2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evde durursam zaman geçmez gibi geliyor bana hafta sonlarını çocukluktan beri sevmem sabahın köründe kalkarım 7 de ayaktaydım bu gün. hamileyken bari geç saate kadar yatarım diyorum yok. eşim sen yat da bebek de uyusun diyor ama yatakta dönmekten yoruluyorum. sabah eşim karnımı severek annen sabah 7 de hortladı seni de uyutmuyor demi evladım dedi

kesinlikle hafta sonlarını sevmiyorum ben de uyku da hak getire ben normalde uykucu biriyken hamilelikte uyuyamıyorum ve benim eşimde seninki gibi diyor

ben de tüp bebeği ankarada yaptırmıştım kayınvalidemler orda da sen hangi hastaneye gidiyorsun

ben de tüp bebeği ankarada yaptırmıştım kayınvalidemler orda da sen hangi hastaneye gidiyorsun

Bende 1. Tup bebegi ankarada 2.sini istanbulda yaptirdim canim.
Ankarada koru hastanesine gidecegim.yaz tatilindeyken oraya gitmistik cok begendim.tabi okullar acilinca buraya geldik nasil olsa iyi bir dr buluruz dedik ama yok en iyisi 1.5 saat uzaklikta ankara buraya 3 saat.ankaraya giderim gitmiskende annemi gorurum daha iyi..doguma yakinda anneme giderim.hastaneye de acil durumlarda hemen ulasiriz vs.diye düşündük.
Sira beklemek yok alel acele cikmak yok.tertemiz hastane.

Tabii inşallah kismet olur.

yaaaaa benim hiç göbeğim yok.3 ay bitmek üzere.sanırım iç karnım var benim.

ben de bebekten öncede biraz göbek vardı son bir haftada sadece biraz sert ve sivri oldu bu da ırsi bir şeymiş eğer iç karnın genişse dıştan biraz daha geç algılanırmış hamilelik ama naparsan yap 4. ayda yumurta gibi çıkıyormuş

bakalım ne zaman çıkıcak benimkisi.hiç 4. ayda da çıkacağa benzemiyo ya

canımşu aşağıdaki çizelgeden bana da yapmayı öğretir misin ben beceremiyorum da.leylekli olandan.

slm kızlar bnmde bebegim 13+5 günlük aranıza yeni katıldımm bebegim i 1 nisanda kucagıma alacgım insaall hh benide aranıza kabul ederseniz sevinirmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…