2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Bizde dun aksam yedik ama barbu yedik. Ekim 1 den sonra hamsi almaya baslariz karadeniz ciksin diye. Afiyer olsun yarasin bebise...

kızlar merhabaa,

sat tarihime göre normalde marttın 28 inde dogum yapmam gerekiyor ama geç döllenme oldugu için doktorum farklı hesapladı. Yeni tahminlere göre bende 2014 nisan da anne olacagım. Söylemesi bile cok garip. Kilo almaya da basladım ben hata hızlı gidiyorum galiba. bide fazla kiloyla bsladım zaten. 67.6 kilo ile basladım şimdi 70 kiloyum. Moralim bozuldu o yuzden biraz. Bİde karnım cok buyudu benim ya. şimdiden belli oluyo göbeğim. Hamile oldugumu anlıyo herkes. Hatta fazla bile buyuk. Ama yorum yapılmasından nefret ediyorum. Yok karnın buyumus erken yok poponda buyumus kız gibi falan. Bu arada cinsiyetide erkek bebeğimin. Hayırlsı bakalım her soyleneni fazla takıyorum kafama. Ayhh amma dertliymişim. 2 hafta öncesine kadar kalça ağrısından ölürken şimdi bel ağrısından uyuyamıyorum.

Bence yine martta olacak dogumun ama aramizahosgeldin . Cinsiyet erken belli olmus erkek mi dedi doktor

Bence yine martta olacak dogumun ama aramizahosgeldin . Cinsiyet erken belli olmus erkek mi dedi doktor

Tesekkurler canım:) Cinsiyeti belli olabvilir dediler bende doktora direk sordum cinsiyetini görebiliyomuyuz diye. DOktorda guldu bana bayağı sonra tam olarak emin olmamakla birlikte erkek dedi. Bakalım hayırlısı. Bende cok kız istememe ragmen erkek gibi diye dusunuyosum zaten:) İlk bebeğim nasıl olsa cinsiyeti cokda önemli değil zaten sağlıklı olsunda

Doktora gore tahmini dogum ne?

slm kızlar dün gece çok kötü bi manzarayla karşılaştım aslında sizlere bunları anlatıp canınızı sıkmak istemiiyorum kanamam iyce şiddetlendi şakır şakır aktı öyle korktumki gece allahtan eşim yanımdaydı tek değildim yoksa wcde bayılıp kalmıştım birden o kanamayı görünce panik yaptım hiç bu kadar çok gelmemişti kıpkırmızı 2 ped dolusu birden bire aktı klozetin heryanı kıpkırmızı oldu bana bi ateş bastı su gibi terleme geldi gözlerim karardı heryerim titremeye başladı çok panikledim düşük yapıyorum diye düşünmeye başladım eşim beni kucağına alıp yatağa götürdü karnımda öyle bi ağrı olduki... hüngür hüngür ağladım çok korktum kanama devam etti yataktan hiç kalmadan sırtüstü yattım sabah kalktım yine kanama devam ediyor ama allahtan geceki kadar çok değil inş. öyle olmaz bu sefer dayaanabilirmiyim bilmiyorum daha dün doktordaydım heralde hastanede ayakta kalmaktan böyle oldum artık hastaneyede sık sık gitmicem araba çok sarsıyor ve hastane çok kalabalık ayakta kalıyorum bebeğim iyidir inş. bundan sonra çok daha dikkatli olmam gerekecek yoksa bu gidişle 3. defa bebeğimi kaybedicem heralde ondan sonrada tımarhanelik olurum ne kadar zormuş çocuk doğurmak (bana göre) napacağımı bilmiyorum sürekli dua ediyorum Allahım nolur bebeğimi bize bağışla...

kalca agrısı hakkında bsy dedımı doktor canım.bende aynı problem var ve merak edıyorum hatta dunde burdan sormustum:2:

Canim ya hastane cok mu uzak keske gitseydiniz bi cok gelmis kan. Yat dinlen hep.

Son düzenleme:
Canim ya hastane cok mu uzak keske gitseydini bi cok gelmis kan. Yat dinlen hep.

canım zaten dün sabah hastanedeydim o zaman kanamam yoktu ama hastanede sıra bekleyip ayakta kalmaktan oldu diye düşünüyorum bide araba çok sarsıyo arabayla 20 dk belkii yarım saat sürüyo hastaneye gitmek sarsmasın diye taksiyle gidiyoruz ama o da sarsıyo etkiliyor zaten hastanede karnım ağrımaya başlamıştı anlaşılan ben artık hastaneye 15 günde yada ayda 1 gidicem dr beni haftada 1 çağırıyodu ama gidince daha kötü olmaya başladım evde yatıyorum biliyosun artık yemeğide yatakta yicem sadece wc kalkcam

Canim cok gecmis olsun.
Progestani kaclik kullaniyorsun.
Igneyi kaclik oluyorsun gunluk mu hsftalik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…