evet aynen oyleyım varya gorsene kaslarım catık duruyorum durdugum yerde yada kafamakadarcekıyorum carsafı konusmadan yatıyorumdelı gıbı allahımaklımamukayyet olsun ben tesbıh cekeyımneydı o cekmemız gereken
annem oyke sanmıyor ama bısey demıyemıyor kadın cunku kayınpederımde herkez normal yasıyor senın yasadıgın ekstra bı durum dıyor benımkanamam baslayınca benaglıyorumkorkuyorum tıtırıyorum kan tutuyor benı hemen dr gıdıyoruz
kayuınpederımde bana en son herkezın ıcındekı bunu kotu dılle soylemjıyor ama soyledıgı sey bence sen cok hassassın dıyor
annemcaresız arada kalıyor yengem abımler falan benle ayrı odalarda konusuyorlar ama bebegı onemseyıp benı gozden cıkarmaları hıchosuma gıtmıyorben bu bebegı kaybedersem baska bebek yapamambılıyorum o yuzden kaybetmekte ıstemıyorum ama bu artık son cıkan seyler bızı nereye suruklucek bılmıyorum
Aynen canım haklısın sen bişey söyle cute ye yoksa ben ve isyandan dayak yiyecekcute günlerdir okuyorum yazdıklarını. Allah bebeğine ömür sana da sağlık versin diliyorum hep. Ama toparlan, güclü ol. Yaptırdığın kürtajdan bir farkı yok bunun. Düşecekse de Allah ona o kadar ömür bicmiştir. Genceciksin sağlıklısın, gücünü toparlayınca oğluna bir kardeş yaparsın belki yine. Kayınpederin pek haksız sayılmaz
burda çokça çekilen yaa mubdi yalnız eğer kuran okumayı biliyorsan inşirah suresini ve meryem suresini okumanı tavsiye ederim hz meryemin de hiç olmayacakken çocuğunun olmasını yazıyor yani olmamış bir babadan meydana gelen bir çocuk o yüzden senin bebeğinin durumu çok da riskli değilmiş. O ol deyince oluyor. içini ferahlatacak emin ol... eğer arapça okuyamıyorsan netten mealinden oku.evet aynen oyleyım varya gorsene kaslarım catık duruyorum durdugum yerde yada kafamakadarcekıyorum carsafı konusmadan yatıyorumdelı gıbı allahımaklımamukayyet olsun ben tesbıh cekeyımneydı o cekmemız gereken
Suay
Canım güzel haberler almana çok sevindim Allahın izniyle dahada güzel haberler alırsın inşallah.Kanaması ve tehlikesi olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum umarım biran önce atlatırsın bugünleri sağlıkla sıhatle kucaklarınıza alırsınız cücüklerinizi:)
Benimde dün muayene günümdü.Çok şükür herşey yolunda kalp atışları iyi ama kaç attığını sormayı unuttumGünümle uyumlu boyu 4 cm olmuş doktor tomurcuğun büyüyor ne güzel dedi:)Birde tam kontrol esnasında zıpladı çok komikti ellerini kollarını çırpıyordu sanki düşmekten korkar gibi:)kan ve diğer tahlillerimin sonuçları iyi çıktığından doktor şuanda kan hapıda vitaminde vermedi.Bir dahaki kontrole göre karar verecek.21-25 Ekim arasında ikili testimi yaptıracam kısmetse onunda sonuçları güzel çıkar inşallah..
Aynen canım haklısın sen bişey söyle cute ye yoksa ben ve isyandan dayak yiyecek
bende ben 2. defa yasıyorum artık ezılıp kaldıgımı dusunuyorum sankı pes ettım gıbı hıssedıyorumayrıca nekadar bananae desemde ıs durumu ne olacak ıstenmı atılacagım merak edıyorum bızım aylık 3000tl bı gelırımız vardı sımdı esım 1300maasalıyor ondada calısma vergısı kesılıyor1100tlelıne gecen parasen dusunkı standartlarda yerlerde
Günaydın kızlar
Dünden beri geçmeyen baş ağrım var. ilaç almamk için direniyorum ama gece uykumda bile ağrısını hissettim. Bu durumda bilgisayar başında çalışmak da hiç kolay değil. Çok sık ağrımaya başladı başım. inşallah kötü birşey yoktur.
maşallah canım. vallahi kız haberlerini dört gözle bekler olduk erkekten geçilmez oldu buralar. benim bebişler de pek hareketliydi geçen hafta. aynı tarif ettiğin gibi taklalar atıyorlar, dönüyorlar. onları öyle izlemek çok keyifli oluyor
korkma... ama tabi heyecan kaçınılmaz..ben de çok heyecanlanıyorum kontrol öncesi. güzel haberlerini yazarsın buraya
Çok üzülüyorum kanamalarının bitmemesinebir çaresi olmayışı da üzüyor insanı. sadece bekliyorsun...ama direnen bir bebeğin var, inşallah bütün bunları atlatacak
Sdtive canım merhaba seninde ikizlerin olduğu için biraz mesajlarına baktımda durumlarımız ilginç şekilde çok benzerbenimde şiddetli başagrılarım var sabah zonklamayla uyanıyorum uykumun arasında bile hissediyorum bazen benimde biri erkek digeri göstermedi ama büyük ihtimalle oda erkekmiş benimde randevum Cumartesi netleşir herhalde ikili yaptırmadım iki doktorda ölçüm yaptırım normal çıktı ense ve burun Doktorum bilgilendirmek adına amiyo yu ve yeni çıkan sonucun Amerika'ya gönderildiği test hakkında bilgi verdi bebekler çok hareketli ölçümler iyi ben senin yerinde olsam ikisinizde yaptırmadım dedi.bende oluruna bıraktım hala endişelerim var ama Allah'a sığınıyorum şimdi detaylı ultrason var önümüzde iyi bi doktor araştırıyorum.
benimde hep basım ağrıyo ama bende migren var ben çok stres içindeyim ne zaman migrenim tutsa kanamam çoğalıyor çok zor bişey şuandada basım çok ağrıyor bilgisayarın azcık sesi bile rahatsız ediyor Allah yardımcıımız olsun
aslında hamilelikte değişen hormonların da etkisiyle migren azalırmış. sende bir azalma olmadı mı canım?
Yok cani bebege zarari yok.
Ama doktorun randevulsri doluymus.yalvardim resmen cok riskli cikti lutfen guvenebilecegim bir dr ile devam etmek istiyorum da umit bry dedim.
Tamam dr ile konusayim donerim dedi hemşire.
Doktor 4 lu taramaya gelsin demis...oda 16.haftada basliyo sure si.
Yani dr yapmak istemedi.yada zaten test yaptirdim ya o dogrudur bosune gelmesin diye dusundu
Ekim sonu nasil gelir bu moralle.
ben tansiyon ilacı alıyorum canım 1-2 sefer yüksek ölçüldü diye. arada baş ağrım olduğunda da ölçüyorum tansiyondan mı diye ama düşük oluyor tansiyonum. ya sadece hamilelikten, ya da ben iş yerinde bilgisayar başında çok yoruluyorum ondan oluyor. benim doktorum zaten rahat bir doktor, pek öyle tahlil vs istemiyor. ikiliye de bakmadı, ölçüm bile yapmadı yani. iyi bu bebekler dedi o kadar. detaylı için de dışarıya yönlendiriyormuş zaten. ikiz bekleyen bir arkadaşım daha var, aynı doktora gidiyoruz. o benden bayağı önde. onun gittiği doktora gideriz sanıyorum.
arkadaşlar birşey soracağım arkadaşım biraz önce mesaj atmış adetinin 21.günü progesteronu 11,41 çıkmış 4mm kisti varmış bugün de adet olması gerekiyormuş daha olmamış normalde gününde olurmuş acaba progesterona göre hamile olabilirmiyim diyor yoksa eylül ayı 30 çektiğinden mi gelmedi diyor bu konuda bilgisi olan varmı progesteron için. Ben hiç anlamam da sizlere sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?