bilmiyorum ki canım baharcıkk ta öyle bir durum vardı.zamanla eş yukarı çıkarmış.
birde öyle bişey olsa dr söylemezmiydi.
inşallah geçer en kısa zamanda canım yaa..bilirim çok kötü kanama.insanın elia ayağı boşalıyor.
gözün aydın canım endişelenme ben 5. haftadan 10 haftaya kadar tüm gün bulantı kusmalarla devam ettim bu hafta çok şükür hafifledi bi sabahları oluyor
afiyet olsun canım nasıl oldun
benim kvde bu hafta geldi yemeğimi işimi yaptı sağolsun valla bende memnunum
gözün aydın canım yanındaki bayana da çok üzüldüm allah yardımcısı olsun eşine de akıl fikir versin
gözün aydın canım doktorun iyi dediyse sorun yoktur takılma
Doğru söylüyorsunuz kızlar, koskoca doktor bir sorun görse söylerdi. Çok evham yapıyorum benMaşallah canim iyi olmasina sevindim
Dr bisey soylemedi iseyidir hic takma kafana.
Ayyy ne güzel :)) ilerde çok daha belirgin görücez:)canım bebek hareketi enteresan bişey herkeste farklı olur mu bilmem benim kızımda da böyle oluyodu.bi yerden bi yere hareket ettiğini anlıyorum bu sabahki bariz belliydi gelip karnıma baskı yapıyo ve karnımın bi tarafı sertleşip yukarı kalkıyo diğer taraf içeri çöküyo.
sanki karın derimi itttiriyo ve orda bi ağırlık gibi bişey hissediyorum.benimki böyle :)
Canım doktor ne diyosa o:) sen bı topikde ol o yüzden:)))kızlar merhabaa,
sat tarihime göre normalde marttın 28 inde dogum yapmam gerekiyor ama geç döllenme oldugu için doktorum farklı hesapladı. Yeni tahminlere göre bende 2014 nisan da anne olacagım. Söylemesi bile cok garip. Kilo almaya da basladım ben hata hızlı gidiyorum galiba. bide fazla kiloyla bsladım zaten. 67.6 kilo ile basladım şimdi 70 kiloyum. Moralim bozuldu o yuzden biraz. Bİde karnım cok buyudu benim ya. şimdiden belli oluyo göbeğim. Hamile oldugumu anlıyo herkes. Hatta fazla bile buyuk. Ama yorum yapılmasından nefret ediyorum. Yok karnın buyumus erken yok poponda buyumus kız gibi falan. Bu arada cinsiyetide erkek bebeğimin. Hayırlsı bakalım her soyleneni fazla takıyorum kafama. Ayhh amma dertliymişim.2 hafta öncesine kadar kalça ağrısından ölürken şimdi bel ağrısından uyuyamıyorum.
slm kızlar dün gece çok kötü bi manzarayla karşılaştım aslında sizlere bunları anlatıp canınızı sıkmak istemiiyorum kanamam iyce şiddetlendi şakır şakır aktı öyle korktumki gece allahtan eşim yanımdaydı tek değildim yoksa wcde bayılıp kalmıştım birden o kanamayı görünce panik yaptım hiç bu kadar çok gelmemişti kıpkırmızı 2 ped dolusu birden bire aktı klozetin heryanı kıpkırmızı oldu bana bi ateş bastı su gibi terleme geldi gözlerim karardı heryerim titremeye başladı çok panikledim düşük yapıyorum diye düşünmeye başladım eşim beni kucağına alıp yatağa götürdü karnımda öyle bi ağrı olduki... hüngür hüngür ağladım çok korktum kanama devam etti yataktan hiç kalmadan sırtüstü yattım sabah kalktım yine kanama devam ediyor ama allahtan geceki kadar çok değil inş. öyle olmaz bu sefer dayaanabilirmiyim bilmiyorum daha dün doktordaydım heralde hastanede ayakta kalmaktan böyle oldum artık hastaneyede sık sık gitmicem araba çok sarsıyor ve hastane çok kalabalık ayakta kalıyorum bebeğim iyidir inş. bundan sonra çok daha dikkatli olmam gerekecek yoksa bu gidişle 3. defa bebeğimi kaybedicem heralde ondan sonrada tımarhanelik olurum ne kadar zormuş çocuk doğurmak (bana göre) napacağımı bilmiyorum sürekli dua ediyorum Allahım nolur bebeğimi bize bağışla...
çok önemli değil ama hamilelikte deniz iyi geliyor mümkün oldukça girmek lazım. sizleri gördükçe halime şükredip sizlere de dua ediyorum bir an önce kanamaları son bulsun diye hatta araştırma yaptığım bile oldu neden oluyor acaba die
Doğru söylüyorsunuz kızlar, koskoca doktor bir sorun görse söylerdi. Çok evham yapıyorum ben
Ayyy ne güzel :)) ilerde çok daha belirgin görücez:)
Canım doktor ne diyosa o:) sen bı topikde ol o yüzden:)))
Canıımm okurken bile çok etkilendim( dikkat et kendine.. Niye o kadar süre bekkiyorsun ki? Randevuyla değil mi fsm? Bu arada doktorunun adı neydi burcucum
nedeni belli değilki herkesin durumu farklı ama kanamalı hamilelik çok zor bişey heran bebeğini kaybetme korkusu yaşıyosun sen hamileliğim iyi geçiyor herseyi yapayım diye düşünme kendinedikkat et bi can taşıyorsun Allah ne güzel bizlere hamile kalmayı nasip eyledi inş. kucağımıza aldığımız günleride gösterir...
benim de sıkıntı yaşadığım noktalar var tabiki elimden geldiğince dikkat ediyorum benim bebeğim bana bir mucize Allahın lütfu haziranda tüp bebeğim tutmadı temmuzda Allahım lütfetti.
Burcucum gecmis olsun canim. Cok uzuldum. Benim esi asagida gorunuyorsuan icin. Kanama yapabiliyormus bu evet Allahim korusun. Ben de yatiyorum genelde uzun yuruyus seyahat hicbisi yok
sağol canım bana wc dışı yataktan çıkmak yasak oldu belki benimde bebeğin eşi asağıdadır o yüzden kanamam çok oluyodur bilemiyorumki ama öyle bir durum varsa doğuma kadar risk var hep yatmak gerekiyomuş Allah bizlere kolaylık versin kendine dikkat et sende yat kalkma kanama çok kötü yapıyo insanı inş.kanaman olmaz
Canim ins senin kanaman da biran evvel gecer. Ben de yormuyorum kendimi babanem sagolsun kosuyor herise benim de yapacaklarim var ama kalsin nolur nolmazsağol canım bana wc dışı yataktan çıkmak yasak oldu belki benimde bebeğin eşi asağıdadır o yüzden kanamam çok oluyodur bilemiyorumki ama öyle bir durum varsa doğuma kadar risk var hep yatmak gerekiyomuş Allah bizlere kolaylık versin kendine dikkat et sende yat kalkma kanama çok kötü yapıyo insanı inş.kanaman olmaz
Bu kadar takik olma ya birak daginik kalsin hay yarabbim ya iyice iyilesmeden kalkisma sakinnapıyonuz kızlar
esım yemekhazırlıyor benmutfak masasında oturuyorumevde canımcoksıkılıyor karısık dolaplarda ustume gelıyor salı dr bır gıdeyım oturdugum yerden dolaplarımı duzeltecegım taktım
burcucum sımdı okudum bende detaylı yazmadım ama tam 4 gun anlattıgın gıbıbırkanama yasadım vetuvalete tekgıdemıyordumdusun halımı gundwe 7-8 ped
gecıcek ınsallah canım bana dr gelme hastaneye dedı geldıkce ıstıratını bozuyorsun dedı 4 gun yataktan sadece wc ıcıncıktım son 4 gun azaldıama hala bıtmıs degıl yavrum:26:
burcu dr nasıl yatırmıyor o kanamaya yada serum vermedılermı benımde en son 3.aksam cok buyuk agrılarımoldu gece 2 kadar hastanede tguttular serum hastverdıler sonrakı gunde 5 saat hastanede yattım dr acıklama yapamıyor o yuzden acıklama beklemek cok gereksız ıgnelerden kesılmelerını beklıyorlar ben her gıttıgım drdedım gunden gune ıyılesecegıme benım sıkayetlerım artıyor bısey dıyemıyorlar canım Allah esırgesın kan oldugu surece hep sıkıntı var evet Allah korusun ınsallah sureklı kendımı telkınedıyorum hersey normaledondu hıcbıseyolmayacakbırdaha kanamayacagım dıye dusunuyorum
bende wc gitmeye çok korkuyorum düşük yapıyorum sandım öyle korktumki bayılmak üzereydim eşim kucağına alıp yatırdı yürüyemedim artık bebekler büyüdü Allah korusun düşük yapmak psikolojimizi iyce bozar onlara çok alıştık inşalah ikimizinde kanamaları biter sen dolap fln yerleştirme bırak kalsın biraz ii oldum deyip hemen işe girişme yat boşver dağınık kalsın Allah ikimizin de yüzüne güler inş. yavrularımızı bize bağışlar
ben bu proleton depot iğneyi de kanamam bitse de 17.18. haftaya kadar kullanıcam.
aslında ben hiç bırakmayayım diyorum 9 ay kullanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?