2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ooo rahat görürsün ozaman canım. Hatta bir hafta sonra alsan randevüyü kalp atışını da duyarsuın benc3e ilkse hiç acele etme tekrar tekrar para vermene de gerek kalmaz

ahh bir durabilsem merak icindeyim bir de haftaya esim yurtdisina cikacak 2 hafta yok gideriz goruruz ``kese kagidimizi`` ins. :)

ayyy maşallah rabbim tamamına erdirsin canım. çok seviniyorum böyle aranan bebekleri. Kıymetli oluyorlar. Normal mi tedaviyle mi oldu canım senin

kendiliğinden oldu tedavi felan yaptırmadık bir sene önce aşilama yaptıdmışdık iki sefer ozaman tutmamişdi şimdide kendiliğinden oldu vakti zamanı bugunmuş demek ki

kendiliğinden oldu tedavi felan yaptırmadık bir sene önce aşilama yaptıdmışdık iki sefer ozaman tutmamişdi şimdide kendiliğinden oldu vakti zamanı bugunmuş demek ki
allah şimdi istedi demekki bebeğini kucağına 9 ay sonra vermek istiyor. Senin için hayırlısı buymuş demekki. Senin adına çok çok çok sevindim canım. Inşallah nisan da kucağında olur bebeğin sağlıkla sıhhatle güzellikle mutlulukla

Kizlar yarin randevum var kese icin gidecegim lutfen dualarinizi rica ediyorum beni unutmayin cok heyecanliyimmmmmmm 😱😱😱😱😱😱😱😓😓😓

B hcg baktirdim bugun 4 gunde 10 katina cikmis sizin delgerleriniz nasil benim canim sikildi biraz

Merhaba, oncelikle hayirli olsun bebeginiz Allah tamamina erdirsin. Bhcg artisi benim de iki gunde 3 katina cikmisti. Dr onemli degil iyi bir sonuc dedi. Hatta yuksek bhcg'nin "bazen" cogul gebelik belirtisi olabilecegini soyledi. Bakarsin sende de oyle bir sey olabilir :) kimbilir

Günaydın kızlar

bugun ıs bası yaptım
gün içinde daha aktif olucam işlere bir hakimiyet saglmam gerek

cnm alttan bakarsa bellki gorulur ama bnm doktorum 4=3de alttan bakti, keseyi goremeyiz rahmine bkicam sadece dedi 5. haftanin ortalarinsa gel bakalim goremeyebiliriz yine de uzulme normali 6.haftada bekleriz dedi...

Insalllah canim goreyim ya meraklandim artik.Erken ogrenince de boyle oluyor.Sanki 2 3 aydir hamileyim:):):)

KIZLAR MERHABALARRR. YARIN 9 BUÇUKTA GİDİCEM İNŞALLAH DOKTORA. DUA EDİN DE HER ŞEY YOLUNDA GİTMİŞ OLSUN PIT PITLARI DUYALIM ARTIK CANIIIM

Kizlar yarin randevum var kese icin gidecegim lutfen dualarinizi rica ediyorum beni unutmayin cok heyecanliyimmmmmmm 

Kizlar benimde 9.45 de randevum insallah iyi haberlerle doneriz buraya heyecanlandim:):):)
rabbim hepinizi iyi haberlerle getirsin yarın inşallah

Amin insallah canim
Günaydın kızlar bugun ıs bası yaptım gün içinde daha aktif olucam işlere bir hakimiyet saglmam gerek

Kolay gelsin canim sana.Ne is yapiyorsun??

Sağol canım tesekkur ederım
ben medical bır fabrıkada lojistik bölümünde calısıyorum yuanı oturarak calısıyorum
08-17 mesai saatlerim gun ıcınde yemek paydosuda dahıl 1 saat 20 dakika molam var cumartesı pazar calısmıyorum
iş yerim evime 45 dakika 1 saat uzaklıkta servisim var

yeni bır konu acıcam bızım ıcın kılo takıbı ıcınde tablo yapmaya calısıyorum deneme yanı bunalr baskalarından alıntı :)

olmadı

Son düzenleme:
günaydın müstakbel anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

Son düzenleme:
Günaydın,

Aranıza yeni katıldım. Aralık 2011 doğumlu bir kızım var kısmetse 2.ci 12 Nisan 2014 muhtemel doğum tarihli Satım 06 Temmuz 2013 bebiş daha bekliyorum yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum, beni de listeye eklerseniz sevinirim. Bu arada bebişin kalp atışlarını duyan oldu mu?

günyadınlar!!! bişey sorucam ilk doktor muayenesinde doktor ne gibi kontroller yapıyo neler soruyo ne gibi testler istiyo? bilen varsa cvplayabilir mi?

günyadınlar!!! bişey sorucam ilk doktor muayenesinde doktor ne gibi kontroller yapıyo neler soruyo ne gibi testler istiyo? bilen varsa cvplayabilir mi?

gunaydın canım
ben doktora gıtmedım daha ama saglık ocagında kan sayımlarını hetatit tsh fılan baktırdım veta hcg baktılar
ama sanırım doktor ılk muayneden tekrar ıstıcek bunları bende maddı bır yuku olmasın dıye ıstedım ama 20 gun uzerınden gecmıs olacak
neyse 24 randevum ben 26 agustosta ızın alıp saglık ocagında testlerı tekrarlamayı dusunuyorum calısan bayanlara ıs yerı ucretlı ızın vermek zorundaymıs

Kızlar günaydın kusura bakmayın yazamıyorum hiç, o kadar yoğunum ki dün sabah 8 de çekime başladım akşam saat 19 a kadar çekimdeydim bir gelin damattan diğerine koştur dur, gece yrgunluktan uyamadım bile.

Birazdan da çıkmam lazım yine çekimlerim var , aklımdasınız... öpüyorum hepinizi...Samsundan herkese selamlar

anladım cnm. saol. ben de bu cumartesi doktora gitmeyi planlıyorum da cumartesi öğleye kadar özel hasteneler açık. hani testler istenecekse erkenden randevu alayım bari diye sorayım dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…