2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben iki dr gidince ikisi de ikiki test yapti
Gerci onemli olan yarn ki..merakla bekliyorum :26:

Ben calismaya basladim baslayali buraya cok fazla giremiyorum yorgun oluyor insan malum havalar degisken ogrenciler hep grip oluyorlar ben de mikrop kapacagim diye korkuyorum arkadaslar maske taksana diyorlar onu da bipemedim evde bol c vitamini tuketiyorum eger hasta olursam vucudum cok dusmesin diye :/ ilk is gunumde cok fazla kasik agrim oldu esimde ben de bayagi korktuk sonra hep esim goturup getirdi o.derece agrim olmadi tabi riskli donemi halen atlatamadigimiz icin igneye devam ediyoruz haftada bir Allah bebislerimizi korusun insallah saglikla dogduklari gunleri gorelim :)

annem de bana okula bırak evde otur güzelce bak bebeğe diyor ama kredi çektik hem haziranda da tüp bebeğe gitmişti birikimimiz şimdi tekrar biriktirmeliyiz son ana kadar Allah kısmet ederse çalışmak zorundayım

Canim az once saydikLrimin yani da.birde bebege anneye gdecek masraflsri arastrdim cok fazla..odasi kiyafetleri bakim urunler vs vs.
Valla calsmak lazim bnce de

evet cnm masallah erken çıkmış karnın benim karnım seninki kadar ya çıktı ya çıkmadı ufacık :) beni dışarda görseler hamile demezler
bu hafta bulantılarım azaldı ve göbek kendini belli etmeye başladı çok mutlu oldum benimde hiç belli olmuyordu
Benim gobus az daha buyuk senden
maşallah senin göbişe de ekkleyin de görelim :)
Maasallah size minik kuzun artik ben de varim diyor <3 benim gobisim biraz daha cikti ama sanirim irsi ic karnim dar oldugu icin kendini gosterdi hemen
evet canım benimde iç karnım dar heralde hamileliğimden bu yana üç kilo verdim ama göbişten bişey gitmedi :)

ben çalışmıyordum iyikide calışmıyomuşum diyorum yoksa işten ayrılmak zorunda kalırdım bu gidişle ben doğuma kadar yatıcam hamilelikte çalışmak çok zor olur Allah yardımcınız olsun stresi ayrı yorgunluğu ayrı...

poğaça yapacaktım peynir koktu burnuma oturdum kaldım
İyi aklima getirdin bende bi pogaca yapim bugun . Oglusum cok sever

Eklerim canim tabletten nasil ekleniyor bilmiyorum dun cekmistim hatta var bunda

Benim gobek 5 aylik kadar oldu

Ama bebek degil kilo yarisi

Son düzenleme:
Canim az once saydikLrimin yani da.birde bebege anneye gdecek masraflsri arastrdim cok fazla..odasi kiyafetleri bakim urunler vs vs.

vay ya iyisinden bir bebek arabası alayım desen 650-1500 fln değişiyor. eee kendimiz için şimdiden pantolonlara girememe başladı. evde olsam almam belki ama mecbur okul için alacağım ayakkabıları da değiştirmek lazım kalın tabanlı ooooo... Allaha emanet deyip dikkatlice çalışmaya devam ...

işiniz zor canım çocuklarla uğraşmak heleki daha zor ben hastaneye gittiğimde grip olanlara yanaşmamaya çalışıyorum ama 2 gün önce gittiğimde yanımdaki kadın gripti hapşırdı durdu oturacak başka yerde bulamadım sonra onu kafaya taktım acaba bana bulaştımı bulasacakmı diye eve geldim mandalina yemeye basladım inş. hasta olmayız bide o eklenirse yandık

Ayne canim..biz artik kontrollere ankaraya gidecegiz her ay bide.
Bi gidis gelis 500 tl ye gelecek..valla Allah saglik sihhat versin.yavas yavas gider geoiriz.

Benim derslerim genelde 1 de bitiyor zatrn uzun degil . sali gunu haric..persembe gunum bos.zorlanacagimi düşünmüyorum.

Son düzenleme:
annem de bana okula bırak evde otur güzelce bak bebeğe diyor ama kredi çektik hem haziranda da tüp bebeğe gitmişti birikimimiz şimdi tekrar biriktirmeliyiz son ana kadar Allah kısmet ederse çalışmak zorundayım
Aslinda bence calismak bize daha iyi geliyor tabi sagligimiz yerinde oldukca hem bebisimiz icin hareket etmek dahasaglikli olmak demek sahsen ben calismayinca evde cok fazla huzursuzum surekli kafamda biseyler kuruyorum calismak bana iyi geliyor boyle gunlerde cabuk geciyor tabi bebegimize daha iyi imkan saglamayida bu sekilde sqglariz ben kendi maasimla azar azar bebisim icin biseyler alacagim
Ben iki dr gidince ikisi de ikiki test yapti
Gerci onemli olan yarn ki..merakla bekliyorum :26:
Hayirli sonuclar alirsin insallah ne guzel iki doktor biyerde guzel oluyordur
poğaça yapacaktım peynir koktu burnuma oturdum kaldım

Sabahta bana tereyagi koktu :/ daha komigi hamileligimden beridir butun tatlilardan tiksinmis durumdaydim cuma gunu arkadaslar cikolata yiyolardi bana cok fena koktu nerdeyse cikaracaktim aksam oldu evde oturuyoruz esime dedim ben cikolata istiyorum adam gitti aldi geldi yedim son isirikta yine tiksindim iyi mi hahaha dedim b hormonlar bizimle oynuyorlar :)))))))

Sorma canim hemen hemen bir aydir evdeyim..
Hasta gibi oldum surekli uykum geliyor yryip icim yatıyorum. Kafamda kuruyorum.
Dedigin gib hareket etmek iyi gelecek..tabi yavas ve dikkatli

Son düzenleme:
ben de şöyle bir baktım da her şey ateş pahası bir de organikler var insan acaba diğerleri zararlı mı diyor

ben de başlangıçta hızla kilo aldım ama bir hafta da 2.5kg gitti doktor şişlik vardır inmiştir dedi doğrusu sevindim çünkü hamişlikle birlikte 1kilo 200gr almış görünüyorumgöbişte bu hafta fırladı

Benim gobek 5 aylik kadar oldu

Ama bebek degil kilo yarisi

ben de fotoğrafımı koyayım bir beş aylıkta ben varımdır son bir haftada fırladık

ben de fobi oldu resmen :26: dikkat ediyoruz ama bakalım nolacak Allaha emanet meleklerimiz...

Sorma canim hemen hemen bir aydir evdeyim..
Hasta gibi oldum surekli uykum geliyor yryip icim yatıyorum. Kafamda kuruyorum.
Dedigin gib hareket etmek iyi gelecek..tabi yavas ve dikkatli

aynen ya evde hasta modunda sürekli yat uyu şişmişim zaten işe başladım daha zinde oldum inşallah bir sorun olmaz ve dilediğimiz gibi çalışırız

O kahve akinti bende hic bitmedi.
Korkulacak bi sey değil icerideki taze kanama bitiyor demek ki...igneler ise yariyo.gececek canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…