Doktorum enis arif seygun.ben o hastanede çok yattım baştan beri bütün doktorları tanıdım.bu doktorun metini çok duydum hemşirelerde tavsiye etti.internetten randevu alırsan saatinde git hemen muayene oluyon.birde hastanenin kart sistemi var danışmadan çıkarttıyon doktorun kapısında kartı çekip sıra alabiliyorsun yine.ben p.tesi gitcem mesela kartla sıra alcam.valla bu doktoru çok tavsiye ederim istersen bir kere git dene ya kilondan ne yicene kadar gösteriyo özeldekiler bile okadar ilgilenmiyo.benim düşük riskim var hala gittiğimde moralin düzelsin bebegine bak diyo heryerini gösteriyo mutlu çıkıyorum yanından.
1 gün giremesem sayfalar birikiyo valla
Aysunayy inşallah iyi haberler alırsın
Suay82 çok sevindim senin de güzel haberlerine,hadi böyle gitsin inşallah
balım başın sağolsun,Allah sana,kuzenine,o aileye sabır versin
cutemom ben olsam koşarak başka doktora giderim,çok ciddi konular bunlar,özellikle doğum hastanesi seçerdim.inşallah sen de güzel haberler alırsın
diğer tüm kanaması olanlara geçmiş olsun
kızlar toxoplazma değerim bu şekilde çıkmış ama anlamadım bilen varsa değerlendirebilir mi?
Anti CMV IgM SONUÇ 0.239
Anti Toxoplazma IgM 0.320
aNTİ Rubella IgM 0.218
Üçünde de referans aralığı 0-0
canım bebeğin iyidir sende buna inan inşallah sağlıkla doğacakGunaydin kizlar.
Dunden bu yana hc uyuyamadim aglamaktan gozlerim sisti.
Ikili test sonucum cok kotu cikti hatta bu kadarn hc bi yerde duymadim.bebegim sagliksiz mi
Risk orani > 1:8 diyor yani 8 gebelikte bir dawn sendromu oluyormus benim degerlerimde birinde.hatta ondan buyuk diyor
Ne yapacagimi sasirdim cok caresizim..
Bi yerde daha yaptirmistim onunsonucuda ogleden snra cikcak.
Bebegim emegim umudum ins.iyidir Allahim ama 1:8
baska doktora gıdıcemde ne bu durumu onemseyen var ne arastıran esıme soyluyorum sen hep ısyan edıp olumsuz dusunuyosun dıyor
ama ben doktora sormakıstıyorum madem boyle neden bebegı almıyorsunuz cokmu normal yanı bardaklardan bosalırcasına kanama yasamak sık sık anlıyamıyorum tamam bebekcınayetı olurda pekı ya ben bencok korkuyorum
baska doktora gıdıcemde ne bu durumu onemseyen var ne arastıran esıme soyluyorum sen hep ısyan edıp olumsuz dusunuyosun dıyor
ama ben doktora sormakıstıyorum madem boyle neden bebegı almıyorsunuz cokmu normal yanı bardaklardan bosalırcasına kanama yasamak sık sık anlıyamıyorum tamam bebekcınayetı olurda pekı ya ben bencok korkuyorum
öteki konunada yazdımkayınvalıdemın tavrını yazmıstım zaten
annem ıse bebegıalsınlar ıstıyor ben soyledıkce odakorkupaglıyor ancak endıselerımden bahsederken kaynanam lafları bozagıma dızıp benı cıleden cıkarıyor
Canim ben iki yerde yaptirdim bu biri.sadece sonucu aldik dr knusmadik..burada amniyosentez yaptirmam zaten.
Artik ankardan devam edecegim.oda 4 lu test zamani gidebilecegim.onun sonucuna gore ankarada amniyosentez yaptiririz sanırım.
Pappa mom 0.6
Serbest beta mom 2.40 cikti.
Asilnda tamtersi olmali...pappa yuksek beta dusuk olmali bende tam tersi
Bunlari diyorsun demi senin 5.49 cikan hangisi.
Senin 127 cikmis canim benim 1/8
Valla esim onemsemese krndim cikar giderim baska doktora. Durumun ciddi ve doktor onemsemiyor. Boyle bisey olur m yaoo doktora hayatta gucenmezdim senin yerinde olsam. Hata bugun git. Sennerde yasiyordun.
ben baska doktordan zıyada benımrısklı gebelık uzmanına ıhtıyacım var bence
ısyanbulda yasıyorum ben
ancaktek basıma nasıl gıdeyım calısmıyorum halıyleelımde param yok bunca zaman calıstımdıdındım ev edındık dayadık dosedık saray ettık araba aldık sımdı kendı basıma dr bıle gıdemıyorum
doktorunsoyuledıgı bu dedım kanama nedenoluyor
plesantadan kaynaklı ancak cıddı bır ayrısma gormuyorum dedı
ama bu plesnata yapısmadıgına goreer yada gec o oradan ayrılacak ne kadar dayanacak bu bellı dgıl
annemde 10 gun sabret dıyo dr gıdıp acıkca sor herseyı dıyor onkere doktora gıttıgım ıcın nazlanıyorum sanıyolar yemın ederım bu sekılde dusunuyolar
işte başkasına teyit ettirmeden bir karar alma bence,kesinlikle haklısın korkmakta,ama hemen olayı doğru kabul edip,internetteki kötü senaryolarla kendini karartma,belki bebiş iyi,belki adam yanlış yorumladı,bilemezsin,doktor hataları hiç mi olmuyo ülkemizde,düşün.
o yüzden diyorum mutlaka,mümkünse de özelde adı çok övülen birine git,detaylı usg gir.ondan sonra karar ver.
bebekler herşeyi hisseder.sen şimdiden bebişi niye almıyo deme,bak o nasıl tutunuyo sana,anasının güçlü oğlu o.kesin başkasından teyit almadan son yazma olur mu
annen de mi naz sanıyo şarıl şarıl kanıyosun be canım kanda efekt o zaman
annem oyke sanmıyor ama bısey demıyemıyor kadın cunku kayınpederımde herkez normal yasıyor senın yasadıgın ekstra bı durum dıyor benımkanamam baslayınca benaglıyorumkorkuyorum tıtırıyorum kan tutuyor benı hemen dr gıdıyoruz
kayuınpederımde bana en son herkezın ıcındekı bunu kotu dılle soylemjıyor ama soyledıgı sey bence sen cok hassassın dıyor
annemcaresız arada kalıyor yengem abımler falan benle ayrı odalarda konusuyorlar ama bebegı onemseyıp benı gozden cıkarmaları hıchosuma gıtmıyorben bu bebegı kaybedersem baska bebek yapamambılıyorum o yuzden kaybetmekte ıstemıyorum ama bu artık son cıkan seyler bızı nereye suruklucek bılmıyorum
[/QUOTE]
ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000
kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
Toplam okunan : 17.000
Kalan sayımız :53000
kayınvalıdemın tavrını yazmıstım zaten
annem ıse bebegıalsınlar ıstıyor ben soyledıkce odakorkupaglıyor ancak endıselerımden bahsederken kaynanam lafları bozagıma dızıp benı cıleden cıkarıyor
ğazartesı gunu o kanamayla gıderken arabada battanıye koyduk altıma kı kan golu olmasın dıye o anda tek dusundugum sey soka gırdıgım ıcın kurtajla hersey son buluro kanamayala bebegın duracagını dusunmuyorudm tabıkı ılk fızıkselmuaynede aıleme dusuk yaptıgım soylenmıs ancak usg bebek yasadıgı ıcın bebek ıyı suanda ama ne olacagı bellıo degıl her an kurtaja gırebılır dendı oyle yatısımız yapıldı
ozelde gıttıgım doktor
ama bana hersyeı soylemedı bence
ıkılı test ıcın alınan randevuda neolcum ne test yapmamasını buna baglıyorum ben kızlar
bende baska drgıtmekısıtyorumoglumdakı doktora bora cengız adı rısklı gebelık uzmanı ama nasıl gıderız nasıl soylerım zaten calısmıyorum para kazanmıyorum onun o tedavısını nasıl karsılarız bılmıyıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?