Bebişim gayet iyimiş:) hem de kız:) ağzım kulaklarımda:) yine çok hareketliydi ve hemen gösterdi cinsiyetini :)
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce yaptıgım testin resmini burda paylaşmıştım çok az görünüyodu ikinci çizgi e saatler sonra çıkmıştı.çok ilgilendiniz yorum yaptınız çok sevindirdiniz beni :) bugün yine test yaptım yine saatler sonra ikinci çzgi çıktı ama öncekinden daha belirgin.iki fotoyu da yüklicem şimdi.beyaz zeminde çekilen iki gün önceki siyahı bugünki.özellikle aynı markanın testini yaptım şimdi başka bi markanın testini yapıcam Eki Görüntüle 821740 Eki Görüntüle 821741
canım yarın regl günüm.direk hamile oldugumu düşünemiyorum çünkü saatler sonra çıkıyo ikinci çizgi5-6 saat sonra.dicemki geçerliliği kaybolmuştur ama neden iki gün öncekinden daha belirgin çıkıyo peki onu anlayamadım :44:
canım benim testte tem bat günümde yapılan değerin henüz dusuktur ondan çıkıyodur
o zamanlarda bende bu sitede sormuştum
eger sonuç negatifse aylar geçsede bişey çıkmaz demişlerdi
sen bence yarın git kan testi yaptır
kızlar elevit kullanan varmı aranızda ..bana saglık ocagındakı dr yazdı kullanmaya basla dedı..ilk hamileliğimde hiç içmemiştim ...
sağlıkla gelsın ınsallaahh..bizlerde bian önce ogrensekk
hamilesin arkadasım tebrıkler..benım testımde aynı cıkmıstı gecıkmeden 1 gun sonra yapmıstım
kızlar elevit kullanan varmı aranızda ..bana saglık ocagındakı dr yazdı kullanmaya basla dedı..ilk hamileliğimde hiç içmemiştim ...
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce yaptıgım testin resmini burda paylaşmıştım çok az görünüyodu ikinci çizgi e saatler sonra çıkmıştı.çok ilgilendiniz yorum yaptınız çok sevindirdiniz beni :) bugün yine test yaptım yine saatler sonra ikinci çzgi çıktı ama öncekinden daha belirgin.iki fotoyu da yüklicem şimdi.beyaz zeminde çekilen iki gün önceki siyahı bugünki.özellikle aynı markanın testini yaptım şimdi başka bi markanın testini yapıcam Eki Görüntüle 821740 Eki Görüntüle 821741
şekerim ben 3 ayrı marka alıp aynı anda yapmıştım. Markalar en pahalıdan en ucuza doğruydu sen de dene bence doktora gitmek istemiyorsan
yaptırayım ya nolcak sanki ne kaybederim :) kasıkalrım çok ağrımaya başladı bugün acaba regl mi olucam diyorum.ama dün çok feci başım döndü 1 saat boyunca.ne zor bu iş iki türlü de belirtim var ben çoktan test yaptırırdımda 5-6 saat sonra çıkıyo ya bu silik çizgi o beni hep alı koydu kan testi yaptırmaktan.ama kararlıyım yarın yaptırıyorum inşallahçok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz cevap verdiğiniz için
bende kullanıyorum canım kan dolaşımında pıhtılaşma olmasın diye
Ben kullaniyorum. Oglumda da kullanmistim.
Elevıtı hamılıgımı ılk ogrendıgım gunden berı alıyorum sende sakın ıhmal etme. Heturlu vıtamın destegı onun ıcınde arkadassım :)
hamile olmasan çizgi çıkmaz.silikte olsa çıkmış işte.hormon henüz düşük olduğu için silik çıkıyor.yarın vücudunun adet günü hadi yumurtayı çatlatalım diycek aaaa bir bakcak yumurta döllenmiş ozaman çizgi koyu çıkar.böyle hamilesin diyosunuz ya bana bi acayip oluyorum inanamıyorum :)) çok teşekkür ederim desteğiniz için hepinze
Selam kızlar nasılsınız? Bizim yarın doktor kontrolümüz var çoookkkkk heyecanlıyımBebeklerimi göreceğim
şu an iş yerindeyiz eşimle getir beni diyorum hastane çok yakın buraya getrmiyo sabret diyo
bana sağlık ocağındaki hemşire ,idrarda görünüyorsa kanda kesin çıkar demişti.yaptım farklı markadan az önce ama beklemem lazım çok geç belli oluyor benimki.dayanamıyorum özel hastaneye gidicem birazdan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?