2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Alic nedir ilk kez duydum
Valla benim yiyecegw sempatim yok ama sigara icmedugim icin atistirmalik takilasim geliyo

slm mkızalar ben daha dok gitmedim son adt 6 temuztu sizce yarın gidersem kese görünür mü bu ikinci hamileliğim ilkini unuttum gitti aklıma bile gelmiyor

Kizlar Crinone jeli ne zaman kullanıyorsunuz? Ve kullandıktan sonra ayağa kalmakta bı sakınca var mı biliyor musunu?

Canim ben sabahladi kullaniyorum.
Dr bana yatma yuru dedi..yurudukce daha iyi emilir dedi bende oyle yapiyorum hakkaten de cok geri gelmiyor

slm kızlar bu da bizim kesemiz çarşamba gittik doktora
aslında sat a göre hesaplayınca 5+4 olması gerek ama doktor 4+5 iste 5 haftalık falan dedi geç döllenmiş olabilirmiş
sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah
tecrübeli bayanlar bi yorumlayabilir mi
2 hafta sonra da kalp atışı duyulabilir dedi
karın ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 776468

Bende kan testini tekrarlamadim bir kere yaptirdim kacti deger kac oldu ?
Birde 4+5 usg gore olan arkadssim 6+5 kalp atislari gorulur Allahin izniyle

KIZLAR MERHABALARRR. YARIN 9 BUÇUKTA GİDİCEM İNŞALLAH DOKTORA. DUA EDİN DE HER ŞEY YOLUNDA GİTMİŞ OLSUN PIT PITLARI DUYALIM ARTIK CANIIIM

kizlar merhaba ben beta hcg yi disardan yaptirip hamileligimi ogrendim pazar gunuydu ertesi gunu doktoruma gittim ama tkrr hcg istemedi bunu yerine bi ton baska testler istedi 5. haftada gel keseyi gorelim dedi. sizce artisi takip etmesi gerekmez miydi? bu arada diger testler toksoplazma vs. hepsi ii cikti

canım öncesinde düşük falan yaşamadıysan istemez genelde tüp bebeklerde istiyorlar. Benim düşüğüm var bi tane ona rağmen tekrar etmedik

Kizlar gecmisbayraminiz kutlu olsun.Ben de dayanamayip carsamba olan kontrolumu yarina cektim.Iliskinin ustunden 25 gun gecmis olacak karindan gorulur mu acaba?Batim geceli 11 gun olmus olacak.
k

cnm alttan bakarsa bellki gorulur ama bnm doktorum 4=3de alttan bakti, keseyi goremeyiz rahmine bkicam sadece dedi 5. haftanin ortalarinsa gel bakalim goremeyebiliriz yine de uzulme normali 6.haftada bekleriz dedi...

rahatladim cnm saolasin bnm ilk gebeligim evt. Bakalim haftaya cmt. Giderim kesecigimi gormeye :)
ooo rahat görürsün ozaman canım. Hatta bir hafta sonra alsan randevüyü kalp atışını da duyarsuın benc3e ilkse hiç acele etme tekrar tekrar para vermene de gerek kalmaz

Hayırlı Akşamlar arkadaşlar bende cookk mutluyum bende arefe günü öğrendim hamileliğimi RABBİME şükürler olsun altı sene sonra nasip oldu

hayırlı akşamlar arkadaşlar bende cookk mutluyum bende arefe günü öğrendim hamileliğimi rabbime şükürler olsun altı sene sonra nasip oldu
ayyy maşallah rabbim tamamına erdirsin canım. çok seviniyorum böyle aranan bebekleri. Kıymetli oluyorlar. Normal mi tedaviyle mi oldu canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…