2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Alllah yardimcin olsun canim.

bugün çok yoğunum size katılamıyorum.az bi oturup dinleneyim derken bakayım dedim ne var ne yok diye.sabah kahvaltıdan sonra salon takımı almaya gittik aldık bayramdan sonra gelicek.sonra pazara gittik eşimle sonrada market alışverişine.gelince buzdolabını temizleyip yerleştirdim.şimdide evin geri kalan kısmını temizleyip toz alıcam.her gün 2 oda temizliyorum.bugüne banyo ve wc kaldı.sanah kahvaltıya misafirim var.pazartesi dinlenicem artık.bebeğim de beni affetsin artık :2:

Canim cok gecmis olsun.
Progestani kaclik kullaniyorsun.
Igneyi kaclik oluyorsun gunluk mu hsftalik mi

500 mg haftada birdi canım ama 3 defadır 3 günde bir oluyorum yani en son dün sabah olmuştum kanamalardan ötürü 3 günde 1 e düştüü ama benim kanamam azalacağına çoğalıyor neden böyle oluyo anlamıyorum acaba bebeğin eşimi asağıda aklıma bu gelmeye başladı dr dün bi bilgi vermedi

offf çok geçmiş olsun canım yaa,inşallah bişey olmaz,senin sürekli yatman lazım ayaklarının altına bi kaç mider koy hep yat.benim ilki düştü ikincide de düşük tehlikesi vardı.doktor wc haricinde kalkmayacaksın dedi.doktora da ayda bir gittim 3 ay yattım ben.en son bi kanamam daha oldu 3 ay bitmişti 4.aya başlamıştım.sonra daha olmadı.inşallah senin de kesilir de bi daha olmaz.

çok yorma kendini ya benim evimi görsen içler acısı sancım var ve bişey yaptıgım yok.daha yeni kalkıcam ve bişeyler yapmaya calısıcam.bana da izmirden abimler gelicek bir haftalığına,bende onlara hazırlanıcam ama yarın eşimle yapıcaz tek başıma girişemem

tabii canım sen kendini zorlama.benim bi sıkıntım olmadığından ben kendim yapıyorum.ve ben bile günde 2 oda falan yapıyorum.bugün banyo wc ve mutfak kalmıştı işte.durumumuzu biliyolar olduğu kadarıyla.

sağol cnm inş. olmaz benim 12. haftamdan sonra kanamalarım çoğaldı öncesinde bu kadar olmuyodu dr bana 12. haftada geçer demişti ama benim tam tersi oldu 20. haftaya kadar tehlikeli ondan sonrada erken doğum riski oluyor acaba diyorum bebeğin eşimi asağıda ondan mı oluyor onu da doktorun anlaması gerekirdi hiç öyle bişey demedi bahsetmedide inş. yakında bende senin gibi atlatırım

canım sen korkma,gönlünü ferah tut,dinlenmene bak ağır iş yapma.benim amcamın kızı doğum yapana kadar hep kanaması oldu ama sağlıkla sıhhatle vaktinde bi bebek doğurdu.sen sadece kendine dikkat et olur mu

ah ah... hep yatıyorum cnm ben 3 aydır hiç iş yapmadım allahtan annem var herseyi o yapıyor ama bu ara arabaya cok bindim hep kanamam oldu hastaneye gittik oralarda ayakta kalmaktan daha kötü oldum dr beni çok sık çağırıyo haftada 1 ama ben artık 15 gün yada ayda 1 gideyim diyorum hastaneler iyce yoruyo kanamam çoğalıyor en iyisi az gitmek amcanın kızıda hep yattımı onun kanaması neden çok oluyodu bebeğin eşimi asağıdaydı?

idrarımda az da olsa iltihap çıktı kan değerlerim güzel bu hafta son kez deniz keyfi yapalım dedik doktor izin vermedi. çantamız bile hazırdı kaldık öyle...

Canim bak benim de oyleydi proloton depot kullandim haftada bir iki kez.simdi haftada bire dustu.
Ama yaninda 200 mg ilac ictim gunde iki kez...sadce gne az geliyo olabilir.

Ilacta iciyormusn.

iltihap için değil üşütmemem için izin vermedi yaz olsa neyse ama bu mevsimde hayır dedi iltihapta yok denecek kadar az

Canim bak benim de oyleydi proloton depot kullandim haftada bir iki kez.simdi haftada bire dustu.
Ama yaninda 200 mg ilac ictim gunde iki kez...sadce gne az geliyo olabilir.

Ilacta iciyormusn.

ilaç bana yan etki yaptı cnm bende migren var dokundu kullanamıyorum hapı ama aklıma söyle bişey gelmeye basladı acaba bu iğne kanama yapıyo olabilirmi bazı kadınlarda ara kanama yapıyomuş 2 defadır iğneyi vurulduğum gün kanama başlıyor

idrarımda az da olsa iltihap çıktı kan değerlerim güzel bu hafta son kez deniz keyfi yapalım dedik doktor izin vermedi. çantamız bile hazırdı kaldık öyle...

denize gitmek çokmu önemli bence dr doğru söylemiş havalar soğudu bu havada denize girilmez bebek daha önemli bizleri örnek al(kanaması olanları) bak halimize biz bebekler için sürekli yatıyoruz

prolotonun kanama yapacağını sanmam canım.

en son gittiğinde ne dedi dr. kanama alanın büyük mü bebeğe yakın mı..

acaba progestan ilacın 100 lükleri var küçük ondan içsen de dokunur mu..progestanı kanama azalana kadar artırmak gerek.

kanama alanı yok dedi bende ona sasıyorum bu kadar kan nerden geliyor o zaman acaba bebeğin esimi asağıda onda kanama oluyo diye biliyorum kafam çok karıştı cnm

kanama alanı yok dedi bende ona sasıyorum bu kadar kan nerden geliyor o zaman acaba bebeğin esimi asağıda onda kanama oluyo diye biliyorum kafam çok karıştı cnm

bilmiyorum ki canım baharcıkk ta öyle bir durum vardı.zamanla eş yukarı çıkarmış.
birde öyle bişey olsa dr söylemezmiydi.

inşallah geçer en kısa zamanda canım yaa..bilirim çok kötü kanama.insanın elia ayağı boşalıyor.

denize gitmek çokmu önemli bence dr doğru söylemiş havalar soğudu bu havada denize girilmez bebek daha önemli bizleri örnek al(kanaması olanları) bak halimize biz bebekler için sürekli yatıyoruz

çok önemli değil ama hamilelikte deniz iyi geliyor mümkün oldukça girmek lazım. sizleri gördükçe halime şükredip sizlere de dua ediyorum bir an önce kanamaları son bulsun diye hatta araştırma yaptığım bile oldu neden oluyor acaba die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…