2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bebişim gayet iyimiş:) hem de kız:) ağzım kulaklarımda:) yine çok hareketliydi ve hemen gösterdi cinsiyetini :)
sağlıkla gelsın ınsallaahh..bizlerde bian önce ogrensekk

hamilesin arkadasım tebrıkler..benım testımde aynı cıkmıstı gecıkmeden 1 gun sonra yapmıstım

canım benim testte tem bat günümde yapılan değerin henüz dusuktur ondan çıkıyodur
o zamanlarda bende bu sitede sormuştum
eger sonuç negatifse aylar geçsede bişey çıkmaz demişlerdi
sen bence yarın git kan testi yaptır

kızlar elevit kullanan varmı aranızda ..bana saglık ocagındakı dr yazdı kullanmaya basla dedı..ilk hamileliğimde hiç içmemiştim ...

yaptırayım ya nolcak sanki ne kaybederim :) kasıkalrım çok ağrımaya başladı bugün acaba regl mi olucam diyorum.ama dün çok feci başım döndü 1 saat boyunca.ne zor bu iş iki türlü de belirtim var ben çoktan test yaptırırdımda 5-6 saat sonra çıkıyo ya bu silik çizgi o beni hep alı koydu kan testi yaptırmaktan.ama kararlıyım yarın yaptırıyorum inşallah çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz cevap verdiğiniz için

sağlıkla gelsın ınsallaahh..bizlerde bian önce ogrensekk

hamilesin arkadasım tebrıkler..benım testımde aynı cıkmıstı gecıkmeden 1 gun sonra yapmıstım

böyle hamilesin diyosunuz ya bana bi acayip oluyorum inanamıyorum :)) çok teşekkür ederim desteğiniz için hepinze

şekerim ben 3 ayrı marka alıp aynı anda yapmıştım. markalar en pahalıdan en ucuza doğruydu sen de dene bence doktora gitmek istemiyorsan

kızlar herkes elevitmi kullanıyor ben arastırıyorum ama pek secenek yok acayip kafam karıştı ne kullacağım hiçbir fikrim yok

kızlar elevit kullanan varmı aranızda ..bana saglık ocagındakı dr yazdı kullanmaya basla dedı..ilk hamileliğimde hiç içmemiştim ...

Elevıtı hamılıgımı ılk ogrendıgım gunden berı alıyorum sende sakın ıhmal etme. Heturlu vıtamın destegı onun ıcınde arkadassım :)

şekerim ben 3 ayrı marka alıp aynı anda yapmıştım. Markalar en pahalıdan en ucuza doğruydu sen de dene bence doktora gitmek istemiyorsan

yaptım farklı markadan az önce ama beklemem lazım çok geç belli oluyor benimki.dayanamıyorum özel hastaneye gidicem birazdan ya

canım benimde kasıkşlarım agrıyodu
ve ben öğrendikten sonra bikle bi kaç hafta yanımda ped taşıdım sankş adet olcam diye

şu an iş yerindeyiz eşimle getir beni diyorum hastane çok yakın buraya getrmiyo sabret diyo

böyle hamilesin diyosunuz ya bana bi acayip oluyorum inanamıyorum :)) çok teşekkür ederim desteğiniz için hepinze
hamile olmasan çizgi çıkmaz.silikte olsa çıkmış işte.hormon henüz düşük olduğu için silik çıkıyor.yarın vücudunun adet günü hadi yumurtayı çatlatalım diycek aaaa bir bakcak yumurta döllenmiş ozaman çizgi koyu çıkar.

Hayırlı olsun inşallah şimdiden

Selam kızlar nasılsınız? Bizim yarın doktor kontrolümüz var çoookkkkk heyecanlıyım Bebeklerimi göreceğim

Canımm ne güzell ikizlerin var demekk maşallahh.Yarın sabah benimde kontrolüm var bende çook heyecanlıyım.Hem bebişimi görcem hem cinsiyetini öğrenme şansım var bakalım hayırlısı:))

şu an iş yerindeyiz eşimle getir beni diyorum hastane çok yakın buraya getrmiyo sabret diyo

canım teste göre hamilesin arkadaşların da dediği gibi negatif olsa değil 5 saat 5 gün de beklesen çıkmazdı
hayırlısı olsun canım ama sen yinede yarına kadar sabret istersen yarın regl gününmüş gelmezse kan testi yaptırırsın

yaptım farklı markadan az önce ama beklemem lazım çok geç belli oluyor benimki.dayanamıyorum özel hastaneye gidicem birazdan ya
bana sağlık ocağındaki hemşire ,idrarda görünüyorsa kanda kesin çıkar demişti.
Testler şöyle çizgi çıkıyorsa hamilesin fakat bazen bozuk testler oluyor onlarda hamile olsan da çizgi çıkmıyor. Yani çizgi çıkıyorsa bozuk olma ihtimali yok testin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…