2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Oyle valla. O zaman rahat oluyorsun o hareket ettikce icin rahat oluyir. Oglum hic durmazi kipir kipir

benim bulantı kusmalarım fenaydı bu hafta azaldı diye tedirgin oldum hep acaba bebeğim iyi mi diye ama dün yine sağolsun ben burdayım annecim dedi gece bulantıdan kusmadan mahfoldum

hareket ettiğini nasıl anlicaz önceden anne olanlar bizi bilgilendirsin bende çok merak ediyorum
Ya farkli o bu gaz hareketleri gibi degil bebegi karnina koydugunu dusun. Orda oynadigini oyle bisiy ne bilim anlatamiyorum sanki

benim bulantı kusmalarım fenaydı bu hafta azaldı diye tedirgin oldum hep acaba bebeğim iyi mi diye ama dün yine sağolsun ben burdayım annecim dedi gece bulantıdan kusmadan mahfoldum

Hi hi iyibisey bu bulanti

hareket ettiğini nasıl anlicaz önceden anne olanlar bizi bilgilendirsin bende çok merak ediyorum

valla canım her bebek benim ilk oğlumdaki gibi hareket ediyosa anlamamak imkansız, top gibi olup bi sağa bi sola atardı kendini, ya da kafa bi tarafatan bacak diğer taraftan çıkardı, korkardım bişey mi oluyo diye..zaten 32.haftada kordonunu boynuna doladığını öğrendik,ee o kadar harekete normal

Amin canım, inşallah. Biz de yaptırmayı düşünmüyoruz zaten testi bu örnekler yüzünden. İnşallah zamanla çok daha iyi olursun canım.

sezaryenmi oldun? baya hareketliymiş masallah ben ilk nasıl hissedileceğini merak ediyorum ilk zamanlar o kadar çok hissetmeyiz onun hareketi olduğunu nasıl anlıyacağız çok soru sordum galiba :)

Amin canım, inşallah. Biz de yaptırmayı düşünmüyoruz zaten testi bu örnekler yüzünden. İnşallah zamanla çok daha iyi olursun canım.

ben ikiliyi yaptırmayınca doktorum 3lü testi mutlaka yaptır dedi ama ben onuda yaptırmayı düşünmüyorum canım doktorlar mutlaka yaptırın diyorlar ama sonuç kötü çıkarsada yapılacak bişey yok diyolar o yüzden gerek görmüyorum Allahım eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip eylesin

Ben de begendim ultrason goruntusu olan demissin onu begendim sayimiz artar insallah da kapali gurup yapip ordada sohbet ederiz
Evet guzel'olur bence de
evet düzelmeler var.bugünde yiyebildim yumurta.ama hamileliğimin başından beri hiç yiyememiştim.sen ikili testini yaptırdın mı?
Ben de yiyemiyordum iste yeni basladimbugun de yedim. Ama bigun yiyorum bigun yemiyorum tejrar tiksinmekten korkuyorum. İkiliyi henuz yaptirmadim canim ayin 8 inde yaptircam ins.

Canim bende herhangi bir durum olursa hemen rapor alirim haklisin hc bir sey bebektrn onemli degil.
Ama simdi iyiyim calissam iyi olscsk.ek dersim var..
Tup bebek yaptirdigjmiz icin borcumuz cok.ayrica doğum parasini sordum oldukca cok.
Para biriktirmek lazim çalışabilir durumdayken en azindan yarisini.
Zaten araba almistik onun kredisi de var.baya sıkışcaz yoksa..

Saglik olsun da hersey olur inşallah

Son düzenleme:
Senin ne zaman ikili test inatcikeci? Cok korkuyorsun sen gonlunu ferah tut. Allah in izniylemiyi cikacak.

annem de bana okula bırak evde otur güzelce bak bebeğe diyor ama kredi çektik hem haziranda da tüp bebeğe gitmişti birikimimiz şimdi tekrar biriktirmeliyiz son ana kadar Allah kısmet ederse çalışmak zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…