ooo rahat görürsün ozaman canım. Hatta bir hafta sonra alsan randevüyü kalp atışını da duyarsuın benc3e ilkse hiç acele etme tekrar tekrar para vermene de gerek kalmaz
Hayırlı Akşamlar arkadaşlar bende cookk mutluyum bende arefe günü öğrendim hamileliğimi RABBİME şükürler olsun altı sene sonra nasip oldu
ayyy maşallah rabbim tamamına erdirsin canım. çok seviniyorum böyle aranan bebekleri. Kıymetli oluyorlar. Normal mi tedaviyle mi oldu canım senin
allah şimdi istedi demekki bebeğini kucağına 9 ay sonra vermek istiyor. Senin için hayırlısı buymuş demekki. Senin adına çok çok çok sevindim canım. Inşallah nisan da kucağında olur bebeğin sağlıkla sıhhatle güzellikle mutluluklakendiliğinden oldu tedavi felan yaptırmadık bir sene önce aşilama yaptıdmışdık iki sefer ozaman tutmamişdi şimdide kendiliğinden oldu vakti zamanı bugunmuş demek ki
B hcg baktirdim bugun 4 gunde 10 katina cikmis sizin delgerleriniz nasil benim canim sikildi biraz
cnm alttan bakarsa bellki gorulur ama bnm doktorum 4=3de alttan bakti, keseyi goremeyiz rahmine bkicam sadece dedi 5. haftanin ortalarinsa gel bakalim goremeyebiliriz yine de uzulme normali 6.haftada bekleriz dedi...
KIZLAR MERHABALARRR. YARIN 9 BUÇUKTA GİDİCEM İNŞALLAH DOKTORA. DUA EDİN DE HER ŞEY YOLUNDA GİTMİŞ OLSUN PIT PITLARI DUYALIM ARTIK CANIIIM
Kizlar yarin randevum var kese icin gidecegim lutfen dualarinizi rica ediyorum beni unutmayin cok heyecanliyimmmmmmm 
rabbim hepinizi iyi haberlerle getirsin yarın inşallah
Günaydın kızlar bugun ıs bası yaptım gün içinde daha aktif olucam işlere bir hakimiyet saglmam gerek
cnm hayirisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim..
günyadınlar!!! bişey sorucam ilk doktor muayenesinde doktor ne gibi kontroller yapıyo neler soruyo ne gibi testler istiyo? bilen varsa cvplayabilir mi?
gunaydın canım
ben doktora gıtmedım daha ama saglık ocagında kan sayımlarını hetatit tsh fılan baktırdım veta hcg baktılar
ama sanırım doktor ılk muayneden tekrar ıstıcek bunları bende maddı bır yuku olmasın dıye ıstedım ama 20 gun uzerınden gecmıs olacak
neyse 24 randevum ben 26 agustosta ızın alıp saglık ocagında testlerı tekrarlamayı dusunuyorum calısan bayanlara ıs yerı ucretlı ızın vermek zorundaymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?