Oyle valla. O zaman rahat oluyorsun o hareket ettikce icin rahat oluyir. Oglum hic durmazi kipir kipir
Ya farkli o bu gaz hareketleri gibi degilhareket ettiğini nasıl anlicaz önceden anne olanlar bizi bilgilendirsin bende çok merak ediyorum
benim bulantı kusmalarım fenaydı bu hafta azaldı diye tedirgin oldum hep acaba bebeğim iyi mi diye ama dün yine sağolsun ben burdayım annecim dedi gece bulantıdan kusmadan mahfoldum
Ya farkli o bu gaz hareketleri gibi degilbebegi karnina koydugunu dusun. Orda oynadigini oyle bisiy ne bilim anlatamiyorum sanki
Hi hi iyibisey bu bulanti
hareket ettiğini nasıl anlicaz önceden anne olanlar bizi bilgilendirsin bende çok merak ediyorum
Ya farkli o bu gaz hareketleri gibi degilbebegi karnina koydugunu dusun. Orda oynadigini oyle bisiy ne bilim anlatamiyorum sanki
Amin canım, inşallah. Biz de yaptırmayı düşünmüyoruz zaten testi bu örnekler yüzünden. İnşallah zamanla çok daha iyi olursun canım.sağolasın canım inşalah bende arkadaşın gibi bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilirim ben ikili testi yaptırmadım kendi isteğimle çünkü aldırmayı kesinlikle düşünmedim kötü bişey çıkarsa sonuç 9 ay kahrolurum diye düşündüm bide arkadaşındada olduğu gibi çevremde o kadar çok örnek varki down sendromlu denilip sağlıklı doğan bebekler... bugun daha iyiyim moralmen inşalah bugunlerde geçecek...
evet hiçbişey anlamadım :)
valla canım her bebek benim ilk oğlumdaki gibi hareket ediyosa anlamamak imkansız, top gibi olup bi sağa bi sola atardı kendini, ya da kafa bi tarafatan bacak diğer taraftan çıkardı, korkardım bişey mi oluyo diye..zaten 32.haftada kordonunu boynuna doladığını öğrendik,ee o kadar harekete normal
Amin canım, inşallah. Biz de yaptırmayı düşünmüyoruz zaten testi bu örnekler yüzünden. İnşallah zamanla çok daha iyi olursun canım.
kızlar 10+5 günlük ben ve bebişim biraz çıkmış gibi değil mi?
Eki Görüntüle 817410
Kizlar ayarlari yaptim 2014 Nisan Anneleri yazdiginiz zaman karsiniza cikiyo grup.Bi deneyin.Olmuyorsa
Tekrar haber verin
Sen de mi ben de iki gundur yiyebiliyorum yumurta
Eki Görüntüle 817410
Evet guzel'olur bence deBen de begendim ultrason goruntusu olan demissin onu begendim sayimiz artar insallah da kapali gurup yapip ordada sohbet ederiz
Ben de yiyemiyordum iste yeni basladimbugun de yedim. Ama bigun yiyorum bigun yemiyorum tejrar tiksinmekten korkuyorum. İkiliyi henuz yaptirmadim canim ayin 8 inde yaptircam ins.evet düzelmeler var.bugünde yiyebildim yumurta.ama hamileliğimin başından beri hiç yiyememiştim.sen ikili testini yaptırdın mı?
canım kesinti çok fazla olmuyor dert etme. ben bu dönem hiç başlamadım okula. 2 hafta 5 er günlük rapor aldım seminer dönemi için. sonra 1 hafta hastanede yattım. şimdide 1 ay heyet raporu verdi doktor. bayramdan sonra başlamam lazım ama başlamayı düşünmüyorum normal rapor almaya devam etcem hakkım bitesiye kadar...ek ders zaten fazla bir şey almayacaktım.15 saat maaş karşılığı gircektim. aman zaten bebişim iyi olsun yeterki hiç bir şey istemiyorum. hatta doğum öncesi ücretsiz izin hakkı varsa almayı düşünürümmmmmmm
Eki Görüntüle 817410
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?