2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

O zaman baska ama sen o zaman 10 gun sonraki hakkini baska doktora kullan.

OHHHHHH :) şükürler olsun rahatlattın bizi de geçmiş olsun :) çok sevindim tatlım

sordum 14 hafatya kadar yolu var dedı 10 gun sonra gorucem senı o zaman yaparız ınsallah dedı
Bu kadar düşüncesiz olmaları çok kırıcı Eşine bir çıtlat şu söylediğin doktoru. Belki kabul eder.

ben erkeklerı ıyı tanıyıorum yavrum bu benım 2.evlılıgım ılk evlılıgımdede sureklı yatmıstım ve turlu tartısmalara mahal vermıstı bu durumo gebelıgımtup bebektı sımdı ınsanlar degısık durumdegısık ama yasananlar aynı
benımdesınırlerımınanılmaz bozuk

esıme soylesem ben bunlara kırılıyorum desem benım annem bana cok bakamıyor cunku oglumabakıyor evınde kendı evınde baksın dersenız oglum benı bırakmıyor ne bırınden yemek yıyor ne yanımdan ayrılıyor ustumecıkmaya calsııyor rahat vermıyor o yuzden muhtacım
hem esıme anlatsam benım barttıgımı dusunur

Keske tek derdim kanamam olsaydi.o gecti diye sevinirken bu cikti.

Allah beterinden sakinsin ama ne stresli bir surecmis yarabbim.

Canım benim hiç takma kafana. Benim doktorum 2'li yaptırmasan bile olur çoğu hastam yaptırmıyor ama sen bilirsin demişti. Yanılma payı çok fazlaymış. İlle kesin sonuç diye bişey yok. Boşuna stres yapıpta bebişinide strese sokma. Benim görümcemede bu bebek özürlü kesin aldırman lazım demişti ki senelerce çocuğu olmamış boşanmak üzereyken hamilelik haberi gelmiş. Bu durumdaki kadının bebeğin özürlü dendiğindeki psikolojisini düşünsene. Allahtan doktora inanmayıp başka yerlerede gidiyo ve bebeği aldırmıyo. Şu anda çok sevimli topaç gibi bir oğlu var.

Sakın moralini bozma. Sen bu topiğe neşenle lazımsın

bunun nazmı olur ben seni çok iyi anlıyorum ikimizde aynı durumdayız dün gece bende çok kötü oldum yarım saat 1 saat hüngür hüngür ağladım kan görmekten psikolojimiz bozuldu bide üstüne üstlük alttaki komşu beni çok fena korkuttu uyuyordum gece yarısı acayip bi gürültü koptu korkudan yataktan fırladım kalbim yerinden çıkacak gibiyydi zaten karnım ağrıyo kanamam var bebeğe bişey olacak diye aklım çıktı anlayışsız insan çok kimsenin umrunda değil bizim yasadıklarımız acısını biz cekiyoruz bu gidişle tımarhanelik olmassak ii diyorum

10 gunsonr abaska bır dr gıtmekcok mantıklı esım yarın ızınlı bı rhaftada oglen 3 te evegelecek daha sık konusuruz suanda gece calsıtıgı ıcın evdede kabıleyle yasadıgımız ııcınıkı sohbet edemıyoruz

hala kanama devam edıyormu benden sıyah veya cokkoyu kahve leke gıbı gelıyor kırmızı oldugunda hastaneye yatısım yapılıcak INSALLAH hersey gecerburcu dusuk rıskındendecıktı sankı benımkı
senın etrafındakendı aılen varmıs sana kıyamazlar ama el acımıyor ıst ınsanakaynanam gayet rahat sen kendını dusunuyorsun dedı dedım bentabı dusunucem can tatlı oglum var benolursem neolacakhemen olumsuz dusunuyorsunbılmemkımolumu goze aldı dogurdu dıyor
benım korkmamsucmu
annemde sabah odama geldı ona bısey deme sakın ınsanlar usutnden gozuktugu gıbı degıl bı sıkıntın varsa bana anlat dıyor cuma gunu esımgunduzcu normalde tasvıp etmıyorum ama aılemle baska bırdr gıdeıblırımkaynanamda gıdıcek evıne
benımde sık sık sınırleırm bozuluyor burcu sendende kan bosalmıstı anırım dımı
o an gercekten nasıl bayılıp kalmadımbılmıyorum dun eve geldık o aksamkıkoltuk kan ıcındekalmıs

dun sılıp temızledıler uzun ped takıyorum sımdı ınsallah Allah bır daha yasatmasınhersey bıtsın ınsallah burcu herseygerıde kalsın yarın baska bır gun olsun

temızlık yapıyolar suanda annem kaynananın bıseyı var bak bıseye alınmıs konusma herseyı yanında dıyor
ben napımsımdı ben sıkıntı yasıyorum benmı ugrsayım sahsınabısey dedıgım yaptıgımbısey yoık kendısı soyluyor hatta ben napım yanı

Cutemom canım benim hala atlatamadın biraz daha sabır inşallah geçecek. Ama sana tavsiyem bi tıp fakültesi hastanesine git. Işinin uzmanı görsün o anlamıyorsa yanındaki profa sorsun böyle bir durumda bizim burda özeller hemen tıp a havale ediyorlar çünkü bekleyin demekle bi şey geçmiyorki eline

çok sevindim canım Allah bebeğini sana bağışlasın inşalah dr dediği gibi o bant yokolur gider

ben arastırma hatanesınegıtmıstım canım onlarkesede kanama degıl plesantada kanama var dıye dun soylendı soylemıstım hastaneye yatırdılar ama hastane can pazarı o yuuzden oralara gıdemem benımbuyuk hastanelere gıtmemlazım

buarada suay a masallah dıyorum guzel seyler duymuslar darısı bızlerımıze

canım o testin sonucu güvenilir değil takma kafana lütfen bence Allahın izniyle bebeğinde hiçbişey yok sapasağlam bebeğin uyuyor denk gelmiştiir onlarında uyuma periyodları var stres yapıp bebeğini üzüyorsun biliyorum düşünmemek elde değil ben bu testi bu yüzden yaptırmamıştım canım ekstra strese girmemek için zaten kanamalar bizi çok yoruyor şimdi bide bunu düşüne düşüne psikolojik olarak iyce yorulacaksın Allaha dua et rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin bizlere

Canım hiç stres yapma ağlama lütfen bebeği düşün. İkili kötü çıkıp da sağlıklı bebek dünyaya getirenleri çok gördük. Sen ankarada devam et randevu aldın mı?

merhaba kızlar. önümde evraklar dosyalar işler ooof of bitmez benim bu çilem ya. çok yoruldum artık
Cute canım yazdıklarını okurken yoruldum inan. ama sabret lütfen Allah ın izniyle bebeğine bişey olmayacak.
suay çok sevindim canım güzel haberler almana
aysunay canım bu test kesin sonuç veren bir test değil biliyorsun. Allah meleğini sana bağışlasın sağlıcakla gelsin. ben de kötü bir şey hissetmedim senle ilgili.

Ayrıca senin değerlerinde 8 den 1 i down sendromu olabiliyo diye o 8 den biri senin bebeğin mi olcak illa? Sen kendini 8de 7 nin arasında düşün.

inşallah canım senin de güzel haberlerini alıcaz hiç merak etme. Yalnız ben seni çok stresli hissediyorum. Kolay değil yaşadıkların. Insan bu durumdayken herkes gözüne batmaya başlar. Emin ol etrafındakiler de senin iyiliğini düşünüyorlar. Sen de iyice sinir küpüne döndürme kendini bebeğine yapacağın en önemli şey bence bu doktordan da hastaneden de önemli bebeğin için

evet aynen oyleyım varya gorsene kaslarım catık duruyorum durdugum yerde yada kafamakadarcekıyorum carsafı konusmadan yatıyorumdelı gıbı allahımaklımamukayyet olsun ben tesbıh cekeyımneydı o cekmemız gereken

benim annem bakıyo bana canım benim kaynanam geçmiş olsuna bile gelmiyor öyle bi insan zaten geldiğinide istemiyorum bundan önceki hamileliğimde bana dr gidiyorum diye laf sölerdi dr gide gide çocuğu düşüreceksin derdi arabasıyla hastaneye bile götüğrmezdi benzin parası isterdi durumuda gayet ii altına sıfır araba çekti son model telefon aldı biz alamıyoruz borcumuz var durumlar sıkışık bişde utanmadan bizden benzin parası istedi ondan sonra bende bidaha ne aradım sordum o da beni hiç aramöadı hamile kaldım o kadar hastaneye gidiyoruz düşük riskim var bi geçmiş olsuna gelmedi evi buraya arabayla 10 dk o kadar acile gittik hep taksilerle benim durumum da eninki gibi karışık ama ben artık onu kendime yaklaştırmıyorum hep zararı dokunuyor daha neler neler yaptı bu sadece bi tanesi canım neyse allahtan annem var o bakıyo bana o da olmasa napardım bilmiyorum bu zor günleri atlatıp bebeğimi kucağıma aldığım zamanı düşünüyorum inş. rabbim bize o günleri görmeyi nasip eder çok zormuş gerçekten bazen bu yükü kaldıramayacakmış gibi hissediyorum yığılıp kalacakmış gibi dünden beri ağlayıp druyorum bu bebeğide kaybedersem naparım diyorum Allah göstermesin

bende ben 2. defa yasıyorum artık ezılıp kaldıgımı dusunuyorum sankı pes ettım gıbı hıssedıyorumayrıca nekadar bananae desemde ıs durumu ne olacak ıstenmı atılacagım merak edıyorum bızım aylık 3000tl bı gelırımız vardı sımdı esım 1300maasalıyor ondada calısma vergısı kesılıyor1100tlelıne gecen parasen dusunkı standartlarda yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…