Oyyy ben onu yeyimmmm masaallahhhhhhh aman aman nazar değmesin kem gözler bakamasın insaallahhhhben bu gun dayanamadım doktora gittim kızlar :))
içime bir sıkıntı geldii dedim eşime hadi doktora gidelimm sonra gittim 5+2 haftalık bebeiş kesemiz yaklaşık 16 mm ve içinde yolk sac oluşmuş herşey gayet iyi bir sorun yok olması gerekenden önce bile hatta erken döllenme olma ihtimali yuksek dedi..
ama kesenin yanında küçük bir kanama alanı var dedi
iğne yaptılar orda sıkıntı yaratmaz dedi ama biraz canım sıkıldı açıkçası
işte bebişimmm
benım dr.um da yorma kendını dınlen dedı cnm sımdı daha ıyıyım hatta sancım yok gıbı cok sukurbıde soyle bısey var sancım olunca cok korkuyorum rabbım korusun bebegımı sancım duruncada acaba kandakı degerım dusmeyemı basladı dıyorum kendı kendıme kımyasal olmaktan korkuyorum:26::26:hee bı de dudagımda ucuk cıtı yaa dun vardı gectı aksam ustu bıraz daha asagıda cıktı napsam kı:18::18:
ben bu gun dayanamadım doktora gittim kızlar :))
içime bir sıkıntı geldii dedim eşime hadi doktora gidelimm sonra gittim 5+2 haftalık bebeiş kesemiz yaklaşık 16 mm ve içinde yolk sac oluşmuş herşey gayet iyi bir sorun yok olması gerekenden önce bile hatta erken döllenme olma ihtimali yuksek dedi..
ama kesenin yanında küçük bir kanama alanı var dedi
iğne yaptılar orda sıkıntı yaratmaz dedi ama biraz canım sıkıldı açıkçası
işte bebişimmm
sağol canımm allah razı olsunn inşallah yatıp dinleniyorum bakalımm iyi düşünüyorum...oyy oyy oyyyy..masalllahhhh bebişinee allah korusun bebegını bebeklerımızı bak hem ıgnede yapmıslar ınsallah sorunsuz kaybolur o kanama alanı ben cok okudum cnm boyle kanama alanı olup sonradan yok olanı sen gonlunu ferah tutsenınle gunlerımız yakın benım bdt 11 nısan senınde 10 nısanmıs bu arada ustten ultrasonlamı baktı dr.un
kalp atışları için erken ama bebek ve yolk saç kesenin içinde dedi doktorOyyy ben onu yeyimmmm masaallahhhhhhh aman aman nazar değmesin kem gözler bakamasın insaallahhhh
Ayyyy benimde az kaldı Pazartesi'ye uykularım kaçıyor vallaaaa :18:
Bide ben görebilsem keseyi:18:
Kalp atışını duyan anne adayımız kac tane acep:26:
masallah cnm :) allah nazarlardan korusun senn erknden grunmus:) bn 6+2gunlugun kesemı yenı sılık seklde grdum:)
Beyaz,melek biseymi oldu canim bir hafta sonra gittin yoksa hevestenmi ? Gozun aydin buarasa resmi simdi bends gordum masallah haftasi ileri gozukuyormu ?
kese içinde yüzüğe benzeyen yolk sac hamilelikte çok önemliymiş dr öyle söyledi..
yolk sac bebeye dair en önemli bulguymuş...
yolk sac kese içinde 5.haftada yer alırmış
yolk sac oluşunca bebek ve kalp atışlarını duyma olasılığı %80-90 mış...içim biraz rahatladı
darısı başınıza bu hafta tekrar giderim bakalım kalp atışı için...
sanırım bu hamilelikte doktora gitme rekoru kıracağım:))))
Valla canim asermek boyle gibi oluyo diye dusunuyo insan ama ilk hamileligimde yaz aylarindaydo ama 1 ay ondem dusunun temmuz degil haz hamile idim neyse can erigi gordum ruyamda yok tabi agusyos spnu filan hastalandim ben sonra 5.kg can erigi buldularda 2 hafta gibi bir surede yiyip sonrada hastanelik olduydum :) yami aserseniz fark edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?