2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Oyyy ben onu yeyimmmm masaallahhhhhhh aman aman nazar değmesin kem gözler bakamasın insaallahhhh
Ayyyy benimde az kaldı Pazartesi'ye uykularım kaçıyor vallaaaa :18:
Bide ben görebilsem keseyi:18:
Kalp atışını duyan anne adayımız kac tane acep:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

bnce doktorunla knus.gercıgı ucuk korkulck bsey yoktur herhlde ama dkkt et genede :)

masallah cnm :) allah nazarlardan korusun senn erknden grunmus:) bn 6+2gunlugun kesemı yenı sılık seklde grdum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydinlar
Bugun son tatil gunu yarin is basi 9.gun harika gelmisti neyse
Kahvalti ettim bugun evi supurup silmem lazim normalde annem bakiyor ogluma ama bir haftadir annem yok burada bir hafta daha yok o yuzden kuzenim bakicak hassastir bu konuda evi temiz birakmali
Sabah sabah yemegimidr yaptim yarin icin :)

Buarada yarin kilo icin topic acicam

Birde en kucuk benim galiba bebek olarak dimi 4+4 17 nisan tahmini dogum tarihi sat 11 temmuz

sağol canımm allah razı olsunn inşallah yatıp dinleniyorum bakalımm iyi düşünüyorum...
vajinal ultrasonla baktı ama karnımdan bakınca da göründü..ilk karnımdan baktı kese göründü sonra detaylı ölçüm için vajinal bakalım dedi
kalp atışları için erken ama bebek ve yolk saç kesenin içinde dedi doktor
masallah cnm :) allah nazarlardan korusun senn erknden grunmus:) bn 6+2gunlugun kesemı yenı sılık seklde grdum:)

çok teşekkür ederim..benim sanırım erken döllenme canım ben 4+4 te keseyi gördüm baya da buyuktu 7 mm civarıydı
akşam 5+2 de 16 mm olmuş ve kese içinde yolk sac ve bebek var oluşmuş dedi..

Beyaz,melek biseymi oldu canim bir hafta sonra gittin yoksa hevestenmi ? Gozun aydin buarasa resmi simdi bends gordum masallah haftasi ileri gozukuyormu ?

kese içinde yüzüğe benzeyen yolk sac hamilelikte çok önemliymiş dr öyle söyledi..
yolk sac bebeye dair en önemli bulguymuş...
yolk sac kese içinde 5.haftada yer alırmış
yolk sac oluşunca bebek ve kalp atışlarını duyma olasılığı %80-90 mış...içim biraz rahatladı
darısı başınıza bu hafta tekrar giderim bakalım kalp atışı için...
sanırım bu hamilelikte doktora gitme rekoru kıracağım:))))

Gecende bahsetmistim yolk tan
Benim dr daaaaha coook var,acaba kan testlerimi tekrarlarmi kan testlerimi yaptirali 20 gun olacak dr gittigimde

Beyaz,melek biseymi oldu canim bir hafta sonra gittin yoksa hevestenmi ? Gozun aydin buarasa resmi simdi bends gordum masallah haftasi ileri gozukuyormu ?

gün içinde baya karın ağrım vardı akşam üstü de içime bir sıkıntı geldi canımm ters bişey var diye hissettim bir gidip kontrol olayım dedim..iyi ki de gitmişim içerde kanama alanı tespit etti doktor kese içinde değil ama keseye yakın bir alanda o kanama alanını küçültmek için iğne yaptılar
ama çok şükür onun dışında herşey yolunda dedi..bebek kese yolk saç hepsi erken oluşmuş gebelik haftam biraz önde sanırım
erken döllenmme olmuş..
ben normalde 17-18.gün yumurtlardım ve genelde geç olgunlaşırdı yumurta ama bu sefer 13.gün yumurtlamıştım ve o zaman hamile kalmışım

amin cnm inş bizde görürüz ben keseyi gördüğümde 7 mm di bakalım haftaya kaç olacak ama maşallah senin 16 mm iyiymiş benim doktorda söyler inş yolk saçı falan geçen gittiğimizde ters geldi biraz zorla laf aldım ağzımdan gerçi bayramdı nöbeteydi belkide ondan insanın her anı bir olmuyo ama böyle bir durumda bizde hassas oluyoruz

Ben islere kalkiyorum kizlar erken basliyayim erken bitsin oglen teyzeme kahve icmeye giderim :)

muhtemel doğum tarihi 12 nisan 2014 bebeğimin çok mutluyum rabbim hepimize sağ salim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin sabırsızlıkla bekliyorum nisanııı :)

merhaba kızlar bende geçen gün rüyamda çayımı aldım bir tabakta kısır :) tam yiyeceğim zaman uyandım.dün gecede nar gördüm rüyamda kocamandı.ne demek oluyor acaba rüyamda mı aş eriyorum ben :))

Valla canim asermek boyle gibi oluyo diye dusunuyo insan ama ilk hamileligimde yaz aylarindaydo ama 1 ay ondem dusunun temmuz degil haz hamile idim neyse can erigi gordum ruyamda yok tabi agusyos spnu filan hastalandim ben sonra 5.kg can erigi buldularda 2 hafta gibi bir surede yiyip sonrada hastanelik olduydum :) yami aserseniz fark edersiniz

Ben ilk kızıma alıç asermistim taaa adappazarından bulup getirmişlerdi bununda canım şeftali ve çekirdek istiyor

Kizlar gecmisbayraminiz kutlu olsun.Ben de dayanamayip carsamba olan kontrolumu yarina cektim.Iliskinin ustunden 25 gun gecmis olacak karindan gorulur mu acaba?Batim geceli 11 gun olmus olacak.

Kizlar Crinone jeli ne zaman kullanıyorsunuz? Ve kullandıktan sonra ayağa kalmakta bı sakınca var mı biliyor musunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…