evet canım ben hep çok içtiğimden oğlumda çatlağım olmadı sütümün de maşallahı vardı. ayyyy gene emzircem ne güzel ya dünyanın en güzel hissi o.
eline sağlık canım ne güzel ben beceremem herhalde çok heveslenmiştim ama
ya mide kazınmalarım oluyodu artık acıkmuyorum bileama iyidir bebişim kötü düşünmek istem,yorum ama görinceye kadar da içim rahat etmicek biliyorum :)
benim en baştan beri çıkıyo sivilceler
benim doktor da erkeğe benziyo dedi bende erkek düşünüyorum bakalım
bak bende bunu ördüm
tabi ananesi suslıycek daha :)
Eki Görüntüle 821718
çok güzel canım eline sağlık.şişle mi örülüyor burda.örneğini alabilirim
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
Kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum inş tez vakitte geçer.
Bende dün dayanamadım evimin yanındaki devlet hastanesine gittim. 12+2 olmuş bizimki.
Doktor bana ferra senol mu ne demir ilacı verdi kan deerim düşük diye.Folbiolu kes dedi zaten bunun içinde var dedi.sU BENİM ASIL DOKTORUM DEĞİL SİZCE KESEYİMMİ?
İkili içinde cumartesi gitcez inş iyi heber alırım.Cinsiyetide öğrenemedim doktor en erken 5 aylıkken öğrenebiliriz ded çatlarım heralde o zamana kadar.Cumartesi doktorum bi tahmin yaparinş
Çok güzel olmuş canım renkler harıkasağlıkla örtsün inşallaah yavrun
Kizlar nolur bana acil cevap verin.Ben crinone jel kullaniyorum.Hergun jelin artigi cikardi ama bugun jelin geri aktigino hissettim lavaboya gidip baktigimda bacagimda islaklik hissettim.Bi baktim su gibi bisey akiyo ama raki beyazi rengi.Basina biyle bisey gelen oldu mu?Normal midir?Bebegime mi bisey oldu acaba yoksa jel fazla mi sivilasip cikti.Cevaplarinizi bekliyorum.
Kocam bir Maşallaaaaah prensese
Canım yaa maşallahh kaç haftalıkken öğrendin cinsiyetini :)
Aslında daha kendi doktoruma gitmedim cumartesi gittim.Folbiol bittiği için sordum buna yine yazın dedim.Oda gerek yok dedi.bence kendi doktorun ne diyosa onu yap bende folibolu kestim elevit verdi onun yerine.
ilk hamileliğimde ay nasıl olur emzirebilirmiyim diye çok kuruntu yapmıştım. ama o güzel duyguyu bir defa yaşamak herşeye yetti. inş hepimizin şarıl şarıl aksın sütleri bolbol yetsin kuzulara.Maşallah canımay ne güzel sen o duyguyu bılıyosun ben ılk defa yaşıyycam çok merak edıyorum emzırme duygusunu
bende normalde el işi hiç yapmadım ama bu çok kolay sende yapabılırsın dene bence hemde çok şirin olmuş saolsun arkadaşımız ıyı fıkır verdı
evet canım şiş tek becerebildiğim :) öreneği kolay hemde az ip gidiyo 2.5 yumakla 1m ye 1 m battaniye oldu
aslında daha kendi doktoruma gitmedim cumartesi gittim.folbiol bittiği için sordum buna yine yazın dedim.oda gerek yok dedi.
Benim doktorumda 12 haftadan sonra başlayacağız demire demişti.bilmiyorum napsam.
Neyse cumartesi kontrol var zaten sorarım..
Aslında daha kendi doktoruma gitmedim cumartesi gittim.Folbiol bittiği için sordum buna yine yazın dedim.Oda gerek yok dedi.
Benim doktorumda 12 haftadan sonra başlayacağız demire demişti.Bilmiyorum napsam.
Canım yaa maşallahh kaç haftalıkken öğrendin cinsiyetini :)
Aslında daha kendi doktoruma gitmedim cumartesi gittim.Folbiol bittiği için sordum buna yine yazın dedim.Oda gerek yok dedi.
Benim doktorumda 12 haftadan sonra başlayacağız demire demişti.Bilmiyorum napsam.
canım ben onu Jitensha arkadaşımıza yazdım o kızı olcağını öğrenmişte maşallah prensese yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?