2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben dün gece bayıldım nerdeyse çok panikledim o kadar zorki... kanma psikolojimi bozdu canım artık bebeklerimiz Allaha emanet onun takdiri neyseonu yaşayacağız

Maşallah canim iyi olmasina sevindim

Dr bisey soylemedi iseyidir hic takma kafana.
Doğru söylüyorsunuz kızlar, koskoca doktor bir sorun görse söylerdi. Çok evham yapıyorum ben
Ayyy ne güzel :)) ilerde çok daha belirgin görücez:)
Canım doktor ne diyosa o:) sen bı topikde ol o yüzden:)))

Canıımm okurken bile çok etkilendim ( dikkat et kendine.. Niye o kadar süre bekkiyorsun ki? Randevuyla değil mi fsm? Bu arada doktorunun adı neydi burcucum

nedeni belli değilki herkesin durumu farklı ama kanamalı hamilelik çok zor bişey heran bebeğini kaybetme korkusu yaşıyosun sen hamileliğim iyi geçiyor herseyi yapayım diye düşünme kendinedikkat et bi can taşıyorsun Allah ne güzel bizlere hamile kalmayı nasip eyledi inş. kucağımıza aldığımız günleride gösterir...

randevulu ama hastane çok kalabalık oturacak yer bulamıyorum dr adı rıfat serdar ökte çok memnunum dr dan ilgileniyor hastası çok var

benim de sıkıntı yaşadığım noktalar var tabiki elimden geldiğince dikkat ediyorum benim bebeğim bana bir mucize Allahın lütfu haziranda tüp bebeğim tutmadı temmuzda Allahım lütfetti.

Burcucum gecmis olsun canim. Cok uzuldum. Benim esi asagida gorunuyorsuan icin. Kanama yapabiliyormus bu evet Allahim korusun. Ben de yatiyorum genelde uzun yuruyus seyahat hicbisi yok

benim de sıkıntı yaşadığım noktalar var tabiki elimden geldiğince dikkat ediyorum benim bebeğim bana bir mucize Allahın lütfu haziranda tüp bebeğim tutmadı temmuzda Allahım lütfetti.

sende zor sahip olmuşsun benim 3. bebeğim ilk defa hamileliğim 14. haftaya kadar ilerledi ama sürekli kanamam var dolayısıyla düşük riskim bu haftadan sonra böyle bişey yaşamak beni çok fazla yıpratır Allah yavrularımızı korusun bizlere bağışlasın o kadar çok dua ediyorumki benim gibi olan hamilelere Allah şifa versin bian önce bizde hamileliğimizin tadını çıkaralım ben 3.5 aydır hastane dışı hiçbiyere çıkmadım o yeterki iyi olsun ben 6 ay daha çıkmam

Burcucum gecmis olsun canim. Cok uzuldum. Benim esi asagida gorunuyorsuan icin. Kanama yapabiliyormus bu evet Allahim korusun. Ben de yatiyorum genelde uzun yuruyus seyahat hicbisi yok

sağol canım bana wc dışı yataktan çıkmak yasak oldu belki benimde bebeğin eşi asağıdadır o yüzden kanamam çok oluyodur bilemiyorumki ama öyle bir durum varsa doğuma kadar risk var hep yatmak gerekiyomuş Allah bizlere kolaylık versin kendine dikkat et sende yat kalkma kanama çok kötü yapıyo insanı inş.kanaman olmaz

napıyonuz kızlar

esım yemekhazırlıyor benmutfak masasında oturuyorumevde canımcoksıkılıyor karısık dolaplarda ustume gelıyor salı dr bır gıdeyım oturdugum yerden dolaplarımı duzeltecegım taktım

burcucum sımdı okudum bende detaylı yazmadım ama tam 4 gun anlattıgın gıbıbırkanama yasadım vetuvalete tekgıdemıyordumdusun halımı gundwe 7-8 ped
gecıcek ınsallah canım bana dr gelme hastaneye dedı geldıkce ıstıratını bozuyorsun dedı 4 gun yataktan sadece wc ıcıncıktım son 4 gun azaldıama hala bıtmıs degıl yavrum:26:

Canim ins senin kanaman da biran evvel gecer. Ben de yormuyorum kendimi babanem sagolsun kosuyor herise benim de yapacaklarim var ama kalsin nolur nolmaz
Bu kadar takik olma ya birak daginik kalsin hay yarabbim ya iyice iyilesmeden kalkisma sakin

burcu dr nasıl yatırmıyor o kanamaya yada serum vermedılermı benımde en son 3.aksam cok buyuk agrılarımoldu gece 2 kadar hastanede tguttular serum hastverdıler sonrakı gunde 5 saat hastanede yattım dr acıklama yapamıyor o yuzden acıklama beklemek cok gereksız ıgnelerden kesılmelerını beklıyorlar ben her gıttıgım drdedım gunden gune ıyılesecegıme benım sıkayetlerım artıyor bısey dıyemıyorlar canım Allah esırgesın kan oldugu surece hep sıkıntı var evet Allah korusun ınsallah sureklı kendımı telkınedıyorum hersey normaledondu hıcbıseyolmayacakbırdaha kanamayacagım dıye dusunuyorum

bende wc gitmeye çok korkuyorum düşük yapıyorum sandım öyle korktumki bayılmak üzereydim eşim kucağına alıp yatırdı yürüyemedim artık bebekler büyüdü Allah korusun düşük yapmak psikolojimizi iyce bozar onlara çok alıştık inşalah ikimizinde kanamaları biter sen dolap fln yerleştirme bırak kalsın biraz ii oldum deyip hemen işe girişme yat boşver dağınık kalsın Allah ikimizin de yüzüne güler inş. yavrularımızı bize bağışlar

bende p.tesi iş başı yapıcam artık..evde dur dur da çok sıkıldım artık.yalnız değiliz birde k.validem k.babam çok iyiler sağolsunlar ama işte hep aynı evde sıkılıyor insan..raporum bitti kanamam bitti..

inşallah bir daha başlamaz..

başlarsa bu kez 1 ay heyet raporu alcam..

ben gece hastaneye gitmedim çünkü dün sabah doktordaydım bebeğin durumu ii demişti iğnemi dün oldum hastaneye gitsekte iğne yappıp yolluyolar başka bişey yaptıkları yok canım ben artık çok sık gitmicem araba çok sarsıyor hastanelerde beklemek yorulmakda cabası ben zaten dün çok ayakta kaldım diye böyle oldum galiba

ben bu proleton depot iğneyi de kanamam bitse de 17.18. haftaya kadar kullanıcam.

ben zaten korkmasam tıtızım kalkmısgtımbugun ama ıcımden kalkmak gelmıyor annen senınletuvalete gelsın arkasını donsun benklozetehıc bakmıyorumkangorcem dıye bırde vbenı kan tutuyor benden nelergeldı neler canım benıde en korkutan parcageldıgını sandıgımandı benı yatırdılar yere alıcaklaronu dusun ben zangır zangırtıtrıyorum bunlararagmen gıtmedıyse gıtmez oglum dıyorum Allah kotu yazgılar yazmamıstırınsallah bızlere canım

aslında ben hiç bırakmayayım diyorum 9 ay kullanayım

bebek büyüdükçeyani 4-5 ay olunca düşük riski kalmaz diye düşünüyorum canım..kocaman göbekle de iğneyi olmak zor olabilir..

inşallah gerek kalmaz o kadar kullanmaya ne bilim.

kızlar bol su için bir de dr bana 3 lt su iç en az dedi..özellikle kanaması olan bizler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…