kızlar ben kocamla biraz dolaşmaya çıkıyorum inşallah bir sorun olmaz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
evde durursam zaman geçmez gibi geliyor bana hafta sonlarını çocukluktan beri sevmem sabahın köründe kalkarım 7 de ayaktaydım bu gün. hamileyken bari geç saate kadar yatarım diyorum yok. eşim sen yat da bebek de uyusun diyor ama yatakta dönmekten yoruluyorum. sabah eşim karnımı severek annen sabah 7 de hortladı seni de uyutmuyor demi evladım dedi
O kahve akinti bende hic bitmedi.
Korkulacak bi sey değil icerideki taze kanama bitiyor demek ki...igneler ise yariyo.gececek canim
Ayne canim..biz artik kontrollere ankaraya gidecegiz her ay bide.
Bi gidis gelis 500 tl ye gelecek..valla Allah saglik sihhat versin.yavas yavas gider geoiriz.
Benim derslerim genelde 1 de bitiyor zatrn uzun degil . sali gunu haric..persembe gunum bos.zorlanacagimi düşünmüyorum.
ben de tüp bebeği ankarada yaptırmıştım kayınvalidemler orda dasen hangi hastaneye gidiyorsun
Benim gobuste tam boyle canim .kilolarimzda yakin sanirim. masallah gobusune.
Bu bebek niye tekme sallamiyo ya
yaaaaa benim hiç göbeğim yok.3 ay bitmek üzere.sanırım iç karnım var benim.
yaaaaa benim hiç göbeğim yok.3 ay bitmek üzere.sanırım iç karnım var benim.
ben de bebekten öncede biraz göbek vardı son bir haftada sadece biraz sert ve sivri oldu bu da ırsi bir şeymiş eğer iç karnın genişse dıştan biraz daha geç algılanırmış hamilelik ama naparsan yap 4. ayda yumurta gibi çıkıyormuş
ben de bebekten öncede biraz göbek vardı son bir haftada sadece biraz sert ve sivri oldu bu da ırsi bir şeymiş eğer iç karnın genişse dıştan biraz daha geç algılanırmış hamilelik ama naparsan yap 4. ayda yumurta gibi çıkıyormuş
Oyle deme cute biz ne yapalim 2.gebelik te anneler dha erken hissediyormus
slm kızlar bnmde bebegim 13+5 günlük aranıza yeni katıldımm bebegim i 1 nisanda kucagıma alacgım insaall hh benide aranıza kabul ederseniz sevinirmm
slm kızlar bnmde bebegim 13+5 günlük aranıza yeni katıldımm bebegim i 1 nisanda kucagıma alacgım insaall hh benide aranıza kabul ederseniz sevinirmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?