Leyla hemsire var acamiyorum aricam seni
Dr beni birakti ama kirmizi herhangi bi kanda yatiricaz dedi yapilmasi gereken testler ve olcumler yapilmadi korkuyorun iste korkuyorum 3 aylik bebek kaybiyla 6 aylik kayop aynu segil ki oglym var korkuyorum bilmiyorum dr neden acik savranmiyor gercekten yasadigim dopelman baslangici isr neden goze aliyor riskleri
Suay82 tbrik ederim canim..
Balum basiniz sagolsun canim.
2014 anneleri İzmir'de hangi hastanede ve hangi doktorla doğum yapmayı planlıyorsunuz
11 haftalık hamileyim. Nerdeyse tüm arkadaşlarım özel doktorlar ve özel hastanelerde en az 3bin lira ödeyerek doğum yaptılar. Bizim buna gücümüz yetmiyor. SSK yla anlaşmalı bir jhastaneye gitmek istiyoruz. Şuan ege üniversitesi kadın doğum polikliniğine gidiyoruz. ama devlet hastanesini de öneren görmedim. Tınaztepe ve Egepol hastaneleriyle ilgili hem iyi hem kötü şşeyler duydum.Kafam çok karışık. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tarama riski > 1/8
Biokimyasal risk 1/65
Leyla hemsire var acamiyorum aricam seni
Dr beni birakti ama kirmizi herhangi bi kanda yatiricaz dedi yapilmasi gereken testler ve olcumler yapilmadi korkuyorun iste korkuyorum 3 aylik bebek kaybiyla 6 aylik kayop aynu segil ki oglym var korkuyorum bilmiyorum dr neden acik savranmiyor gercekten yasadigim dopelman baslangici isr neden goze aliyor riskleri
Tarama riski > 1/8
Biokimyasal risk 1/65
Canım ben buca kadın doguma gidiyorum çokta memnunum.egepolde ikili yaptırdım orasıda güzel ama devletteki doktorum daha güzel ilgileniyo.o hastanenin en iyi doktoruymuş.muyeneye giriyorum uzun uzun bebegimi gösteriyo moral veriyo.beslenmemle ilgileniyo uzun uzun açıklamalar yapıyo..ben bornovada oturuyorum ege ünv daha yakın ama memnun kalmadım ordan asistanlar bakıyo.ultrasona bakan farklı sıra çok sabahın körü gidiyon.
Canım doktorun ne dedi.benim 1/127 çıktı amniyosentez dedi yapan doktor.p.tesi kendi doktoruma göstercem o nedicek.sonunda mom olan sonuç önemliymiş o benim 5.39 çıktı senin kaç
Aysunayyım canım...
Valla hiç kötü hissetmiyorum senin adına inan..
İçimde en ufak bir kötü his yok senin adına..
Şimdi o her zaman ki, güleç yüzünü takın ve iyi düşünmeye bak.
Bak bebişinde etkileniyordur...
Hem illa 8 kişiden o 1'i sensin diye bir tabu da yok..
Sıkma o tatlı canını..
doktorun kim? Bende oraya gittim çok yoğundu
16.hafta ankaradan randvu aldim.dortlu tarama yapilacak onun sonucuna gore amniyosentez yapilir sanirim.aysuncum cok uzuldum ya neolacak sımdı amnıyosentez ne zaman yapılcakmıs
Aysunayyım canım...
Valla hiç kötü hissetmiyorum senin adına inan..
İçimde en ufak bir kötü his yok senin adına..
Şimdi o her zaman ki, güleç yüzünü takın ve iyi düşünmeye bak.
Bak bebişinde etkileniyordur...
Hem illa 8 kişiden o 1'i sensin diye bir tabu da yok..
Sıkma o tatlı canını..
Doktorum enis arif seygun.ben o hastanede çok yattım baştan beri bütün doktorları tanıdım.bu doktorun metini çok duydum hemşirelerde tavsiye etti.internetten randevu alırsan saatinde git hemen muayene oluyon.birde hastanenin kart sistemi var danışmadan çıkarttıyon doktorun kapısında kartı çekip sıra alabiliyorsun yine.ben p.tesi gitcem mesela kartla sıra alcam.valla bu doktoru çok tavsiye ederim istersen bir kere git dene ya kilondan ne yicene kadar gösteriyo özeldekiler bile okadar ilgilenmiyo.benim düşük riskim var hala gittiğimde moralin düzelsin bebegine bak diyo heryerini gösteriyo mutlu çıkıyorum yanından.
Ben geldim benimde keyfim yok dr pesantayla alakali kanama dedi arastirdim boyle olanlar er yada gec beveklerini plesanta tamamen ayrilmasi sonucu,kaybetmis ama dr beni neden kurtaja almiyor anlamadim
Bu,anneninde hayatini riske atiyormus tib taki adi dopelman
O yuzden ikili testi yapmadi dite dusubuyorum doktorun ben cubku herhangi kanamada gemen gelip yatisi yapicaz dedi az tada cok kirmixi kan oldugunda burda takip rdilceksin dedi
canım ya çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bir oğlun var düşünmen gereken ve o nedenle senin sağlığın elbette herşeyden çok önemli önce kendi sağlığımız sonra bebeklerimizKayinvalidemle kapisiyoruz,bana kendinu dusunuyosun diyor bende bebehi herkez dogurur benim arkamda evladim var ben olmek istemiyorum diyorum filancada olumu gize aldi cocuguda kendide saglikli diyor ama ben gercekten olmek istemiyorum
11 rkimde kontrol var o zaman dr ile detaylica konusucam maden plesanta ayrilmaya basladi neden bekliyolar bebegi almiyolar bu plesanta 5_6 ayda tamamen kopup bebwkler olu doguyomus
ah canım ya çok üzüldüm amaiçini ferah tut bişey yoktur inşallahRisk sınırı 1/250 benimki 1/8 den buyuk yani 1/6 1/5 mesela...bu degerlerde 5-6 gebeden birinin bebegi dawn sendromlu dogmus.
Arastiriyorum bu kadsr yuksek riskli cikan yok olmamis..doktorlar 1/50 lere bile cok yuksek risk demis benimki 1/8.
Su an okuldayim yanimda ogretmen arkadasim var.aglayamiyorum basima agri girdi...bi eve gidip rahatlayabilseydim.
canım en kısa sürede farklı bir doktora git canım bu kanamalar çok fazlaLeyla hemsire var acamiyorum aricam seni
Tarama riski > 1/8
Biokimyasal risk 1/65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?