etti doktor magnezyum verdi suda eriyenden ama bir hafta içtim fazla içmedim geçti şimdi
canım yoğurt faydalı yemeye çalış mutlaka..ayrıca bulgurda çok faydalıymış..zor geçiyo gebeliklerimiz ama olsun bunada sonsuz şükür..yeterki kuzucuklar gelsin sağ salim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?