2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Suay

Canım güzel haberler almana çok sevindim Allahın izniyle dahada güzel haberler alırsın inşallah.Kanaması ve tehlikesi olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum umarım biran önce atlatırsın bugünleri sağlıkla sıhatle kucaklarınıza alırsınız cücüklerinizi:)

Benimde dün muayene günümdü.Çok şükür herşey yolunda kalp atışları iyi ama kaç attığını sormayı unuttumGünümle uyumlu boyu 4 cm olmuş doktor tomurcuğun büyüyor ne güzel dedi:)Birde tam kontrol esnasında zıpladı çok komikti ellerini kollarını çırpıyordu sanki düşmekten korkar gibi:)kan ve diğer tahlillerimin sonuçları iyi çıktığından doktor şuanda kan hapıda vitaminde vermedi.Bir dahaki kontrole göre karar verecek.21-25 Ekim arasında ikili testimi yaptıracam kısmetse onunda sonuçları güzel çıkar inşallah..

canım........ çok giremiyorum işyerimde mesai saatlerinde yasak bazı siteler.. evdede bilgisayarım bozuk...
şimdi.. önce sen kendini düşün RABBİM inşALLAH evladına bağışlayacak seni.. kayınvalidende çok biliyormuş.. niye kendini düşünmeyecekmişsinki.. geride evladın var sana muhtaç..
sakin ol.. iyi bir doktora git kafanda ne varsa sor cevaplarını al.. inşALLAH her şey yolunu alır.
belki düzelebilir diye bekliyorlardır bu durumlarda düzelme ihtimali varmıymış peki

cute günlerdir okuyorum yazdıklarını. Allah bebeğine ömür sana da sağlık versin diliyorum hep. Ama toparlan, güclü ol. Yaptırdığın kürtajdan bir farkı yok bunun. Düşecekse de Allah ona o kadar ömür bicmiştir. Genceciksin sağlıklısın, gücünü toparlayınca oğluna bir kardeş yaparsın belki yine. Kayınpederin pek haksız sayılmaz

Aynen canım haklısın sen bişey söyle cute ye yoksa ben ve isyandan dayak yiyecek

burda çokça çekilen yaa mubdi yalnız eğer kuran okumayı biliyorsan inşirah suresini ve meryem suresini okumanı tavsiye ederim hz meryemin de hiç olmayacakken çocuğunun olmasını yazıyor yani olmamış bir babadan meydana gelen bir çocuk o yüzden senin bebeğinin durumu çok da riskli değilmiş. O ol deyince oluyor. içini ferahlatacak emin ol... eğer arapça okuyamıyorsan netten mealinden oku.

Gözün aydın. Sağ salim kucağına aldığın günlerinide gör inşallah

merhaba güzel anne adayları ben komşu topikten geliyorum :) mart annesi olacağım İnşallah.hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.

CUTEcim seni merak etmiştim bende. senin yaşadığın plesenta previa sanırım değil mi? canım bu süreçte aşırı kanaman dahi olabilir ama kese de kanama yoksa geçer gider İnşallah.plesenta yukarı çıktıkça kanamanda duracak ki bu da haftalar ilerledikçe olacak birşey.sakin olmaya çalış lütfen.bu hamileliklerde çok görülen bir durum İnşallah herşey yoluna girecek.

bizim senden bi farkımız yok benim eşimde işten ayrılmıştı şimdi abisinin yanında geçici olarak çalışıyo 1000 tl veriyo abisi ben hep devlete gidiyorum ama hastaneye hep taksiyle gidiyoruz bu halde otobüslere binemem taksi parası çok gidiyor ne olacak böyle bende bilmiyorum

Selam kizlar nasilsiniz
kanamasi olan arkadaslara gecmis olsun diyorum
aysuncum aklina kotu seylee getirme bebegin sagliklidir ins
kizlar gobusler ne durumda ben kilo almadim aksine hala 1 kilo eksideyim ama karnim buyusu baya pant olmuyor isin kotusuhamile pant cok bol ve kotu duruyor napicam bilmiyorum fotograf ekliyim diyorum ama telden olmuyor siz eklwyin bari

Sdtive canım merhaba seninde ikizlerin olduğu için biraz mesajlarına baktımda durumlarımız ilginç şekilde çok benzerbenimde şiddetli başagrılarım var sabah zonklamayla uyanıyorum uykumun arasında bile hissediyorum bazen benimde biri erkek digeri göstermedi ama büyük ihtimalle oda erkekmiş benimde randevum Cumartesi netleşir herhalde ikili yaptırmadım iki doktorda ölçüm yaptırım normal çıktı ense ve burun Doktorum bilgilendirmek adına amiyo yu ve yeni çıkan sonucun Amerika'ya gönderildiği test hakkında bilgi verdi bebekler çok hareketli ölçümler iyi ben senin yerinde olsam ikisinizde yaptırmadım dedi.bende oluruna bıraktım hala endişelerim var ama Allah'a sığınıyorum şimdi detaylı ultrason var önümüzde iyi bi doktor araştırıyorum.

benimde hep basım ağrıyo ama bende migren var ben çok stres içindeyim ne zaman migrenim tutsa kanamam çoğalıyor çok zor bişey şuandada basım çok ağrıyor bilgisayarın azcık sesi bile rahatsız ediyor Allah yardımcıımız olsun

ben tansiyon ilacı alıyorum canım 1-2 sefer yüksek ölçüldü diye. arada baş ağrım olduğunda da ölçüyorum tansiyondan mı diye ama düşük oluyor tansiyonum. ya sadece hamilelikten, ya da ben iş yerinde bilgisayar başında çok yoruluyorum ondan oluyor. benim doktorum zaten rahat bir doktor, pek öyle tahlil vs istemiyor. ikiliye de bakmadı, ölçüm bile yapmadı yani. iyi bu bebekler dedi o kadar. detaylı için de dışarıya yönlendiriyormuş zaten. ikiz bekleyen bir arkadaşım daha var, aynı doktora gidiyoruz. o benden bayağı önde. onun gittiği doktora gideriz sanıyorum.

aslında hamilelikte değişen hormonların da etkisiyle migren azalırmış. sende bir azalma olmadı mı canım?

tebrik eden herkese cok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun

cutemom canım benım bak böyle olmaz annenden yada bırılerınden borç al gıt ya böyle durma ınan okudukça cok uzuluyorum sen annenı kaynanı eşini takma hemen git gülüm arkadaşın felan yokmu ya

Aysunay canım benım sende hiç üzülme benım kuzenıme 2li testı kötü cıktı yok cocuk özürlü yok öylr
e yok böyle 5 aya kadar yaşamaz yaşarsa doğumda ölür düşün kızın psikolojısını ne hale soktular daha sonra amnıyosentez yaptırdı 5,5 ayda şimdi maşallah tosun gıbı 6 aylık oğlu var cokta sağlıklı sende allaha sığın ınsallah hıcbırsey olmayacak

aslında hamilelikte değişen hormonların da etkisiyle migren azalırmış. sende bir azalma olmadı mı canım?

tam tersi cnm iyce arttı ben progesteron iğnesi oluyorum onun etkiside var çok stresli bi hamilelik geçiriyorum migrenimi tetikliyor ağrısından kıvrandırıyor ilaç olarak sadece parola izin var o da hiç etkilemiyor

merhaba canım benim akrabam ikili taramada bebeğinin kusurlu olacağını öğrendi ayrıca ultrasondada bebek ödemli görülüyordu doktorlar acilen alınmalı dedi ama o kıyamam dedi heran karnında ölebilir seni zehirleröle bi açıklama yaptılar doğsada ölür dediler şuan 7 aylık oldu som kotrollerde ödemin dağıldığını sölediler doktorlar bu çok nadir bir durum dediler henüz doğmadı ama doktorların dediğide olmadı ayrıca inanılmaz bir düzelme sözkonusu oldu... tıp yakınımın inançları karşısında yalancı çıktı yani Rabbine sığın Allah ın taktir ettiğinden başkası başa gelmez canım... bu arada söylemeden geçemeyeceğim ablamın arkadaşınında ikili testi çokk riskli çıkmıştı doktor alalım 100 de 100 sakat dedi.şuan yaşına girdi ve sağlıklı çok şeker bir kız çocuğu..kan uygun koşullarda saklanmadığı için testi yanlış sonuç vermiş sonra bir açıklama yapmışlar inşallah senin içinde herşey yolunda gider

arkadaşlar birşey soracağım arkadaşım biraz önce mesaj atmış adetinin 21.günü progesteronu 11,41 çıkmış 4mm kisti varmış bugün de adet olması gerekiyormuş daha olmamış normalde gününde olurmuş acaba progesterona göre hamile olabilirmiyim diyor yoksa eylül ayı 30 çektiğinden mi gelmedi diyor bu konuda bilgisi olan varmı progesteron için. Ben hiç anlamam da sizlere sorayım dedim.

Kontrollerde ölçülüyor tansiyon normal çıkıyordu doktorumda başın ağrıdığında ölç dedi ihmal ediyorum hamilelikte tansiyon çok önemli ölçeyim bari bende,arkadaşının gittiği doktoru bankada söylersen sevinirim benim doktorun ultrasonu ok iyi 4boyutlu ben bakarım dedi ama ben yinede ona söylemeden bi profa gitmek istiyorum keşke biraz daha soğuk kanlı olabilsem senin maşallahın var.

Progestoron hormonu bebegin tutunmasiyla alakali bi hormina acaba kistle mi alakali. Hamilelik suphesi varsa idrartesti yaosin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…