2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bastan doktor bısey demedıgı ıcın bız her gun ılıskıye devam ettık suanda yasaktır herhalde zaten bır ılıskıye gırsek ben gene sökülürüm yavrum burada en cok kanama gecıren benım :26:

guldusum; bizde de serbest bıraktı doktor..normal hayatına devam dedi..arkadaşım yeni doğum yaptı,onda da aynıydı,hiçbir sorun yaşamadı,maşallah bebiş de sağlıklı,tosun.ilişkiye girilen yerle,bebişin olduğu yerin hiç ilgisi yok,bununla ilgili internette dolu yazı var,resimle de anlatıyolar,için rahat etsin diye bak istersen,Allah öyle güzel bir sistem yapmış ki,onu herşeyden korumaya almış..insan büyüleniyo..

bastan doktor bısey demedıgı ıcın bız her gun ılıskıye devam ettık suanda yasaktır herhalde zaten bır ılıskıye gırsek ben gene sökülürüm yavrum burada en cok kanama gecıren benım :26:

sadece lekelenmem olduğunda doktor ilşki olmasın demişti sonra başka doktora gittim zaten leke de devam etmemişti doktor da ilşki olayına karışmam takılın dedi bizde takılıyoruz ama zaten bu ara kocam da çok çalışıyo bayaa azaldı yani yasak olmamasına ragmen

doktor bana 15 gun kanama olmazsa o zaman ıstedıgın sekılde ılıskıye gırebılırsın dedı Beklıyoruz bakalım

Bize ilsk hep yasakti...ona ragmen kanamam cok oldu.birde iliski olsa bilmem ne olurdu.
Bu korku bana yrter zaten 9 ay yasakladim

Son düzenleme:

inşALLAH canım..ben hayal kurmaya bile korkuyorum(( tüp denemesiyle kaldığım için ve sorunlu bir gebelik geçirdiğim için heralde kucağıma alınca rahat edeceğim..Rabbim hepimizin kuzucuğunu bağışlasın inALLAH..

benım kanamam bıtse yaparım ama korkarım herhalde yavrum,yengeme doktoru kocan kapıyı yavas calsın demıstı hamıleyken

Doktorlara kızıyorum bu açıdan demiyorlar.
Benim dr baştan yasağı koydu yok dedi.
Eşimde sağolsun hiç sıkıştırmadı.
Aman canım girme ilişkiye artık

Doktorlara kızıyorum bu açıdan demiyorlar.
Benim dr baştan yasağı koydu yok dedi.
Eşimde sağolsun hiç sıkıştırmadı.
Aman canım girme ilişkiye artık

Benim doktorda olk gunden gittigimizde yasakladi.o zaman kanama vs yoktu bile gene de yasak dedi.
Boyle kanam olunca da ben 9 ay yasakladim.
Esimde anlayisli sagolsun.kan gorunce ikimiz de korkudsn unuttuk

sorma, zafiyet geçirecez bu gidişle:)))benimde canım hiçbirşey çekmiyor..annecim sürekli soruyor kızım ne yapayım sana..ay bi insanın canı hiçmi bişey çekmez.

benim 1 defa balık çekti onu yiyebildim başka aşerme olayım olmadı sayılır benim mide bulantım azaldı gibi olmuştu çok seviniyordum sevincim kursağıma takışdı yine aynısı oldum ayrıca bide mide ağrısı eklendi annem bulgur pilavı yapmış yanına yoğut koydum yicem ama inşalah hastanelil olmam bulgur mideye dokunabilir ama napim açım belki yoğurtla bişey yapmaz bi yiyeyim

canım yoğurt faydalı yemeye çalış mutlaka..ayrıca bulgurda çok faydalıymış..zor geçiyo gebeliklerimiz ama olsun bunada sonsuz şükür..yeterki kuzucuklar gelsin sağ salim..

Her doktor farklı yönlendiriyor. Tabi çocuğun olduğu yerle ilşki yeri farklı ama basınç uygulandığı için yasaklıyor dr.
bence mantıklıda. Yazıları bende okudum canım ama tüp bebek doktorum yasakladı.
Zaten 6 aydan sonrada yasak. Ben hamileyken hiç yapmamayı düşünüyorum :)))))

doktor bana 15 gun kanama olmazsa o zaman ıstedıgın sekılde ılıskıye gırebılırsın dedı Beklıyoruz bakalım

:)))Alemsin canım ya:)

Bize ilsk hep yasakti...ona ragmen kanamam cok oldu.birde iliski olsa bilmem ne olurdu.
Bu korku bana yrter zaten 9 ay yasakladim

bendensin canım:) Ya hamleyken ilişkiye girmek ne bileyim garip geliyor bana :)))Kocaman karınla

bizde 3 aydır ilişkiye girmiyoruz geçen kanamam olduğunda annem bana kızdı yoksa bişeymi yaptınız dedi bende yok yapmadık dedim yapmamamamıza rağmen kanmamamız oluyor bide yapsak Allah korusun neler olur aysunay bende aynı senin gibiyim heralde doğurana kadar izin vermicem :)

benim de oluyordu 10. hafta başladı 12 ye kadar devam etti doktor magnezyum verdi suda eriyenden ama bir hafta içtim fazla içmedim geçti şimdi

yarın tahlil sonuçları için arayınca sorayım bakalım vitamin verecekti hızlı kilo almaya başladığım için (2 kiloyu 2 haftada aldım :) ) vitamin vermedi kan ilacı içiyorum bel fıtığı mı oldum dedim birden korktum sağol ya rahatladım en azından sen ilaçla düzelmşişsin

Kızlar bol bol semizotu, salata, bulgur pilavı,yeşil mercimek,balık, et, tavuk, tavuk suyu çorba, ceviz, badem, elma, armut yiyin :))))

canım yoğurt faydalı yemeye çalış mutlaka..ayrıca bulgurda çok faydalıymış..zor geçiyo gebeliklerimiz ama olsun bunada sonsuz şükür..yeterki kuzucuklar gelsin sağ salim..

hergün yiyorum yoğurt süt içmeyi sevmediğim için yoğurt ve peynir yiyorum evet onlara bişey olmasında biz katlanırız annelik zor bişeymiş şimdiden anlamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…