annem de bana okula bırak evde otur güzelce bak bebeğe diyor ama kredi çektik hem haziranda da tüp bebeğe gitmişti birikimimiz şimdi tekrar biriktirmeliyiz son ana kadar Allah kısmet ederse çalışmak zorundayım
bu hafta bulantılarım azaldı ve göbek kendini belli etmeye başladı çok mutlu oldum benimde hiç belli olmuyorduevet cnm masallah erken çıkmış karnın benim karnım seninki kadar ya çıktı ya çıkmadı ufacık :) beni dışarda görseler hamile demezler
maşallah senin göbişe de ekkleyin de görelim :)Benim gobus az daha buyuk senden
evet canım benimde iç karnım dar heralde hamileliğimden bu yana üç kilo verdim ama göbişten bişey gitmedi :)Maasallah size minik kuzun artik ben de varim diyor <3 benim gobisim biraz daha cikti ama sanirim irsi ic karnim dar oldugu icin kendini gosterdi hemen
İyi aklima getirdin bende bi pogaca yapim bugunpoğaça yapacaktım peynir koktu burnuma oturdum kaldım
Eklerim canim tabletten nasil ekleniyor bilmiyorum dun cekmistim hatta var bundabu hafta bulantılarım azaldı ve göbek kendini belli etmeye başladı çok mutlu oldum benimde hiç belli olmuyordu
maşallah senin göbişe de ekkleyin de görelim :)
evet canım benimde iç karnım dar heralde hamileliğimden bu yana üç kilo verdim ama göbişten bişey gitmedi :)
Canim az once saydikLrimin yani da.birde bebege anneye gdecek masraflsri arastrdim cok fazla..odasi kiyafetleri bakim urunler vs vs.
Valla calsmak lazim bnce de
Ben calismaya basladim baslayali buraya cok fazla giremiyorum yorgun oluyor insan malum havalar degisken ogrenciler hep grip oluyorlar ben de mikrop kapacagim diye korkuyorumarkadaslar maske taksana diyorlar onu da bipemedim evde bol c vitamini tuketiyorum eger hasta olursam vucudum cok dusmesin diye :/ ilk is gunumde cok fazla kasik agrim oldu esimde ben de bayagi korktuk sonra hep esim goturup getirdi o.derece agrim olmadi tabi riskli donemi halen atlatamadigimiz icin igneye devam ediyoruz haftada bir Allah bebislerimizi korusun insallah saglikla dogduklari gunleri gorelim :)
vay ya iyisinden bir bebek arabası alayım desen 650-1500 fln değişiyor. eee kendimiz için şimdiden pantolonlara girememe başladı. evde olsam almam belki ama mecbur okul için alacağım ayakkabıları da değiştirmek lazım kalın tabanlı ooooo... Allaha emanet deyip dikkatlice çalışmaya devam ...
Aslinda bence calismak bize daha iyi geliyor tabi sagligimiz yerinde oldukca hem bebisimiz icin hareket etmek dahasaglikli olmak demek sahsen ben calismayinca evde cok fazla huzursuzum surekli kafamda biseyler kuruyorum calismak bana iyi geliyor boyle gunlerde cabuk geciyorannem de bana okula bırak evde otur güzelce bak bebeğe diyor ama kredi çektik hem haziranda da tüp bebeğe gitmişti birikimimiz şimdi tekrar biriktirmeliyiz son ana kadar Allah kısmet ederse çalışmak zorundayım
Hayirli sonuclar alirsin insallah ne guzel iki doktor biyerde guzel oluyordurBen iki dr gidince ikisi de ikiki test yapti
Gerci onemli olan yarn ki..merakla bekliyorum :26:
poğaça yapacaktım peynir koktu burnuma oturdum kaldım
İyi aklima getirdin bende bi pogaca yapim bugun. Oglusum cok sever
Eklerim canim tabletten nasil ekleniyor bilmiyorum dun cekmistim hatta var bunda
Burcu bugun nasilsin kanaman vsr mi.
ben de şöyle bir baktım da her şey ateş pahası bir de organikler var insan acaba diğerleri zararlı mı diyorCanim az once saydikLrimin yani da.birde bebege anneye gdecek masraflsri arastrdim cok fazla..odasi kiyafetleri bakim urunler vs vs.
Valla calsmak lazim bnce de
bu hafta bulantılarım azaldı ve göbek kendini belli etmeye başladı çok mutlu oldum benimde hiç belli olmuyordu
maşallah senin göbişe de ekkleyin de görelim :)
evet canım benimde iç karnım dar heralde hamileliğimden bu yana üç kilo verdim ama göbişten bişey gitmedi :)
Benim gobek 5 aylik kadar oldu
Ama bebek degil kilo yarisi
işiniz zor canım çocuklarla uğraşmak heleki daha zor ben hastaneye gittiğimde grip olanlara yanaşmamaya çalışıyorum ama 2 gün önce gittiğimde yanımdaki kadın gripti hapşırdı durdu oturacak başka yerde bulamadım sonra onu kafaya taktım acaba bana bulaştımı bulasacakmı diye eve geldim mandalina yemeye basladım inş. hasta olmayız bide o eklenirse yandık
Sorma canim hemen hemen bir aydir evdeyim..
Hasta gibi oldum surekli uykum geliyor yryip icim yatıyorum. Kafamda kuruyorum.
Dedigin gib hareket etmek iyi gelecek..tabi yavas ve dikkatli
Evet guzel'olur bence de
Ben de yiyemiyordum iste yeni basladimbugun de yedim. Ama bigun yiyorum bigun yemiyorum tejrar tiksinmekten korkuyorum. İkiliyi henuz yaptirmadim canim ayin 8 inde yaptircam ins.
dünden beri korkumdan hiç kalkmıyorum canım yemeğimi bile yatarak yiyorum 1 saat önce bişey geldi gibi hissettim wc korka korka gittim kahverengi akıntı gelmiş baya koyu kahve bu iyi bişeymi bilmiyorum inş. tekrar kırmızıya dönmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?