slm mkızalar ben daha dok gitmedim son adt 6 temuztu sizce yarın gidersem kese görünür mü bu ikinci hamileliğim ilkini unuttum gitti aklıma bile gelmiyor
slm kızlar bu da bizim kesemiz çarşamba gittik doktora
aslında sat a göre hesaplayınca 5+4 olması gerek ama doktor 4+5 iste 5 haftalık falan dedi geç döllenmiş olabilirmiş
sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah
tecrübeli bayanlar bi yorumlayabilir mi
2 hafta sonra da kalp atışı duyulabilir dedi
karın ultrason görüntüsü Eki Görüntüle 776468
kizlar merhaba ben beta hcg yi disardan yaptirip hamileligimi ogrendim pazar gunuydu ertesi gunu doktoruma gittim ama tkrr hcg istemedi bunu yerine bi ton baska testler istedi 5. haftada gel keseyi gorelim dedi. sizce artisi takip etmesi gerekmez miydi? bu arada diger testler toksoplazma vs. hepsi ii cikti
kizlar merhaba ben beta hcg yi disardan yaptirip hamileligimi ogrendim pazar gunuydu ertesi gunu doktoruma gittim ama tkrr hcg istemedi bunu yerine bi ton baska testler istedi 5. Haftada gel keseyi gorelim dedi. Sizce artisi takip etmesi gerekmez miydi? Bu arada diger testler toksoplazma vs. Hepsi ii cikti
ooo rahat görürsün ozaman canım. Hatta bir hafta sonra alsan randevüyü kalp atışını da duyarsuın benc3e ilkse hiç acele etme tekrar tekrar para vermene de gerek kalmaz