2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kuzumm bir başka doktoramı gitsen acaba.. eğer doktorun sana bilgi vermiyorsa anlatmıyorsa bence daha fazla oyalanma canım..
yaşadıkların ciddi şeyler..
bende tel kapandı sandım..
kaç gündür arıorum seni..
çok merak ettim kızma bana tamammm

Keske tek derdim kanamam olsaydi.o gecti diye sevinirken bu cikti.

Allah beterinden sakinsin ama ne stresli bir surecmis yarabbim.

Canım ben buca kadın doguma gidiyorum çokta memnunum.egepolde ikili yaptırdım orasıda güzel ama devletteki doktorum daha güzel ilgileniyo.o hastanenin en iyi doktoruymuş.muyeneye giriyorum uzun uzun bebegimi gösteriyo moral veriyo.beslenmemle ilgileniyo uzun uzun açıklamalar yapıyo..ben bornovada oturuyorum ege ünv daha yakın ama memnun kalmadım ordan asistanlar bakıyo.ultrasona bakan farklı sıra çok sabahın körü gidiyon.

Canım hayırlı olsun =)
Allah şansını, bahtını açık etsin...
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..
Benimde yarın 2lim belki belli olur bende müjdeli bir haber veririm =)

Canım rabbim şifa versin çok üzüldüm durumuna.allah yardımcın olsun

Tarama riski > 1/8

Biokimyasal risk 1/65

Aysunayyım canım...
Valla hiç kötü hissetmiyorum senin adına inan..
İçimde en ufak bir kötü his yok senin adına..
Şimdi o her zaman ki, güleç yüzünü takın ve iyi düşünmeye bak.
Bak bebişinde etkileniyordur...
Hem illa 8 kişiden o 1'i sensin diye bir tabu da yok..
Sıkma o tatlı canını..

doktorun kim? Bende oraya gittim çok yoğundu

aysuncum cok uzuldum ya neolacak sımdı amnıyosentez ne zaman yapılcakmıs

Canım doktorun ne dedi.benim 1/127 çıktı amniyosentez dedi yapan doktor.p.tesi kendi doktoruma göstercem o nedicek.sonunda mom olan sonuç önemliymiş o benim 5.39 çıktı senin kaç

Canim ben iki yerde yaptirdim bu biri.sadece sonucu aldik dr knusmadik..burada amniyosentez yaptirmam zaten.

Artik ankardan devam edecegim.oda 4 lu test zamani gidebilecegim.onun sonucuna gore ankarada amniyosentez yaptiririz sanırım.

Pappa mom 0.6

Serbest beta mom 2.40 cikti.
Asilnda tamtersi olmali...pappa yuksek beta dusuk olmali bende tam tersi

Bunlari diyorsun demi senin 5.49 cikan hangisi.

Senin 127 cikmis canim benim 1/8

Bende aynen senin gibi hissediyorum ve ins doktorda rahatlatacak biseyler soylerde o neseli aysunayy geri doner.

doktorun kim? Bende oraya gittim çok yoğundu

Doktorum enis arif seygun.ben o hastanede çok yattım baştan beri bütün doktorları tanıdım.bu doktorun metini çok duydum hemşirelerde tavsiye etti.internetten randevu alırsan saatinde git hemen muayene oluyon.birde hastanenin kart sistemi var danışmadan çıkarttıyon doktorun kapısında kartı çekip sıra alabiliyorsun yine.ben p.tesi gitcem mesela kartla sıra alcam.valla bu doktoru çok tavsiye ederim istersen bir kere git dene ya kilondan ne yicene kadar gösteriyo özeldekiler bile okadar ilgilenmiyo.benim düşük riskim var hala gittiğimde moralin düzelsin bebegine bak diyo heryerini gösteriyo mutlu çıkıyorum yanından.

aysuncum cok uzuldum ya neolacak sımdı amnıyosentez ne zaman yapılcakmıs
16.hafta ankaradan randvu aldim.dortlu tarama yapilacak onun sonucuna gore amniyosentez yapilir sanirim.
Randvum 26 ekimde.

Insallah esmerim..cok sagol canim.
Cok korkuyorum inş. Bebegim iyidir..

anladım canım bende eski doruk tıp merkezindeki ysel hanıma gidiyordum şimdi medifemaya taşındılar ondan iyisini bulamadım yine ondan vazgeçemedim ayrancılarda belki biraz uzak ama çok ilgili çok samimi bir doktor çok şükür benim tehlikem yok ama en azından bir sorun olduğunda (Allah korusun olmasın) burda da bir doktorum olsun istiyorum

canım ya çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bir oğlun var düşünmen gereken ve o nedenle senin sağlığın elbette herşeyden çok önemli önce kendi sağlığımız sonra bebeklerimiz
benim sana tavsiyem daha kapsamlı farklı bir hastane ve doktora git canım bence önemli bir durum
rabbim yardımcın olsun
ah canım ya çok üzüldüm amaiçini ferah tut bişey yoktur inşallah
canım en kısa sürede farklı bir doktora git canım bu kanamalar çok fazla
Tarama riski > 1/8

Biokimyasal risk 1/65

herşey iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…