2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Maşallah canım ay ne güzel sen o duyguyu bılıyosun ben ılk defa yaşıyycam çok merak edıyorum emzırme duygusunu

bende normalde el işi hiç yapmadım ama bu çok kolay sende yapabılırsın dene bence hemde çok şirin olmuş saolsun arkadaşımız ıyı fıkır verdı

çok güzel canım eline sağlık.şişle mi örülüyor burda.örneğini alabilirim

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
Kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum inş tez vakitte geçer.
Bende dün dayanamadım evimin yanındaki devlet hastanesine gittim. 12+2 olmuş bizimki.
Doktor bana ferra senol mu ne demir ilacı verdi kan deerim düşük diye.Folbiolu kes dedi zaten bunun içinde var dedi.sU BENİM ASIL DOKTORUM DEĞİL SİZCE KESEYİMMİ?
İkili içinde cumartesi gitcez inş iyi heber alırım.Cinsiyetide öğrenemedim doktor en erken 5 aylıkken öğrenebiliriz ded çatlarım heralde o zamana kadar.Cumartesi doktorum bi tahmin yaparinş

bence kendi doktorun ne diyosa onu yap bende folibolu kestim elevit verdi onun yerine.

Çok güzel olmuş canım renkler harıkasağlıkla örtsün inşallaah yavrun

teşekkür ederim

ben şu anda
elevit
folbiol (az kalmıştı bitene kadar kullanıcam aslınmda doktor bırak demişti ama fazla folik asit göz çıkarmaz dedim :))
progestan
gynoferon
kullanıyorum
bu arada hayatımda ilk defa bu kadar duzenli ilaç içiyotrum

Son düzenleme:
kızlar anne elimi tutsana sayfasını beğenin facebookta.bu akşam 21:30 ile 22:30 arası dr.alev hanım soruları online cevaplayacakmış.şimdiden sorunuzu Dr.Alev hanımın fotoğrafının altına yazın.akşam cevaplayacaktır.her akşam aynı saatlerde cevaplıyormuş.

Cnm normal akmasi
Jeli kullaninca hareket edince daha az akiyor ama yatarsan bir sure sure zmn zmn akiyor

bence kendi doktorun ne diyosa onu yap bende folibolu kestim elevit verdi onun yerine.
Aslında daha kendi doktoruma gitmedim cumartesi gittim.Folbiol bittiği için sordum buna yine yazın dedim.Oda gerek yok dedi.
Benim doktorumda 12 haftadan sonra başlayacağız demire demişti.Bilmiyorum napsam.
Neyse cumartesi kontrol var zaten sorarım..

ilk hamileliğimde ay nasıl olur emzirebilirmiyim diye çok kuruntu yapmıştım. ama o güzel duyguyu bir defa yaşamak herşeye yetti. inş hepimizin şarıl şarıl aksın sütleri bolbol yetsin kuzulara.
evet canım şiş tek becerebildiğim :) öreneği kolay hemde az ip gidiyo 2.5 yumakla 1m ye 1 m battaniye oldu

canım ben bu kadarını örsem kendimi örgü prof u ilan ederim ya :) bende durum çok vakim. düz ters te o ka :)

bende senin gibi randevuma var diye devlet hastanesine gittim ama yazdığı ilaçları kullanmadım kendi doktoruma gitmeyi beklemiştim.

canım folbiol u benim doktorum da kesti geçen hafta. demir hapına da başlatmadı daha kan değerlerim iyi diye. 22 sinden sonra başlıcakmışım

Kızlar benimde örgüyle aram pek iyi sayılmaz ama idare ediyo ben suan pon ponlu ipten örüyorum hem cok güzel hemde çok kolay bilmeyenler belki denemek ister

benim doktor sata gore takvim ayıyla tam 3 ay saydı oyle başlattı
sat 29 haziran 30 aylulde başladım demire

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce yaptıgım testin resmini burda paylaşmıştım çok az görünüyodu ikinci çizgi e saatler sonra çıkmıştı.çok ilgilendiniz yorum yaptınız çok sevindirdiniz beni :) bugün yine test yaptım yine saatler sonra ikinci çzgi çıktı ama öncekinden daha belirgin.iki fotoyu da yüklicem şimdi.beyaz zeminde çekilen iki gün önceki siyahı bugünki.özellikle aynı markanın testini yaptım şimdi başka bi markanın testini yapıcam Eki Görüntüle 821740 Eki Görüntüle 821741

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…